"עלה נעלה- מתיישבים בכל חלקי ארץ ישראל"?!?!?בת-ישראל-וציון

בס"ד

שלום, אני כותבת כאן מכיוון שלמבקרי הפורום הזה מן הסתם אכפת מא"י.


בזמן האחרון זה ממש מפריע לי, "עלה נעלה- מתיישבים בכל חלקי ארץ ישראל.", לפי הפעילות שלהם נראה שא"י היא רק יהודה ושומרון, ומה עם הנגב והגליל?!?!

תתפלאו, אבל יש עוד אזורי פריפריה בארץ שלא מיושבים, כלומר לא מיושבים ע"י יהודים; הם מיושבים ע"י ערבים. אני לא יודעת אם שמתם לב לזה.

כן, צריך לישב גם את הנגב והגליל. ולא, יו"ש זה לא צו השעה, א"י זה צו השעה, וא"י זה לא רק יו"ש.

אני גרה בישוב בגליל, מי שרוצה אני יכולה לארח אותו בישוב שלי, האירוח גם יכלול חויה מוסיקלית מיוחדת במינה שבה שומעים שני קולות מואזינים גם משני הצדדים. דרך אגב, אני רגילה לשמוע את הקולות האלו, גדלתי איתם מילדות, כשהייתי בשומרון לפני כמה שבועות בקושי זיהיתי את קול המואזין בבגל שהוא היה כ"כ רחוק.

אתם יכולים לבקר בנגב ולראות את ההתפשטות של המאחזים הבדואים, את הממשלה לא מעניין מה שקורה בנגב, כרגע הערבים של הגליל הם סבבה, הם לא עושים שום דבר נגד זה. אירגונים של אנשים שטוענים שאיכפת להם מא"י, תיקחו את זה בידים שלכם!

ויש אנשים שיחזקו שם! זה אולי לא נראה ככה, אבל שכחתם את כל הנוער מהאזורים האלו, שאחרי הכל, זאת האדמה שלהם, הבית שלהם. וכן, החברה האלו של בני עקיבא, ההמלכתים, הם ישבו שם, יש בני אדם מעולים שישבו שם!


אני כותבת בתקווה להזיז משהו. כן, אולי אפילו להביא התישבות אינסטנטיבית בנגב ובגליל לידי מעשה. אני מאוד רוצה בזה. כלומר, אם מישהו מוכן לעשות למען זה משהבו, הייתי רוצה להזיז איתו את העניינים.

אני חותמת בתקווה שמשהו יקרה, אשמח לתגובות וכמובן אם מישהו מוכן להתאגד כדי להזיז את זה (עוד סיבה עיקרית שבגללה אני כותבת באר"מ- אני מניחה שלאנשים כאן יש נסיון מסוים בהקמת התיישבויות...).



נ.ב.- אני מסוקרנת לדעת, האם מישהו כאן שמע על גרעין שיבולת (לשעבר גרעין אביה)????


כבר פרסמת על זה פעם וענו לךענבל

הגליל לא בסכנת קיום מצד מדינת ישראל.

יו"ש בסכנת קיום ממשית.

ואלירז גם אמרה לך- אם תארגני משהו ותקימי היא תבוא למה שתוכל.

איכפת לכם מא"י בכלל?? אתם זוכרים מי האויב שלנו????בת-ישראל-וציון

ראשית, אני מנסה להעביר שהגליל כן בסכנה קיומית! וגם הנגב!

מה שאתם לא קולטים בסיפור הזה, זה שהמון מכם שמתם את המדינה כאויב של ההתיישבות, אבל היא לא! אחת הסיבות העיקריות להקמתה היה שזאת הארץ של היהודים, כלומר שיהודים צריכים להתיישב בה! המדינה לא נגד ההתיישבות (היא נגד להיכנס לסיבוכים עם מדינות אחרות, מדינות 'הומניות' שיושבים לנו כמו קוץ, בעוד שהם יושבים להם בסטלה בלי בעיותבטחוניות על הראש והם לא נאלצו להתמודד מבפנים עם הסכסוך הישראלי-פלסטיני).

עורו ישנים משנתכם! המדינה היא לא האויב אלא הערבים, והנגב והגליל גם בסכנת הכחדה!!

ושימו לב למשהו- כל עוד המדינה מפנה ישוב ביו"ש שיכול להפריע לאמריקאים בעין, המדינה לא מסרה את הישוב הזה לערבים, המדינה אשכרה רוצה באדמה הזאת! לעומת זאת, אם הערבים בגליל והבדואים בנגב, מתרחבים ובונים להם בתים על עוד אדמות, האדמה עוברת לערבים!

אני לא כ"כ מעודכנת לגבי העניין עם האדמות בנגב, אבל בגליל הנפתולים כאן יכולים למלא מהדורות שלמות של עיתונים!

שאלתי על גרעין שיבולת, אני אספר על זה. גרעין שיבולת זהו גרעין של משפחות מעירות שרוצות להעפיל ולהתיישב בפסגת הר טורען שבגליל התחתון, פשוט על מנת להתיישב בגליל. ישנו סיבוך עם האדמות האלה, מתברר שהנציב הבריטי הראשון נתן את האדמות האלה לכפר בועינה-נוג'ידאת הסמוך, פתאום הם נזכרו שהרברט סמואל נתן להם את האדמות האלה. בקיץ הגרעין עלה לשם למשך כשבועים וירד, המשטרה לא נתנה הם אישורים להיות שם. הם היו שם שבועים, שלחנו אפילו עידכון לערוץ 7, מישהו יודע על זה?? למישהו בכלל איכפת מהגליל??

תשאלו את עצמכם, ברצינות.

לא חוכמה להגיד שאיכפת לנו מכל ארץ ישראל ולא לקיים את זה.

מקסימום הסיסמה תוכל להשתנות ל- "עלה נעלה- להתיישבות בכל רחבי יו"ש", אני כותבת בשיא הרצינות.

זאת אולי תוכחה קשה, ואולי תגידו "פחח, שתעזוב אותנו הילדה הזאת בשקט", אבל אני רק פה להגיד שזאת הכחשה. זאת הכחשה ענקית ופושעת להגיד כמו שאתם אומרים "יו"ש בסכנת קיום ממשית, הגליל והנגב לא" (וזה בא ממני, מלכת ההכחשות).


וכן, אני מבקשת מכם עזרה! הגליל והנגב צריכים עזרה! בחייכם! איכפת לכם מא"י???? באמת????

לכן כתבתי פבה, אני יכולה גם לחשוב על זה ולהתעצבן על זה בלי לכתוב את זה כאן! כתבתי כאן כדי שזה יבוא לידי מעשה! לי אין כל ניסיון בזה! אני רוצה לעשות משהו ואני מבקשת את העזרה שלכם, כי ממה שהבנתי אתם אמורים להיות בני אדם עם ניסיון כלשהוא בהתיישבות.

אז מישהו מוכן לעזור לי??

אם כבר הכנסת את המדינה לעניין:השם הוא המלך!

אז המדינה כרגע היא בג"ץ, שמתנגד בכל תוקף לייהוד הגליל והנגב, כפי שאמר ח"כ יריב לוין:

 

 "קח את פסק דין קעדאן, שהוא אחד החשובים (פסק דין שניתן במרס 2000 על ידי בית המשפט העליון. פסק הדין מחייב את המדינה להקצות שטח באגודה השיתופית קציר למשפחת קעדאן הערבית, ש.י.). עקרון הבסיס של הציונות הוא גאולת אדמות, ייהוד הגליל וארץ ישראל. קבוצה של שופטים מחקה את עקרון הבסיס של החברה היהודית וקיבלה החלטה פוסט ציונית".

אם כבר מדברים אנו על אויבים...האדמו"ר מצנעא

מה עם המיסיונרים ימ"ש?!

אני מסכים עם בת ישראל ציוןdan_land

בהחלט צריך גם להרים את דגל ההתישות בכל ארץ ישראל.
אבל עיני ישראל והעולם נשואות אל יו"ש ולכן די חשוב להשקיע שם...

אבל גם בכל מקום אחר.

כל התשיבות חשובה...


מירב, התשובה מפעם שעברה ששאלת את זה לא השתנתהמרדכי

כרגע אין איום ממשי על הנגב והגליל כמו שישי על יו"ש, ולכן הפעילות היא בעיקר שם.


התשובה של אלירז לשאלה הקודמת שלך על זה

טוב קלטתי, אני אכתוב זאת בצורה אחרת:בת-ישראל-וציון

דרוש\ים אנשים המבינים בהתיישבות, על מנת לעזור במשימה החשובה של חידוש תנופת ההתיישבות בגליל (בהמשך בעז"ה גם בנגב, אבל הגליל כאופן התחלתי). כל המוכן לעזור בכך, ולתרום מזמנו, אשמח מאוד אם יפנה אלי במהירות האפשרית!



לגבי התגובות של האדמו"ר ושל דן- אני מצטערת שאני לא מגיבה על זה, פשוט כרגע אני רוצה עזרה בזה ולא לנצל"ש, אם תביעו רצון אשמח לענות לכם באישי או בשירשור חדש!


ומרדכי- מה שאני אומרת זה שלומר משפט כזה זאת פשוט הכחשה! מה שנקרא כיום- "לחיות בסרט". זה נראה שפשוט קשה לבני אדם כאן לראות כשזה לא מופיע לכם מול העיניים! ברצינות! לכן כתבתי את המודעה למעלה בפירוש ובאותיות קידוש לבנה. ועכשיואכתוב בפירוש ובשפה יום-יומית את זה:


אתם חיים בסרט כשאתם אומרים שאין איום על הנגב והגליל! נכון, הוא לא מתוקשר,לא נלחמים בו, והוא לא ברור עד שמתבוננים במצב בשטח

(אני מניחה שאתם לא רואים זאת בגלל הסיבה שהזכרתי קודם, כי קשה לכם לראות דברים אלא עם הם כתובים לכם באותיות ומילים ברורות מול העיניים).



נ.ב.- אני ממש לא מתכוונת לפגוע בכם, אני מצטערת אםבת-ישראל-וציון

התגובה שלי היתה פוגענית. אני פשוט לא כ"כ מעוניינת שתגידו לי "תעשי את משהו" "אין סיבה לעשות משהו ולהשקיע את האנרגיות", אם אתם לא מעוניינים, אם אתם לא רוצים את זה (בדיוק השבת דיברנו בפעולת חב"ב כל כך שרצון פירושו דבר שאת חושק בו אבל, בניגוד לאיחול, אתה פועל למען הגשמתו)- תגידו פשוט "לא נראה לי" או "אני עסוק בדברים אחרים כרגע". וזהו.  אני לא אבוא לבתים שלכם ואחייב אותכם (למרות שבהיותי מאפיונרית יש לי פרטים של חלק גדול ממכםמגניב...). אומנם, אני לא אומרת שכולם צריכים להסכים איתי (למרות שברור שאני בטוחה בצדקתי) אבל לפחות תגידו בכותרת "לא, אתץ לא צודקת" ותכתבו פירוט, תגנו על העמדות בתגובה הקודמת שלכם שאני התקפתי בתגובתי האחרונה, אל תגידו לי את אותו משפט שוב ושוב, בבקשה. (באמת חברה, אם כבר ויכוח, אז ויכוח על רמה!חושף שיניים)

הנה לך אנשים שמבינים בזה:צעיר רענן
נראה לי שהתגובה הקודמת שלי לא הביעה אי רצוןאלירז
או נכונות להועיל בנושא.
זה חשוב לי מאוד! ואני רואה את הבדואים משתלטים על הנגב ועל הבנות שבערי הסביבה וחורה וכואב לי!
אני עושה כמה שאני מסוגלת להועיל מולם בקניונים וביומיום השוטף, מעמידה אותם במקומם ולא כאן המקום לפרט את דרכי הפעולה..
אבל בגדול - זה לא הדבר הראשון שאני עוסקת בו, נכון. מצטערת. לא מסוגלת לגעת בהכל.

אגב, למיטב הבנתי יש את תנועת איילים או משהו כזה, שמפעילה סטודנטים בנגב. הגליל אכן מהווה בעיה שעדיין לא נמצא מי שייטול על גבו את המשימה עבור ייהודו.
אלירז, איילים הם גם בגליל וגם בנגבבצי.ג

והם שפיצים, אין מה לומר (אולי זו לא הדרך שלנו, אבל הם שפיצים)
איילים: http://ayalim.org.il/

יש הבדל בין האיום על יו"ש לבין על הגליל והנגבמרדכי

אני מודע לכך שיש איום על הגליל והנגב, וברור שצריך לפעול, אבל האיום הזה, זה איום רק מצד השתלטות של בדואים על אותם האזורים (ואני לא אומר שזה לא איום כי זה גם איום שחייבים לטפל בו).


אבל

האיום על יו"ש לא מגיע רק מהערבים שמשתלטים על האזור הזה, אלא גם הוא מהגיע מידי הממשלה, שמפנה יישובים ומחזים, האיום מגיע מידי ארצות הברית והעולם בכלל לפנות אזורים ביו"ש. לכן משקיעים הרבה מאמצים ביו"ש כי זה לא רק איום מכיוון אחד כמו בנגב והגליל, אלא יש איומים רבים.


אף אחד לא אמר שצריך להפקיר את הנגב והגליל ולתת ח"ו לבדואים ולערבים להשתלט על המקום, רק אמרתי שכרגע, במצב של היום, יו"ש נמצאת באיום של פינוי יהודים מהאזור, ונתינת השטח לידי הערבים.


ואני אשמח מאוד לבוא ולעזור במשימה הזאת וכפי שאמרת זאת באמת משימה חשובה!




גרעין שיבולת זה אלה מטורען?The yehudi

אם כן, כל הכבוד לכם על הרצון הטוב אבל אתם מעפנים.


ולשאר החברים, הגליל והנגב אכן נמצאים בסכנה מתמדת עקב השתלטות על אדמות, התבוללות, ונסיונות הזויים לדו קיום. אבל, מכיוון שהיא בהשתקה ע"י הרשויות (והתושבים, דו קיום כבר אמרנו?!) אין דרך רלוונטית  כיום לפעול כדי לעצור אותה בזמן הקרוב ולכן נאלצים להתמקד איפה שאפשר להצליח במאבק....

הדרך היחידה המעשית כיום לשנות את המציאות בגליל היא ע"י החלטות ממשלטיות (שבשנים האחרונות קורות אבל לאט ומאוחר מידי) ובנגב היא ע"י החלפת בג"ץ ('הנגב לא שייך לבדואים?') עד שזה לא יקרה מיותר לבזבז אנרגיות חשובות.



נ.ב.

בעצם עלה לי רעיון אחר - לגרש את האויב הערבי (ושאר הגויים....).

ממש לא נכון, יש! מה שעושים ביו"ש, ה-ת-יי-ש-בו-ת!בת-ישראל-וציון

ובתור תושבת המקום, אני אומרת לך שהתושבים מאוד מעודדים התיישבות במקום, ברגע שייש משהו יש המון שמציעים עזרה במה שהם מסוגלים. זה למה אני רוצה להקים משהו, מהסיבה הפשוטה שלהקים משהו באזור הזה הוא לא ביזבוז כוחות, ברגע שתקים שם משהו תוכל לגייס את *כל* הנוער שבסביבה בשביל זה! זה כוחות אדירים שצריך לממש אותם, לא מימשו את הכוחות שלהם עדיין כי אף אחד חוץ משיבולת הנהדרים לא חשבו לעשות שם משהו! אתה לא צריך ליבא כוחות מתוגברים מיש"ע כדי להקים שם משהו, אתה פשוט צריך להביא קבוצה מנוסה מיש"ע שידריכו את החברה מה לעשות, מאיפה להתחיל, וזהו. אתה אח"כ רק צריך לוודא שייש שם מישהו שבאמת נכנס לאטרף כדי שיפקח על העניינים, וזהו, מילה שלי שאתה יכול לסמוך על החברהשלנו בעיניים עצומות! בשיא הרצינות!


כבר אמרו גדולים ממני:"כחצים ביד גיבור כן בני הנעורים".


נ.ב.- אל תגיד רעה על החברה של שיבולת- הם אנשים אדירים עם כוחות מדהימים. אני מכירה אותם אישית. נכון שהחשיבה שלהם די מוטעית, אבל לכן אנחנו צריכים להזיז דברים ולעזור להם, במקום להתלונן תבוא ותתקן!

(אני מכירה מישהו מהם שאם הוא היה הרה"מ או הרמטכ"ל הבעיות של העם והארץ היו נפתרות ומשיח היה בא! ברצינות!)

נ.נ.ב.- בהחלט יש לנו בעיה של התבוללות, וכן יש איזה רעיון שאנחנו לא ממש מתכוונים לגרש את הערבים שלנו, זאת מכיוון שרובם הם בחזקת "גר תושב", הייתי מסבירה על זה, אבל אני צריכה לקום לבי"ס מחר....

re: כמה נקודות..The yehudi

א. התיישבות 'מחוץ לגדר' בגליל לא מעשית כלל ולא רלוונטית מכיוון שהממשלה מאשרת שם בנייה. הבעייה בצפון היא בעיקר בגלל המחיר,המרחק והתעסוקה..אין מחסור בדירות בגליל, יש מחסור בתושבים. ולכן לא יעזור אם תבני מאה מאחזים ואוהלים כי אין מי שישכון בהם, הדרך לייהוד הגליל מתחילה קודם כל בהבאת ציבור מתיישבים לשם והוזלת יוקר המחיה....


ב. באמת יש לחבר'ה בשיבולת אנשים טובים הבעיה שהם מומחים ב...לבזבז אנרגיה!


ג. 'הערבים שלנו' - אולי הם 'הערבים שלך'. שלי הם ממש לא.

אגב, בימינו אין גר תושב כלל. [רמב"ם הלכות גוים פרק י הלכה ט: ואין מקבלין גר תושב, אלא בזמן שהיובל נוהג; אבל שלא בזמן היובל, אין מקבלין אלא גר צדק בלבד.].

נוסף לזאת, גם אם היה יובל נוהג בימינו לא היה לרובם המוחלט מעמד של גר תושב (הם אינם מקבלים מרות ישראל ואינם מקיימים שבע מצוות בני נח).


ד. לגרש את הגויים מכל ארץ ישראל זה מצווה מהתורה, והכופר במצווה אחת ככופר בכל התורה.


ה. גם החברים משיבולת עלו על נקודה חוקית ומאושרת (שאומנם יש בה הקפאת בנייה) מתוך הבנה שאין מצוקת דיור בגליל אלא בעיה של התפשטות בנייה בשטח שאפשר לעצרה ע"י איוש הנקודה ברכס טורען, בשאר הגליל אין את הבעיה הזאת אלא בעיה של מחסור במתיישבים במקומות המאושרים ממילא (בתרתי משמע ).


ו. לגבי תנועת 'אור' שמישהו הזכיר כאן בשרשור - היא פועלת בעיקר בנושאים שהזכרתי כבעייתיים והיא גם פועלת לאיוש נקודות חוקיות בלבד.


ז. גילוי נאות: גרתי בגליל בעברי הלא רחוק.


אתה ממש אופטימי....The yehudi

'תוך כמה שנים כשיפנו את השומרון'.....


יהודי יקר, לפני שאתה מלהג וממציא על ההתישבות שם,בצי.ג

תכיר את המצב בשטח. ולפי איך שאתה כותב, אתה לא מכיר. קצת קונקרטיות לא תזיק.
וכולם, תפסיקו להצטדק. אתם יודעים יפה מאוד שהיא צודקת אבל- יו"ש זה יותר קרוב, יו"ש יותר נמצא במאבק הציבורי, ביו"ש יש מאחזים קיימים וביו"ש מכירים את השטח.

ואפילו אם בחנת את כל האפשרויות והסקת שבאמת יותר חשוב שתפעל ביו"ש, אל תזלזל! לכל אחד יש את דרך הפעולה שלו שבלעדיה הכל היה חסר. 

יהודה ושומרון לא חשובים יותר מהגלילalex
גם הגליל לא חשוב יותר מיהודה ושומרון אני הייתי שמח לבוא
אבל ומה לעשות אני לא יכול להיות גם שם וגם פה
מתיישבים בכל א"י- ומה עם ירדן??ג. חללי מגרון

כמובן שכל מאבק הוא מבורך- השאלה למי יש את הכוחות להשקיע והיכן.

 

 

המצב הוא כזה לצערינו אין מספיק אנשים שיהיו בעודמשה נריה

מקומות.מבשרת אדומים (גבעת כהנא) הצלחנו לחדש נוכחות חלקית וזה לא החזיק יותר משבועיים.

 

אני מקווה שיהיו עוד נוער ומבוגרים שיצטרפו למאבק.

זה תלוי איפה ומי מוכן להקריב הרבה..אלירז
אופציה אחרת לבעיה שלכם היא שאתם פשוט לא קוראיםבת-ישראל-וציון

תגובות ברצינות ועד הסוף, כך או כך, זה מעצבן...


יש אנשים ויש כוחות להתיישבות הזאת! אתם פשוט לא מודעים לכך כי מעולם לא הוציאו את הכוחות האלו לפועל! קוראים להם הנוער בגליל ובדרום, ולא, הם מעולם לא היו פעילים בהתיישבות (חוץ מנערי הישוב שלנו שהיו בשיבולת) כי לא היה להם איפה, מה לעשות שהמקום שבו ההתישבות האינסנטיבית קורת כיום היא במקומות רחוקים מאוד (בסביבות ה80 ש"ח להגעה וחזרה בשני אוטובוסים [אוטובוס לי-ם ואוטובוס ליו"ש])!

אני מבטיחה לכם שייש כח אדם. ואל תשטו בי, גם ביו"ש אין יותר מחבורות של צעירים פנאטים שמקימים מאחזים ואוהלים (והמון פעמים ליד ישובים יהודים קיימים). אל תחזיקו ממני מטומטמת וכזאת שלא מבינה בעניינים בשטח אלא רק בדיבורים. זה אחדהדברים המעצבנים שקיימים.

וכן, יש בשביל מה, כדי שהערבים והבדואים יבינו שהם ממש לא יכולים לעשות מה שהם רוצים בלי שלאף יהודי ולאף מדינה לא יהיה איכפת, צריך לגרום להם שיורידו את הראש!

אני לא חושבת שמישהו כאן זלזל בך/ בידע שלך..אלירז

ביהודה ושומרון - אותם "חבורות של צעירים פאנאטים שמקימים מאחזים ואוהלים"

זה חבר'ה שאכפת להם ומוכנים לוותר על נוחות ועל חיים של שקט עבור המטרה העליונה..

 

אם יש נוער כזה בגליל ובדרום - למה הוא לא קם בעצמו לעשות משהו?

כי הוא צריך תמריץ מאיתנו?

אז יופי!! את - אכפת לך, תמצאי את האנשים הנוספים שאכפת להם ומשוגעים לתחום הזה - ויאללה לכי לעורר אותם.

אנחנו עוסקים במישור אחר. ולא בגלל שאנחנו מזלזלים בנגב ובגליל.

אלא שזה ה"שגעון" שלנו. ואין לנו את האפשרות לגעת בהכל.

 

זה לא חכם לבוא ולהפיל אחריות על קבוצה שכבר עוסקת בתחומים כאלו ואחרים, אפילו שהם קרובים לתחום המדובר.

מהלכים גדולים התחילו בדיוק מאנשים כמוך שהיה אכפת להם (וזה מקסים!) - ואספו פעילים אחד לאחד עבור הפעילות שלהם.

לבוא להטיף לנו, לא ייתן לאף אחד שום דבר ולא יקדם את הפרויקט.

לא צריך להבין הרבה בהתיישבות בשביל להתחיל לאסוף אנשים מקושרים/ רכזי נוער ביישובי הדרום והגליל, ולהלהיב אותם על העניין.

ברגע שהם כבר יהיו בפנים - הם יעשו חושבים בעצמם - איך מתקדמים..

 

המון בהצלחה. ואנחנו כאן לכל עצה, עזרה בקידום וכדו'.

תודה אלירז, זה בדיוק מה שחיפשתיבת-ישראל-וציון

ראשית, חס וחלילה שזילזלתי באותם אנשים המתיישבים ביו"ש, כתבתי זאת כתגובה לכך שאמרו שלא אוכל למצוא אנשים רצינים ובוגרים להתיישב שם. אמרתי זאת כעובדה שגם ביו"ש לא מוציאים משפחות ואנשים רצינים להתיישב שם, ובכל זאת משהו קיים, אז למה שזה לא יעבוד בנגב ובגליל??

שנית, אני כן רוצה להקים, אבל אני לא יודעת מאיפה להתחיל, לכן אני מבקשת את עזרתכם, כי אני מבינה שייש לכם ניסיון כלשהו בהתיישבות ותוכלו לייעץ לי וקצת להדריך אותי מאיפה להתחיל.... מישהו מוכן להדריך אותי??

השלב הראשוני הוא בעיקר איסוף מידע וקשרים.אלירז

למפות את היישובים בגליל ובדרום -

לכתוב את השמות שלהם בראש כל דף, אפיון (דתי,חילוני, שיתופי, חקלאי וכו'..)

ולכל יישוב - להשיג איש קשר בעל השפעה!!

זאת אומרת - רכז נוער, חבר מזכירות, רבש"ץ (אולי..)

לא איזה ילדון מהחבר'ה - אלא אם כן, הוא באמת סוחף אחריו חברים ונחשב מנהיג חברתי.


אחרי שיש לך איש קשר מכל מקום - ודיברת איתו, שכנעת אותו בחשיבות הנושא, והוא מוכן להועיל-

קובעים פגישה ביישוב. (כל יישוב בנפרד) שהוא יפרסם וידאג שהנוער יגיע!

את מגיעה ועוד כמה חבר'ה שבעניין ומוכנים לעזור.

לבוא ערוכים!! תמיד טוב להוסיף מצגת על השטח, להראות השתלטות ערבית.. אם הם מעורים במה שקורה בסביבתם, יתפתח אפילו דיון שבו הם יוסיפו לך מידע.

לשכנע אותם או רק להביא לידיעתם (אם הם גם ככה חדורי מוטיבציה) -

שיש צורך בפעילות אינטנסיבית, שיעקבו אחרי הפרסומים ויבואו.

אחרי שעשית זאת בגושי היישובים-

עוברים לפרסום


במידה והחלטתם לעשות אחד מאלה:

תהלוכה/צעדה, הפגנה, השתלטות על כפרים,הקמת יישוב חדש, הפצות לכל היהודים בסביבה, פעולת הרתעה, פיגוע.. כל דבר!

מפרסמים בכל היישובים! -

ההדפסות עולות כסף!!

צריך למצוא מממן או להוציא מכיסך..

מוודאים שאיש הקשר דואג לקבוצה שלו ומביא אותה לאירוע!

ככה שביום שיש אירוע - מגיעים המוני חבר'ה.

הדבר תופס תאוצה כבר לבדו..

אם באמת מגיעים הרבה, אפשר להזמין את התקשורת,

או שהיא תזמין את עצמה אם מסע הפרסום יהיה מוצלח

(או אם תפרסמי בפורום- כי יש כאן מלא כתבים צופים)


לדעתי - חכם להקים מטה מאבק רציני לחבר'ה האלו כשאת מגיעה כבר בפגישות הראשונות

לשאול אם יש מי מהקבוצה שמוכן לקחת על עצמו ברצינות נטילת חלק בפרוייקט

ואלו יהיו האנשים שיסייעו לך.. שיהיו בגרעין הרציני של התכנונים והכל..

כמובן - לרשום רעיונות בפגישות, להקשיב מתחת לפני השטח, לחשוב מחוץ לקופסא..

רעיונות יצירתיים באמת - לא צפויים ומגיעים גם בצורה לא צפויה..


המון המון הצלחה.


את מוזמנת להקים מאחז גלילי...The yehudi

אבל כנראה שאפילו מבזק ב'קול היהודי' לא תקבלי....


מבולבלקורץמבולבל

למה? אל תהיה בטוח..אלירז
יש את"יהודים בואו ננצח"אנונימי (פותח)אחרונה
רצף של הרס בגבעות - חייבים לעצור את זה!!נ א

בס"ד

 

שלום לכולם!

כולנו רואים שבחודשים האחרונים מתרחש הרס רחב בגבעות ביהודה ושומרון.

תנו עצות מה כדאי לעשות כדי למנוע את ההרס הזה?

 

עם ישראל!! תקימו גבעות בכל אזור בארץ!! תצטרפו לגבעות קיימות!! חייבים להפוך את הגבעות ליישובים!!

תנו עצות מה כדאי לעשות כדי למנוע את ההרס הזה?נ א
להצביע למי שבאמת מייצג אותך...הסטוריאחרונה
כזכור במו"מ הקואליציוני, סמוטריץ' רצה ביטחון, בליכוד התעקשו. בסוף סוכם שהוא יקבל שר במשרד הביטחון עם אחריות על החלקים האזרחיים.


אחרי החתימה - גלנט בשיא החוצפה סירב לבצע את מה שנחתם, בטענות שאי אפשר לפגוע בשיקול הדעת של המפקד והושגה פשרה שאם הפינוי משיקולים בטחוניים - זה נשאר בסמכות אלוף הפיקוד. לכן בצו ההרס של בית ענות, הוא כתב את הטענה האבסורדית ש: "המקום פוגע בשלום תושבי האזור".


אם כל הטפשים בהתיישבות האידיאולוגית שמצביעים ליכוד, היו מצביעים לצה"ד, היתה ממשלת ימין בראשות נתניהו אותו דבר- אבל ההתישבות היתה באמת בידי סמוטריץ'.

חל"פ הגבעות - AI. מה דעתכם על זה?נ א

אשמח שתעבירו את התמונה בקבוצות. תודה רבהנ א
מי שמעוניין/ת לקבל את התמונה במייל, נא לשלוח מיילנ אאחרונה

לכתובת: chalaphagvaot@gmail.com

אפשר עדיין להשיג קפוצונים או חולצות לזכר אהוביה?הגבעות בלב תמיד

של יהודים בואו ורשו ארץ

ואם יש צמידים וכו גם יש ביקוש..

אני בת, מעדיפה לקנות מבנות כמה אם אפשר או שישלחו בדואר 

נירו ניר, שירו שיר, כבר הנצו ניצניםימח שם עראפת








יא! איזה יופי! אני מת על לראות נבטים נובטיםקעלעברימבאר

והעשבים גדלים. זה אחד הדברים היפים בחורף.

 

אפילו הטחב הירוק שגדל בין המדרכות אחרי הגשמים יפה בחורף.  (אגב רואים שהנבטים בתמונה העליונה הם דו פסיגיים)

עשית לי חשק לצאת ולחפש נבטים שנבטו מהגשםקעלעברימבאר
🤩פתית שלגאחרונה
גבעה או חווה על שם צ'רלי קירקאדם פרו+

הוא רוצה שננציח אותו

וגם אף שמאלני לא יתחיל עכשיו להרוס

חווה על שם צרלי

קדימה. מי לוקח את הכפפה.

לטרמפ יש ישוב,

למה שלצרלי לא יהיה?

(גבעון חובט במצח)ימח שם עראפת
הגבעון הנ"ל הוא השמש של בית הכנסת?קעלעברימבאר
קפיץאחרונה
כנסו >> החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל (חל"פ הגבעות)נ א

בשם ה' נעשה ונצליח

מקימים גבעות חדשות בארץ ישראל ומציבים בהם דגל ישראל לגובה רם

החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל בקריאה לכל מי שיכול, לצאת ביוזמה להקמת גבעה חדשה באזור מגוריכם, להציב דגל ישראל לגובה רם כדי שידעו כולם למי שייכת ארץ ישראל וכן, להביא ולרתום משפחות ואנשים למשימה החשובה הזאת.

להקים גבעה חדשה בזמן זה - זאת מטרה חשובה ביותר.

שלחו תמונות מהגבעה החדשה שהקמתם למייל של חל"פ הגבעות chalaphagvaot@gmail.com

חשוב!! להעביר הודעה זאת בכל קבוצה

🏡 החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל

בונים. מיישבים. גואלים.

מקימים גבעות חדשות בארץ ישראל!!!נ אאחרונה
סבתא לחיילת שאמורה לשמור בהגנשMalkaa

האם המקום מגודר. יש תנאי מגורים ומזון טוב לחיילים?

פשוט. מודאגת

באיזה מקום?משהאחרונה
איך אפשר לבדוק מתי תהיה העלייה הבאה לחומש ?דור ל

אשמח לעזרה

מה זאת אומרת 'עליה'?יו0י

יש שם ישיבה 24/7..

עליות מאורגנות המוניות, זה בדר"כ רק כשיש איזו סכנה גדולה שמסתמנת... 

הגיוני שתהיה ביום השנה ליהודה דימנטמן הי"ד.אריאל יוסףאחרונה


יש קבוצה בווצאפ..החיים מאושרים


אולי יעניין אותך