היי אנשים..
בשבת האחרונה הייתי בשבת גיבוש בשטח עם הישיבה.
בצהריים הגיע איזה ערבי אחד והתחיל לחטט בפחים.
שביעיסט אחד ניגש והביא לו שאריות של אוכל.
אחכ היה לנו ויכוח ממש ממש ארוך ומייגע, עד שראש הישיבה הפסיק אותו.
אז.. מה אתם חושבים??
היי אנשים..
בשבת האחרונה הייתי בשבת גיבוש בשטח עם הישיבה.
בצהריים הגיע איזה ערבי אחד והתחיל לחטט בפחים.
שביעיסט אחד ניגש והביא לו שאריות של אוכל.
אחכ היה לנו ויכוח ממש ממש ארוך ומייגע, עד שראש הישיבה הפסיק אותו.
אז.. מה אתם חושבים??
לא הייתי נותנת לו כלום.
אגב - באיזה ישיבה אתם לעזאזל שערבים נכנסים ככה חופשי?!
הם לא נכנסים חופשי.. זה היה מחנה, בלי גדרות או משו...
כך נפסקה ההלכה ברמב"ם הלכות צדקה.
אבל- כמו שכתבה אלירז, אנחנו במצב של מלחמה וכל ערבי הוא אוייב עד שיוכח אחרת.
כל הזמן שאני הולכת בשער יפו יש שם ערבייה
אחת שיושבת שם ליד אחד מהפחים ומבקשת כסף.
א. זה לא עכו"ם כי על גוי שעובד ע"ז כתוב ברמב"ם: "לפיכך אם ראה גוי עובד ע"ז אובד או טובע בנהר לא יעלנו
ראהו לקוח למוות לא יצילנו" יכול להיות שיש לך טעות בגרסה, אצלי כתוב גויים
ב.בהמשך המשפט כתוב: "מפני דרכי שלום" וידוע שכשהרמב"ם כותב "מפני דרכי שלום"
הכוונה רק בזמן שיד ישראל אינה תקיפה ובחו"ל עיין בהלכות עבודה זרה פרק עשירי ששם גם כתובה ההלכה הזאת ובהלכה שלאחריה כתוב: "אין כל הדברים הללו אמורים אלא בזמן שגלו ישראל לבין האומות או בזמן שיד הגויים תקיפה".
ג. לפי הראב"ד גם המוסלמים עובדי ע"ז ולכן אם ראה גוי מוסלמי טובע בנהר ק"ו שאין לא מה לאכול לא יעלנו וק"ו לא יביא לו אוכל
ד. כמובן שכל זה בזמן שהיובל נוהג ומותר לקבל גר תושב. אבל היום שאסור לקבל גר תושב צריך לעשות הכל בשביל לגרום לו ללכת.
ה. וכמובן שהיום הם במלחמה איתנו ולכן כל מי שעוזר להם מסיע לאויב בשעת מלחמה ודינו ידוע לכולם
(שלא יצילנו אם טובע בנהר) הרמב"ם מדבר דווקא בעובד ע"ז.
הוא האוייב שלי ואני לא מפרנסת אוייבים!
בנוסף לכך - עניי עירך קודמין.
עוד משהו: "כל המרחם על אכזרים סופו שהתאכזר לרחמנים."
ואל נראה לי שזה מה שידרום לי להתאכזר לרחמנים. ממש לא.
אין לי סנטימנטים לערבים יותר מידי, (אבא שלי נרצח ע"י ערבים) אבל עדיין הייתי נותנת אוכל לערבי עני שמחטט בפחי אשפה.
[זה מה שמיוחד ביהדות-
אני אומרת "משום דרכי שלום", או שעמ"י עם רחמן- גם על ערבי עני שמחטט בפחים.
ומנגד אתם תעלו מלא טיעונים נגדי.
בסדר
זכותכם.]
ולא כלפי שוחטי יהודים, בעדיפות לתינוקות חסרי ישע! כשערבי מחטט בפח האשפה, זה מצויין, שלא יהיה להם מעבר לכך, ויעופו מפה!! הגידו, ראיתם איזו הפגנה ערבית המביעה זעזוע משחיטת משפחה שלמה, הורים על ילדיהם הפעוטים? מה שאני ראיתי זו חלוקת דברי מאפה ומתיקה ברחובות, כהבעת שמחה על שחיטת תינוקות יהודיה.
וכשהנבלות האלה מחטטים בפחים, הם אינם מחפשים אוכל, הם מחפשים מציאות. בציבור הזה יש גם עשירים גדולים, שיאכילו את שלהם. כשהם, חוטפי היהודים, שהם בני מוות, מרעיבים את החטופים, וזה הקטע הזניח של התעללות כוללת בחפים מכל פשע, חוץ מפשע היותם יהודים.
כן, זה כן רחמנות על האכזרים, ימח שמם, וזה אסור - לא תחנם!
בס"ד
כן, אני יודעת שאני זקנה מידי לשירשור הזה בכלל, ולתשובות כאלה בפרט....
אבל השאלה הזאת היא שאלה ,שכמה שמובנת וברורה לי התשובה הנכונה עליה, (שכלית)
למעשה לעיתים קשה לי לנהוג כך...
ראיתי את השאלה וחשבתי "לזרוק אותו לפח יחד עם האוכל!"
(כן אני יודעת שהוא זקן וכ' וכ'...)
אך בפועל כשאני רואה ערבים מסכנים אני מרחמת עליהם....
מתגברת על הצורך הטבעי שלי לתרום וממשיכה הלאה.
קל לכתוב זאת באינטרנם, אך כשרואים אדם במצוקה קשה לא לרחם עליו....
זה הטבע שלנו כיהודים.
לעניות הבנתי רגש הרחמים טבעי, אך השכל שיודע שמדובר באוייב צריך להתגבר על הרגש.
גם בעבודה הפנימית לפעמים זה ככה.
אנו יודעים שלעיתים נכון יותר להגביל את עצמינו, אך אנחנו "מרחמים" על עצמינו וממשיכים לנהוג כמו שאנו רגילים ואוהבים. באמת זאת התאכזרות כלפי חלק האלוקא שלך. מה שנכון כלפי האוייבים מבחוץ, נכון כלפי האוןייבים מבפנים.
ה' מגדיר לנו מי אוייב ומי אוהב, ואיך לנהוג כלפי כל אחד.
וזה שלעיתים הרגש אומר אחרת, זה לא נורא.
העבודה לפעול לפי מה שנכון ולא לפי הרגש.
בתחילת דברי ימי האינתיפאדות, הנמשכים עד עצם היום הזה, עקב תורת ה"ויתורים הכואבים", מבית מדרשו של שמעון פרס, ימח שמו וזכרו, לאחר טבח מתועב, עלתה ההצעה בכנסת, לאטום(?) את ביתו של הרוצח. ואז קפצו, איך לא, שני שונאי ישראל, שולמית אלוני ויאיר צבן, כשהם מוחים נמרצות. השולמית אומרת - זה ייצור בוקה מבוקה ומבולקה, והיאיר אמר - שאולי יש איזה זקן בבית.... ממש, רחמנים בני רחמנים, אבל, שונאי ישראל מתהומות הנפש.
אפילו מחמת הספק, שמע יש זקן ערבי בבית, צריך להתעלם מטבח העם היהודי בארצו. האם עלה, בכלל, בדעתו, של צבן, שהזקן הזה גידל את הנער להיות רוצח יהודים?
זה אותו צבן, שהתכוון לשכב תחת המשאיות עם יוסי שריד ועמוס עוז, כדי למנוע "טראנספר" לזקנים וצעירים יהודים. היצורים האלה, הם דבר התועבה המצחין ביותר בעולם כולו, וכאלה ניתן למצוא, רק בקרב עוכרי ישראל. יהודי, שאין לו אלוקים, הוא הנמוך מכל הבריאה!
שונאת ערבים בדםםם...!!!!
לא יכולה..!! אני רק רואה עברים אני מקללת אותם בכל הקללות האפשריות!!!!!!!
ועוד לתת אוכל????? פפחחח....זאת הייתה בדיחה!!
גועל נפש..שימותו מרעב!!!
נבלות!!!!!
למה? XD
לצערנו...
אלא אוהבים יהודים (הרב כהנא זצוק"ל)
-וממש ממש לא אתן!
בס"ד
למה אנשים מתביישים בזה שהם שונאים את הערבים..? כתוב "משנאיך ה' אשנא.." חובה לשנוא את אויבי ה'..
אבל הנקודה המשמעותית ביותר היא שהכל נובע מאהבת ישראל
אלו שני דברים שמשלימים זה את זה, אבל הנקודה היותר משמעותית היא זו,לדעתי..
ימתחנגלים ברור שצריך לתת לו אוכל אולי הוא שונא אותך והכל אבל כרגע אנו צריכים להיות אור לגויים ולא להביא ציטוטים מהרמב"ם הקדוש שאני בטוח ב100% שזה לא מה שהוא התכוון אתם צריכים לצאת דחוף מהסרט שאתם חיים בו המטרה שעומדת לעיני ערבי נורמאלי זה איך להביא אוכל הביתה בסוף היום להקים משפחה וכד' ולא איך להרוג יהודים יכול להיות שיש בגדול איזה אידיאל,אולי הוא כן רוצה להרוג אותך אבל זה בגלל שהוא חושב\יודע שאנחנו רוצים להרוג אותו (תראו מה שאתם כותבים) אני לא אומר שהכל ורוד אבל צאו מהסרט שאתם חיים בוא נהיה מציאותיים רגע ערבים בארץ מתחנכים לכך שאנחנו הכובש הציוני והם רוצים להרוג אותנו כמו שאנחנו רוצים להרוג את הנאצים לכן הם שוחטים לא אומר שזה בסדר אבל תנסו להבין ואז תדברו לכו למפגשי שמאלנים תשמעו ואז תגיבו אל תדברו אם אתם לא יודעים מה אתם רוצים בכלל אז צאו מהקוקוס שאתם חיים בו ותזכרו ערבי טוב זה ערבי עם עט!!! יומטוב
בס"ד! הרב כהנא צדק!
ושאסור לרחם על אויבים. וכל ערבי פה הוא אויב. ומי שמרחם עליהם- זה לא רחמים זה אכזריות.
כל מידה בזמנה ובמקומה. עת לאהוב ועת לשנוא עת מלחמה ועת שלום.
עכשיו אנחנו במלחמה. וכן- במלחמה לפי היהדות יש עונש קולקטיבי לכל העם.
"המרחם על אכזרים- סופו שיתאכזר לרחמנים" .
הרב כהנא לא התכוון חלילה להרוג ערבים כרגע ,הוא התכוון שאסור ליהודי להרכין ראש ואם נוגעים עלינו לעשות פעולות תגמול אבל לא בצורה המטומטמת שמכונה היום תג מחיר אלא בתור גוף צבאי\מדיני והטענה "המדינה לא עושה את מה שהיא צריכה לעשות בעניין זה" אינו מתקבל כי זה לא מדינה של אנרכיסטים אשר כל אחד עושה מה שבא לו איך שבא לו ,הרב כהנא התכוון להרוג במצב הכי דחוק כרגע המצב הוא לא הכי דחוק ואין אנו מחכים למצב הכי דחוק הצבא פועל מספיק דברים שאנחנו לא יודעים עליהם אז צאי מהקוקוס שאת חיה בו
בס"ד! הרב כהנא צדק!
וזיוף דברי הרב כהנא.
א. הרב היה נגד להרוג ערבים כי הוא אמר שיש שטינקרים ושלא יהיו בכלא אלא ישנו את המדינה
ב. כשמישו הרג ערבים הרב כהנא תמך
ג. הרב אמר שלכל ערבי יש דין מוות
תצא מהמנדירה שאתה שרוי בה
מה נסגר איתך בנאדם??
גם מנדרינה, גם בטטה.. סלט.
בס"ד
זאת מדינת כל מחבליה שכל ערבי עושה "מה שבא לו"-עד שהוא מחליט שהגיע הזמן לעשות תואר על חשבון המדינה, ואז הוא עושה פיגוע, נתפס, עושה דוקטורט בתנאי בית הבראה על חשבון משלם המיסים היהודי, ומשתחרר כמחווה לכבוד החגים המוסלמים, או לכבוד המשא ומתן שמישהו הוזה לעשות, או סתם כי חסרות מיטות בבית הסוהר. (וזה קרה לפני פחות מחצי שנה!!)
אבל לא כל אחד יכול לעשות מה שבא לו.
דוד מזרחי נשפט והורשע על ידי בית המשפט של המדינה המהוללת הזאת.
לקחת את החוק לידיים ולרצוח מחבל שסה"כ הרג את אשתך עם גרזן, וניסה לפגוע בחיילים המחזיקים אותו???
מאיפה יש לו את הזכות הזאת??
כל אחד יעשה מה שבא לו?
מה פתאום!
זאת פריבילגיה של ערבים בלבד!
הערבי הזה מסתובב כל פעם שיש שם טיולים, מחטט בפחים ומציע לאנשים לרכוב לו על החמור תמורת 10 שקלים.
בס"ד
שלום לכולם!
כולנו רואים שבחודשים האחרונים מתרחש הרס רחב בגבעות ביהודה ושומרון.
תנו עצות מה כדאי לעשות כדי למנוע את ההרס הזה?
עם ישראל!! תקימו גבעות בכל אזור בארץ!! תצטרפו לגבעות קיימות!! חייבים להפוך את הגבעות ליישובים!!
אחרי החתימה - גלנט בשיא החוצפה סירב לבצע את מה שנחתם, בטענות שאי אפשר לפגוע בשיקול הדעת של המפקד והושגה פשרה שאם הפינוי משיקולים בטחוניים - זה נשאר בסמכות אלוף הפיקוד. לכן בצו ההרס של בית ענות, הוא כתב את הטענה האבסורדית ש: "המקום פוגע בשלום תושבי האזור".
של יהודים בואו ורשו ארץ
ואם יש צמידים וכו גם יש ביקוש..
אני בת, מעדיפה לקנות מבנות כמה אם אפשר או שישלחו בדואר
והעשבים גדלים. זה אחד הדברים היפים בחורף.
אפילו הטחב הירוק שגדל בין המדרכות אחרי הגשמים יפה בחורף. (אגב רואים שהנבטים בתמונה העליונה הם דו פסיגיים)
הוא רוצה שננציח אותו
וגם אף שמאלני לא יתחיל עכשיו להרוס
חווה על שם צרלי
קדימה. מי לוקח את הכפפה.
לטרמפ יש ישוב,
למה שלצרלי לא יהיה?

קפיץאחרונהבשם ה' נעשה ונצליח
מקימים גבעות חדשות בארץ ישראל ומציבים בהם דגל ישראל לגובה רם
החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל בקריאה לכל מי שיכול, לצאת ביוזמה להקמת גבעה חדשה באזור מגוריכם, להציב דגל ישראל לגובה רם כדי שידעו כולם למי שייכת ארץ ישראל וכן, להביא ולרתום משפחות ואנשים למשימה החשובה הזאת.
להקים גבעה חדשה בזמן זה - זאת מטרה חשובה ביותר.
שלחו תמונות מהגבעה החדשה שהקמתם למייל של חל"פ הגבעות chalaphagvaot@gmail.com
חשוב!! להעביר הודעה זאת בכל קבוצה
החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל
בונים. מיישבים. גואלים.
אשמח לעזרה
יש שם ישיבה 24/7..
עליות מאורגנות המוניות, זה בדר"כ רק כשיש איזו סכנה גדולה שמסתמנת...