בס"ד
אוקי..כמנהג [המממ עכשיו אנחנו נתחיל אותו!!!] אחרי המפגשים שכל אחד רושם את חויותיו ואיך היה לו, את מי פגש, מה ההלם, איך יצא וכו'..הבא נתחילה..
יצאתי להנאתי ממש מוקדם מהבית לפגוש את יודוך עמים בתחנה מרכזית ירושלים ואז ביחד ללכת למיפגש..לקחנו קו 8..[תודו, תודו שאתם מרותקים רצחחח..] ואז ירדתנו בתחנה [דההה מה חשבתם? שנמשיך עד אינסוף ליסוע באוטובוס??]..התחלנו ללכת להנאתנו [תהילה, האמת היא שלא היה לי מושג אם אנחנו בכיוון, אבל דיברנו בדרך על דברים ברומו של עולם באמת אז לא רציתי להפסיק..תירוץ טוב, הא??!]..קיצור, המשכנו לנו, פתאום אני רואה באיזה תחנה נטושה את בת מלך ועוד איזה בנאדם..שאחרי כמה שניות הגעתי למסקנה החדה [והמהירה..חחח] שזה יעקב רובין, העורך המוכשר של האתר..!!!1 לזכותו יאמר שהוא זיהה אותי. יעקב, השתנת מעט..
קיצור, אני יכולה להמשיך עוד..אבל לב רחום יש לי..אני אקצר מעט...
~~~~
בהתחלה זה מעט מתוק ואחר כך בא רופא השיניים
הגענו למיפגש [כמה חבר'ה הבריזו..חכו, חכו למיפגש הבא שתגיעו..לא תקבלו צ'יפס..חחחחח...] [אני ותהילה..להזכירכם..] וראינו את כולם..[נעזוב את הקטע עד שכולם הגיעו והכל, סבבה? זה סתם ארוף מייגע וסוחט..] את ההיא מהחוף העורכת המהוללה, את אדמין-[חח באנגלית..]משה-שהיי, בנאדם, תיארתי אותך ממש אחרת...את בת מלך.. את הלל, את בדולח [כמה פעמים ראיתי אותך ילדה?] את יו_יו..בת שמש!!שיו, ילדה, תיארתי אותך מזה אחרת..|שוק| |הלם| אבל יצאתי ממנו דיי מהר..חחח...קיצור, את כל מי שהגיע והיה ממש כיף!!!
יו_יו-המצגת היתה ממש טובה, והביאה לי ידע שבדיוק הייתי צריכה..אני עם הידע שלי בצילום שעכשיו כרגע במינוס..תודה, העלת אותו לאפס...התקדמות..: )
יעקב, כותרת!!!אני אזכור את זה עכשיו טוב...: ) וגם הדברי פתיחה היו ממש טובים!!!
ההיא מהחוף-כל הכבוד על האירגון התותחי..והמקום העוד יותר תותחי..[הממ אממ המממ...]
היה ממש ממש נחמד לאללה!!מי שלא הגיע=בע'יה שלו!!
הצ'יפסים היו ממש טעימים..של פסח..חחח..[משה, כשאני וחופית חזרנו התחרטתי שלא לקחתי ממך כמה שקיות..יא שמן..: ) סתאאאם..פשוט שהצעת לי לא היה בא לי..וגם לההיא..אז..חח לונורא...]
יודוך עמים!!!את נשמה מיוחדת!!!היה ממש כיף לראות אותך!!!
יאללה..
נפט..נפטט...תודו חפרתי..
להתראות במיפגש הבא!!חחח...
אה, לא צריך להגיד, הממ בעצם כן..יאללה..תורך ל"סכם"...
טחנו צ'יפסים וש
בת מלך אחת מאושרת
]