סיכום [סיכום?] מיפגש ראשון!!!יאווו!!גייטל רייזל
עבר עריכה על ידי בת מלך בתאריך י"ט ניסן תשס"ח 20:22
עבר עריכה על ידי יעקב רובין בתאריך י"ט ניסן תשס"ח 12:27
עבר עריכה על ידי שירה חדשה בתאריך י"ח ניסן תשס"ח 22:22

בס"ד

אוקי..כמנהג [המממ עכשיו אנחנו נתחיל אותו!!!] אחרי המפגשים שכל אחד רושם את חויותיו ואיך היה לו, את מי פגש, מה ההלם, איך יצא וכו'..הבא נתחילה..

יצאתי להנאתי ממש מוקדם מהבית לפגוש את יודוך עמים בתחנה מרכזית ירושלים ואז ביחד ללכת למיפגש..לקחנו קו 8..[תודו, תודו שאתם מרותקים רצחחח..] ואז ירדתנו בתחנה [דההה מה חשבתם? שנמשיך  עד אינסוף ליסוע באוטובוס??]..התחלנו ללכת להנאתנו [תהילה, האמת היא שלא היה לי מושג אם אנחנו בכיוון, אבל דיברנו בדרך על דברים ברומו של עולם באמת אז לא רציתי להפסיק..תירוץ טוב, הא??!]..קיצור, המשכנו לנו, פתאום אני רואה באיזה תחנה נטושה את בת מלך ועוד איזה בנאדם..שאחרי כמה שניות הגעתי למסקנה החדה [והמהירה..חחח] שזה יעקב רובין, העורך המוכשר של האתר..!!!1 לזכותו יאמר שהוא זיהה אותי. יעקב, השתנת מעט..

קיצור, אני יכולה להמשיך עוד..אבל לב רחום יש לי..אני אקצר מעט...

~~~~
בהתחלה זה מעט מתוק ואחר כך בא רופא השיניים

הגענו למיפגש [כמה חבר'ה הבריזו..חכו, חכו למיפגש הבא שתגיעו..לא תקבלו צ'יפס..חחחחח...]  [אני ותהילה..להזכירכם..] וראינו את כולם..[נעזוב את הקטע עד שכולם הגיעו והכל, סבבה? זה סתם ארוף מייגע וסוחט..] את ההיא מהחוף העורכת המהוללה, את אדמין-[חח באנגלית..]משה-שהיי, בנאדם, תיארתי אותך ממש אחרת...את בת מלך.. את הלל, את בדולח [כמה פעמים ראיתי אותך ילדה?] את יו_יו..בת שמש!!שיו, ילדה, תיארתי אותך מזה אחרת..|שוק| |הלם| אבל יצאתי ממנו דיי מהר..חחח...קיצור, את כל מי שהגיע והיה ממש כיף!!!

יו_יו-המצגת היתה ממש טובה, והביאה לי ידע שבדיוק הייתי צריכה..אני עם הידע שלי בצילום שעכשיו כרגע במינוס..תודה, העלת אותו לאפס...התקדמות..: )

יעקב, כותרת!!!אני אזכור את זה עכשיו טוב...: ) וגם הדברי פתיחה היו ממש טובים!!!

ההיא מהחוף-כל הכבוד על האירגון התותחי..והמקום העוד יותר תותחי..[הממ אממ המממ...]

היה ממש ממש נחמד לאללה!!מי שלא הגיע=בע'יה שלו!!

הצ'יפסים היו ממש טעימים..של פסח..חחח..[משה, כשאני וחופית חזרנו התחרטתי שלא לקחתי ממך כמה שקיות..יא שמן..: ) סתאאאם..פשוט שהצעת לי לא היה בא לי..וגם לההיא..אז..חח לונורא...]

יודוך עמים!!!את נשמה מיוחדת!!!היה ממש כיף לראות אותך!!!
יאללה..

נפט..נפטט...תודו חפרתי..

להתראות במיפגש הבא!!חחח...

אה, לא צריך להגיד, הממ בעצם כן..יאללה..תורך ל"סכם"...

טחנו צ'יפסים וש

בהחלט חפרת...הסנה-בוער
נו, זה טבעי לגבייך... [(=].
העיקר שנהניתם, התעשרתם, וכייפתם!! (=
בדולח עכשי'ו אני מבינה.. חחחח... לא משנה....
ותעלו תמונות!!
מי היה? נו, איך היה?תפוזה 1
יוצרים יקרים-שירה חדשה
בס"ד.

אנחנו נשמח לדעת איך היה לכם במפגש, מה היה טוב, מה צריך לשפר, וכו' וכו'.
(לא להתקמצן. תחפרו. אנחנו צריכים לדעת...)
הממ המקום דרוש שיפור..חחח...גייטל רייזל
אממ למרות שהמגלשה היתה דווקא ממש הרפתקאית וכייפית-כן, אני חושבת שהיה עדיף מקום..הממ יותר מתורבת..[זאת ההגדרה??תוהָה..]

והממ שירה, לא נאה לך לסכם??
כן, בעז"ה בפעם הבאה.שירה חדשה
בס"ד.

אני אסכם לראת הסוף... בעז"ה...
כחחח הרגת אותי!!! יא'קרועה!!!יודוך עמים!!
חברהלך!ההיא מהחוף
בזכותכם אכלתי כמעט עוף שלם עכשיו... אחרי כמעט יום שלא אכלתי נורמלי.
אמא שלי הייתה בשוק |עוף| טוטאלי. מעולם לא אכלתי כמות כזאת. אז חבר'ה -תודה בשמי..

ועכשיו לסיכומיפ - האמת, קצת קשה סכם כזה דבר, בעיקר בעייפות מטורפת שנפלה עלי עכשיו - אבל בעיקר רציתי לומר לכן עכשיו משו שלא הספקתי לומר בנאום חוצב הלהבות שלי.
יישר כח עצום למי שהגיע! |כפיים|
פארש מי שלא הגיע - אין החלפות, החזרות ולא מקבלים צ'קים.

הייתם אחלה!
כל אחד שהגיע שימח אותי באופן אישי. (כן יצחק, גם אתה)

ועכשיו אני מחכה לסיכומים שלכם,
בע"ה את שלי אני עוד אכניס יותר מאוחר.
אוווף.. איזה ביאוסמיטל!
פשוט לא יכולתי להגיע...(מסיבות הלכתיות שעד עכשיו לא ידעתי על קיומן... /: )
אני ממש מקווה שיהיה עוד מפגשים (תלוי איך אתם מסכמים את הצלחת המפגש הזה..)
ובזמנים שאני אוכל להגיע..

מועדים לשמחה!!
מיטל
לא הגעתי..טימון!
תאמת שלא חשבתי על זה מספיק.. ומתברר שזה היה ממש תותחי! אוףף, תפרטו מה היה?

כל כמה זמן יש מפגש? בתקווה שההורים ירשו..
אוף אוף אוף!ההיא מהחוף
כתבתי לך כאן המוון - ואז נפל לי האינטרנט -ולא נודע כי בא אל קרבו...
אז בקיצור מה שהיה זה - אוכל אוכל אוכל ... סתם

דיון חוצב להבות על האתר לאן, למה, כמה ואיך..
מצגת של יוחאי על צילום - שוווה ממש. -הפסדת. תתבאסי.
הקראת יצירות
סדנה של יעקב

ועוד כלמיני... יכולנו להשאר שם עד הבוקר כמעט - אבל נכבה לנו לפני זה המאור הגדול, והקטן לא ממש הספיק.. ויעקב כבר חתך לנו את העסק -אז העמסנו את רגלינו והלכנו לתחנה..

הפסדת.. באמת.

וד"א - מקום של כבוד יש לדבריהם של המגיעים למפגשים ושומעים את דבריהם פנים אל פנים ולא ממרחקי מסכים.. קחו זאת לתשומת לבכם.

באסה...גמני לא הייתי...חיים ביטון
הייתי בתל אביב - הנה אני בא...
בעז''ה פעם הבאה...
רק הארה-בת מלך
בעזרתו יתברך נאמין באמת

- בעזהי"ת נשמח[כווולכנו!!!} לראותך פעם הבאה במיפ.

באמת באמת שהי'ה שמח ומבדח.
ומחכים[מלשון חכם]
ומשכיל[מלשון שכל. שמא השכלה? ואולי בכלל מלשון סקילה. אהמ אהמ יוחאי, סליחה על הפיטפוטים, באמת ששמעתי כל דבר שאמרת ואני סתם ילדונת חצופית לעיתים. ככה זה אצל ההיפר-אקטיביים. הרי כבר אמרתי שאני A/H/A/P/D/A/D/D/

בת מלך אחת מאושרת
אמממ..פעימה
לה"ו!

א. שכויי'חם על המפגש!
הצעה- שפעם הבאה יביאו מס' תאריכים ויבדקו איזה הכי נוח לאנשים..

ובקשה- יוחאי, יש מצב שאתה מעלה את המצגת לכאן או משו כזה? נראלי שגם אלו שלא הסתדר להם ישמחו לדעת קצת..

מקווה שנהנתם..
מועדים לשמחה!

עובדים על זה...יו_יו
והאמת שאני לא בטוח עד כמה היא תיהיה רלוונטית,
משום שהיא מורכבת כמעט אך ורק משקופיות בלבד, וכל הדיבורים של תוך כדיי לא כתובים בה.

אני.

נ.ב-
התנצלותי מראש שאין אפקטים...
מסיבות שונות של חוסר זמן ואי התמצאות מספקת בתוכנה והכנת השקופיות בפוטושופ וכו'...
מכורה לעם-גייטל רייזל
אני סתם חושבת שזה לא רעיון הכי גאוני ההצעה שלך..
העורכים מחליטים בכל האתרים על תאריך שהם חושבים שמתאים לכולם..
לא צריך על זה דיון..
אבל טוב,
זה כבר יותר מאוחר..

היה c ה-כיף!!!
[רק חבל שכל אלה שבאו עצלניים ברמות קשות..שאפילו סיכומון לא כותבים..]

סליחה!?  [סיכומיפ שלי(:  בשמחת עולם אליכם באהבת מלך
בעזרתו יתברך נאמין באמת

עצלנים ברמות קשות? ככה את רואה אותנו? יוווו... (:
ילדה יקרה, הנה אני מוכיחה שזה לא נכון.
המצב פשוט הי'ה כזה שעד כה לא הי'ה לי זמן לשבת ולכתו ביותר מכמה מילים, ואמרתי שאם כבר השקענו על מפגש [שהי'ה פשוט טוב ברוך הי"ת] אז שווה גם לכתוב דברים שרומו של עולם ולא סתם מילה וחצי. נכון? נכון!!!

נכון שהתחלנו באיחור מה, אבל לענ"ד הי'ה שווה לחכות.
וחן חן לכל המחכים והמחכות, לכל השמנים והשמנות[שחיסלו צ'יפסים- כשר לפסח ללא חשש קטניות. למהדרין!!!! דוסים, לכו תבינו... ]

וכן, כל הכבוד[!!!!!!!!!!!!!!!!!] ליוחאי המוכשר שלנו! על מצגת מקסימה,
ועל יכולת דיבור טוב מאד והעלאת חיוכים לכל מי שרק רוצה. באמת שחקת אותה~ י'שישסט מתלהב... (:
לא ככה אומרים? מכל מתלהבי'י השכלתי

כל הכבוד לכל אנשי הדיון בנוגע לאתר, דברתם לעניין. בעזרת ה' יתברך נמצא את הדרך הנכונה ביותר להתקדם ולהגיע למקום טוב ממש ממש. ואל תגידו לי שאני סתם חולמת, כי אני לא לבד בעסק הזה. וגם אם כן- אני באמת רואה פוטנציאל הטמון בנו חזק. אז בהצלחה, או כדברי חלקכם: ב"הצלחה...(:

סדנת כתיבה כבוד![למרות שלא כתבנו...] הקטעים שהוקראו היו מעניינים.
אני מתבאסת שלא כתבנו משהו בסדנה עצמו, אבל אלו היו פשוט אילוצי הזמן. המציאות. ככה זה- הירח יוצאת, ואין כבר מספיק אור. מה טוב שיש פנס בפלא' של משה(: ושל יצחק ג"כ(: [אחים, אתם יודעים...]

ההיא מהחוף- לך מגיע המון המון תודה ותודה ותודה.
שעודדת והאמנת וקנית המוןשטויות טעימות שיהי'ה נעים ושמייח~!
שתמשיכי לעות מעלה מעלה בדרכי התורה והעבודה[בני עקיבא?? אוי, זה לא צנוע...] אז שפשוט תעלי מעלה מעלה, כי יש בך המון! ברוך הי"ת!

לכל מי שהגיע- הי'ה ממש טוב לראות אתכם, חלק בפעם הראשונה----
ולא האחרונה!
מפגש הבא- כוווווווווווווולם מגיעים בעזרו יתברך.

מועדים לשמחה, מקוה שלא שיגעתי אתכם מידי הרבה.
תהיו לי בריאים, אל תפסיקו לפרוח ולצמוח-
ואז נוכל לצלם אתכם, איך שתרצו.
מאקרו/ תצלום רחוב/ דיוקן/ אבסטראקט....
ולהוסיף כיתוב נחמד,
בלי גלישות
מיותרות
כמו עכשיו,
אתם מבינים?
את בכלל יודעים
מהי
גלישה,
כמו גלידה.
כמו ילדות.
אולי. אולי. אולי.
כמו מגלשה
אחת הנמצאת במרכז
עיגול של חומה.
[מוכר לכם המקום? גבעת התחמושת כבוד!!! ח"י בניסן ה'תשס"ח]

מעריכה כל אחד ואחת מכם~ בת מלך אחת קטנה.
סליחה על כל שגיאות ההקלדה על הדרך-בת מלך
בעזרתו יתברך נאמין באמת\\

זה פשוט מהתרגשות, אתם יודעים...

תהום- הקראת את הקטע בצורה מקסימה.
מי שהי'ה אתך מהתחלה ועקב אחר מילותייך יכל להרגיש. וזה חשוב.
תודה לך רבה לך! מקסימה שאת.
[יש משהו בטענה שזה הוקרא מהר מידי, אבל זה הי'ה טוב לשמוע זאת ממך]

שמרו על עצמכם, תתרחקו מקטניות[לאשכנזים שבננו]
ומִשרוי'ה[למחמירים "עד החתונה זה יעבור"...]

בשורות טובות ישועות ונחמות~
אל תגידי שאת לא יודעת לארמז.... |שורק|יעקב רובין
עבר עריכה על ידי יעקב רובין בתאריך י"ט ניסן תשס"ח 12:58
ב. את יכולה לשכוח משרויה וקטניות אחר החתונה, הבעל צריך התרת נדרים. [רק להזכיר ]

ג. אני מסכים שתהום.. מקריאה מעולה אבל עדיין זה היה מהיר מידי

ד. את יודעת לפסוח בשיר, זה בסדר. [גם זה מהלב ולא מהשכל..]

ה. ח"י ניסן ולא ח"י בניסן.
~~~
ו. סכמ"פ שלי הקטן.

לאחר שנרדמתי שעה בבית הכנסת בתחנה מרכזית [שעות עירנות מופלאות, תשאלו מי שהיה צריך לסבול אותי לפני המפגש] פגשתי את משה וביחד הלכנו לקיים מפגש עורכים מצומצם שכלל את הניסיון של בת מלך ושלי לנסות למצוא ולהדפיס את החומר על ידי הכנסת הדפים בצד הנכון של המדפסת

יצאנו משם עם המאמר הנכון [..] עם האוטובוס 8 השני שעבר שם בגלל [הערת המערכת: הסיבה שמורה אצלינו עד להודעה חדשה] הגענו והתחלנו להארגן כאשר בת שמש ויצחק לקחו להם את הזמן ונתנו לבת מלך להתייבש מעט [לא שכחתי את תהום ויודוך עמים אבל הכל הכל ברוח טובה].

התחלנו בחמש וחצי לערך עם מצגת מושקעת מאוד של יוחאי על צילום [משה-שלח בבקשה לבת מלך], שילבנו גם דיון על לאן האתר הולך ויצאנו עם מסקנות נחמדות מאוד ועם שפצרי"ם לאתר מאחורה [הסליחה לההיא מהחוף על גניבת יוחאי ומשה באמצע לנדנדות כי אחרי הכל מגלשת זמן לא הייתה שם].

ניסיתי לארגן מעין הקראה וסדנת כתיבה ללא כתיבה בהתחשב בזמן שנותר לנו, אני מצטער שקטעתי את ההקראה ואני מקווה שכן הפקתם משהו ממה שהנפקתי בתנאים שהיו.

--אני מתנצל על בחירת המקום, next time בת מלך תדאג למיפ באזור סגור וחביב, או שמא אלו יהיו החלונות הגבוהים בין עצי ברוש [?, וכמובן זה נאמר בשיר ההערכה כלפיו איש משקיען שתדעו לכם למי שהבינ\ה במי מדובר]--

~~~

אם אתם מצליחים לזכור מה הלך שם אשמח לראות שירים מהסדנה ואם לא כשאפתח שרשור בעז"ה שבוע הבא בלנ"ד אתחיל שוב לסגנן ואני מקווה שזה יאזכר את הסדנה.

תודה לכולכם בְּאֱמֶת,
יעקב.
המצגת בהודעת הסיכום שלי - כאן בשרשורמשה
בת מלך..גייטל רייזל
חח הרגת אותי..

[האאאאא...נזכרתי בכינוי שלך..]

אמאאא..אלוקים, אני מתה מעייפות ומחום...
אווךך..... עשית סיכומיפ אדיר ודי קולע...!ההיא מהחוף
אבל למההכנסת אותי באמצע??? |תוהה|

אחלה שבאת!!!!!!!!! ועוד קצת - - !!!!!!!
(: כמה אפשר לחייך ביום?בת מלך
בעזרתו יתברך נאמין באמת

בֶּאֱמֶת שהי'ה טוב!! ברוך הי"ת.
תודה לך רבה לך. אחלה ג"כ שבאת את בעצמך.
ולמה לא להכניס אחת כמוך באמצע סיכומיפ כה חשוב ויקר מפז ומזהב רב[או שנסחפתי... ?]
לא נסחפת.משה
מפגש ראשון, נקודת מבטו של החייל + מצגתמשה
מבחינתי האמת שהמפגש התחיל הרבה הרבה לפני שהוא התחיל בפועל,אבל זה נושא אחר.

מסתבר שיעקב לא ידע/זכר איפה יורדים בשביל להגיע לשם. אני דווקא כן זכרתי, זו הייתה תחנה שביליתי בה בעבר הלא כ"כ רחוק שעות די רבות.
משם הגענו למקום שגילינו שהוא מלא, ותודה לההיא מהחוף שחיפשה את החור שבו בסופו של דבר התיישבנו.
תוך כדי איסוף החברים גילינו למרבה ה"פלא" שלא אספנו פלאפונים שלהם, מה שגרם לצרות צרורות בהמשך.

המפגש עצמו התחיל באיחור של כשעה וחצי. יעקב דיבר קצת בשפתו הפיוטית תוך שהוא (כרגיל) משלב ציטוטים של כל העולם ואשתו, ולאחר מכן הועברה המצגת של יוחאי על סוגים שונים של צילומים וקצת רקע מסביב לאומנות הצילום. היה מעניין מאוד. מדי פעם היה מי שזרק בדיחה על בעלי החיים שהלל מאיר מצלם מתוקף תפקידו, אלו עם האלות בראש.

בהמשך היה דיון על מטרת וכיוון האתר (היה יעיל), ולאחריו - הקראת יצירות ומאמר קטן לאור פנס. אהבתי במיוחד את זו של תהום...
הבעיה הקשה הייתה התאורה לאחר השקיעה. משך חודשים ארוכים היה לי פנס בתיק והוא הוצא משם דווקא לפני פסח.

תודות:  (דמיינו את זה נגלל כמו קרדיטים של סרט)
צבא ההגנה לישראל (בעיקר המדבקות שאף אחד כבר לא ישתמש בהן בצבא)
יעקב רובין
פלפלתי / ההיא מהחוף
יוחאי - יו_יו
א"ש - בת מלך
שירה - שירה חדשה

כותבי היצירות שבחוברת

מן הסתם בהמשך אני אכתוב עוד קצת, וגם מסמך לקחים מסודר.
מפגש ראשון , ניצצות מכדור הבדולח שלי(:בדולח
טוב אז אמרו גבעת התחמושת גן ירושליים אבל המקום לא היה ממש שם .
שם בקצה של הגן מול גן חלוד ומסכן בצל היה המפגש הראשון של ללא תולעים
טוב אז הגעתי איכשהו לחור. ואז אני פוגשת כמה אנשים את מללא תולעים ?
עניתי כן זה היו : יוחאי , החייל שלנו ( שלבש חצי מדים) משה למפרט ההיא מהחוף ( שרשמו כבר את שמך האמיתי וזו לא אני) ותהילה יווך עמים ושירה ............
נתנו כיפים אחת לשניה ודברנו קצת הי וגם רות 18 (:

טוב המפגש התחיל כשעה וחצי אחי הזמן יעקב נשא נאום חוצב להבות בעניין שירה . וכתיבה ( אתה נואם מוכשר) אחרי כן הייתה את המצגת המגניבה של יוחאי שכללה עבירה ביננו עם המחש נייד של משה שהמשך החליף אותו יעקב.
המצגת הייתה נפלאה באמת. והנאום גם הוא.

דיון שממש ממש ממש נהנתי בו ובהשמךך הגיעו עוד יוצרים בת שמש בת מלך
והילל הקראת יצירות לאור נרות פלאפונים וגם יצחק למפרט ילדון קטן ומתוק שאמר את דבריו בצורה נוגעת ללב. (ישנת הא?)
טוב רק אל תשאלו מתי הגעתי הביתה(:

בהמשך יהיה יותר מורחב(:בדולח
סיכום המפגש..רות22
זה התחיל בשעות הצהרים.. 13:30, ניפגשתי עם "ההיא מהחוף" בת. המרכזית. אחרי תקופה שלא התראנו ישבנו, דיברנו, אחרי שעה וחצי לערך החלטנו שאנחנו צועדים לעבר המפגש, רק שלפני כן הולכים לקנות כיבוד קל בסופר.

צעדנו בחום הנוראי שהיה בחוץ, ובריצה קלה נכנסנו למזגן הנעים.. והתחלנו לחפש כיבוד "טעים" (ח'ברלך, לכם היה כייף לאכול צ'יפסים, אבל לנו היה הסיוט בסופר..)

ראינו מבצעים של 3+1 במחיר מדהים!! ובשמחה לקחנו ליידנו 4 חב' צ'יפיסים 4 חבילות במבות... נופל לנו מהיידים מרימות שוב, מחליק ל"ההיא מהחוף" רצתי לעזור לה. אחרי מספר דק' אין לי מושג... אבל משום מה גילנו שיש לנו בעיה עם הבמבה...

"חשש לאוכלי קיטניות"!!! איו'ש מה עושים?! פשוט מחזירים!!
והרי לכם רק הכיבוד של הצ'יפסים... ניסינו...

לא משנה שראינו עוד מבצעים של השתיה 5 ב-20 (אם זכור לי טוב..) מבצע מדהים!!! של חברת "פריגת" גם שם, בחירת המיצים לא הייתה כ"כ קלה...
היה מבחר רב.. השתדלנו לא להביא מיץ בטעם "פסיפלורה מעורב עם דובדבן חמוץ" נשמע מזעזע.. בעעעע. והיה עוד מיצים בטעם מזעזע.. אבל מצאנו ב"ה מיצים דווקא טעימים. (אני מקווה שלא נשאר. ושגמרתם הכל...)

בשמחה ובטוב לבב סיימנו ואנחנו צועדות לקראת הפגישה לא ארחיב כ"כ, פגשנו בתחילה את יו_יו, לא משנה שהוא לא הבין מי אני.. (כן, רואים גם למה... אני בקושי פעילה בפורום. סורי).. חיכינו לח'ברה.. בסוף ה' רצה אחרת וניפגשנו בג. התחמושת...

מכאן התחלתי להתכונן נפשית! ניסיתי להרגיע את עצמי ולא להזדעזע..

במבט ראשוני ראיתי את יעקב רובין (כן! קיבלתי שוק. הצלחתי להירגע מהר)
וכמובן, משה אחרי שיחות ארוכות שהיה בינינו, ואחרי שראיתי אותך בתמונה זה היה נחמד לראותך...

בנות, "בת מלך" ו"שירה חדשה"- אפעם לא יצא לנו להתכתב במסרים או ע"ג הפורום אבל היה לי נחמד להכיר אותכן.

ובתחילת הפגישה ראיתי פשוט את כולם... אבל צר לי, הייתי חייבת להזדרז לאוטובוס האחרון שהיה לי ולכן הייתי נאלצת ללכת, ולא יכולתי להישאר. (זה מה שקורה שמתחילים מפגש בשש וחצי..)

היה נעים לדבר עם: "יודוך עמים", "תהום", "ובדולח".
ועם כל השאר, היה לי נעים לראותכם ולהכירכם.

אז.. שיהיה באמת ב"הצלחה. ואני מקווה שהמפגש באמת הועיל.
המשך יום טוב.

רות18.
הוא התחיל ב17:45 |סמיילי דייקן|יעקב רובין
כן.. צודק בהחלט!רות22
מותר לטעות לא?!
כיבוד מבוגרים, בסדר יעקב רובין
ב"ה המיצים (עאלק, 15 אחוז פרי) נמצאים במקרר. טעמיםצחקן
ב"ה תפוז אקזוטי ואפרסק טרופי. הספריט עם שמן אורגני באותה מגירה. הצ'יפסים אצלי על המיטה... |מרגיש שמן, למרות שלא הכנסתי אל קרבי דברים למעט תפוח|
אני רואה שבכל זאת קנינו הרבה...רות22
בשם שלישות חט' הנח"ל אנחנו אומרים תודה.משה
בשם המיפגש אומרים אין בעד מה..גייטל רייזל
ופעם הבאה וווקשא גם אולי לקנות את המיצים [משקאות במילה פיוטית..] במקרר..וכך לפחות, כמה מגניב, יהיה לנו משו קר לשתות...
כמובן, כמובן, לא שהיה ממש סיוט עם החום..|שורק|
רק בנסיעה ובהתחלה..אבל חוצמזה...חחח..: )
רות(כבר לא 18... )בת מלך
בעזרתו יתברך נאמין באמת

הלכת בלי לומר שלום.. אז שלום לך.
מקוה לפגוש אותך שוב במפגש הבא בעזרת הי"ת.
באמת שהי'ה ממש ממש נחמד לראותך.
אני מקוה שאת שמחת שהגעת, כי אני שמחתי שבאת. באמת.

מועדים לשמחה, יקרתי.
[לגבי האיחור. זה לא הי'ה תלוי בנו כ"כ... אילוצי מציאות]
אמממ אז שלי זה בערך זה:צעיר ושרוט
הגעתי באיחור של שעה (התברר שזה מוקדם) אחרי הליכה מג. הצרפתית, דרך מסילות רכבת למינהם..
כל הדרך וגם אחרי שהגעתי לא הבנתי בדיוק מה אני עושה שם, כי כמו שבאמת היה, אף אחד לא באמת הכיר אותי... אני לא באמת קשור לאתר. אבל משה וההיא מהחוף ביקשו, אז אני לא אבוא?

תכלס די נהנתי מהמצגת, גם מי שיראה אותה עכשיו אולי יהנה, אבל יוחאי העביר אותה בצורה מעולה... כל הכבוד!
זהו, אחרי זה הלכתי כי היה לי עוד דברים (לצלם...) בירושלים. אבל בכללי היה מאוד נחמד לפגוש את החבר'ה שכן הכרתי בערך...

פעם הבאה שיגיעו יותר! מזה שיש כל כך הרבה יוצרים ורק 10 נרשמים ורק 10 מגיעים?! (מופנה ליוצרים, לא למנהלים...) קחו לתשמות ליבכם!
מחזקת הערה אחרונה.ההיא מהחוף
נראה מצגת מעולה!רעות =)
בטח עם ההסבר זה היה עוד יותר יפה..
סיכום? איך אפשר לסכם את זה?בת שמש
ננסה...
כשאיכשהו הצלחתי להגיע לתחנה המרכזית, הפלא של שירה היה על שקט, ושל יעקב מכובה...
נלחצתי!
איכשהו הצלחתי להגיע בסוף, כשהנהג הרחפן שכח לעצור לי בתחנה.
עמדתי ברמזור ויעקב, שעמד מרחוק, החליט שהבחורה בגופיה ומכנסיים שחצתה- זו אני...
גיליתי שיעקב ומשה לא כ"כ דוסים (=]) ושבת מלך נראית כמו חתולה=]...
וגיליתי עוד המון דברים, שאני אכתוב אח"כ.
בת שמש...(:בת מלך
בעזרתו יתברך נאמין באמת

טוב שיש את חוק הדתיים השלובים נכון? שמחה שהגעת מאמית.

אני ל-א דומה לחתולה, אולי העיניים שלי קצת[קצת!] מזכירות. קצת.
לגבי ההגדרה שלך ל'דוסים', יש עוד על מה לדבר. יום אחד זה יבוא ונגלה בדיוק מה זה דוס, ומי היא דוסית באמת? כי התחלת להסביר את דעתך דאז[אתמול, את יודעת..] אבל זה לא הי'ה לי מספיק.

*אני מחכה לקרוא עוד 'המון דברים שגיליתי'[שאת גילית! לא אני.]

ד"ש לאבא מאבא. ולך מעצמי. ולפיצול מִשֶׁלִי.
את דומה לחתולה ועוד איך! שבי בשקט.בת שמש
המשך...בת שמש
לדוג', שיוחאי נראה בדיוק כמו שחשבתי.
למה אני לא נראית כמו שציפית??
חוצמזה היה באלגן... וגם הרבה צחוקים...
ויעקב ניסה להציץ לי במחברת. אל תכחיש!
ובחוטברת של השירים שמו את שלי פעמיים.
אני טענתי שזו מחמאה.
משה טען שזו טעות.. =]]
אז הנה המסקנות שלך. נו טוב.. (:בת מלך
מה רע בהן?בת שמש
סיכום [סיכום.] מפגש שני (אני דורש) של התולעת.צחקן
עבר עריכה על ידי יעקב רובין בתאריך י"ט ניסן תשס"ח 12:30
בעזרתו יתברך.
למרות שלא הודעת שאני מגיע (טוב, הי'ו כאלה שידוע...), לא באופן רשמי-  אשמתי, בגדתי, גזלתי דברתי דופי הגעתי, וישנתי, זדתי, חמסתי, טפלתי שקר, כאב לי הראש... וכו'
יצאתי ממש מוקדם (שתים?) לכיוון ב"ב, בקו 51. לאחר התמצאות(?) קלה ברחוב בן גוריון, מצאתי את התחנה של קו 402, ושמתי פעמי לכיוון עיר הקודש ירושלים תובב"א.
(שם לא נשארתי תחנה מיותרת באוטובוס...)

האוטובוס נסע נורא לאט כי הנהג פחד שיתחמם לו המנוע (וולבו או לא וולבו? בעעעע.), . מחשב האוטובוס כיבה אותו בכניסה לעיר (למה לא ירדתי שם וחיכיתי לבניני האומה? למה??)

אח"כ חיכתי לקו שמונה ("כל פריט בשקל וחצי שקל וחצי"... בעע! אח"כ משה אמר שהוא מחכה לחי'יל הראשון שיתעצבן ויוציא M16 על הרמקולים. חבל שמשה בעצמו לא עשה את זה...)

עליתי עליו, ואיפשהו ראיתי חולצה לבנה בתחנה (כן, יע"ר. אתה), רק משום- מה חשבתי (היתי בטוח, יותר נכון) שזה לא זה.
לאחר בירור מעמיק, ירדתי בגבעה הצרפתית (סוף-סוף אני יודע איך קוראים לגשר המכוער הזה. בוצע ע"י מוריה - החברה לפיתוח י-ם. עכשיו יש לגשר הזה אח גדול-קטן שמתחרה בו בכיעור...)

הלכתי את התחנה (שתים?) ברגל, והיע"ר הוביל אותי לחוף (טוב, נו - לא בדיוק. אבל היתה שם אחת מהחוף. ככה היה כתוב לפחות....) מבטחים. שם פגשתי את כל העולם (ואשתו?).

מיד כשהגעתי (והאמת - בהתחלה הרגשתי די תקוע, ולא ידעתי בדיוק למה לצפות), הנחתי את התיק איפשהו. (הי! מיד כשהגעתי? הגעתי באיחור...) התחילו את החלק המקצועי של המפגש, והתחלתי להבין מי נגד (לא כולם בעד שאני אסתלק? <צ>).

בהתחלה כאב לי הראש  - ככה זה כשכל הנסיעה רק אכלת גזר (-שיועד גם למשה), ולא שתית כי סמכת על זה (בכל שלושה גזרים יש כוס לערך), וגם העיניים לא משהו (שעת ההליכה לישון יום לפני היתה 2), אז די נסיתי להקשיב (ולהעיר. ומי שמכיר אותי יודע שדי שתקתי...).

היה מאוד חביב להכיר  את יוחאי (פעם ראשונה, והוא הספיק להגיד שיש לו משהו נגד. מה?י), את ההיא מהחוף (פעם שניה, וגם כן משהו שהיא חייבת לי בהקשר שלילי. מה?), את יע"ר (מי סופר), את בתמלך (פעם שניה), רות 18 (חד צדדי, הלכה כשהגעתי. ידעתי שאני לא-רצוי...).

יש כמובן כמה שלא הקלדתי כאן, עמכם הסליחה.

הדיון על האתר בכלל בכלל לא הי'ה מספיק, ולא הי'ה מספיק מגוון דעות. משה ופלפלתי - ציפיתי ליותר דעתנות מכם, ומעצמי ליותר אידאולגי'ה... אחרי הכל לא ממש יש הבדל, אבל לא חשוב.

בהתחלה הי'ה אולפניזם מוגזם (בנות -שקט). אגב, את המילה הזו התאפקתי ולא אמרתי עד שחיכינו לאוטובוס חזרה לת"מ. בכלל היתי שקט יחסית (תשאלו את יעקב). יש עוד כמה(?) יצורים ששמרו על שתיקה כשהגעתי, אולי הי'ה יותר טוב לשמוע אותם.

לא את כל הבדיחות שלכן הבנתי (הי'ה נחמד אם פחות תפריעו...).

בסוף ההצגה אני אלמד את כולם איך מגיחים לפתע, אני מואשם בכך בכתב אישום(!).
[האמת, גם למפגש די הגחתי לפתע - מי שלא בצוות (הצוות זה לרבות משה) לא ידע שאני אגיע בכלל.]

החברותא טוען שאני אדם מפוקפק. כנראה שהוא צודק.
"בהתחלה הי'ה אולפניזם מוגזם "גייטל רייזל
משפט שיזכר..

[היי, קראתי את כל ה"סיכום" שלך..מה הקטע לקרוא לזה סיכום מיפגש? אם זה חפרני במיוחד?! כנ"ל שלי..]
חפרנות זו המצאה של היצה"ר נגד דברים בעלי-ערךצחקן
ב"ה
שמאמצים קצת את השכל ולא מגישים לו זבל עטוף על כפית מזהב מזויף.
|אגודל מונף לרקיע|יעקב רובין
לשם שינוייהודה ו.
[או ליתר דיוק - מאד מאד מאד לשם שינוי. אף שזה לא נכון. כלומר, אני לא חושבך כך רק לשם השינוי, ואפילו לא מעט לשם השינוי. השינוי הזה לא חשוב לי בכלל, כך שזה לא לשם שינוי. אבל כך אומר ההמון, אז שיהיה] אני מסכים איתך. ולא שהתגובה הזאת שלך היא דבר בעל ערך, כן?...
[ועכשיו נראה אותך אומר על הסוגריים הראשונים שהם דבר בעל ערך... |מתפוצצמצחוק|

וואי, יש כאן over vav of the hibboor.

שנאמר: אם אתה לא יודע אנגלית, זה לא אומר שאסור לך לנסות.
זה מה שנקרא "נכתב בשינוי"  יונה
אל תספר לאף אחד שאתה קרוב שלי, טוב?בת שמש
מוזר שכמותך.
יצחק, פעם שלישית גלידה? בת מלך
אם כל המפגש היה כמו המצגת של יוחאייונה
אז עכשיו אני עוד הרבה יותר מצטערת שלא באתי.
מצגת מושקעת ויפה,כל הכבוד ,יישר כח !!!

מועדים לשמחה

ואולי ניפגש בפעם הבאה....
נראה לי כולם סיכמו כבר את הכל...שירה חדשה
בס"ד.

אז אני רק אצטרף לכולם.

ותודה לכל אלה שהגיעו... היה כיף לראות את כולכם!
תהום, יקירתי, ספרי לי:בת שמש
איך דמיינת אותי? אחרי הכל, קרניים אין לי. עשיתי ניתוח פלסטי.
או אולי דמיינת אותי כיצור שארס וציניות נוטפים מבין שיניו?=]
הממ גם וגם..גייטל רייזל
איזה טלפתיה יש ביננו..
זה מדהים..
נו, ברצינות.בת שמש
חח...סתם..גייטל רייזלאחרונה
את באמת מתוקה!!!
|חיבוק אוהב|
תמשיכו לבאס את כל מי שלא יכל להגיע...ציר 60
סתם, אני שמח שנהניתם ומקווה שפעם הבאה זה יהיה בתאריך נח מבחינתי.

מועדים לשמחה!
בשמחה.בת שמש
היה כיף! חבל שלא הגעת! וכו' וכו'.
כחחח אשכרה איך אפשר לסכם??!!!יודוך עמים!!
טוב... גם אני רוצה לנסות להסביר לכם כמה הפסדתם שלא באתם..
היה כל כך נעיפ בחוץ... השמש ממש יצאה מינרתיקה לכבודינו...

אמ... ניפגשנו אני ותהילה בנחנה... (תהילה מרוב שעמום רציתי להרוג אותך ואת האוטובוס שמצא זמן להיתקע לו... כחחח סתם נשמה..)
ואז כשירדנו מהאוטובוס תהילה התחילה להיסתבך...כחחחח ואז-
באופן מקרי שכזה.... ממש תזמון מעולה, פגשנו את יעקוב ובת מלך!!!!
שהפיעו לנו בשיחה מאוד חשובה.. כחחח סתם... בלעדיכם תהילה בחיים לא הייתה מוצאת את עצמה... או אולי תהילות????
ואז יעקוב דיבר(ממש יפה...) ובדרך עשינו הספדים על האתר... מי זה היה שהעיר את הערה הזאת??? הרגתם אותי...!!!!!!!!!!! סתם!!!!!!
ואז הציעו לקרוא לאתר קו אדום...(תהילה?????????? קורעת!!)
ויוחאי(ככה קוראים לך ככה???? מחילה ממך שחכתי איך קוראים לך.... האם תוכל לסלוח לי?) הראה לנו מצגת ממש יפה...(כחחח שיא המרבו...)

ואז....נו באמת... איך אפשר לסכם??????
טוב אני את שלי ניסיתי...

אההה.... והצ'יפס הו הצ'יפס של פחס והיה לי בחילה ולא אכלתי ממנו...
ואחרי זה גם אני רציתי לאכול את עצמי מרוב רעב...
וכל זה קרה ביום שטעטא הוציא את החמה מנרתיקה קיצר היה שיא הכיףףףף!!!!
הפסדתם...
תודה לכולם!!!!!!!
היי!!גייטל רייזל
אני ממש ממש אוהבת את החתימה שלך!!!!!

תהילות וישה"ז שולטות!!!!
לו יהי!!!
הווו חברים|חיבוק|יו_יו

תודה על כל הפידבקים!

שימחתם אותי מאוד!

שמחתי לראותכם ולהכירכם, אתם אנשים נפלאים!

היה מפגש מאוד כיף, וכו' וכו'...דוגרי, אמרתם הכל!

נשמח בפעם הבאה לראות יותר אנשים(אהמ אהמ[יהונתן, בשמת ועוד...])

נתראה!!

אני.

ישר כח גם לך. התלהבו מהמצגת שלךמשה
(וגם אני)
אבקש ברשותכם חברים וחברות!!!!!!!!גילוני
בעזרתו יתברך!

(כן...הסימנים בכותרת להגדיש יחס מועדף.. למרות שאני מהסוג הלא מקפח...!)
אף-על-פי שנמנע ממני להגיע למפגש(קוראים לזה בחירות כואבות...ושלא תתנסו!) רובכם ככולכם סימתם כאן בדרך הומוריסטית וחביבה למידיי...(ושלא תחשבו! הומור זורם בדמי!)
הייתי רוצה לבקש ברשותכם אם אפשר.. שמישו פשוט יומר. מה היה בפגישה. לא מי לבש מה איזה צבע היו נעליו ומה היה טעם הצ'יפס.. אלה בכיוון מעמיק יותר!(פלספנית...חפירות בראיות!)השמועות פה אומרות שהיו דיונים...(מה נראה לכם שקראתי את הכל..לא הבנתם כבר שאני במצב מחיים של חוסר בזמן.. וכאן פניתי לכל בעלי העודף..!)
ספרו:במה עשקו בדיונים מה הופק מהם לבאות ואם וכן../לא..
איך הייתה האווירה! זה מאוד מסכרן אותי איזו רוח ריחפה באוויר באותם רגעים..
ואיך שלא!! לשמוע על מה שהציגה המצגת המהוללת של וי_ןי.(->יקירה יש מצב שאת שולחת אותה במייל... כולי מסוכרנת..!)

אז יקיריי את כל השאר אשיר לכם..!
ושנזכה להיפגש ברקוב!!
בבית הבחירה בעזר ד'!!!
היה המון....ההיא מהחוף
אני חושבת שאי אפשר ממש לומר את זה בכמה מילים, בדיוק בגלל זה היה מפגש..
ויו_יו זה בן..
ופעם הבאה את באה?
בטעות נשלח..גילוני
בעזר ד'!

יש בדברייך אך סיכום מה הוחלט לגבי הבאות.. בכמה מילים... לא הרצאה או דיון חוזר..

לגבי יוחאי.. עמך הסליחך! אכן שמתי לב לכך דקה אחרי השליחה.

ובפעם הבאה.. בעזר ד'! בלי סיוע שלו אני לא גומרת צעד.. אך הוא תמיד משגיח.. ואני את השתדלותי יעשה! בלנ"ד.

וכמו היציאה של אחותי בסוף... נפג"ש!
שלום לך!יו_יו
המצגת נמצאת באחת מההודעות של משה- ממש פה למעלה.

בהצלחה לך!
יוחאי
CureTypes: Convenient Access to Quality Medicationdonaldjohn

CureTypes serves as your one-stop shop for all-encompassing health care answers. It offers a broad selection of pharmaceutical goods, and CureTypes aims to back your path to good health by supplying medicines designed to address various health requirements. CureTypes concentrates on providing top-notch dependable choices for patients ranging from antibiotics to antiviral drugs and treatments for long-term conditions. CureTypes has a user-friendly platform that makes ordering medicines simple and hassle-free guaranteeing prompt deliveries to meet all your healthcare demands.

האמת.אנונימי (פותח)

זה היה יום שבת קייצי, ואני, כהרגלי זה קצת יותר משנה, הלכתי לבקר את זקן בית הכנסת הבודד בביתו. בדרך הקצרה שהיתה לי הפשלתי את שרוולי חולצת השבת הארוכה, שקבלתי על עצמי לכבד בה את השבת כדמותו של אבי, תוך שאני מנסה לסדר את הרעיונות שאומר לר' מאיר הזקן, לפשטן קמעא מהעופפות המופשטת המאפיינת את דברי התורה של בחורי הישיבות הגבוהות בציבור.

כשהגעתי הוא כבר המתין לי בחוץ, רכון, בעל כורחו, על ספר התהילים הישן בתוך כסא הגלגלים שלו. "שבת שלום ר' מאיר! מה שלומך?" אמרתי סקול רם, בעודי כופף אליו את קומתי כדי שיוכל להביט בפני ולזהות אותי. "או! או! שבת שלום!" קרא בשמחה, "מה שלומך? בא שב.." 

"כן כן, מיד" השבתי ושלפתי כיסא מערמת הכסאות שניצבה ליד. "תקרא למטפל שיביא כמה עוגיות וקולה, יש במקרר" הוא אמר לי, מניח באיטיות את ספר התהילים על השולחן שלידו והחל לסובב את כסאו אל עבר כיסא הפלסטיק שהצבתי בסמיכות. "זה בסדר, אין צורך", השבתי לו, "אולי אתה רוצה שאביא לך קצת קולה? או סודה?" 

"לא, זה בסדר, לי יש מים", הוא הורה לי בידו הגרומה אל הבקבוק עם הקשית שניצב על השולחן לא רחוק ממנו. "מה שלומך?" הוא שב ושאל, "מה שלום ההורים? ב"ה אבא שלך אדם טוב, כל שבת  הוא אומר לי שבת שלום ושואל איך אני מרגיש.."

"ב"ה" אני משיב, "השבח לאל, הכל בסדר, כולם בריאים". הוא מהנהן קלות בראשו כאומר 'ב"ה'. "באו לבקר אותך השבת?" אני שואל, "אולי הבנות? או שלום?"

"כן, כולם הגיעו בערב שבת, היה יפה מאוד" הוא משיב בשמחה, "שרו, והיה אוכל טוב..."

"איזה יופי" אמרתי בהקלה, "כל הכבוד להם שהם כולם באים". "כן כן" אמר, ואז נזכר ושאל "איפה היית שבוע שעבר? בישיבה?"

"כן ר' מאיר, צריך ללמוד.." עניתי כמתנצל. "כמובן", אמר, "אבל זה בסדר, יש בחורה חכמה שבאה לבקר אותי, יעל. איזה חכמה היא, לומדת, משקיעה, וגם אומרת לי דברי תורה על פרשת השבוע..."

מעניין, אני חושב לעצמי, זה חדש... מי כבר מכיר את ר' מאיר בשכונה ובא לבקר אותו? בטח מדובר על מישהי מבוגרת שבאה לדבר איתו. כבר יצא לי, בזמן ששהיתי במחיצתו של ר' מאיר, להפגש עם אחת מן השכנות לשעבר שגרו לידו ובאה לשוחח עימו קצת ולהפיג את בדידותו.

"איזה יופי" אמרתי לו בקול מעודד, והתחלתי לדבר על מעלת החסד מן הדברים שלמדנו לאחרונה בנושא מן הגמרא במסכת שבת. במהלך הדברים, כהרגלו, ר' מאיר הפסיק אותי בסיפורים על העבר ועל משפחתו, כשהוא מידי פעם מזכיר את אותה 'יעל' שבאה לבקר אותו מידי פעם, ומאבד את ההקשר של דברי הקודמים.

ולפתע, מאחורי גבי נשמעת חריקת שער הברזל, ואז קול צעיר קורא "סבא מאיר! מה שלומך? התגעגעתי אליך!" וכבת בית, בחורה צעירה שנראית קרוב לגילי, שולפת כיסא פלסטיק נוסף וממקמת אותו מצידו הנוסף של ר' מאיר הזקן. "או! יעל! מה שלומך? מה שלום ההורים?" פתח ר' מאיר בשמחה ופנה אלי "זו יעל שסיפרתי לך עליה".

"נעים מאוד.." אני מסביר לה פנים, והפנים שהוסברו אלי חזרה מוכרות לי מאיזה שהוא מקום. "אתם מכירים?" שואל ר' מאיר. "כן," מיד משיבה יעל, "היינו יחד בסניף, אתה עומר נכון?"

ואני מתפלא. לא הייתי דמות שאמורים להכיר אותה משם. "אמת". "היית באמצע לומר כמה דברי תורה נכון? תמשיכו בבקשה" אמרה בנימה קצת מתנצלת. "ר' מאיר סיפר לי שאת גם אומרת לו דברים על הפרשה מידי שבוע, אז בכבוד", די מיציתי את מה שהיה לי להגיד, הרהרתי.

"לא לא, תמשיך, זה באמת לא משהו רציני, אני רק קוראת לסבא מאיר קצת מהחומש ומסבירה.." היא משיבה. דליתי עוד איזה רעיון במחשבתי והתחלתי לומר אותו, ולאחר כמה רגעים ר' מאיר הפסיק אותי ובאופן מפתיע אמר "אתה יודע, יש לה משפחה ממש טובה, אנשים טובים, וגם חכמה – אולי תצאו יחד?"

באותו רגע נאלמתי דומיה, ולפני שהספקתי להיות מובך כדבעי, היא הזדרזה ואמר "תודה סבא מאיר, אבל אני כבר נפגשת עם מישהו.." התעשתי וקצת שחקתי על הסיטואציה, מנסה לחזור אל הנושא הקודם עליו דברתי לפני רגע. בינתיים ר' מאיר מפשיל את שרוולו ומביט אל שעונו המיוחד, שסימניו באותיות עברית חילוף המספרים "כבר צריך לצאת לבית הכנסת" הוא אומר וקורא למטפל, תוך שהוא מגדף אותו קמעא.

ליווינו את ר' מאיר לבית הכנסת, ולפני שנכנסתי אחריו גם אני, פניתי אל יעל וחזקתי אותה על ההשתדלות לבוא לשוחח עם ר' מאיר, תוך שאני מתפלא איך ומניין היא מכירה אותו. היא סיפרה לי שלא מזמן סבתא נפטרה ממגפת הקורונה שפקדה את העולם, וכשעברה ליד ביתו כאשר באה לבקר חברה שגרה בשכנות, ראתה אותו כשישב בחוץ והחלה לשוחח עימו. כשסבתא היתה בחיים היא היתה דואגת לה ובאה לבקר ולשוחח בקביעות, ועתה השיח הזה חסר לה, כך שהיא שמחה שפגשה את 'סבא מאיר'.

הנהנתי ונפרדתי ממנה לשלום, נכנס לתפילת מנחה של שבת בבית הכנסת הספרדי, מהרהר בסיטואציה המוזרה. ומאז, על אף כל הבחורות שיצאתי איתן לפניה ואחריה – היא לא יוצאת לי מהראש.

העלה לי חיוך.כְּקֶדֶם

ובאמת מעורר השראה

תודה על זה

...אנונימי (פותח)אחרונה

היא התחתנה לפני שבועיים. מזל טוב.

היושעלמת חן

היה פורום של שירים נכון? אני לא טועה..

אממ מחפשת בלי קשר צילצול של השיר אם תבנה של בית ,של איתי דוד אם למישהו יש

תודה

את מכוונת אולי לפרוזה וכתיבה חופשית?אנונימי (2)
לאעלמת חן
היה פורום שנקרא שירים, אני כמעט בטוחה בזה
יש את זה:כי קרוב.
עבר עריכה על ידי כי קרוב. בתאריך י"א בשבט תשפ"ד 08:17

פורום שירים

הוא נטוש למדימבולבלת מאדדדדאחרונה

עדיף בפורום אחר (צלילים ומוזיקה, או גיטרה)

ואפילו בצמע הגיוני יותר שיענו לך על זה...

תמיד זוכרת אותך, לא צריך חודש או יוםסתוית סימה

בס"ד

חודש המודעות הגיע ככה אומרים,

לידות שקטות בלי קול, ככה באוקטובר פתאום,

אני רושמת לך תינוקות שלי, שככה תישארי לעד,

על חיים שהגיעו בשקט, בתוך סערה גועשת,

בחדר לידה במקום שבו יש כל הזמן חיים,

פתאום את המוות פוגשים,

עברו 5 שנים מאז,

רציתי להגיד לך שאני זוכרת אותך, בדיוק כמו שהיית,

יפת תואר שקשה לתאר,

זכיתי בך ל9 חודשים קסומים, להרגיש אותך עמוק בפנים,

בלב שלי תהיי תמיד, מחכה לך כבר שתחזרי,

אומרים שתקומו ראשונים בתחיית המתים, כי אתם טהורים,

לא חטאתם בכלל ככה אומרים,

אחרי קבורתך קברתי גם את אבי, את בטח יודעת הוא לידך,

הרי הוא סבך,

הרגשתי שהעצב גובר עליי, לקחתי את התהילים ביד,

והלכתי להדליק נרות לשבת,

אמרתי לחוקר ליבות וכליות שלח לי נחמה בקרוב,

ופתאום הם הגיעו בלי שהתכוונתי, אוליי ככה כיוונתי,

שתי נשמות חדשות הופיעו, תאומים מבלי שציפינו,

אמרתי תודה רבה לבורא עולם, תודה שהראת לי שאני יכולה,

לאסוף את השברים ולקום, להתמודד עם לב שבור,

לחבק את האמונה בבכי של שמחה,

את , את התיקון שלך סיימת, הוא היה שלם ומיוחד,

אנחנו פה למטה מנסים לתקן את עצמנו, לחבר את החלקים שנותרו בחיינו,

ולהאמין שאת שלמה, ומתפללת עלינו,

אני אוהבת אותך בדיוק כמו שהיית, זכיתי בך לעולמים,

מחכה לך שתחזרי , עד שיבוא משיח יקירי בקרוב,

תודה שלמרות הכל בחרת לרדת בשבילי,

ותודה אבא, תודה שבחרת בי .

...אילת השחראחרונה

כמה עוצמות יש בך.

נגעת בי ממש.

ואיתך בתפילות ובייחולים ובתודות לבורא עולם.

🤍

טוב, פה בטח אין אף אחד שמסתכל, ובכל זאת..אני הנני כאינני

אנחנו מנסים להקים לתחייה את פורום "צלילים ומוסיקה" - נגנים ויוצרי מוסיקה יקרים וחביבים! נשמח שתצטרפו אלינו!!

מוזמנים להתחיל בשרשור הכירות החדש שהכנו לכם, שם תתודעו לעוד כמה דברים אנחנו מכינים לכם!

🎵🎶 שרשור היכרות תשפ"ד + עדכון! 📢📣 - צלילים ומוסיקה

בברכת "הזורעים בדמעה ברינה יקצורו" - המנהלים החדשדשים!

ב"ה, בהשגחה אלקית, עכשיו כבר לא כ"כ מפריע לפרסם.אני הנני כאינני

האם את חושבת עליי כמו שאני חושב עלייך?

האם מה שאמרתי לך מסיח דעתך בתפילותייך?

האם את האחת? האם זו אהבה עיוורת? 

איך בכלל אדע, אם לא חוויתי מעולם אחרת?

איך אעבור את המסע הזה בלי שום חרטות?

איך אהיה שלם עם אלקים על אף ההסתרות?

תם, ועוד אשלים עם זה.

מה זה לדעתכם יוצר טוב?yaeli1989

מתעניינת איך לדעתכם נוצר יוצר מעולה?

עבודה מהבית קלילה נוראאנציללואנטנך

דרושים דרושות לעבודה מהבית בקלדנות, כתיבה, הזנת תוכן, הזנת נתונים, תמלול, ותרגום, לפרטים נא לפנות בוואטספ למספר 050-2322173

אולי יעניין אותך