חשוב!!! - שביעי של פסח במעוז אסתר!ימין

אנו (=אני לא מדבר כ"כ בשם יושבי ה'מעוז' אך אני בטוח שהם בהחלט מסכימים לנ"ל) רוצים שבשבת הקרובה - חג שני של פסח - יהיו כמה שיותר אנשים במעוז. בליל הסדר היו אמורים להיות הרבה אורחים ובסוף לא הגיעו, וכדי לחזק את המאחז חשוב לנו שהפעם יבואו כמה שיותר. אשר על כן: אנא, עשו מאמץ והגיעו!!! תבורכו מפי עליון, וחג שמח!!!

(אגב, כזכור: לפני יומיים נערכה במעוז חנוכת בית כנסת ע"ש יונדב הירשפלד הי"ד  - שנרצח בטבח הנורא ב'מרכז' - בהשתתפות הרב ליאור שליט"א ורבנים חשובים נוספים, וכעת יש במקום גם מספר רב של אוהלים לכל הבאים).

בואו בשמחה!!!

מה זה החתימה הזאת(ל"ת)ybs
זאת החתימה של מר?מ.מ.י.ר
בפרקי אבות, כשאומרים "הוא היה אומר", לדוגמא הלל היה אומר וכו', שמאי היה אומר וכו', רבן גמליאל היה אומר וכו', אין בכוונה שרק את זה הם היו אומרים. אלא שזה היה ממש המהות שלהם, המשפט שהם דגלו בו.

זה מה שאתה דוגל בחתימה שלך?
זאת המהות שלך?
לרצות שאנשים יכעסו על תלמידי חכמים, יכעסו עליהם ויבזו אותם?!?
חבל. באמת כל כך חבל.

ואני מציע ש"הוי דן את כל האדם לכף זכות", אינכם יודעים מה בדיוק התרחש שם, ומה בדיוק דיבר הרב אבינר עם אותו ניצב, אם אתם רוצים לדעת - תוכלו לשאול את הרב אבינר.
ובמיוחד ת"ח, יש לדון לכף זכות שבוודאי לא עשה דבר רע, ולא ח"ו התחנף וכו', לא ולא.

ולימין.. פשוט.. אין לי מילים. סתם תחשוב על זה, איזה ריקנות יש בחתימה שלך.
ומי שיכול לבוא - שיבוא!מ.מ.י.ר
ליישב את ארץ קודשינו!!

איך אמר מרן הראשל"צ הגר"מ אליהו שליט"א בהלוויה של רב אברום?
צריך להקים עוד ישיבות ועוד התנחלויות וכו'. עוד נקודות של אור!
וצריך אנשים שיחזקו את המקום!
"אין הדבר תלוי אלא בנו"!

כל מי שיכול לבוא, צריך אותכם!!
חג שמח בעז"ה!!
ושנזכה לגאולה השלימה במהרה בימינו, אמן!
אני לא יכולה אבל ברצינותדינמית
זה לא משנה מה הדעה שלי על הרב אבינר,
אין לך שום זכות לקחת תמונה אחת ולעוות אותה.
אתה יודע על מה הם דיברו שם?
אם כן, תשתף אותנו בבקשה כי אישית, לי אין מושג מה אמרו שם.
באשר לחתימהימין
א. לא עיוותתי שום דבר, זו התמונה ואיש לא אסר לפרסמה.
ב. אין לי מושג על מה הם דיברו שם, כל אחד יכול לפרש את התמונה כפי שירצה, וחבל לנסות לחשוב למה התכוונתי כששמתי אותה, כי התמונה מדברת בעד עצמה.
בטח הם דיברו שם גודל החסה בשטחיםשאולי
או אולי הם דיברו על איך לעצור את ההתנתקות, על מה נראה לך שהם דיברו? ברור כשמש על מה שניהם דיברו!
וואו אז אם ככה אתה משווה..קומי אורי
מה אומרת עלי החתימה שלי?...

במעוז אסתר תתקיים 'שירת הים' בביהכנ"ס 'שירת יונדב'ימין
ישנו מנהג, שבשביעי של פסח לוקחים שתי גיגיות מלאות במים, ורוקדים ביניהם, כזכר ליציאת ישראל ממצרים בים, שהסתיימה כמדומני בשביעי של פסח. ע"פ מה ששמעתי את המנהג ייסד הגרי"מ חרל"פ זצ"ל, אך אני לא בטוח בכך במאת האחוזים. מי שיש לו פרטים על מקורו של 'עניי' זה - אשמח אם ישתף אותנו כאן.ן
*עניין*ימין
לימיןהכהניסט הנודד
ישר כוח על החתימה, אל תפחד מכל הטוענים נגדך, את הרשע(כוחות הגירוש) צריך לשנוא לא להסתחב'ק איתם.
אבל אם האמירה בחתימה היא מהות האדם שמאחוריה -קומי אורי
אז זה באמת לא פרופורציונאלי, למרות שהוא צודק..

[יש מילה בעברית ל"פרופורציה"?]
אפשר לחשוב, זה רק חתימה בפורוםימין
זה לא מהות החיים או משהו כזה, ואין לייחס לכך חשיבות מרובה מדי. לקחת בפרופורציה.
רק אמרתי את הדברים מנקודת מבט של "מ.מ.י.ר"..קומי אורי
ידוע לי על מנהג: ללכת לים ושם להגיד את "שירת הים"אמא אדמה
אם יש כאן מישהי שיזדמן* לה להיות בשביעי של פסח באיזור תל אביב-רמת גן-בני ברק, אשמח לבוא איתה לים!

* כמובן שאם יש לה אפשרות ללכת למעוז אסתר, שתעשה זאת! חבל לוותר על מצווה (י'ישוב הארץ) בשביל מנהג...
איזה חמודה את.. קומי אורי
אני אסביר את עצמי -מ.מ.י.ר
קומי אורי, בזה שאת כתבת בחתימה שלך על כל הציפייה לישועה וא"י ממשיכים ובגאון וכו', אמרת שזה מה שחשוב לך, ובגלל שזה כל כך חשוב לך, זה מה שאת רוצה להבהיר ולהעביר לאחרים.
היית יכולה לכתוב על אלף דברים אחרים, אבל זה הדבר היותר חשוב לך, מה שאת גם רוצה להעביר.

איזה חשיבות יש בתמונה ההיא? זה מה שאמרתי, ריקנות.
ולא נראה לי שהחתימות באות בשביל להוסיף שטויות, כי למרבה הצער, הרבה פעמים השטויות נכתבות כבר בהודעות. כמו השטות שכתב כהניסט.
ולכהניסט - תחשוב שוב, נראה שהפעם הקודמת לא העמיקה כראוי.
ונחזור ונאמר שוב, הרב אבינר שליט"א, הוא תלמיד חכם לכל דבר ואסור לזלזל ח"ו בכבודו, שכבודו הוא כבוד התורה!

ולימין - בקשר למה שכתבת, עיין בחפץ חיים הלכות לשון הרע כלל ט' הל' א'-ב', ולאחר מכן בכלל ג' הל' ח' ובבאר מים חיים שם אות י"ב ד"ה ואם, וכן ראוי מאוד לעיין בפתיחה-עשיין הל' ח' ובאר מים חיים אות ח' ד"ה ומ"ש.
ושם יש את התשובה למה שכתבת בסעיף ב', ובהקדמה לספר חפץ חיים ובכלל - את התשובה לסעיף א'.

ופרופורציה=יחס.
זה שצריך לשנוא את הרשע ולא להסתחבק איתו זה לאהכהניסט הנודד
שטויות, זו אמת כואבת.
מה לעשות שכל הקטע הזה שבזמן שיהודים מגורשים מביתם אבינר מוצא לו זמן להסתחבק עם מפקד הגירוש במקום להכניס לו אגרוף בפנים על פשעו נגד העם היהודי לו נראה לי?
סייג לחכמה שתיקה.מ.מ.י.ר
עיין שם שוב בחפץ חיים. ותקרא שוב את המכתבים.

מה לעשות שלא עושים כל מה שנראה לך.

כל הכבוד לכם!דינמית
הגעתי למסקנה שאם אתם כ"כ החלטיים אז כנראה אתם יודעים על מה אתם מדברים.

אז, אני אשמח אם תסבירו לי למה לשנא ת"ח שישב ודיבר עם בורג במערכת?
אתם נשמעים כאילו אתם יודעים את כל השיחה של השניים בע"פ, אם כך הדבר, אל תסתירו ממנו את השיחה ותספרו לנו.
כבודו לא שווה כבוד התורה!קטיף שנית
זאת בדיוק הבעייה שלו-שהוא בא בשם התורה.
כבודו זה כבוד התורה.מ.מ.י.ר
כך כתבו מרנא ורבנא הגאונים הרב צבי ישראל טאו שליט"א, הרב עמיאל שטרנברג שליט"א, הרב מרדכי שטרנברג שליט"א, הרב צפניה דרורי שליט"א, הרב יעקב פילבר שליט"א, הרב זלמן נחמיה גולדברג שליט"א.

הוא תלמיד חכם, ויש לו דעת תורה. יש כמה "דעת תורה", אפשר אולי לומר - לצערנו, וכך הוא כמעט בכל דבר בהלכה וגם בהשקפה (וראו תחילת סדר הקבלה לראב"ד).
הוא תלמיד חכם ואסור לבזות אותו. נקודה. לא להסכים זה דבר אחד, ולבזות זה דבר שני. אסור לנו להסכים שדבר כזה יקרה אצלנו, והיה מחנינו קדוש.

ונעתיק רק את מכתבם של מו"ר הרב טאו והרב שטרנברג:

לכבודה של תורה
ב"ה
ירושלים עיה"ק תובב"א, אלול תשס"ה.

מוחים אנו על דברי ביזוי, השפלה ועלילות שווא שיצאו נגד האי גברא רבא, הרב שלמה אבינר שליט"א, שזה עשרות שנים נושא בעול הוראה לרבים, ורבים נהנים מפירות תורתו, ודולה ומשקה מתורת רבותיו לאחרים.

איך לא נחוס על כבוד תלמידי–חכמים, שהוא כבודה של תורה, וביזויים של תלמידי–חכמים קבעו חז"ל שהוא ביזוייה של תורה, "'אם בחוקותי תמאסו' מלמדי חוקותי תמאסו", והמבזה ת"ח הוא בכלל "כי דבר ד' בזה" (רמב"ם הל' ת"ת פ"ו הל' כ"א).
ואם כאלו מתיימרים לעשות סייג לחומת הדת, איך לא ישיתו ליבם שמביאים חלילה על–ידי זה את ההרס היותר גדול שמהרס את כל בניינה של תורה שבא ע"י ביזוי ת"ח ח"ו. לא חרבה ירושלים עד שביזו בה ת"ח (שבת קי"ט). ועל זה אבדה הארץ, על שנאת חינם שנפלה בנו ואכלה בנו עד להשחית, ומאכל הארץ ויבולה.

ואם בימי יסוד המעלה, בימי בית–שני, קרא זכריה הנביא לבית יהודה ובית
ישראל "דברו אמת איש את רעהו", "ואיש את רעת רעהו אל תחשבו בלבבכם", "והאמת והשלום אהבו" (זכריה ח') הלא עתה ברצות ד' ארצו בשובו שבות יעקב אל נשוב לכסלה. "חסד ואמת נפגשו צדק ושלום נשקו. אמת מארץ תצמח וצדק משמים נשקף. גם ד' יתן הטוב וארצנו תתן יבולה" (תהילים פ"ה).

בימי רחמים ועת רצון אלו, ערה"ש תשס"ו, חוזרים אנו על קריאתנו הקודמת במשנה תוקף מתוך נשיאת עינינו ליושב במרום שיחוס על עמו ועל נחלתו, יעננו ובשמו נקרא, יאר פניו ונוושעה.

עמיאל שטרנברג
צבי ישראל טאו
חבר'ה די!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!הכהניסט הנודד
עברנו כל גבול וזה לא משנה מה הם דעותיי בנושא מה שמשנה זה שהויכוח הזה יוצר פילוג בעם ישראל. וחוץ מזה מה לנו ולויכוח הזה, אם הוא צדיק אנו תלמידים(לאו דווקא שלו אבל תלמידים), ואם הוא רשע אנו עדיין תלמידים?!
ויש רבנים שפסקו אחרתאנונימי (פותח)
כמו הרב דב ליאור (שאני בעצמו שאלתי אותו)
הרב יעקב יוסף, הרב שלמה פישר, הרב ניסים קרליץ, הרב אליקים לבנון, הרב אברהם יצחק כלאב, הרב יוסף שלום אלישיב, הרב עידוא אלבא, ועוד רשימה ארוכה של רבנים גדולים
אז למה אתה נכנס??מ.מ.י.ר
אם יש לך בכלל אפילו צד של ספק אם הוא ת"ח או לא (ובייחוד שפה זה לא "צד של ספק", זה הרב יותר קרוב לודאי! הרי גדלותם בתורה של הרבנים הנ"ל שהזכרתי היא לא פחות גדולה), כיצד אתה מרשה לעצמך להתערב?? מה, כל כך פשוט בעיניך "כל המבזה ת"ח אין לו חלק לעולם הבא", וכל מה שאמרו חז"ל על העניינים האלו?

כי מבחינתי זה לא ספקאנונימי (פותח)
רבנים שלי פסקו לי ככה, ואני עושה מה שהם אומרים לי, היתכן שאשכנזי לא יוכל השר לא חלק כי לספרדי זה טרף?? לא יש לו את פוסקיו שהתירו לו והוא יוכל וכנ"ל אני, חוץ מזה שיש הרבה יותר רבנים שיוצאים נגדו מאשר בעדו (בנוסף- הגרז"ן גולדברג לא בדיוק בעדו), והרבנים שבעדו לא בדקו זאת לעומק אלא איתו (עם הרב אבינר) כך אמרו הרב ליאור הרב יעקב יוסף והרב אליקים, והרב כלאב. שבעז"ה נזכה שגם אתה תגלה את האמת.
כבר גיליתי.מ.מ.י.ר
אני הולך ע"פ מו"ר הרב צבי ישראל טאו שליט"א.

ושוב, ראשי ישיבת הר המור, הרב פילבר, הרב דרורי, ועוד הרבה רמי,ם ורבנים לא נחשבים בעיניך? גדולי תורה לא פחות.

ובעז"ה שנזכה שנגלה כולנו את האמת, שאסור לבזות תלמידי חכמים.
כבר גיליתיאנונימי (פותח)
אני הולך ע"פ מו"ר הרב יצחק גינזבורג שליט"א

ושוב הר דב ליאור, הרב יעקב יוסף, הרב שלמה פישר, הרב שמואל טל, הרב אליקים לבנו,ן הרב אלישיב ועוד, לא מספיקים לך? ואתה ממשיך ללכת אחריו? הם לא גדולי תורה? הם לא בדקו אם זה ביזוי ת"ח.
ידידי חבל לך להכנס לספק, עדיף שלא תלמד את ספריו וזהו (יש עוד הרבה ספרים)
אולי מספיק עם זה ודי?אלעד
לכל אחד מכם יש רשימת רבנים- הבנו.
זה בסדר, שכל אחד ילך עם רבותיו, וירגע.

אני באופן אישי תלמיד של הרב אליקים לבנון שליט"א והרב זלמן מלמד שליט"א
ואני יודע שלמרות התנגדותם ודעתם הנחרצת על הרב אבינר הם מקפידים
שתלמידיהם לא ישתתפו בפולמוס.
תעשה מה שאתה רוצה.מ.מ.י.ר
לא אמרתי לך מה לעשות. יש בחירה חופשית.
כבר כתבתי מה שכתבו גדולי התורה הנ"ל שהבאתי. זה ברור ופשוט.
בוודאי שאלמד את ספריו, כמו טל חרמון, ספר מדהים (הר"מ שלי המליץ לי עליו).
אגב, מעכשיו לא תלמד יותר את שיחות הרב צבי יהודה?
אני לא תלמיד של הרב צבי יהודהאנונימי (פותח)
וחוץ מזה הרב ליאור אמר שאפשר ללמוד את זה כי זה רק סיכומים חוץ מ"שיחות הרב צבי יהודה - ארץ ישראל"
ואם אתה תלמוד של הרב טאו מה אתה מעודד הליכה להתנחלויות?
אני סומך על הרב צבי יהודה.מ.מ.י.ר
שאם הוא כותב לרב אבינר כשהיה הרב של קשת בגולן "הרב הגאון", ומכל תלמידיו בחר דווקא בו שיכתוב את שיחותיו, אז הוא ידע מה הוא עשה.

איך זה שייך בקשר להתנחלויות?
אולי מספיק עם זה ודי? (2)אלעד
לכל אחד מכם יש רשימת רבנים- הבנו.
זה בסדר, שכל אחד ילך עם רבותיו, וירגע.

אני באופן אישי תלמיד של הרב אליקים לבנון שליט"א והרב זלמן מלמד שליט"א
ואני יודע שלמרות התנגדותם ודעתם הנחרצת על הרב אבינר הם מקפידים
שתלמידיהם לא ישתתפו בפולמוס.
הרב צבי יהודהאנונימי (פותח)
נפטר לפני יותר מ-25 שנה והדברים קורים עכשיו
זה ויכוח חסר תועלת אתם כל הזמן חוזרים על עצמכםחילא דמשכנא
כל אחד הולך לפי רבותיו ולא ישתכנע ללכת אחרי הרבנים של מישהו אחר. אין מה להתווכח.
וחוצמזה שחז"ל אומרים שבעיקבתא דמשיחא האמת תהיה נעדרת-הוה אומר תעשה עדרים עדרים אז בכל דרך יש מעט אמת ויש מה לכבד אותה וכל אחד ילך לפי רבותיו
אבל הכי הכי חשוב זה לעבוד את ה' בשמחה אמיתית!!!!!!!!!!!!!!
חומש תחילה, הכהניסט וגינזבורגר-יסכלוש2
בס"ד
רב לא מכבדים בגלל דעותיו הפוליטיות!! לא משנה מה אתה חושב עליו או מה רבנים כלשהם (שאני מאוד מעריכה!!) חושבים- כבדו את התורה!
אם רבי יהודה הנשיא היה חי היום גם הייתם מדברים עליו ככה? אני מתארת לעצמי שהוא גם היה מתנהג כמו הרב אבינר..
תכבדו אותו בתור רב! אני גם לא חושבת כמוהו, וגם אני חולקת עליו בהרבה דברים. אבל מי אני שאבוא ואומר נגדו משהו? או לא אכבד אותו בתואר "רב"? את התואר הזה הוא קיבל בגלל ידיעותיו בתורה ובהלכה, לא בגלל דעותיו הפוליטיות. לכן התואר הזה גם לא ירד ממנו בגלל שדעותיו הפוליטיות והתנהגותו שונות מדעותיו של רב אחר!! וזה שהרבנים שלך נגדו- כשתגיע לרמה שלהם, תדבר!!!!!
איזה חילול ד' זה שבחורים יהודיים, עם כיפה לראשם ככה מדברים על רב גאון, רב ישוב, ראש ישיבה, גאון בתורה ובהלכה!! וכל זה למה? כי הוא לחץ את ידו של איזה פושע.. הרבי מליבואיטש לחץ את ידו של אריק שרון.. הרב אריה לוין היה מבקר ודואג לפושעים..

וחוץ מזה יש גם את העניין של הלשון הרע וההוצאת שם רע כמו שמ.מ.י.ר. אמר..
לא כל מה שחושבים- צריך לומר ולפרסם!!
ליסכלוש2אנונימי (פותח)
הרבה אנשים (במיוחד ממלכתים) שאנו יוצאים נגד הרב אבינר בגלל דעותיו, טעות היא בידכם, אם היינו יוצאים נגדו בגלל דעותיו למה אנו לא יוצאים נגד ר' צבי טאו או נגד הר' שטרנברג, אלא ישנה סיבה אחרת שיוצאים נגדו.
הגמ' במס' נדרים אומרת ש"דרכו של לומד תורה להיות גדול בתורה" (משהו בסגנון) ואכן הרב אבינר למד הרבה ויודע הרבה, אך כדי להיות רב בישראל זה לא מספיק, כשאשר רב מתיר איסורי דאוריתא הוא לא רב כאשר רב מדבר בצורה סוטה להפליא הוא לא יכול להקרא רב, הרב אבינר מתיר איסירי כריתות שאין עליהם מחלוקת (כמו שרב יתיר לאכול חזיר) ישנה קלטת בה הוא מוקלט מדבר דברי גסות מול נשים (גם ר' צבי גער בו על כך), ועוד דברים שרוח התורה אינה נוחה ממנה, (וכן גם הרב אבינר יוצא נגד הרב ניר בן ארצי, והר' טאו יוצא נגד הרב שרלו, והרב צבי יהודה קרא ל"רב" ישעהו ליבוביץ אפיקורס).
מסכנתי המדברים-אין לכם ולרב אבינר תשובה על דברים אלו ולכן אתם מנסים לגרום לאנשים בכלל לא להתיחס לעדויות ומסיתים את זה לווכוח פוליטי, בנוסף לא נראלי שכל כך הרבה רבנים ידברו עליו בחריפות (הר' פישר קרא לו הרשע שלמה אבינר, הר' ברלנד כינה אותו חמור נושא ספרים ויש עוד) בגלל דעותיו הפוליטיות.
ולגביהפרסוף הר' ליאור אמר לפרסם ושזה לא לשון הרע, הבנתי שגם שאר הרבנים אומרים אך ממנו שמעתי זאת בפירוש
עוד פרטים באתר www.aviner.net.
בתקווה להבנה ושיצא האמת לאור, אשמח לתגובה
ליסכלוש.מתנחלוס
אני רק לעיתים רחוקות מתערב בדיון הזה ודעתי ברורה.
אבל הפעם הגזמת!!!
להשוות את אבינר לרבי יהודה הנשיא?!
עברת כל גבול!!!

חוץ מזה להשוות את הרב אריה לווין שהיה אבי האסירים- לוחמי המחתרות שנלחמו בבריטים (בסיפורים לחרדים כתוב פושעים...) לאבינר שבזמן גירוש יהודים מארץ ישראל מוצא לו זמן להסתחבק עם מפקדי הגירוש,
זה שוב השוואה דמגוגית לא נכונה וזה גם עוול!
להזכירכם גם יש"ו היה תנא...אנונימי (פותח)
זה היה ממש טפשי מה שאמרת עכשיואלעד
יש סיכומי שיחות של הרב צביהודה של הרב אביהוא שוורץAEB
מבית-אל, ר"מ במרכז.
די כבר עם זה.מ.מ.י.ראחרונה
קודם כל, לפני הכל, הרב אבינר הוא תלמיד חכם לכל דבר ואסור לבזות אותו ח"ו!

קודם כל לAEB - אתה צודק. יש גם עוד ספר של הרב קלונסקי והרב שטיינר, אבל רוב רובם של שיחות הרב צבי יהודה נכתבו ונערכו ע"י הרב אבינר.

לגינזבורגר - אל תדבר על דברים שאתה לא יודע.

לאלמונית ברסלב - זה לא שייך. בוודאי שיש מצב של ת"ח שסרח או ת"ח שסרוח בעצמיותו (כמו בשבת י"ג ע"ב), אבל זה לא שייך לפה. יש מספר גדול של גדולי תורה שיצא באופן נחרץ להגנתו של הרב אבינר.

למה להכניס את עצמכם בזה? רבי נחמן מברסלב אמר להתרחק מאוד ממחלוקות. לא?

למתנחלוס - הרב אבינר לא חבר שלך, לכל הפחות תכתוב "הרב". זה לא מוסיף יראת שמיים, אתה יודע.
הדמיה של אוטובוסים ממותגים - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 2 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 3 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 4 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 5 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 6 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 7 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 8 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 9 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 10 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 11 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 12 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 13 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 14 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 15 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 16 - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס 17 - חל"פ הגבעות AIנ אאחרונה
כל דכפין ייתי ויחזהימח שם עראפת

קיצור, בא לי לעשות טיול כמה ימים ביו"ש. יש בעיה, בטחונית בלילות. אי אפשר לישון במצפה מבודד וכדו'. קיצור, חשבתי לטייל מחווה לחווה, דהיינו לפתוח אוהל בחוות ולישון שם, ולהפוך את הטיול מסתם טיול, לטיול בלי שבילים, מחווה לחווה. קיצור, מישהו מתעניין בקונספט?

בואו נארגן קבוצה ונתקדם.

ראיתי שיש עכשיו תוכנית להחזיר את השליטה לכביש 449נ א

ליד עפרה. ויש את חוות חסד לאברהם ואת חוות האורנים שנמצאות באזור היישוב עפרה.

אשמח לשמוע מידע על התוכנית ועל החוות, אם מישהו יודע..

תודה

קטע. נסעתי משם לפני 10 שנים הביתה לבית אלמשה

אף פעם לא חשבתי שיהודים לא נוסעים משם.

שמעתם על חוות חסד לאברהם ועל חוות האורנים ליד עפרהנ א

אשמח למידע

איזה מידע?רקאני
כל מידענ אאחרונה
רצף של הרס בגבעות - חייבים לעצור את זה!!נ א

בס"ד

שלום לכולם!

כולנו רואים שבחודשים האחרונים מתרחש הרס רחב בגבעות ביהודה ושומרון.

תנו עצות מה כדאי לעשות כדי למנוע את ההרס הזה?

עם ישראל!! תקימו גבעות בכל אזור בארץ!! תצטרפו לגבעות קיימות!! חייבים להפוך את הגבעות ליישובים!!

תנו עצות מה כדאי לעשות כדי למנוע את ההרס הזה?נ א
להצביע למי שבאמת מייצג אותך...הסטוריאחרונה
כזכור במו"מ הקואליציוני, סמוטריץ' רצה ביטחון, בליכוד התעקשו. בסוף סוכם שהוא יקבל שר במשרד הביטחון עם אחריות על החלקים האזרחיים.

אחרי החתימה - גלנט בשיא החוצפה סירב לבצע את מה שנחתם, בטענות שאי אפשר לפגוע בשיקול הדעת של המפקד והושגה פשרה שאם הפינוי משיקולים בטחוניים - זה נשאר בסמכות אלוף הפיקוד. לכן בצו ההרס של בית ענות, הוא כתב את הטענה האבסורדית ש: "המקום פוגע בשלום תושבי האזור".

אם כל הטפשים בהתיישבות האידיאולוגית שמצביעים ליכוד, היו מצביעים לצה"ד, היתה ממשלת ימין בראשות נתניהו אותו דבר- אבל ההתישבות היתה באמת בידי סמוטריץ'.

חל"פ הגבעות - AI. מה דעתכם על זה?נ א

אשמח שתעבירו את התמונה בקבוצות. תודה רבהנ א
מי שמעוניין/ת לקבל את התמונה במייל, נא לשלוח מיילנ אאחרונה

לכתובת: chalaphagvaot@gmail.com

אפשר עדיין להשיג קפוצונים או חולצות לזכר אהוביה?הגבעות בלב תמיד

של יהודים בואו ורשו ארץ

ואם יש צמידים וכו גם יש ביקוש..

אני בת, מעדיפה לקנות מבנות כמה אם אפשר או שישלחו בדואר 

נירו ניר, שירו שיר, כבר הנצו ניצניםימח שם עראפת

יא! איזה יופי! אני מת על לראות נבטים נובטיםקעלעברימבאר

והעשבים גדלים. זה אחד הדברים היפים בחורף.

אפילו הטחב הירוק שגדל בין המדרכות אחרי הגשמים יפה בחורף.  (אגב רואים שהנבטים בתמונה העליונה הם דו פסיגיים)

עשית לי חשק לצאת ולחפש נבטים שנבטו מהגשםקעלעברימבאר
🤩פתית שלגאחרונה
גבעה או חווה על שם צ'רלי קירקאדם פרו+

הוא רוצה שננציח אותו

וגם אף שמאלני לא יתחיל עכשיו להרוס

חווה על שם צרלי

קדימה. מי לוקח את הכפפה.

לטרמפ יש ישוב,

למה שלצרלי לא יהיה?

(גבעון חובט במצח)ימח שם עראפת
הגבעון הנ"ל הוא השמש של בית הכנסת?קעלעברימבאר
קפיץאחרונה