כמעט אף פעם לא כתבתי פה... אז קודם כל - נעים מאוד 
אני בשנה האחרונה שלי ללימודים, אחרי שכבר הייתי אמורה לסיים בשנה שעברה, וחשבתי שתהייה לי שנה הרבה יותר קלה אבל זה לא ממש ככה...
כלומר, היא באמת הרבה פחות עמוסה משל אחרים, אבל כשאני נשארת עם ילד בבית זה הרבה יותר קשה.
הבנתי שיש לי 3 אופציות:
א. לשים את הילד במעון כדי שאני אצליח לסיים את השנה.
ב. לוותר על הכול או למשוך עוד שנה (ועוד שנה.. ועוד שנה..), כי בקצב הזה אני לא אסיים...
ג. לנסות בכל זאת כמו עכשיו - ולקרוס... כי אני על סף קריסה =/
איזה קשה זה לשים את הילד במעון!!! כרגע הוא נמצא יום אחד אצל מטפלת, ביום היחיד שאני לומדת בו, ואני לא רואה אותו ביום הזה בכלל כי אני יוצאת לפני שהוא קם וחוזרת אחרי 10 בלילה (עברנו דירה ואני לומדת רחוק).
חוץ מזה אני איתו כל השבוע, ובעלי לומד לימודים קשים מאוד, אין לו רגע לנשום, אפילו לאכול בלימודים הוא לא מספיק כי בקושי יש להם הפסקות, הוא מחזיר לי את האוכל מלא פעמים....
אז אין לי ממש עזרה... אני עקרת בית + סטודנטית וזה כבר נהייה עמוס מדי...
אבל אם אני אשים אותו במעון, נגיד כל יום עד 1, אני אראה אותו ממש מעט... כי בימים ראשון ורביעי יש לי עבודה מעשית מ-3 עד 6, וזה עוד חלקי, אני אמורה להרחיב את השעות...
זה יותר מדי בעיני... הוא לא כ"כ קטן, הוא עוד מעט בן שנה, אבל אני בכלל רוצה להיות עקרת בית, ומחכה כבר לסיים את הלימודים (רק בגלל שלא נשאר לי הרבה, הם כבר לא מעניינים אותי..), ואני רוצה שהוא יהיה איתי לפחות עד גיל שנתיים.. לא רוצה לראות אותו מעט כל כך עד סוף השנה...
אה, ולא ציינתי שבסמסטר הבא אני אלמד יומיים בשבוע, ולא רק יום אחד.........
איך מקבלים החלטות קשות?! ![]()
)