אני לא מבינה!כנרית על הגג=)

אתמול אני וחברה שלי עמדנו באיזשהי צומת וחיכינו לטרמפים לרמת גלעד, ללכת לישוב, להפגין נוכחות, להראות שאכפת לנו מהם, לעזור...

וממש לידינו ראינו חבורה ממש גדולה של בחורים, לובשים שחור, מתחבאים מאחורי העצים ומדיי פעם עושים גיחות עם עוד אבנים בידיים, אם לא היו להם כיפות היינו בטוחות שהם מחבלים!

אחרי כמה זמן עוברים שם חיילים והם זוכים לקבלת פנים מלאת אבנים.

לא צריך להסביר מה הרגשנו, 2 בנות בודדות באחת בלילה עומדות ליד גוש מכות, צעקות ודחיפות...

אני מבינה למה לא לתת לצבא שיודעים בוודאות שהוא הולך לגרש לעבור, אני מבינה למה להתנגד ולעמוד בצומת עם שלטים ולצעוק נגד, אני מבינה למה ללכת ליישובים שבסכנה ולעודד...

אבל אני לא מבינה למה לפגוע באנשים בצורה כזאת מגעילה וחייתית!!!

מה יוצא לנו מזה??? במקום להזיק במקום חסר תועלת, לכו ליישוב חמש דקות נסיעה ממכם ותתמכו בהם!!! לכו תבנו את הארץ!!!

הדבר היחיד שיצא להם מזה זה שהם הוציאו את המתנחלים (והדתיים) חיות, מחבלים, כאלה שכל המטרה שלהם היא לפגוע בצבא ולא אכפת להם מכלום!!!

בעצם אולי יצא להם מזה עוד משהו, סיפוק נפשי שאין לי מושג מאיפה הם הביאו אותו...

אחרי שראינו שהחיילים הרביצו להם הלכנו לחייל אחד, ושאלנו אותו בשיא התמימות: "למה הם הרביצו להם?"

רצינו להוכיח אותו, לדבר איתו על כמה שזה נורא, אבל הוא אמר: "כי הם זרקו עלינו אבנים, ואחד כל הראש שלו דם בגללם!" הוא אמר את זה עם רגש, נורמלי, לא מתוך שנאה.

באמת שנבלעה לי הלשון, אני כל כך מסכימה איתו! מה היה להם לעשות? זורקים עליהם אבנים!

בסוף עוד דיברנו איתו על שזה נורא שמגרשים אנשים מהבית שלהם, וכל מיני כאלה...

אבל נגמרו לי המילים!

עד עכשיו אמרתי על המשטרה, הצבא והממשלה שאין להם שכל, שהם לא רואים בעיניים, שלא אכפת להם מאחים שלהם... אני עדיין חושבת ככה,

אבל למה אני צריכה לחשוב ככה גם על אנשים "משלנו"??? על כאלה ש"עושים" מה שה' אומר???

מה את מצפה מציבור שנרמס יום אחר יום?אביר על סוס

ציבור שסופג פגיעות בנפש ובגוף ע"י ערבים,  ומגורש מביתו ע"ע הצבא והמשטרה, שבמקרים רבים גם עוזרים לערבים.

מנסים לשנות דברים באמצעות חקיקה בכנסת - וכולם רואים איזה עליהום עושים לחברי הכנסת הללו.

מה שלא נעשה - הם תמיד ישנאו אותנו ותמיד יילחמו בנו.

הם הביאו את זה על עצמם.

כשדוחקים ציבור שלם אל הקיר - לא נשארת ברירה אחרת.

בתור אנשים שיש להם מוסריות וראש על הכתפייםקוקי...!

(אני מקווה...) לא הולכים וזורקים אבנים על אף אחד שהוא לא האויייב שלך!!!

וצה"ל בפירוש לא האויייב פה! לזרוק אבנים זה לעבור קווים אדומים!

לא נראה לי שזה מה שה' היה רוצה מאיתנו, עם כל המסירות על ארץ ישראל, צריך לדעת לפעול עם יותר שכל ומחשבה ולא לפי כעס, ומחשבות מרגע לרגע. בשביל זה יש אנשים שאני בטוחה שיושבים ומתכנים מה המהלך הבא שלנו..אבל ללכת לזרוק אבנים??!! זה מוגזם!

מקווה שהובנתי. 

אם יש למישו הארות /הערות אפשר בש"א.

צהל הוא לא האוייב??????????דוד חי

מי זה הצבא הזה שעושה מארבים ליהודים? מי זה הצבא הזה שמשתתף בפינוי של יהודים מבתיהם?ולפעמים גם יוזם אותם,שמפנה ועוצר יהודים מחומש כבר ארבע שנים אם לא יותר? אז על מה אתם מדברים צה"ל מבין רק ככה אם הוא יודע שכל פעם שהוא צריך לפנות כמה בתים כזה בלאגן יש לו אז הוא לא יעשה את זה וזה למה זורקים על צה"ל אבנים כדי שבפעם הבאה הוא לא יבוא להרוס בתים!

מי זה הצבא הזה שעושה מארב לערבים??מתו"ש

מי זה הצבא הזה שמגן עלינו מחדירה של מחבלים?? מי הצבא הזה שנלחם למעננו בלבנון??

אתה יודע יודע מי הצבא הזה? זה הבן של השכנה שלך, אח של חבר שלך, בנים של המון המון אמהות שבכלל לא עושים את ההחלטות בצבא, הם באים להגן על המולדת מבחינתם. וגם אם אתה לא מסכים עם הדרך אתה בשום אופן לא יכול לזרוק עליו אבנים!!! מה, אתה ערבי?!

אם אני יודע שזה מה שמגן על הבית שלי אז כן!דוד חי

אני לא רוצה להיות כמו אחינו מגוש קטיף שאין להם כמעט מקום לגור אני יקדים תרופה למכה.

זה מה שהסברנו לאותו חייל!כנרית על הגג=)

אבל זה נשמע כאילו אתה מדבר על ילד קטן שלא קיבל סוכרייה, אז הוא מתחיל לרקוע ברגליים ולבעוט בדברים...

וזה לא ככה!

כשסותמים פיות- הידים מתחילות לעבוד.אביר על סוס

אדם נורמלי הוא לא בלטה ולא אבן.

הוא מגיב, פועל וחי - זה אדם בריא.

וציבור שלם שמרגיש - ולא רק מרגיש אלא שכך קורה באמת - נרמס מדי יום ע"י 'שלטון החוק' הן בתשקורת, הן ע"י הצבא, המשטרע וכל גוף אפשרי כמעט, בהסתה חמורה, בפינוי וגירוש ובמה לא - כשכל יום מתכננים איך לדחוק את הציבור הזה ולהשפיל אותו עוד יותר - ציבור כזה לא נותן למצב להמשך, ומגיב, גם אם זה לא נעים לכולם.

אם דיברו פה, בהקשר אחר, על כאלו שקשה להם - להבדיל מיליון הבדלות - לשלוט בנטיות שונות שיש להם, ואותם כ"כ מבינים - אז איך לא מבינים ציבור כזה, שכואב לו והוא פשוט לא מסוגל לשתוק יותר?

מה שהיה הלילה הוא תוצאה טבעית וישירה של הדרת מתנחלים ודתיים שנמשכת שנים, ורק מתגברת מיום ליום.

אין מצב לדרוך על ציבור שלם ולצפות שהוא יגיב כמו עפר שחוק.

אדם הוא מהאדמה אבל לא אדמה עדיין...

אתה מסביר למה מתנהגים ככה, ועם זה אני מסכימה!כנרית על הגג=)

באמת זה די צפוי שהגיבו ככה, בכל זאת- גם לכוח הסבל יש גבול...

אבל זה לא אומר שזה בסדר! אנושי זה אומר שזה מורכב משני דברים- שכל ורגש.

הרגש- הסברנו למה הוא מגיב ככה.

אבל השכל? לא ברור לי, כנראה שפשוט לא הפעלנו אותו...

השכל אומר, שרק דרך זו עשויה למנוע הרס וחורבן.אביר על סוס

ואם הברירה היא בין זה לבין הרס בתי יהודים (שנמנע הלילה כמעט בודאות בגלל זה) - מהלך מקדים להרס יהודה ושומרון והפקרת כל ההתיישבות - לי אין ספק מה עדיף.

ולו היו נוהגים כך ערב הגירוש - סיכוי גדול ש-8,000 יהודים היו יושבים היום בגוש קטיף.

אתה יודע מה? הטיעונים שלך צודקים!כנרית על הגג=)

אני מודה, שכנעת אותי, באמת זה מועיל הפעולות האלה, זה מרתיע מלגרש עוד יישובים, אין משהו אחר לעשות...

אבל עדיין זה לא בסדר! כן, אם חס וחלילה יבואו לגרש אותי מהבית שלי (זאת רק דוגמא, אני מדברת גם על ללכת לבית שרוצים חס וחלילה לפנות...) אני לא אתן להם לעשות את זה בקלות, אני אתנגד להם, אני לא אלך ברגליים, אני לא אתן להם להיכנס, אני אשים להם ביצים על הרצפה, אני אעשה כל דבר כדי למנוע מהם לעשות דבר נורא כזה, אני אבעיר אש בכניסה ליישוב כדי שלא יוכלו לעבור, אני אוציא לג'יפ שבא להוציא אותי מהבית שלי את האויר מהגלגלים, אני אזרוק עליהם דברים כדי שלא יתקרבו...

אבל ללכת ולזרוק אבנים על חיילים שבאו לצבא כדי להגן עליי? לפגוע באנשים רק בגלל שהם לובשים מדים? למה?

תהיה המטרה חשובה ככל שתהיה- זה דבר נורא ולא נכון לעשות!

לא בטוח בכללאנונימי (פותח)

ברגש אני מבינה לחלוטין, אבל בשכל אני יודעת שזה לא יביא לתוצאות הרצויות!!

זה רק מגביר שנאה. ואנשי הכח שעד כה רמסו יפעלו כעת באופן נחוש יותר ומתנקם הרבה יותר כדי להעמיד דברים על מקומם.

והעצוב הוא שאנשים רבים שבכלל לא מעורבים בכל הפעילות שלכם - הם שישלמו את המחיר הכבד..

בנועם בחיבוקים למה אלימות? שיפנו אותך כמו בגוש!כהנא חי!
לחרטט עם מוסר ושטויות?!ender13

בשם מה אתה מנסה למנוע פינויים?!

המטרה מקדשת את האמצעים? כל האמצעים?!

השפה שלך מזכירה אחד לאחד את השפה שבה השתמש אבישי (שמפניה) רביב בזמנו.

לתשומת לב הציבור!

לכנרית: אינך יודעת אבל יש תופעה רחבה של אירגוניעדינה

אירגוני שמאל שמגיעים לצה"ל ברשות כמובן ביניהן נשות ווטש אך עוד רבים ומעבירים "הרצאות" לחיילים על ה"כיבוש" כביכול ועל המתנחלים כמה הם רעים וכו' וכו' ואיך צריך להתיחס אליהם. החיילים הצעירים מושפעים ואין פוצה פה לתופעה. דברי הח"כ אורי אריאל נופלים על אוזניים ערלות. זו צרה צרורה .השמאל השתלט על תשקרת מזמאאן, על בג"צ על האקדמיה ועל צה"ל!! ד' ישמור. המצב קשה ורואים את זה כל הזמן באופנים שונים

תרגום מממלכתית ללשון הקודש:אנונימי (פותח)

לא היה לנו מה לעשות, אז באנו לרמת גלעד "להראות נוכחות" (בלשון עממיקו להפיג שיעמום).

למרבה הזוועה, התפלאנו לראות שבמקום שירי "עם הנצח" מול קומזיץ ומפגשי בנים-בנות לצרכים קדושים יותר ופחות, היה שם מאבק אמיתי ונחוש נגד הקלגסים. 

בזאת אנחנו מגישות עתירה מחאה רשמית בחמישה עותקים למזכירויות של התנועות הבאות: נוער הגבעות, תג מחיר בע"מ, "הפורום הציבורי למען אבן בראש לכל חייל", אנ"ש למען בלגן וגדוד חללי אל-מלוואח.

בברכת שלא נשמע עוד לעולם על גירוש יהודים שנמנע ונוסיף לדאבה עוד. על החתום: ממלכתיות מפגרות.

^^^לייק!עין הקורא
יש לי מה להגיב, אבל הוצאת את החשק לדבר...כנרית על הגג=)

לא, אני לא ממלכתית אם כבר נכנסת להגדרות,

אבל עזוב מה אני, יש לי דעות שונות משלך,

זאת סיבה לדבר ככה?

העיקר לעשות מה שאתה חושב ולקיים לפי דעתך, לא אכפת לך כמה אנשים אתה רומס בדרך!

ולא, לא דיברתי עכשיו על פעולות התג מחיר, אני מדברת על איך שהגבת!

כנריתמר one

את אותם אנשים אנחנו לא רוצים בציבור שלנו הם רק גורמים לחילול ה' ענק!!!!!!

חברה נסחפתם!!קוקי...!

קודם כל זה באמת לא צורת דיבור, איך אומרים "דרך ארץ קדמה לתורה"(ובתוך זה יישוב א"י וכד')

וקצת זה מראה שהחברה שלנו היום לא ככ חושבים לפני שהם מוציאים מילים מהפה או פועלים כנגד מישהו שהוא קצת בדעות שונות ומנוגדות משלהם.. ועכשיו אני מבינה איך הגיעו למכות ואבנים..

ושאלו איך אפשר לעצור את הגירושים הבאים, אז לדעתי כל אחד מאיתנו, הנוער של עמ"י צריך לשאוף להיות מינימום שר בממשלה, רמטכ"ל, ראש התקשורת וכו' זה בחיים בכללי אם אנחנו נגיע לעמדות המפתח האלו ונתאחד למען מטרה אחת אנחנו יכולים להגיע לאן שנרצה!

ועכשיו במצבינו כישישנם אנשים שעובדים ופועלים כדי לעלות את המודעות לשרי הממשלה(וזה עוזר, מאוד!)

אנחנו תפקידינו להעלות את המודעות לעם.

אבל אם בא אליך כבר חייל לבית לפנות,תלחם בו בכל דרך, עד סכנת נפשות. זה הגבול שלנו.

ואפרופו גוש קטיף- אם היינו נלחמים על כל בית כמו ושנלחמו בבית כנסת בכפר דרום. אני לא בטוחה שהם היו מתפנים ככ מהר..

קצת בעיה להתקדם בצבא אם לא שמאלנים....שייטת
אפשר גם אפשר.לך דומיה תהילה
מוכר ומוכח כטוב!..קוקי...!
כדי להיות שר תצטרך לעגל פינות ותהפך לשמלאניכהנא חי!
אולי אתה לא רוצהalezish

הם ממש כן בציבור שלך.

הצבא הציוני שפועל נגד יהודים שלא יתפלא שהוא חוטף66

אחר כך. 

בבסיס חטיבת אפרים יש את הכלים שמתככנים להרוס את המאחזים בגזרה

(בנוסף לשוטרים ומגב שגם שם) זאת לא היה פריצה סתם לבסיס צה"ל לא

קשור כמו שאנשים מסויימים מנסים לטשטש.

בעזרתו יתברך לא נותנים למועצת רשע הנאלחת להשתלט על המאבק!!!! 

לא צבא ולא ציוניראו כי טוב
עבר עריכה על ידי ראו כי טוב בתאריך י"ח כסלו תשע"ב 09:18

צריך להיזהר לא להסתתר מאחורי ההגדרה הכוללת צבא.

אלו יהודים והם אחים שלנו.

ונראה לי שההגדרה של ציונות היא בניית ארץ ישראל ולא החרבתו.

אז בכל מקרה אין הצדקה לאלימות, בטח לא נגד עצמנו - הצבא שלנו.

דורו של ירבעם, שהיה רשע, ניצחו תמיד במלחמות ולא מת בהם אחד בשל האחדות ששררה ביניהם.

אולי יש לנו מה ללמוד מהם על אהבת ישראל.

להמשיךלהרבות בטוב, לזכור שלא הצבא הוא האויב שלנו...

ולהתפלל.

מה שהתכוונתי לומרראו כי טוב

שהצבא שלנו הוא שליח של הממשלה, אז הטענות צריכות להיות מופנות לשורש וגם לא באלימות.

ואם מדברים על שורש, אז אולי שיפור מעשינו ילמד עלינו זכות אצל הקב"ה ויתבטלו כל גזירות קשות ורעות

ונתבשר בשורות טובות.

הבעיה היא שלא מבקשים מהם סליחה אחרי זהמושיקו

ומסבירים להם את המניעים, מחליפים מספרי טלפון לשלוח פיצוי קטן, ויש עוד מספר של חייל באזור למידע...

חוצמזה שלחוף קצת מכות חזרה זה לא נורא, כי ברגע שיודעים שיש באלגן על כל נסיון פינוי ,הם יחשבו אחרת

ומה עם פגיעה ממשיתראו כי טוב

לפי מה שנכתב, חייל דימם בראשו.

אני בעיניי גם ראיתי חיילים שהיו צריכים למחוק כתובת "מוות לערבים" בחברון, ולסכן עצמם באיזור מסוכן, כשזה יכול היה להימנע.

במקום לשמור עלינו הם צריכים להתעסק במחיקת כתובות שלא משיגות כלום חוץ מהעצמת השנאה כלפינו.

ומה עם זה?זו לא אלימות נגד חייליםמושיקו

"אל"מ מיל. מוטי יוגב, לשעבר מפקד חטיבה בצה"ל וכיום מועמד האיחוד-הלאומי-מפד"ל לכנסת, עבר השבוע בביה"ח

איכילוב ניתוח ברגלו, ממכות שספג בעת האלימות הקשה בעמונה.
רק אתמול, כמעט חודש וחצי אחרי האירוע, הוא שוחרר מבית-החולים, אולם נאסר עליו לדרוך על רגלו בחודש הקרוב, והוא מרותק למעשה למיטתו.
יוגב, לשעבר מזכ"ל בני-עקיבא, היה מאלו שניסה למנוע את האלימות במקום, זאת על סמך נסיונו בפינוי נוה-דקלים. שם מיתנה פעילותו את אלימות הנוער. תוך כדי נסיונות הרגעה חטף יוגב מכות מאלות שוטר בבטנו, אשר גם דחף אותו לרצפה. הוא נפל על רגלו ונחבל. בימים הראשונים צלע אולם כעבור זמן מה החריפו כאביו. התברר כי בטיפול הראשון לא אובחנה אצלו הפגיעה הקשה ברגלו, כולל גידים קרועים. השבוע אושפז ונותח ברגלו לאיחוי הגידים הקרועים".

מישהו משלה את עצמו שפינוי יצהר יהיה שונה מעמונה?חוששני שלא, ב"ה שיש מי שדואג בינתים לשם.

אני ממש לא בעד פגיעה ממשית, אבל שרואים את רצף האירועים, מי שמבעיר את בני הנוער  לפגוע בחיילים הוא אשם בכך..

ברגע שלא פועלים בחכמה (שלא חסרה לראש ממשלתנו) שלא יתלוננו, שישפרו

ובינתים מה עדיף חייל פצוע קל או אל"מ נכה לכל החיים? לי עדיין אין תשובה

לדעתי אחרי שזרקו על החיילים אבניםיניבא

הם יבואו בלי נקיפות מצפון לפנות ישובים. אני מניח שכבר לא תהיה להם סימפטיה לאנשים שגרים ביהודה ושומרון.

אם התנגדות כזאת הייתה בגוש היה לוקח למדינה ושליחיה יותר זמן לגרש, אבל זה לא היה מונע מהם.

נכון שאסור לפנות יישובים וכו' אבל הם אחים שלנו!!אחי

עם כל הקושי, וזה באמת קשה שהם מפנים יישובים (ובאלימות לפעמים) זה לא אומר שצריך להתנהג אליהם גם באלימות! אנחנו יודעים שצריך להתנהג בלי אלימות לאחים יהודים! כנראה שלהם זה לא כ"כ ברור וצריך להתפלל שה' יפקח את עניהם והם לא יפנו אנשים ולא יפעלו באלימות ולנסות להפגין נוכחות ולחשוב על עוד כל מיני דרכים אאך לא להגיע ח"ו לידי זריקת אבנים וכדו'! בשורות טובות!!!!! ובזמנים כאלה שיש גם טרור מבחוץ צריך להתאחד ולא להגיע למלחמת אחים ח"ו!!

רק לא מלחמת אחים!!

בשורות טובות!!

אז הם אחים שלנו אז מה???''בונייך''

היו כבר הרבה מילחמות אחים אין מה לפחד מיזה ארץ ישראל בכל מחיר וצריך לחסל את כל מי שעומד בדרך אפילו אם הוא אח שלי או אבא שלי!!!תפסיקו לאכול את כל הסימאות שכל מני ''ערב רב'' צועקים באוויר!!הם אחים,אסור ליגוע בהם חאלס עם הראש הגלותי הזה!!!אנחנו נמשיך ליפעול וליפגוע ולהילחם בכל מי שמפריע לנו בדרך לגאולה,שיעשו מה שרוצים אנחנו נמשיך עד הסוף וזה רק ילך ו''יחמיר''!!!בדם ואש יהודה נפלה בדם ואש יהודה תקום!!!!!יחי המרד!!!

ברור שזה קשור שהם אחים שלנו!!אחי
עבר עריכה על ידי אחי בתאריך י"ח כסלו תשע"ב 18:34

ברור שמלחמות אחים לא יקרבו את הגאולה! אחד הגורמים לחורבן ביהמ"ק השני הוא שנאת חינם!! העיר נחרבה בגלל מלחמות אחים!!!ונכון שהיו מלחמות אחים אך זה לא אומר שזה שהיה זה אומר שמותר ושצריך לעשות את זה!!

אנחנו יהודים!!לא ערבים!!אנונימי (פותח)

לדעתי את צודקת במאה אחוז זה חייתי..ואנחנו לא צריכים להיתנהג כמו גויים אנחנו יהודיים עם נשמה יהודית..בע"ה נזכה לחזור בתשובה ולעשות את רצון אבינו שבשמיים...

אני לא תומך בהם אבל.............כנסו!!!!אייל גולן

1- אפשר להבין אותם זה מתוך תסכול עצבים וחוץ מזה בפועל זה עצר את הגירוש באותו לילה.

2- אסור בשום פנים לגנות אותם (רבנים חכי"ם וכו...)  (וגינו אותם הרבה)

מיכיון שהם חלק מהציבור וגם אם לא מסכימים איתם לגמרי אסור לגנות אותם בשביל לצאת"בסדר" בעני הציבור בארץ

כי זה מחליש אותנו ונותן לגיטמציה להיכנס חזק באותם אנשים שתכלס הם עושים הרבה למען הארץ יותר מרוב האנשים בארץ (שוב גם אם אתם לא מסכימים איתם).

חברה, תפתחו ותראו איזה עוד שיטות יש......קשקשן על הגג
עבר עריכה על ידי hvuhsg2 בתאריך י"ח כסלו תשע"ב 17:39
עבר עריכה על ידי hvuhsg2 בתאריך י"ח כסלו תשע"ב 17:39

למה להתנהג בצורה אלימה?

מה, החיילים הם חיות פרא?

מה אין עוד אפציות, רק באלימות???

לא, לא ,ולא.

אם אתם באמת רוצים לדעת, תקראו את הסיפור הבא...

יום אחד אמרתי לעצמי ,

היום אני הולך עם חבר לחלק לחיילים ממתקים שהיה להם שמח.

ישבנו בבית {במקום לריב עם ערבים} והכנו סוריות טופי שעליהם כתוב

"לחיילנו היקרים באהבה"

הלכנו וחילקנו לחיילים (שדרך אגב שומרים עלינו ממחבלים)

ועכשיו להשלכות.

יום אחרי זה חייל אומר לי שהם היו צריכים לעבור לאיזה שהוא מקום כדי לפנות

את אחד המאחזים המפקד שאל אותם אם משהו מסרב פקודה והפלא ופלא כולם

כולל כולם סרבו פקודה !!!!!!!!

שאלנו את החייל, למה כולם סרבו פקודה????

את התשובה אתם מבינים לבד.............

אפשר לשלוח הערות והארות...

הסכוי לשינוי ,אחדות כל המפלגות הדתיותאנונימי (פותח)

אם באמת רוצים לשנות החלטות אנטי יהודיות חייבים להחליף את הראש, כפי שידוע,הדרך הכי יעילה הרמת כח הדתיים, ולא מה שסתם נקראים ימניים כי כפי שחווינו "ימין ושמאל רק חול וחול" כשלא מחוברים לשורשים אין כל ערך גם למי שנחשב ימין כי משנה עורו לפי שכל אנושי, כל מי שה' חשוב לו חייב להתאחד לקריאה "מי לה' אלי", להתאחד לכח אמוני גדול ביותר וממילא משפיע ביותר. לצערנו הרב דווקא בין הדתיים הס"א עובד שעות נוספות ע"מ שלא יתאחדו כי כאשר זה יקרה יהיה סופו וסוף כל הרשעים. אז בבקשה כל מי שיכול להשפיע שיפעל בכוון החיובי הזה כפי שכתב הרב הראי"ה "אני על משמרתי אעמודה לקרב ולא לרחק לקרב את המורחקים בזרוע....". שנזכה לעל הנסים בזמן הזה.

למה צריך הפגנה?אנונימי (פותח)
אני פשוט בהלם! > > >ע*נ2!ש

זה העם שלנו ? יהודים ? כ"כ הרבה כפיות טובה .. בושה , באמת פשוט בושה . ככה אתם מחזירים טובה לאנשים ששומרים עליכם כל היום .. ועוד מצדיקים את זה . יהודי מכה יהודי . מצדיקים את זה . 

כמו שקבוצה של שמאלנים עמדו דום לזכר מחבל ,והייתי בשוק

אני בשוק גם כרגע .

זה רק מראה כמה הימין הקיצוני דפוק כמו השמאל הקיצוני .

מי הכה חייילים??אף אחד!! מי מכה מתנחלים יומיום??(,")

תפסקי להאמין לתקשורת

ודרך אגב היום ואתמול הסתובבתי נסערת ויצא לי לדבר עם הרבה מהסביבה שלי על מה שקרה-

הרבה חברה- דתיים לאומים

לא ידעו מה האמת- וחשבו שמה שכתוב בתקשורת נכון

(והרבה מאוד גם העריכו מאוד והתפעלו-גם כאלה שמעולם לא עשו משהו בשביל מאחזים וכד' ...

אני חושבת שסה"כ יש הרבה שקולם לא נשמע שמעריכים..)

>>ע*נ2!ש

אני לא אומרת שלהכות מתנחלים זה בסדר. אני בשוק שמצדיקים את זה שהכו את החיילים וזרקו אבנים . חשבתי שרק ערבים עושים את זה ..  

איפה ראית שהיכו חיילים?!אלירז
פעם שניה- לא הכו חילים!! זו עלילה!(,")
עבר עריכה על ידי (,") בתאריך י"ח כסלו תשע"ב 21:23
עבר עריכה על ידי (,") בתאריך י"ח כסלו תשע"ב 21:22

וואלה ? עלילה ? חח ברור שאני יאמין לתקשורת ..>ע*נ2!ש

למה שאני יאמין לכם ? יש לכם איזה מקור אמין ?

מי זה לכם? זה מה שדובר צה"ל אמר!!!(,")
מוזר שלא פירסמו את זה.. לא התנצלו ..ע*נ2!ש
פירסמו מה? ומי? לא מובן..(,")
>>ע*נ2!ש

אין צורך להכנס לוויכוח על זה כי זה הדעה שלי . מה שרציתי להגיד : שזה בושה שבמקום להגיע להסכם בדרך רגועה ,צריכים להגרר למכות ושמצדיקים את זה פה , וזה לא משנה מי מרביץ למי .

שוב. תקראי!!לא מצדיקים פה מכות-(כי)ולא היה מכות!-(,")

זה שקרים של התקשרות שנפגעו קצינים!! או שהכו!!

וגם אם היה אחד  שזרק אבן על גיפ

(וזה אני מסכימה שזה לא היה טוב - זו חציית קו )

זה רק אחד

(יכול להיות שבכניק..)

מה שהיה שם לפי דובר צהל זה רק פגיעה ברכוש צה"ל

אחותי אם תלמדי 4 שיעורים מעשיים בתקשורתאלירז
תביני, שהתקשורת מרכיבה כתבה מרסיסי אמיתות שונות ויוצרת סיפור מעניין וחדש לחלוטין.

גילוי נאות- כותבת סטודנטית לתקשורת.
בכ"מע*נ2!ש

למה לעשות את זה?

ניראלי הפלסטינים חושבים- אנחנו נישב ונסתכל בשקט בזמן שהם עושים לנו את העבודה

מה הקשראמיתי בנטוב

מי אמר שיושבים בשקט? אבל לא ע"י זריקת אבנים!!

ופגיעה ביילים אלא ע"י נוככות וע"י החוק!

פחחחחח!!!! ע"י נוכחות וחוק??? לך תחפש תחברים שלךאלירז
ותעשו הפגנה רבת משתתפים, עם המון נוכחות. ותבקשו אישור מכולות הבטחון כדי שיהיה מעוגן בחוק. ונראה אח"כ על מי תשפיעו.
לגלות לך? על אף אחד!!
לא כי אתם משפיעיםאמיתי בנטוב

אתם אולי משפיעים לרעה ומוציאים אותנו (את הציבור הדתי)פורעי

חוק וכו'

סתם לזרוק אבנים אל חיילים זה מטומטם-גיטריסט-

אבל כשבאים לפנות אותך זה מותר הם צריכים לסרב פקודה. אז הוא שומר עלינו, אז מה? הוא גם נגדנו! למה לא מפנים לבדואים את המבנים שלהם? בנגב בונים 200 מבנים לא חוקיים בשנה! אבל הם יודעים שהם יקומו ויתחילו להרוג אשים. אז נכון שהבדואים הם האוייב שלנו ואנחנו אחים של הצבא. אבל אנחנו לא פראירים! ארץ ישראל עומדת מעל הכל!

חיי יהודים עומדים גם מעל הערך של ארץ ישראל.אביר על סוסאחרונה
הגירוש למשל, לא רק שהוא פשע נגד הארץ, הוא מסכן חיי יהודים. אסור למסור שטחים לא רק בגלל חשיבותה של ארץ ישראל אלא גם בגלל הסכנה בנוראית ופיקוח הנפש שיש בכך.
כל דכפין ייתי ויחזהימח שם עראפת

קיצור, בא לי לעשות טיול כמה ימים ביו"ש. יש בעיה, בטחונית בלילות. אי אפשר לישון במצפה מבודד וכדו'. קיצור, חשבתי לטייל מחווה לחווה, דהיינו לפתוח אוהל בחוות ולישון שם, ולהפוך את הטיול מסתם טיול, לטיול בלי שבילים, מחווה לחווה. קיצור, מישהו מתעניין בקונספט?

בואו נארגן קבוצה ונתקדם.

ראיתי שיש עכשיו תוכנית להחזיר את השליטה לכביש 449נ א

ליד עפרה. ויש את חוות חסד לאברהם ואת חוות האורנים שנמצאות באזור היישוב עפרה.

אשמח לשמוע מידע על התוכנית ועל החוות, אם מישהו יודע..

תודה

קטע. נסעתי משם לפני 10 שנים הביתה לבית אלמשה

אף פעם לא חשבתי שיהודים לא נוסעים משם.

שמעתם על חוות חסד לאברהם ועל חוות האורנים ליד עפרהנ א

אשמח למידע

איזה מידע?רקאני
כל מידענ אאחרונה
רצף של הרס בגבעות - חייבים לעצור את זה!!נ א

בס"ד

שלום לכולם!

כולנו רואים שבחודשים האחרונים מתרחש הרס רחב בגבעות ביהודה ושומרון.

תנו עצות מה כדאי לעשות כדי למנוע את ההרס הזה?

עם ישראל!! תקימו גבעות בכל אזור בארץ!! תצטרפו לגבעות קיימות!! חייבים להפוך את הגבעות ליישובים!!

תנו עצות מה כדאי לעשות כדי למנוע את ההרס הזה?נ א
להצביע למי שבאמת מייצג אותך...הסטוריאחרונה
כזכור במו"מ הקואליציוני, סמוטריץ' רצה ביטחון, בליכוד התעקשו. בסוף סוכם שהוא יקבל שר במשרד הביטחון עם אחריות על החלקים האזרחיים.

אחרי החתימה - גלנט בשיא החוצפה סירב לבצע את מה שנחתם, בטענות שאי אפשר לפגוע בשיקול הדעת של המפקד והושגה פשרה שאם הפינוי משיקולים בטחוניים - זה נשאר בסמכות אלוף הפיקוד. לכן בצו ההרס של בית ענות, הוא כתב את הטענה האבסורדית ש: "המקום פוגע בשלום תושבי האזור".

אם כל הטפשים בהתיישבות האידיאולוגית שמצביעים ליכוד, היו מצביעים לצה"ד, היתה ממשלת ימין בראשות נתניהו אותו דבר- אבל ההתישבות היתה באמת בידי סמוטריץ'.

חל"פ הגבעות - AI. מה דעתכם על זה?נ א

אשמח שתעבירו את התמונה בקבוצות. תודה רבהנ א
מי שמעוניין/ת לקבל את התמונה במייל, נא לשלוח מיילנ אאחרונה

לכתובת: chalaphagvaot@gmail.com

אפשר עדיין להשיג קפוצונים או חולצות לזכר אהוביה?הגבעות בלב תמיד

של יהודים בואו ורשו ארץ

ואם יש צמידים וכו גם יש ביקוש..

אני בת, מעדיפה לקנות מבנות כמה אם אפשר או שישלחו בדואר 

נירו ניר, שירו שיר, כבר הנצו ניצניםימח שם עראפת

יא! איזה יופי! אני מת על לראות נבטים נובטיםקעלעברימבאר

והעשבים גדלים. זה אחד הדברים היפים בחורף.

אפילו הטחב הירוק שגדל בין המדרכות אחרי הגשמים יפה בחורף.  (אגב רואים שהנבטים בתמונה העליונה הם דו פסיגיים)

עשית לי חשק לצאת ולחפש נבטים שנבטו מהגשםקעלעברימבאר
🤩פתית שלגאחרונה
גבעה או חווה על שם צ'רלי קירקאדם פרו+

הוא רוצה שננציח אותו

וגם אף שמאלני לא יתחיל עכשיו להרוס

חווה על שם צרלי

קדימה. מי לוקח את הכפפה.

לטרמפ יש ישוב,

למה שלצרלי לא יהיה?

(גבעון חובט במצח)ימח שם עראפת
הגבעון הנ"ל הוא השמש של בית הכנסת?קעלעברימבאר
קפיץאחרונה
כנסו >> החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל (חל"פ הגבעות)נ א

בשם ה' נעשה ונצליח

מקימים גבעות חדשות בארץ ישראל ומציבים בהם דגל ישראל לגובה רם

החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל בקריאה לכל מי שיכול, לצאת ביוזמה להקמת גבעה חדשה באזור מגוריכם, להציב דגל ישראל לגובה רם כדי שידעו כולם למי שייכת ארץ ישראל וכן, להביא ולרתום משפחות ואנשים למשימה החשובה הזאת.

להקים גבעה חדשה בזמן זה - זאת מטרה חשובה ביותר.

שלחו תמונות מהגבעה החדשה שהקמתם למייל של חל"פ הגבעות chalaphagvaot@gmail.com

חשוב!! להעביר הודעה זאת בכל קבוצה

🏡 החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל

בונים. מיישבים. גואלים.

מקימים גבעות חדשות בארץ ישראל!!!נ אאחרונה

אולי יעניין אותך