סליחה על הששור הקודם ראיתי את הכתבה והיא הרגיזה אותי .
אולי אני לא הכי מבינה אבל קשה לי להבין איך יהודי דתי ומאמין יכול להרים יד על חייל על מישהו מהעם שלו
זה מאוד קשה לי להבין אתזה ואיך זה פותר משהו.
לא שכחתם קצת שכולנו יהודים ?
אבל זה כמו להגיד: "היא עושה ככה אז למה אני לא?!"
די להסתכל על אחרים.
אנחנו צריכים לתקן את עצמנו ואז לעבור לאחרים ותסלחו לי אבל זריקת אבנים ככה הייתה עלולה להסתיים במוות.
אני לא מבינה אתם צריכים שהיא באמת תסתיים במוות בשביל שתפנימו??
או שגם זה לא יזיז לכם???
הבלוק או אבן או כל סיפור אחר שהמשטרע המציאה: זה היה סה"כ אבן חצץ קטנה!
מאבן חצץ זה יהפוך לאבן קצת יותר גדולה ועוד יותר גדולה ועוד יותר גדולה וכו'
ועד לאן??
איפה הגבול?
אני לא מצדיקה אותם ואני כועסת עליהם בדיוק כמוך!
אבל אני גם לא מצדיקה אתכם ותקרא את שאר התגובות שלי בשרשורים השונים....
כי זה כמו שתבואי בסיטואציה שבה בריון מרביץ לילד קטן, ותדרשי מהילד הקטן לא להחזיר מכות, גם לא כדי להגן על עצמו.
אני ממש בעד להילחם ואם מישהו היה מפנה אותי מהבית בואי נגיד שהוא לא היה יוצא בריא ושלם.....
אבל אני לא בעד הזריקת אבנים והפציעה הזאת.
אמנם זאת הייתה אבן חצץ אבל לאן זה יגיע?
אני ממש תומכת בכם ונראה לי שאת יודעת את זה.....
אבל יש גבול!
איפה הוא?!
במתכונת הקודמת..
וגם הם חייבים להבין - שאנחנו לא נשאר הילדים הטובים בכל מצב והזדמנות.
גם עבורנו - יש חציית קוים אדומים!
אבל תשימו לב.....
זאת כבר נהיית מלחמת אחים ונכון שלא אתם התחלתם אותה אבל אתם ממשיכים אותה.
אנחנו לא ילדים קטנים
אין פה הוא התחיל.
כולנו שותפים.
לאן זה יגיע?
לרצח?
לעמונה?
כשנוער הגבעות מרים יד על החיילים,
כולם נבהלים ואומרים רגע, רגע, כולנו אחים, לא?
אבל- איפה כל הסיסמאות האלה היו כש"האחים" שלנו רמסו מפגינים עם הסוסים?
כל האלימות שהייתה בעמונה- מישהו מהממשלה בכלל גינה???
כשנוער גבעות מרים יד אז בכל כלי התקשורת מגנים את ציבור המתנחלים הקיצוני
אבל כשהם מכים, בצורה אלימה ועוד מתוכננת מטעם הממשלה- אז זה בסדר???
ושיהיה ברור- אני לא חושבת שלהרים יד על חייל זו הדרך הנכונה...
אבל רק עוד נקודה למחשבה על התקשורת שכולנו מאזינים לה.
יש בבילעין הפגנות אלימות של אנרכיסטים שבהם זורקים אבנים על חיילים (והיו לא מעט פציעות) למה על זה אף אחד לא מדבר? צביעות..
אז ככה. אני לא מצדיק פגיעה אלימה באף אדם (כי החוק אוסר זאת). אבל בכל זאת - כמה נתונים עובדתיים שככל הנראה לא נחשפת אליהם:
א. צה"ל אינו צבא יהודי, הוא לא מגן על יהודים, הוא מחמש ומאמן את המחבלים ללא הרף, הוא צבא שחלק ניכר מפעולותיו עוסקות בדיכוי יהודים.
ב. האם מותר להכות גנב (יהודי) הבא במחתרת? התורה אומרת שלגנב הבא במחתרת אין דמים. לא רק שמותר להרביץ לו עם לום בראש - ההורג אותו אין לו דמים! אמנם נכון, אין השוואה מדוייקת ואסור לדמות מילתא למילתא. אבל בכל זאת - חייל לא רק גונב רכוש, אלא מכה יהודים, מוציא אותם בכח מביתם ומחריבו ויתר על כן - גורם ישירות להשתלטות אירגוני טרור ערבים על אותו השטח. בשל חיילים שביצעו את פוגרום הענק בגוש קטיף מליון תושבים בדרום יושבים במקלטים ועשרות נהרגו. דמם של הקורבנות נמצא על ידיהם של אותם החיילים, הקצינים והמפקדים הארורים שביצעו את הפשע.
ג. אנחנו מתקרבים לחג המכונה בשם חנוכה - על מה נחוג החג? בין היתר, כפי שמסופר בספר מקבים א' - מרד החשמונאים החל כאשר מתתיהו החשמונאי לקח חרב והרג יהודי שהקריב קורבן חזיר לזאוס. יהודי! עיקרה של מלחמת החשמונאים היתה נגד יהודים מתיוונים, לא נגד היוונים. המתיוונים היו אלה שיזמו ועודדו את גזרות אנטיוכוס - בדיוק כפי שהממסד הציוני מעודד לא רק התנכלות כלפי היהדות במרחב הציבורי אלא גם את הפעילות הערבית נגד יהודים, כמו למשל רצח בניו לבנת הי"ד ע"י שוטר פלסטיני שנעשתה בהזמנת דרגי הפיקוד הבכירים של צה"ל. אז מה, לא תחגגי חנוכה?
זה לא אומר שאני מסכימה עם כל מילה, אבל תודה על הכתיבה הנעימה!
ויש לזכור אכן, שממאבקו החל דוקא במתייונים, ולא ביונים.
נוער הגבעות מזכיר לי מאוד את מחתרות אצ"ל ולח"י שגם אז היו פסולות בעני הנהגת הישוב והרבנים - וראו איפה הם היום.
שמואל תמיר ז"ל אמר:
'נרדפי האתמול הם גיבורי המחר'.
אלה אחרי אידאלים לאומיים ברובם
לעובדי ה' שמנסים ומשתדלים לעשות רצונו!
זה 2 מימידים, 2 פאזות שנות מידי
גם אם זה נראה סיטואציות דומות
תבדקי שוב את העובדות כי הרבה מאד מאנשי לח"י היו שומרי תורה ומצוות...
99% מהפעילות של הצבא בשביל הגנה וזה עובדה, תהיה אובייקטיבי אם אתה רוצה שיקחו את הדברים שלך ברצינות..
בס"ד
שלום לכולם!
כולנו רואים שבחודשים האחרונים מתרחש הרס רחב בגבעות ביהודה ושומרון.
תנו עצות מה כדאי לעשות כדי למנוע את ההרס הזה?
עם ישראל!! תקימו גבעות בכל אזור בארץ!! תצטרפו לגבעות קיימות!! חייבים להפוך את הגבעות ליישובים!!
אחרי החתימה - גלנט בשיא החוצפה סירב לבצע את מה שנחתם, בטענות שאי אפשר לפגוע בשיקול הדעת של המפקד והושגה פשרה שאם הפינוי משיקולים בטחוניים - זה נשאר בסמכות אלוף הפיקוד. לכן בצו ההרס של בית ענות, הוא כתב את הטענה האבסורדית ש: "המקום פוגע בשלום תושבי האזור".
של יהודים בואו ורשו ארץ
ואם יש צמידים וכו גם יש ביקוש..
אני בת, מעדיפה לקנות מבנות כמה אם אפשר או שישלחו בדואר
והעשבים גדלים. זה אחד הדברים היפים בחורף.
אפילו הטחב הירוק שגדל בין המדרכות אחרי הגשמים יפה בחורף. (אגב רואים שהנבטים בתמונה העליונה הם דו פסיגיים)
הוא רוצה שננציח אותו
וגם אף שמאלני לא יתחיל עכשיו להרוס
חווה על שם צרלי
קדימה. מי לוקח את הכפפה.
לטרמפ יש ישוב,
למה שלצרלי לא יהיה?

קפיץאחרונהבשם ה' נעשה ונצליח
מקימים גבעות חדשות בארץ ישראל ומציבים בהם דגל ישראל לגובה רם
החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל בקריאה לכל מי שיכול, לצאת ביוזמה להקמת גבעה חדשה באזור מגוריכם, להציב דגל ישראל לגובה רם כדי שידעו כולם למי שייכת ארץ ישראל וכן, להביא ולרתום משפחות ואנשים למשימה החשובה הזאת.
להקים גבעה חדשה בזמן זה - זאת מטרה חשובה ביותר.
שלחו תמונות מהגבעה החדשה שהקמתם למייל של חל"פ הגבעות chalaphagvaot@gmail.com
חשוב!! להעביר הודעה זאת בכל קבוצה
החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל
בונים. מיישבים. גואלים.
אשמח לעזרה
יש שם ישיבה 24/7..
עליות מאורגנות המוניות, זה בדר"כ רק כשיש איזו סכנה גדולה שמסתמנת...