זה לא יעבודאמיתי בנטוב
עבר עריכה על ידי אמיתי בנטוב בתאריך י"ט כסלו תשע"ב 22:17

אתם לא יכולים לעשות מאבק בלי רוב העם אתם מצטירים כמיעוט ומיעוט פוגע  אז במקום לנתב את המאבק שלכם נגד החיילים תנסו לנתב את המאבק שלכם בהסברה  ואז לא תצטרכו את המאבקים השטוטים האלו אם צה"ל

ולגרום למלחמת אחים

חבל שהתחלתם אם השרשרת הענקית של המאבק הכושל הזה בלי העם!

ויש לעשות את המאבק הזה ע"י הגברת הטוב!

גם המכבים היו מעטים ונרדפיםמרדכי

אבל בסופו של דבר הם אלו שזכו לבנות את בית המקדש. כך שהתמיכה של העם זה לא מה שמעניין כי גם בזמנם הם היו נרדפים.

יש פה מלחמת אחיםאמיתי בנטוב

איך אתה יכול להשוות?!

גם אז הייתה מלחמת אחיםמרדכי
עבר עריכה על ידי מרדכי בתאריך י"ט כסלו תשע"ב 22:40

גם המתווינים הם יהודים, כי יהודים נשארים יהודים לעד, ולא משנה אם לכאורה המירו את דתם.

והמכבים והמתיוונים נלחמו בינהם! 

עיוות ההסטוריהאנונימי (פותח)

בס"ד

תראה שאתה לא מרחף לך אי שם בחלל החיצון. כדאי שתקרא קצת על מלחמות המכבים ותראה לכיוון מי הם הופנו בעיקר!

כל הקרבות הגדולים של המכבים היו נגד היוונים!

אולי באמת תלמד מהם גם אתה - תפנה את רוב רובם של הכוחות שלך החוצה - לתרבות הגויית שעמים זרים מחדירים כל הזמן לתוך עמנו! אל תתבלבל ותסיט את כל המלחמה נגד אחינו! תנסה קצת להתבונן לעומק ולראות מאיפה הם הגיעו למחשבות האלה שלא חשוב להם א"י ותורה ומצוות, הרי המקור הוא מאד עמוק! לומר שהם שונאים אותנו וזהו זו פשוט רדידות נוראית! הרי יש כאן מלחמת תרבויות אדירה, ואתה לוקח את התוצאה שלה והופך אותה למקור הצרה! זו טעות אחי! תביט פנימה ותבין שמה שצריך לשנות זה את החינוך של עם ישראל, את הקדושה שלו - ואת זה אי אפשר להשיג ע"י מכות. לא מחנכים במכות!!! מחנכים באהבה, באמון בשכנוע ובהסברה!!!

לאן אתה חושב שנגיע אם נמשיך במלחמות האלה של אחים באחים???? זה לא נראה לך מסוכן לכל עם ישראל???

יש הרבה מה לעשות - רק בואו נעשה טובה לעצמנו ונעשה את זה בדרך שתוכל לבנות ולא רק להחריב. "שנאת חינם החריבה את בית מקדשנו..."

להזכירך: הסיסמא של גוש קטיף הייתה ב"אהבה ננצח"מרדכי

אי אפשר לומר שלא ניסינו באהבה, בגוש קטיף, המתיישבים חיבקו את הכוחות שבאו לגרש אותם, ומה יצא להם מי זה? כלום.

אם הייתה רואה סרטון של איך גרם הצבא לנתק את החיילים מהרגש, כך שהם לא יוכלו לספוג את האהבה שנתנו להם מתיישבי גוש קטיף. כך גם עכשיו, מה יעזור לך לאהוב אם הרגש שלהם מנותק והוא לא יכול להרגיש את זה. יותר מי זה, הרי הוא התאמן באימונים לירות באש חיה על מתנחלים (ע"פ חשיפה של חגי סגל במקור ראשון).

נכון. רוב הכוח של המכבים היה כנגד היוונים, אבל גם אצל נוער הגבעות הכוח מופנה כלפי הערבים (שריפת מסגדים, ידויי אבנים). 

כפי שאמרת:

בית המקדש נחרב בגלל שנאת חינם.

אבל

גוש קטיף נחרב בגלל אהבת חינם.

חשוב לציין:

אני לא חושב שאלימות זה הפיתרון, אבל כולם פה מגנים את האלימות ואומרים שזה לא ראוי וכל מיני חארטות אחרים, במקום להציע פתרון חלופי (וסלחו לי, אין לי אהבה מיותרת כלפי מי שגרש חלקים מא"י, כך שזה ממש לא הפיתרון). 

ומה יוצא לכם?אמיתי בנטוב
המכבים גם זכו להחזיר את רב העם אל ה!!(,")
אבל גם בית חשמונאי חטא בסופו..צעיר רענן

כי לקחו את המלוכה לעצמם במקום לתת אותה לבית דוד!(,")

לא בגלל מעשיהם מול המתיוונים.

אתה טועה ובגדול!אנונימי (פותח)

בס"ד

תקרא ברמב"ם - אני מקווה שהוא מקובל עליך... השמחה הגדולה שלנו על חנוכה היא שחזרה המלכות לישראל. זאת אומרת מלחמתם העיקרית של המכבים לפי הרמב"ם היתה ליצור שוב הופעה של לאומיות יהודית ומלכות בארץ ישראל - שזה מה שהיוונים ניסו לקחת מאיתנו. מעשים כמו שנעשו לא רק שלא יכולים לבנות אומה אחת בארץ אלא יכולים רק ליצור פירוד מחלוקת ושנאה אשר כידוע היא היא שגרמה בסופו של דבר לחורבנו של אותו בית שבנו המכבים.

ואל תתבלבל. עיקר מלחמתם של המכבים היתה ביוונים. לא במתיוונים. וחוץ מזה לא אתה כמתתיהו ובניו - מסוגל לבחון בדעתו הקטנה מי ראוי לדין מוות או מי רשע ומי צדיק.

לא יזיק לנו קצת עין טובה ומבט יותר עמוק על המציאות שלנו...

המלחמה החלה במתייונים - המתייון שהקריב חזיר.אביר על סוס

ומה שעשה לו מתתיהו.

אם כבר רמב"םאמיתי בנטוב

הרמבם אמר ש200 שנה חזרה מלכות לישראל מאז המכבים ואתם בטח שואלים איך 200 שנה? הוא החשיב גם את מלכות הורדוס שאפילו לא היה דתי \מאמין\ ספק יהודי 

אז זהו בא להראות לכם שאפילו שלא שולטים יהודים קשררים  עדיין נחשב מלכות ישראל  ויש לכבד אותה !

רק הערהאוהב יהודים

נכון שהחשמונאים פעלו בעיקר  נגד היוונים ולא המתיוונים,

אבל שים לב שגם פעולות תג מחיר כמעט כולם הם נגד הערבים, וקצת מאד נגד המתערבים.....

וכמובן שהכל צריך לבוא מאהבה, כמו שכשהבן שלי יגע בחשמל, אני יתן לו מכה על היד, כדי שלא יקבל זרם...

הלו!רכס רמת מגרון

ב"ה

הורדוס אולי לא היה גדול הדור, ולא אחד מל"ו, אבל ודאי שהוא היה הרבה יותר מספק יהודי, והרבה פחות מכופר.

אנא, כבדו לפחות את מי שמת בכך שלא תשמיצו אותו לחינם.

בציפיית הישועה.

אני לא מתלהבת מהורדוס...אוהלי

אבותיו היו אדומים שגוירו בכח ע"י החשמונאים.והוא התנהג בהתאם.

אז הוא בנה דברים מפוארים ומדהימים.אבל היה רשע מרושע והתעמר ביהודים ככל יכולתו. רצח עשרות תלמידי חכמים,ניקר את עיניהם וחמור מכל-הכניס צלם להיכל. באופן כללי- לא מישהו שיש מה להעריץ בו,חוץ מעוצמה-אולי.

וזה לא סותר שעדיין זה היה שלטון יהודי בארץ ישראל,לפחות מבחינה רעיונית. ובכל זאת-זה טוב מלהיות תחת שלטון גויי מוחלט-בעיקר מבחינת קידוש השם. 

גם אני לא מאוהבת בו קשות...רכס רמת מגרון

ב"ה

אבל מגיעה לו הערכה על הדברים הטובים שהוא כן עשה למען עם ישראל, והוא עשה דברים רבים כאלה.

למעשה, כל חייו הוא היה שנוי במחלוקת קשה גם בעיני חז"ל שחיו בתקופתו, וגם על פי מה שאנחנו יודעים על חייו מיוסף בן מתתיהו ומפילון האלכסנדרוני. כפי שציינתי, הוא לא היה אחד מל"ו, או אפילו קרוב לכך, אבל הוא עשה דברים רבים שהם נטו למען עם ישראל, גם אם זה לא מתוך מניע טהור, ורק על מנת להשיג לגיטימציה מהעם- העובדה היא שהוא פעל רבות וגדולות.

תשאלי את מי שהיה, למשל, בבית המקדש.

הרבה פחות מסתם כופראנונימי (פותח)

הורדוס היה עבד של בית חשמונאי, שלאחר שמלך השמיד את כל בית חשמונאי! ובכ"ז הרמב"ם קורא לו מלכות...

הדוג'  של האהבה שלא ניצחה בגוש קטיף לא מראה כלום. ברור שאחרי שנפלה החלטת ממשלה וחוק בכנסת, וכל המדינה שמתכוננת לזה כמה חודשים, כמה חיבוקים כשהחיילים מגיעים לא ישנו פתאום את ההחלטה.

אני חושב שכוונתו של אמיתי הינה ברמה האסטרטגית ולא ברמה הטקטית של פינוי מאחז קונקרטי- אנחנו צריכים להגביר את ההסברה כלפי עם ישראל שמה קורה במאחזים והתנחלויות זה לא כפר פלסטיני שמושמד ועל חורבותיו קמים יישובים, אלא שטחים פתוחים שנקנו בכסף מלא, ובלי שאף ערבי גר בהם קודם. (בשונה מאוניבסיטת תל-אביב וכו'...). להגביר את הקשר לתורה ולתנ"ך, ומתוך זה את החשיבות של ארץ ישראל. 

לגבי פגיעה במסגדים - אני חושב שזה פשע לכל דבר, כמו כל פגיעה ברכושו או בחייו של כל פלסטיני שחי פה. לא כל ערבי הוא מחבל - רובם המכריע -לא! שמעתי בשם הרב נבנצל שליט"א שגם בע"ה שיוקם בית מקדשנו בבמהרה, עדיין אין מניעה שהמסגד על הר הבית (אל-אקצא) יישאר על כנו. כדברי הפסוק "כי ביתי בית תפילה יקרא לכל העמים".

המסגדים הם לא בתי עבודה זרה ויש ערך גם לערבי שמתפלל לה'. אם הם משמשים בית לטרור זה סיפור אחר, אבל כמובן שגם אז -זו עבודה של הצבא ולא שלנו. (לא נראה לי שמי שהצית מסגדים בדק קודם אם הייתה בהם פעילות טרוריסטית)

מה? אין מניעה שהמסגד ישאר על ההר??אוהלי
המסגד = אל אקצא, כלומר הכיפה הכסופה בדרום ההראנונימי (פותח)

כיפת הזהב כידוע, איננה מסגד ומעולם לא הייתה, והיא זו שנמצאת במקום בית מקדשנו.

סליחה,קפץ.אוהלי

זה חילול השם הכי גדול שיכול להיות! אני ממש מקווה שלא הבנת נכון.

אנחנו במלחמה, גבר. כל ערבי שלא הוכיח שהוא חף מפשע- הוא מחבל! כי אם לא,אז העם היהודי-שחזר לארצו אחרי שנות גלות ארוכות מידי, מפחד להסתובב ברחוב,ויש שומר בכניסה לכל דבר, אי אפשר להוציא ילדים לטיול בלי מלווה נשק, אוטובוס ממוגן וכו. (כמובן-גם אם לא היינו במלחמה,לא פשוט הלכתית להשאיר פה כל מיני אנשים בלי התחייבויות ארוכות)

לא באנו עד לארץ ישראל כדי להרכין ראש מפני גוי,"חף מפשע" ככל שיהיה. לא נאה להם שאנחנו פה? שילכו.

כשאנשים שפויים יגיעו לשלטון (בקרוב בעזר"ה) אני מקווה שדבר ראשון יעיפו את המסגדים מהר הבית.

כל ערבי שלא הוכיח שהוא חף מפשע הוא מחבל???אנונימי (פותח)

לא ירחק היום שתגיד/י שכל חייל הוא מחבל, והבמשך שכל שמאלן הוא מחבל, ובהמשך כל מתנחל ממלכתי, ובהמשך כל מי שלא מסכים לדעתך... 

בחזקת מחבל-משה ר-
עד כאן! מילא חייל מחבל מילא כל שמאלן מחבל(פשיטא)כהנא חי!

אבל מתנחל ממלכתי?! עד כאן!

שמעת מהרב נבנצל או ממישהו ששמע ממישהו ששמע.....?רכס רמת מגרון
מתלמיד מובהק שלו.אנונימי (פותח)

ושמו של התלמיד?logen

בכוונתי לברר את העניין. ספק את הפרטים הרלוונטיים כאן או בש"א.

ברור שהרב נבנצל לא אמר זאת.אביר על סוס
גם אם כן, אלף רבנים לא יוכלו לשנות את התורה. מי שחושב שבית המקדש ישכון בסמוך לבית תפלתם, או שהוא עם הארץ גמור, או סתם מבולבל. לא משנה בכלל איזה תואר הוא נושא (אגב, בשם הרב נבנצל מםיצים הרבה שקרים, ביניהם: שהוא מתנגד חלילה לספר הזוהר - דבר שכמובן הפוך מהאמת).
שלומלום לכולם!!כנופיית שטרן

לגבי האיסלם/מסגדים:

מחלוקת-הרמב"ם: מותר להיכנס למסגד

הרמב"ן והרדב"ז: אסור

הרדב"ז: מסגד הוא ע"ז

מקור: הרב אורי עמוס שרקי שליט"א

לגבי ביהמ"ק:כנופיית שטרן
עבר עריכה על ידי כנופיית שטרן בתאריך כ"ד כסלו תשע"ב 13:33
עבר עריכה על ידי כנופיית שטרן בתאריך כ"ד כסלו תשע"ב 13:21
על ידי כנופיית שטרן בתאריך כ"ד כסלו תשע"ב 13:11

1 מהמקורות שעליהם מסתמך הרב ישראל אריאל שליט"א (ש"רכס" הזכירה) הרב קרוייזר ושליט"א ועוד: רמב"ם הלכות בית הבחירה א' א'': "מצות עשה לעשות בית ליי' מוכן להיות מקריבים בו הקרבנות וחוגגין אליו שלש פעמים בשנה שנאמר ועשו לי מקדש וכבר נתפרש בתורה משכן שעשה משה רבינו והיה לפי שעה שנאמר כי לא באתם עד עתה וגו'."

ועל זה (בין היתר) מסתמך הרב ישראל אריאל שהוזכר ע"י רכס (עדות ממקור 1 בשיעור שלו בנושא..)

ובספר המצוות לרמב"ם-המצווה הכ': "הציווי שנצטווינו לעשות בית לעבודה, שבו תהיה ההקרבה והבערת האש תמיד, ואליו תהיה הפניה ובו תהיה החגיגה וההתקבצות בכל שנה, כמו שיתבאר.
והוא אמרו יתעלה: "ועשו לי מקדש" (שמות כד, ח). ולשון ספרי:

"שלש מצוות נצטוו ישראל בשעת כניסתם לארץ:
למנות להם מלך,
ולבנות להם בית הבחירה,
ולהכרית זרעו של עמלק".

הנה נתבאר לך, שבניין בית הבחירה מצווה בפני עצמה. וכבר ביארנו שהכללות הזאת כוללת פרטים, ושהמנורה והשולחן והמזבח וזולתם כולם מחלקי המקדש והכל נקרא "מקדש", גם אם נתייחד ציווי לכל חלק וחלק.

אבל אמרו על המזבח "מזבח אדמה תעשה-לי" (שם כ, כד) שאפשר לחשוב על פסוק זה, שהוא מצווה בפני עצמה מלבד מצוות מקדש - הרי עניינו כמו שאתאר לך: פשטה דקרא הרי הוא מדבר בשעת התר הבמות, שהיה מותר לנו אז לעשות מזבח אדמה בכל מקום ולהקריב עליו; וכבר אמרו ע"ה, שעניין הדיבור הוא, שהוא ציווה לבנות מזבח מחובר בארץ, ושלא יהא מטלטל כמו שהיה במדבר.

והוא אמרם במכילתא דר' ישמעאל בפרוש פסוק זה:

"כשתכנס לארץ עשה לי מזבח המחובר באדמה".

כיון שהדבר כך - הרי הוא ציווי נוהג לדורות והרי הוא מחלקי המקדש,
רצוני לומר: שיבנה מזבח מן האבנים דווקא.

ובמכילתא אמרו בפרוש אמרו יתעלה:

"ואם מזבח אבנים תעשה לי"
אמרו: "ר' ישמעאל אומר כל-'אם' 'ואם' שבתורה רשות, חוץ משלושה -
אחד מהם: ואם מזבח אבנים תעשה לי".
אמרו: "ואם מזבח אבנים" - חובה.
אתה אומר חובה, או אינו אלא רשות?
תלמוד לומר: "אבנים שלמות תבנה את-מזבח ה' אלוקיך" (דברים כז, ו).

וכבר נתבארנו דיני מצווה זו בכללם, כלומר בניין המקדש ותארו וחילוקו ובניין המזבח ומשפטיו, במסכתא שחוברה לשם כך, היא מסכת מידות.
וכן נתבאר תואר המנורה והשולחן ומזבח הזהב ומקום הנחתם בהיכל בגמרא מנחות ויומא.

מה הקשר להריסת המסגד שנמצא בכלל בדרום הר הביתאנונימי (פותח)

באיזור שמעולם לא היה בו מזבח ולא מקדש, והוא מותר לכניסת גויים???

ומיותר לציין כי האחרונים הכריעו כרמב"ם, כן?האדמו"ר מצנעא

ההבדל הוא שהחשמונאים עשו דברים טובים~מישי~

הם פגעו במתייונים כשהיה צריך. לא סתם השחיתו רכוש של אנשים. ואיך תה יכול להשוות את המתיוונים לימינו....?

אם היית בזמנם היית קוראת למתתיהו רוצח שפל.אביר על סוס

מתתיהו הרג יהודי שהקריב חזיר - מעשה קיצוני יותר מאשר כל התגי מחיר ביחד פי מיליון.

ברור שחלילה מלנהוג כך כיום, אבל זה עיוות נורא לחשוב שפגיעה בציוד של מי שבא להרוס בתי יהודים היא 'השחתת רכוש'.

והשמאלנים ימח שמם, גרועים פי מיליון מהמתייונים.אביר על סוס

המתייונים לא רצחו יהודים ולא שנאו אותם כמו ששונאים השמאלנים את היהודים.

אלו  ואלו רוצים להשמיד את היהדות, והלואי והשמאלנים היו מגיעים לדרגתם של המתייונים, הם רחוקים מכך שנות אור.

לא ימח שמם. הם יהודים. הם מבולבלים,-גיטריסט-

הם לא יודעים, הם לא דתיים, הם לא מרגישים קשר לארץ דרך התורה ולכן אין להם בעיה לתת להם אותה... שמאלני דתי זה  מוזר, אבל בטו לא ימח שמם בסדר? 

מבולבלים? מה בין האנטישמים הללו לבלבול?אביר על סוס

שמאלני=-אנטישמי.

http://glz.fm/index.php?topic=3460.0

לבאיר על הסוס- חס וחלילה~מישי~

אולי לא התנסחתי טוב. והאמת שאני קצת מצטערת על איך שכתבתי אבל אני כן חושבת שיש בעיתיות בפעולות תג מחיר. אני אענה לשתי תגובותיך ומקווה שאהיה יותר ברורה.

:

א. מתיתיהו קינא לה'- הרג את מי שעבד ע"ז ושפג בעבודת ה'.
פה לא מדובר על דברים כגון זה.
ב.הפגיעה הנעשית היא לא רק במי שבא להרוס בתי יהודים. בהם מותר לפגוע. כמובן צריך להיזהר אני לא חושבת שמותר להרוג יהודי בגלל שהוא הרס בית של יהודי. וזריקת אבנים יכולה להרוג. כלומר מותר לנסות לפגוע במי שפוגע על מנת שלא יפגע בך. כמובן צריך לדעת כמה ואיך. אבל אני חושבת שהפגיעה שנעשית כאן היא מעבר לזה.

ג.לגבי השמאלנים- יש כאלו ויש כאלו. לצערנו יש כאלו שהם סתם טפשים או תמימים. אבל זה עדיף מזה שהם יחשבו את מה שהם חושבים מרשעות. ואני עדיין חושבת שגם הגרועים בהם עדיפים מהמתיוונים- הם אינם עובדים ע"ז! 
ד.מכיוון שאין סנהדרין אין אנו יכולים לשפוט שמאלני שבפעולותיו גורם למוות של יהודים. לא יכול לחול עליו דין רודף כיוון שאין סנהדרין שתפסוק. 

הם הרבה יותר גרועים מעובדי עבודה זרה.אביר על סוס

אתיאזם למשל גרוע פי אלף מעבודה זרה.

לא כל המתייונים עבדו לאלילים, ובטח שלא כל עובד אלילים נחשב מתייון.

השמאלנים גרועים הרבה יותר מכל אלו.

אין פה בכלל שום מקום להשוואה.

וההקצנה הפראית הזו שמשווה בין אבן חצץ לרצח היא ממש לא במקומה..

לאביר על הסוס~מישי~

לא התכוונתי להתייחס דווקא לאבן אני אפילו לא זוכרת אם הזכרתי אותה. דוגרי אני לא יודעת את הפרטים לכן לא רציתי להתייחס לזה. אבל באופן כללי המצב שונה מימי מהיוונים ולא בכל דבר המטרה מקדשת את האמצעים. ואבן עלולה להרוג. אולי זאת לא. אבל יש דברים מסוכנים שעושים. ולחצות את גבול ירדן זה גם מסוכן. ובכלל זה פשוט לדעתי דברים התנהגות לא ראויה. וזו לא הדרך למנוע גירוש לדעתי. (וזה גם לא יעזור).

ל-מישי': אני מצטער ומבקש סליחה אם דיברתי לא בסדר.אביר על סוס
יש עבירות הרבה הרבה יותר חמורות מעבודה זרה.אביר על סוס
עבודת האלילים ברוב הזמנים לא נבעה מרצון להכעיס אלא מתאווה - ועל כן היו תקופות שאולי חצי מהעם היה עובד אלילים אם לא יותר, אבל זה ממש לא הפך אותם למתיוונים. המתייונים לא רק שהתחברו לתרבות הגויים - הם הסגירו ליוונים את היהודים הנאמנים לה׳, ואפילו עיוור לא יוכל שלא לראות את הדמיון ביניהם לבין השמאל של היום. ולהשוות זריקת חצץ לרצח כי ׳אבן יכולה להרוג׳ נראה לי מוגזם לחלוטין.
דיברתי עם רב גדול על זהירון קורצן

הוא אמר שבכל הדורות המיעוט היו הצודקים... (בשואה אלה שעלו לארץ... בחטא המרגלים כלב בן יפונה ויהושוע בן נון וכו'... כולם הסתכלו עליהם כמיעוט ומשוגעים אבל הם צדקו)

איזה רב?כהנא חי!
אני מעדיף לא להגיד... שלא יצא פה סתםירון קורצן

הוצאת שם רע וכו'.. אני יגיד לך באישי... (דרך אגב בשבילי הוא רב גדול לא יודע אם כולם פה מכירים אותו)

בשורות טובות...לפרוש כנפייםאחרונה

הדמיה של אוטובוסים ממותגים - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 2 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 3 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 4 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 5 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 6 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 7 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 8 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 9 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 10 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 11 - חל"פ הגבעות AIנ אאחרונה
כל דכפין ייתי ויחזהימח שם עראפת

קיצור, בא לי לעשות טיול כמה ימים ביו"ש. יש בעיה, בטחונית בלילות. אי אפשר לישון במצפה מבודד וכדו'. קיצור, חשבתי לטייל מחווה לחווה, דהיינו לפתוח אוהל בחוות ולישון שם, ולהפוך את הטיול מסתם טיול, לטיול בלי שבילים, מחווה לחווה. קיצור, מישהו מתעניין בקונספט?

בואו נארגן קבוצה ונתקדם.

ראיתי שיש עכשיו תוכנית להחזיר את השליטה לכביש 449נ א

ליד עפרה. ויש את חוות חסד לאברהם ואת חוות האורנים שנמצאות באזור היישוב עפרה.

אשמח לשמוע מידע על התוכנית ועל החוות, אם מישהו יודע..

תודה

קטע. נסעתי משם לפני 10 שנים הביתה לבית אלמשה

אף פעם לא חשבתי שיהודים לא נוסעים משם.

שמעתם על חוות חסד לאברהם ועל חוות האורנים ליד עפרהנ א

אשמח למידע

איזה מידע?רקאני
כל מידענ אאחרונה
רצף של הרס בגבעות - חייבים לעצור את זה!!נ א

בס"ד

שלום לכולם!

כולנו רואים שבחודשים האחרונים מתרחש הרס רחב בגבעות ביהודה ושומרון.

תנו עצות מה כדאי לעשות כדי למנוע את ההרס הזה?

עם ישראל!! תקימו גבעות בכל אזור בארץ!! תצטרפו לגבעות קיימות!! חייבים להפוך את הגבעות ליישובים!!

תנו עצות מה כדאי לעשות כדי למנוע את ההרס הזה?נ א
להצביע למי שבאמת מייצג אותך...הסטוריאחרונה
כזכור במו"מ הקואליציוני, סמוטריץ' רצה ביטחון, בליכוד התעקשו. בסוף סוכם שהוא יקבל שר במשרד הביטחון עם אחריות על החלקים האזרחיים.

אחרי החתימה - גלנט בשיא החוצפה סירב לבצע את מה שנחתם, בטענות שאי אפשר לפגוע בשיקול הדעת של המפקד והושגה פשרה שאם הפינוי משיקולים בטחוניים - זה נשאר בסמכות אלוף הפיקוד. לכן בצו ההרס של בית ענות, הוא כתב את הטענה האבסורדית ש: "המקום פוגע בשלום תושבי האזור".

אם כל הטפשים בהתיישבות האידיאולוגית שמצביעים ליכוד, היו מצביעים לצה"ד, היתה ממשלת ימין בראשות נתניהו אותו דבר- אבל ההתישבות היתה באמת בידי סמוטריץ'.

חל"פ הגבעות - AI. מה דעתכם על זה?נ א

אשמח שתעבירו את התמונה בקבוצות. תודה רבהנ א
מי שמעוניין/ת לקבל את התמונה במייל, נא לשלוח מיילנ אאחרונה

לכתובת: chalaphagvaot@gmail.com

אפשר עדיין להשיג קפוצונים או חולצות לזכר אהוביה?הגבעות בלב תמיד

של יהודים בואו ורשו ארץ

ואם יש צמידים וכו גם יש ביקוש..

אני בת, מעדיפה לקנות מבנות כמה אם אפשר או שישלחו בדואר 

נירו ניר, שירו שיר, כבר הנצו ניצניםימח שם עראפת

יא! איזה יופי! אני מת על לראות נבטים נובטיםקעלעברימבאר

והעשבים גדלים. זה אחד הדברים היפים בחורף.

אפילו הטחב הירוק שגדל בין המדרכות אחרי הגשמים יפה בחורף.  (אגב רואים שהנבטים בתמונה העליונה הם דו פסיגיים)

עשית לי חשק לצאת ולחפש נבטים שנבטו מהגשםקעלעברימבאר
🤩פתית שלגאחרונה
גבעה או חווה על שם צ'רלי קירקאדם פרו+

הוא רוצה שננציח אותו

וגם אף שמאלני לא יתחיל עכשיו להרוס

חווה על שם צרלי

קדימה. מי לוקח את הכפפה.

לטרמפ יש ישוב,

למה שלצרלי לא יהיה?

(גבעון חובט במצח)ימח שם עראפת
הגבעון הנ"ל הוא השמש של בית הכנסת?קעלעברימבאר
קפיץאחרונה