תקשיבו , באמת באמת שמפריע לי כל הקטע הזה של איך אנשים מעם ישראל , מדברים ומתייחסים אחד לשני .
[לאו דווקא בפורום הזה , בכללי .. אבל פשוט עכשיו ראיתי יותר מידי שירשורים כאן עם דברים כאלה ..]
וכאילו , סבבה , הם לא בדעה שלך , לא חושבים כמוך , בשביל זה לדבר אליהם ועליהם ככה ?
חבל , כל המלחמות אחים האלה .. זה באמת לא חסר לנו עכשיו .
[תראו מה הלך בסוריה ובמצריים כל המלחמות שם שהיו בניהם , אנחנו לא צריכים את זה .]
וגם למה להגיד עליהם דבר כזה ? הם אחים שלכם !! אם אח שלכם היה חייל , הייתם מדברים עליו ככה ? מקללים אותו ?
תחשבו שכל אדם ואדם בישראל [ולא משנה אם הוא ממלכתי , שמאלני , ימני ,או סתם לא בדעה שלכם] אז הוא אח שלכם. וגם בתור בנאדם - אתם צריכים להתייחס אליו בכבוד , לכבד אותו , ואת הדעות שלו [וזה לא אומר להסכים איתם.]
ואני ממש מבינה את הכאב שלכם , עם כל הסיפור שקרה עכשיו , ממש ! אבל זאת לא הדרך .
ות'כלס , אתם רק רוצים לעשות את רצון ה' . וחבל לרמוס בדרך אל המטרה שלכם כמה אידאלים, ערכים , ומצוות חשובים.
ואני אומרת את זה לא כי אני רוצה לחנך אתכם או משו ויענו לוידת מה , אלא באמת כי זה כואב לי ..
[וסתם כאילו ,איזה משו , אתם לא מבינים כמה שעמ"י צדיק !! ממש !! חברות שלי , שבחיים בערך לא שמעו את המילה מאחז , ואני נראלי הראשונה שהסברתי להם מזה , והם סוגשל ממלכתיות רצח , אז הם ישבו וקראו תהילים בלילה שהיו אמורים לפנות , כדי שלא יפנו , והתפללו להצלחתכם .. [סיפרתי להן שאתם מנסים לעצור את הפינויים וכאלה ..]
]
בעז"ה שנזכה כולנו להרבות באהבת ישראל .
כי רק שנהיה ביחד , מאוחדים - נוכל לנצח .
ואני רוצה להגיד לכם כל הכבוד , אשריינו שיש לנו אנשים כאלה בעם . באמת מעריצה . ב"ה

החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל