משו שהיה חשוב לי להגיד , ואשמח אם תקראו ..נושי104

תקשיבו , באמת באמת שמפריע לי כל הקטע הזה של איך אנשים מעם ישראל , מדברים ומתייחסים אחד לשני . 

[לאו דווקא בפורום הזה , בכללי .. אבל פשוט עכשיו ראיתי יותר מידי שירשורים כאן עם דברים כאלה ..]

וכאילו , סבבה , הם לא בדעה שלך , לא חושבים כמוך , בשביל זה לדבר אליהם ועליהם ככה ?

חבל , כל המלחמות אחים האלה .. זה באמת לא חסר לנו עכשיו .

[תראו מה הלך בסוריה ובמצריים כל המלחמות שם שהיו בניהם , אנחנו לא צריכים את זה .]

וגם למה להגיד עליהם דבר כזה ? הם אחים שלכם !! אם אח שלכם היה חייל , הייתם מדברים עליו ככה ? מקללים אותו ? 

תחשבו שכל אדם ואדם בישראל [ולא משנה אם הוא ממלכתי , שמאלני , ימני ,או סתם לא בדעה שלכם] אז הוא אח שלכם. וגם בתור בנאדם - אתם צריכים להתייחס אליו בכבוד , לכבד אותו , ואת הדעות שלו [וזה לא אומר להסכים איתם.]

ואני ממש מבינה את הכאב שלכם , עם כל הסיפור שקרה עכשיו , ממש ! אבל זאת לא הדרך . 

ות'כלס , אתם רק רוצים לעשות את רצון ה' . וחבל לרמוס בדרך אל המטרה שלכם כמה אידאלים, ערכים , ומצוות חשובים.

ואני אומרת את זה לא כי אני רוצה לחנך אתכם או משו ויענו לוידת מה , אלא באמת כי זה כואב לי ..

[וסתם כאילו ,איזה משו , אתם לא מבינים כמה שעמ"י צדיק !! ממש !! חברות שלי , שבחיים בערך לא שמעו את המילה מאחז , ואני נראלי הראשונה שהסברתי להם מזה , והם סוגשל ממלכתיות רצח , אז הם ישבו וקראו תהילים בלילה שהיו אמורים לפנות , כדי שלא יפנו , והתפללו להצלחתכם .. [סיפרתי להן שאתם מנסים לעצור את הפינויים וכאלה ..] ]

בעז"ה שנזכה כולנו להרבות באהבת ישראל .

כי רק שנהיה ביחד , מאוחדים - נוכל לנצח .

ואני רוצה להגיד לכם כל הכבוד , אשריינו שיש לנו אנשים כאלה בעם . באמת מעריצה . ב"ה  

[וזה למרות כל הביקורות שיש לי . אבל אף אחד לא מושלם , ולכולנו יש לאיפה להתקדם .]

ערב טוב , ושבת שלום !!

אם זו לא הדרך - איזו דרך חליפית את מציעה?אמא אדמה

יש פה יהודים צדיקים שרואים את האחים שלהם הולכים לקראת תהום,
יהיה אכזרי מצידם לשתוק לנוכח המחזה הזה.

--נושי104

עם כל הכבוד , והכוונה הטובה שלהם , עובדה שזה לא עוזר . עובדה .

לפי מה שאני ראיתי , ונראלי כל אחד מאיתנו ראה את זה , אין אנשים שממש השתכנעו שהדרך שלכם [שלנו?] צודקת.

כל מה שיצא מזה , שעכשיו לא מכנים את נוער הגבעות -'נוער הגבעות' , אלא יש לא מעט שאומרים גם 'טרוריסטים' וכאלה . לא נראלי שזאת היתה המטרה שלכם .. 

[ואם מישו יגיד לי שאני מטומטמת , ויתחיל לקלל אותי , במילים יפות - זה לא מה שיעזור לי לשנות את הדרך שלי , ולהקשיב לו . בכלל לא . ]

אולי כדאי לשנות את הדרך .. אולי לבוא , לדבר בנועם , לעשות הסברה וכאלה ..

[רוב האנשים האלה בכלל לא מכירים אתכם -איך שאתם באמת . רוב האנשים מקשיבים לתקשורת - תשקורת . 

היום , קראתי בעיתון ידיעות אחרונות , דברים פשוט מזעזעים - כי הם היו כל כך לא נכונים ! הוציאו אתכם חבורת מופרעים פסיכים ! ויש אנשים , שזה רק מה שהם מכירים , מה שהתקשורת אומרת , אז ככה הם רואים אתכם ..

צריך לבוא , ולהסביר , להראות מי אתם באמת .. ]

<ואגב , בכללי , לא אומרים על יהודים 'שימותו' 'שיחנקו' 'שישרפו' וכאלה . צריך להתפלל עליהם שיחזרו בתשובה בעז"ה ..>

אפשר וראוי לבוא ולהסביר, להראות מי אנחנו באמת -אמא אדמה

אבל זה לא אמור להשפיע על מה שאנחנו רואים לנכון לפעול כדי למנוע הרס של ארץ ישראל.
הטעות של הצבא, למשל, היא שהוא לא מקיים את תפקידו ולא מגן עלינו כראוי מחשש שזה לא יצטייר טוב בעיני אומות העולם.
אנחנו, לעומתו, פועלים לשם שמים ולכן גם אם חלק מהעם רואה את המעשים שלנו כרגע כדבר שלילי, זה לא יעצור אותנו מלבצע אותם.

אגב, לבינתיים העובדה היא דווקא שזה כן עוזר. תראי פה למשל.

--נושי104

המטרה שלכם טובה , אבל מה שאתם עושים בדרך - זה לא טוב ..

אחלה לפעול כדי למנוע הרס של א"י . מעולה . אבל יש דרך לעשות את זה ! 

ברגע שאתם עושים את מה שאתם עושים בדרך הזו , אתם רומסים בדרך ערכים אחרים חשובים לא פחות ..

[וחוצמזה , שיש בזה מין החילול ה' .]

ונכון , אני מסכימה שזה עזר , עובדה - בסוף לא התבצע הפינוי . 

אבל האם זאת היתה הדרך היחידה למנוע את הפינוי ?

מרוב הלהט והרצון הטוב , כבר לא רואים בעיניים ..

למה זה לא טוב?אמא אדמה

חוץ מזה, את לא יכולה רק לשלול את הדרך שלנו בלי להציע דרך חלופית.
ארץ ישראל ועם ישראל יותר מדי חשובים לנו בשביל שנשב בחיבוק ידיים.

יש כבר כמה שרשורים כאלה תגיבי במה שקיים...(,")
^^^^^^^^^אביה7אחרונה
ראיתי שיש עכשיו תוכנית להחזיר את השליטה לכביש 449נ א

ליד עפרה. ויש את חוות חסד לאברהם ואת חוות האורנים שנמצאות באזור היישוב עפרה.

אשמח לשמוע מידע על התוכנית ועל החוות, אם מישהו יודע..

תודה

קטע. נסעתי משם לפני 10 שנים הביתה לבית אלמשהאחרונה

אף פעם לא חשבתי שיהודים לא נוסעים משם.

רצף של הרס בגבעות - חייבים לעצור את זה!!נ א

בס"ד

שלום לכולם!

כולנו רואים שבחודשים האחרונים מתרחש הרס רחב בגבעות ביהודה ושומרון.

תנו עצות מה כדאי לעשות כדי למנוע את ההרס הזה?

עם ישראל!! תקימו גבעות בכל אזור בארץ!! תצטרפו לגבעות קיימות!! חייבים להפוך את הגבעות ליישובים!!

תנו עצות מה כדאי לעשות כדי למנוע את ההרס הזה?נ א
להצביע למי שבאמת מייצג אותך...הסטוריאחרונה
כזכור במו"מ הקואליציוני, סמוטריץ' רצה ביטחון, בליכוד התעקשו. בסוף סוכם שהוא יקבל שר במשרד הביטחון עם אחריות על החלקים האזרחיים.

אחרי החתימה - גלנט בשיא החוצפה סירב לבצע את מה שנחתם, בטענות שאי אפשר לפגוע בשיקול הדעת של המפקד והושגה פשרה שאם הפינוי משיקולים בטחוניים - זה נשאר בסמכות אלוף הפיקוד. לכן בצו ההרס של בית ענות, הוא כתב את הטענה האבסורדית ש: "המקום פוגע בשלום תושבי האזור".

אם כל הטפשים בהתיישבות האידיאולוגית שמצביעים ליכוד, היו מצביעים לצה"ד, היתה ממשלת ימין בראשות נתניהו אותו דבר- אבל ההתישבות היתה באמת בידי סמוטריץ'.

חל"פ הגבעות - AI. מה דעתכם על זה?נ א

אשמח שתעבירו את התמונה בקבוצות. תודה רבהנ א
מי שמעוניין/ת לקבל את התמונה במייל, נא לשלוח מיילנ אאחרונה

לכתובת: chalaphagvaot@gmail.com

אפשר עדיין להשיג קפוצונים או חולצות לזכר אהוביה?הגבעות בלב תמיד

של יהודים בואו ורשו ארץ

ואם יש צמידים וכו גם יש ביקוש..

אני בת, מעדיפה לקנות מבנות כמה אם אפשר או שישלחו בדואר 

נירו ניר, שירו שיר, כבר הנצו ניצניםימח שם עראפת

יא! איזה יופי! אני מת על לראות נבטים נובטיםקעלעברימבאר

והעשבים גדלים. זה אחד הדברים היפים בחורף.

אפילו הטחב הירוק שגדל בין המדרכות אחרי הגשמים יפה בחורף.  (אגב רואים שהנבטים בתמונה העליונה הם דו פסיגיים)

עשית לי חשק לצאת ולחפש נבטים שנבטו מהגשםקעלעברימבאר
🤩פתית שלגאחרונה
גבעה או חווה על שם צ'רלי קירקאדם פרו+

הוא רוצה שננציח אותו

וגם אף שמאלני לא יתחיל עכשיו להרוס

חווה על שם צרלי

קדימה. מי לוקח את הכפפה.

לטרמפ יש ישוב,

למה שלצרלי לא יהיה?

(גבעון חובט במצח)ימח שם עראפת
הגבעון הנ"ל הוא השמש של בית הכנסת?קעלעברימבאר
קפיץאחרונה
כנסו >> החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל (חל"פ הגבעות)נ א

בשם ה' נעשה ונצליח

מקימים גבעות חדשות בארץ ישראל ומציבים בהם דגל ישראל לגובה רם

החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל בקריאה לכל מי שיכול, לצאת ביוזמה להקמת גבעה חדשה באזור מגוריכם, להציב דגל ישראל לגובה רם כדי שידעו כולם למי שייכת ארץ ישראל וכן, להביא ולרתום משפחות ואנשים למשימה החשובה הזאת.

להקים גבעה חדשה בזמן זה - זאת מטרה חשובה ביותר.

שלחו תמונות מהגבעה החדשה שהקמתם למייל של חל"פ הגבעות chalaphagvaot@gmail.com

חשוב!! להעביר הודעה זאת בכל קבוצה

🏡 החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל

בונים. מיישבים. גואלים.

מקימים גבעות חדשות בארץ ישראל!!!נ אאחרונה
סבתא לחיילת שאמורה לשמור בהגנשMalkaa

האם המקום מגודר. יש תנאי מגורים ומזון טוב לחיילים?

פשוט. מודאגת

באיזה מקום?משהאחרונה

אולי יעניין אותך