השפעות תג מחיראנונימי (פותח)

שלום לכולם,

שמעתי על הפורום  בתקשורת, וקראתי פה הרבה ממה שאתם כותבים בימים האחרונים.

אני מאוד מעריך את מסירות הנפש שלכם לשמור על הארץ אבל אני חושב שחסרה לכם פרספקטיבה ותמונה גדולה.

אני אישית עברתי לגור בשומרון לפני כמה חודשים, ואני עצוב מאוד לכתוב את זה אבל בשבוע האחרון התביישתי להגיד לאנשים איפה אני גר. אני מודע לכך שנעשות פה עוולות גדולות ע"י המדינה, אבל בכ"ז זו לא סיבה לכרות את הענף שעליו אנחנו יושבים. אני מקווה שברור לכולנו שברגע שרוב עם ישראל ירצה לפנות את יו"ש זה יקרה. אולי זה ילווה במאבקים קשים יותר ממה שהיה בגוש אבל בסופו של דבר זה יקרה. מה שהשמאל הבין מזמן ואתם מסרבים להבין זה שהמלחמה פה היא על דעת הקהל הישראלית. בשבוע האחרון מפעל ההתנחלות נחל תבוסה גורפת במלחמה הזאת. אני יודע שזהמאוד יפה לראות שנכון לעכשיו רמת גלעד עדיין לא פונתה, אולי תודות לפעולות תג מחיר, ואני מתפלל בע"ה יגיעו להסכם והיא לא תפונה. אבל בתמונה הכללית, אם השבוע , הרבה יותר ישראלים מביעים סלידה ממפעל ההתישבות.

אני לא ממלכתי, לא חושב שהמדינה קדושה וגם לא צה"ל. אבל ממבט הגיוני פשוט - זה מוטמטם לפגוע בצבא. כנרא' שכולכם צעירים מדיי בשביל לדעת שללא צה"ל  -אף אחד ממנו לא היה פה היום, ובאותה מידה- ברגע שמדינות ערב יחשבו צה"ל כבר לא מספיק חזק בשביל להגן על המדינה -הם יתקפו אותנו. וזה מה שמעסיק את הצבא ברוב המוחלט של זמנו.

אני בעד להפגין כמה שיותר, אבל איך אפשר לפגוע בחיילי צה"ל? מדובר באנשים שמוסרים את נפשם בשביל להגן עלינו, חלקם בלי שהם מזדהים בכלל עם ישיבתנו פה. וגם אם תגידו שעכשיו הם עסוקים במשימה רעה שאינה הגנה על הביטחון, כל אחד מהם, ברוב שירותו הצבאי מתעסק בהגנה על בטחוננו. בפעולות תג מחיר אנחנו ממש משחקים לידיים של יריב אופנהיימר וחבריו - הם מצליחים להשחיר את כל מפעל ההתישבות ביו"ש. 

באותה דרך שחייל צה"ל יורה עליך ודורן עליך נשק..שמוליק פיין

בס"ד

^^ זה בקצרה..

ובאריכות תשאל את עצמך מה היית עושה אם חייל היה מכוון עליך נשק,דורך עליך,יורה עליך..ותהיה אמיתי איתנו ועם עצמך..

לא זכור לי מתי לאחרונה ירה חייל להנאתו במתנחלאנונימי (פותח)

ואני לא מדבר על חייל שוקיסט שנבהל, או על כדורי גומי. אם כל הכבוד, אף אחד בצה"ל לא מנסה להרוג מתנחלים. 

אוקי ביצהר חייל דרך נשק וכיוון אותו לעבר יהודים..שמוליק פיין

בס"ד

עוד דוג'..?

בכניסה לירדן. וגם אחרי שהוא ידע במאתיים אחוז שמדובאנונימי (פותח)

ר ביהודים הם המשיכו לכוון את הנשק איזה חמש דקות עם כדור בקנה!

חיילים חולי נפש.

באיתמר חייל ירה אש חיה כלפי יהודים, לפני כשבועיים.אביר על סוס

וצה"ל מכין כעת הוראות פתיחה באש כלפי יהודים.

לדעתי, ועד כמה שזה מצער, הם מסוגלים להכל.

http://www.hakolhayehudi.co.il/?p=19706

שכנעת אותי -מטרת צה"ל: ירי במתנחלים <צ>אנונימי (פותח)

כמו שיש מתנחלים חולי נפש, יש גם חיילים כאלה...

המטרה היא לא ירי במתנחלים אלא הדרתם.אביר על סוס

וומינוי אויב ההתישבות ניצן אלון לתפקיד מפקד פיקוד המרכז - מוכיח כאלף עדים כי צה"ל החליט להכריז מלחמה על ההתיישבות, על כל המשתמע מכך.

ואחרי גוש קטיף, ראינו למה הם מסוגלים.

כ"כ הרבה מקרים זה לא חייל אחד זו בעיה בצה"לכהנא חי!

ובירדן ירו על יהודים ובפינוי בגל אריה ירו על אחד שניסה לפגוע בשופל

מתישהו משהו יפגע ואז יתעוררו

לפני חצי שנה חייל ירה באוויר כשפינצרו לו את הגלגלנחצ'י

לידיעת כולם מקור ביטחוני סיפר (תוך כדי גינוי)yaad123

שמעל 50% מפעילות כוחות הביטחון ביו"ש היא נגד יהודים, תג מחיר וההתיישבות

(כך סיפר לקרוב משפחה תוך כדי גינוי מוחלט של תג מחיר)

מתוך כך אולי ניתן יותר להבין את אלו שפעלו נגד רכוש צה"ל 

עלי אישית מח"ט יהודה דרך נשק לפנים(לפני כמה שנים)פאנט משוגע
מחבל... חבל שרק דרך...כהנא חי!

סתתתתתתתתתתתתתםםםםםםם!

אתה אורח בפורום והתנהג בהתאם....יהודי מרמ"ג
אברהם דוקא הכניס אורחים יפה מאוד.אנונימי (פותח)

כתבתי משהו לא ראוי לדעתך? או שפשוט בגלל שלא כתבתי בדיוק את דעתך?

לא. אלא זה שדיברת כאילו אתה "כל יודע"....יהודי מרמ"ג
צדיק! כל שניה פותחים שרשור חדש- תגיב בשרשור קיים!(,")
מתנחל טרי ויקרדניאלה .ד.

הלוואי ודבריך ישמעו ויתקבלו בעיני כל העם

אני מסכימה עם דבריך!

אשריך...

שבת שלום

אתה כנראה מטומטם מכדי להבין, שאנו כאן ברצוןאנונימי (פותח)

הקב"ה, ורק בתנאי שאנו ממלאים אחרי התנאים בברית בינינו לבינו. איננו חיים בזכות הצבא, הצבא עדיין קיים, כי יש כאן יהודים טובים, שבזכות צדיקותם, הקב"ה עדיין לא הביא שואה על הארץ. מי שמקדשים את הצבא ואת "המדינה" הם השבתאים, המבקשים להפוך את כולנו לדור שכולו חייב. זהו האמת הפשוטה!

לא דעת הקהל קובעת, אלא, דעת מורשת ישראל! אין בעולם דבר ברור יותר. העובדה היא, שדעת הקהל מותווית על ידי גדולי הפושעים בעולם, אילו הלכו כולם בדרכם, כבר לא היינו פה!

"איך אפשר לפגוע בחיילי צה"ל"? נורא פשוט, כמו שהם פוגעים בנו. כמו שפגעו בנו בחבלי הארץ שהם החריבו. אילו העזו כל החיילים שהם השליכו מבתיהם, על משפחותיהם, להשיב מלחמה, לא היה גירוש. אבל, העם היושב בציון שטוף מח בשתי דוקטרינות נתעבות - ה"דמוקרטיה" וה"ממלכתיות". והאחראים לכך, יידרשו לתת את הדין. יש אלוקים!!

^^^^אנונימי (פותח)
למתנחל טריאנונימי (פותח)

עזוב, אין מה להתווכח איתם.. הם עוד יתבגרו ..

הקרב אבוד מראש, אל תנסה לשכנע..

כן אני מבין את זה,אנונימי (פותח)

חבל גם שהנהלת הפורום הורידה את התגובה שלי לדבריה של חנה...

וחבל, שחבורת ילדים משפיעה כ"כ לרעה ומכתימה ציבור ענק של 400 אלף איש, שאולי פחות מאחוז מהם מזדהה איתם.

למתנחל טרי ולכל מי שמוכן לקרוא תגובה ארוכה(,")
עבר עריכה על ידי (,") בתאריך כ"ה כסלו תשע"ב 01:09

מי שהכתים באמת היה אדם אחד שזרק אבן, שממה שאני שמעתי

מבחינה גאוגרפית לא סמוך לבסיס או לרמ"ג - ןממילא לא קשור.

ושים לב- במקום להפנות את הכעס והמחאה שלך על התשקורת .

שהיא היא המכתימה ציבור שלם

(וזה בדרכים לא ישרות שכוללות איסורי דאוריתא חמורים של הוצאת שם רע ושפיכות דמים(כפשוטו)

הפצת שקרים מופרכים ביותר ,סילוף עובדות וגינוי חסר פרופריציה)

אתה מפנה את הכעס שלך לאחים שלך (פתאום כל "הפתוחים" שכחו שצריך לקבל את השונה)

אתה חושב שיש קב' שמכתתימה את כל יש"ע וכו' וכו' -

בוא לא נתווכח על זה אבל גם בהנחה שאתה צודק:

אז מה ה' רוצה ממך עכשיו?

תנסה להוציא מהכעס הזה דברים טובים!!

ולא רק אתה לצערנו

אם כולם במקום להתעצבן על ה"טרוריסטים" היו מפנים את האנרגיות האלו-

למלחמה בתקשורת על מה שהיא עוללה לנו (תמיד ועכשיו..)

שהכתימה ציבור שלם כטרוריסטים וכו' וכו'

ע"י הפגנות/פניות לבג"ץ/פניות לכנסת /ביטול מנויים ובכלל להבעיר את השטח בנושא

במקום לשבת עצבניים בבית ולהוסיף שנאת ישראל/חילול ה'...

הייתה יכולה להיות פה ישועה גדולה מאוד לעמ"י

זו הייתה יכולה להיות הזדמנות לשינוי אמיתי אמיתי וטוב

בפרט שהציבור יודע יפה מאוד את האמת על התקשורת

וגם אם זה לא היה מצליח זה היה מצווה גדולה, 

לצאת נגד הגוף הזה שמחטיא את עמ"י כ"כ

שכ"כ מרים יד נגד ה'

כ"כ חבל.

ועןד דבר.חז"ל מחנכים אותנו ש"מה שאתה יכול לתלות ברשעים תלה"

כמו בחטאי המדבר שפעם אחת כתוב על זוג -דתן ואבירם - במחלוקת קרח שהם לא היו צדיקים

וכל פעם ,כל פעם שכתוב שמישהו מעמ"י חוטא ולא כתוב מי

חזל מיד אומרים אלו דתן ואבירם-)

זה מהרב אליעזר מלמד..

וכמו לדון לכף זכות זה נראה בהתחלה כעצימת עיניים אבל הם חז"ל ,

שהם רואים באמת - הם פוקחים לנו את העיניים!!

ראית פה עוולה- חפש את הרשע שמאחורי זה!!

עמ"י צדיק טוב וישר

בציפיה לגאולהדוס

חנוכה שמח

יו, יצא מזה ארוך..מחילה. אולי אני אמצא זמן לתמצת(,")
מתנחל טרי-=)=)

וחבל שאתה מזלזל וחבל שאתה הולך אחרי התקשורת כמו פתי וחבל שאתה מתבייש להגיד איפה אתה גר כי אתה יכול לעבור לגור במקום אחר ואז לא להתבייש וחבל שאתה חושב שזה סה"כ חבורת ילדים כי זה מגעיל להגיד ככה.

פשוט חבל!!

התקשורת בהחלט לא צדיקה ותמימהאנונימי (פותח)

אני בהחלט לא מאמין לרוב הדברים שאני שומע בתקשורת ולוקח כל דבר שאני שומע  וקורא בערבון מוחלט. ולכן חשבתי שבאמת מדובר במתפרע בודד או שב"כניק שעושה את המעשים האלה. וכך חשבתי בימים הראשונים. לאחר שנחשפתי לפורום (ע"י התקשורת כמובן) נדהמתי לראות שיש פה חבורה שלמה של אנשים שנותנים לגיטימציה מלאה למעשים, לא מתחרטים עליהם, ומשוכנעים שהם עושים מצווה גדולה, כאשר בפועל מדובר בעבירות חמורות (כמו אכילת נבילות, כדברי רבני השומרון) .

אם מה שהיה נכתב כאן זה התנערות מהמעשים האלה באמת הייתי משוכנע שזה שקרים של התקשורת, אבל אני רואה שאף אחד לא מתנער (כולם כמובן שותקים בחקירות) ולהפך עסוקים בשכנוע פנימי של למה זה בסדר. תוך התעלמות ילדותית, והערכה שגויה של המציאות. אנשים פה כותבים שעם ישראל לא זקוק לצבא שיגן עליו ודי לנו להישען על הקב"ה - אמירות שאולי אפילו בבני-ברק כברלא חושבים אומרים. אמירות שכל גוי הוא בוודאות מחבל, ושמותר לפגוע בו וברכושו ובבתי התפילה שלו בלי לחושב פעמיים.

כמה דברים:=)=)

באותה מידה בה הם משוכנעים שזה מצווה ככה אתה משוכנע שזה עבירה.

מי אמר שההערכה השגויה של המציאות היא של האנשים פה?? אולי להיפך?? זה עניין של דעות.

אני באמת לא חושבת שאנחנו יכולים להסתדר בלי הצבא אבל החיילים מתנהגים אלינו בצורה מסויימת ולפעמים גם עושים דברים שלא מתפקיד הצבא.

אין לי בעיה עם ערבים. יש לי בעיה עם ערבים שחיים כאן. לא רק שהם חיים במדינה לא שלהם ויש להם זכות דיבור. הם גם פוגעים באזרחי המדינה, אזרחים שהמדינה הזאת כן שלהם!!

ורק להזכיר, נשרף בית כנסת ברמלה ממש לא מזמן וזה לא מקרה ראשון. גם יהודים ורכושם נפגעו המון פעמים.

למה אנחנו צריכים להיות אוהבי אדם, רודפי שלום כלפי אלו שעושים לנו בדיוק ההיפך??

כמובן שלא צריך לחבק את מי פוגע בנואנונימי (פותח)

אבל כמובן שזה לא תפקידם של כמה נערים מן השומרון "להעניש" אותם, במיוחד כשבד"כ העונש לא מגיע למחבלים אלא לסתם ערבים שגרים פה! 

יש במדינה הזאת שלטון שמחליט מה לעשות עם הצבא שלו, והוא אחראי על שמירת הביטחון פה ורק הוא. אם כל אחד אחר יחשוב שהוא יכול לקחת את התפקיד הזה עליו -אוי ואבוי לנו. נכון, הוא לא תמיד מצליח, אבל הצבא הוא עדיין היחיד שבאמת מסוגל לעשות זאת, ואם הוא מצהיר ששליש מעבודתו ביו"ש כיום היא למנוע פעולות "תג מחיר" של ילדים - למעשה אתם גם פוגעים פגיעה ישירה בבטחוננו פה!!

לגבי ערבים שחיים פה - ידועים דברי הרצי"ה שאין לו בעיה עם האחמד והמוחמד הפרטיים ושאנחנו נגד העם הפלסטיני כלאום ומדינה אבל הוא התנגד לכל פגיעה בערבי תמים שגר פה. 

חישבו על זה, הם באמת גרים פה, הרבה מאוד שנים, הם לא פלשו ובאו לכאן בשביל להרוג אותנו. אמנם הם לא אוהבים אותנו בלשון המעטה, וברור שיש לנו את כל הזכות לגור פה ושזו אדמתנו, אבל זה לא הופך כל ערבי למחבל ורוצח - הוא בסה"כ ממשיך לגור במקום  בו גרו אבותיו זה כמה דורות. אני לא שלום עכשיו, ולא מרחם עליהם, כי מצבם היה גרוע לאין ערוך אילו לא קמה פה מדינת ישראל.

אחנו נתבגר?! אתם תתבגרו!נחצ'י

ותבינו שלגנות זה לא מה שיעזור זה רק יזיק לכם

תכלסאנונימי (פותח)
מתנחל טרי אנחנו איתך!חננוש!
אתם יודעים מה מעצבן אותי?~מישי~

שכל אחד שאומר את הדעה שלו אתה צועקים עליו למה אתה מקשיב לתשקורת... זה בכלל לא קשור לתקשורת. אני יכולה להעיד על צעמי שקראת אולי כתבה או שניים על מה שהיה בתקשורת... ומה שאני חושבת בכלל לא קשור למה שנאמר. יכול להיות שאדם חושב לא כמוכם וזה לא בגלל התקשורת אלא בגלל שהוא באמת חושב שזה מעשים פשוט לא טובים. ולא בגלל שהוא לא יהודי טוב או שלא אכפת לו מא"י אלא שאכפת לו גם מאחים שלו ואכפת לו שאנשים לא יהיו כאלה שעסוקים בלהשחית רכוש ובלהרוס... 

למישי- אני לא חושבת שהדעות שלך הן רק התקשורת(,")

אבל ברור שזה משפיע מאוד

אבל הטענה כאן היא לא על הדעות אלה על העובדות!!

התקשורת סילפה והמציאה עובדות- "קצינים נצעו" "לא ראיתי שנאה כזו"

היא "שכחה" לסר שאלה שבבסיס לא פגעו ברכוש והם לא קשורים למי שזרק אבן אחת על הג'יפ

ועל זה הטענה העיקרית.

ומתוקה-

גם אם זה לא בגלל התקשורת.

אז זה מחינוך ומסביבה שמושפעת מהתקשורת

ובכלל התקשורת עובדת המון על התת- מודע

ולכן זה משפיע על התת מודע

הלואי ומה שדווח בתקשורת אכן היה.אביר על סוס
עבר עריכה על ידי אביר על סוס בתאריך כ"ז כסלו תשע"ב 00:38

אביר על הסוס, אתה רק מוכיח מה שהוא אומראדם אחד

זה לא משנה מה היה, אם החברה פה נותנים לגיטימציה זה בעיה!

וחברה, באמת שמתנחל טרי צודק. אי אפשר במצב היום לחיות בבועה. חייבים לצאת החוצה ולהתחיל להשפיע על עמ"י. מה שחשוב לנו היום זה דעת הקהל, כי זה בסופו של דבר מה שישפיע. חוץ מזה שאני חושב שזה לא נכון ולא צודק לעשות תגי מחיר וכו', (ועל זה אפשר לראות בשרשור אחר שהגבתי עליו), כל התגי מחיר וזה מכפישים את השם של כל הציבור שלנו!!! וזה הורס את כל התדמית, שמה לעשות, זה מה שחשוב היום, וזה מה שבסופו של דבר ישפיע!!!!

ודרך אגב, לא כל מי שחושב שונה זה אומר הוא מטומטם וכו', אפשר לדבר גם בפחות בוטות, זה אחת הנקודות שמפריעות לי אצל נוער הגבעות בכלל, ובפורום הזה בפרט!!!

דעת קהל, חרטת קהל.יהודי מרמ"ג

גם אם כל העם יהיה בעדך, אתה לא תצליח לשלוט במדינה הרקובה הזאת.

לא ראיתי שבמאבק כמו שהיה בגוש שרוב העם היה נגד הפינוי זה עזר.

אני לא בטוח שרוב העם היה נגד פינוי,אנונימי (פותח)

עובדה שהיחידים שהגיעו להפגנות ולגוש זה (כמעט) רק הכיפות הסרוגות. נכון שהיה שם מהלך לא דמוקרטי של אריק שרון שיישם מצע של המפלגה הנגדית, אבל עדיין, אילו רוב הציבור היה וחר אז בפייגלין (סתם דוג') ולא בשרון -דבר כזה לא היה קורה. 

דבר אחד בטוח -אם רוב העם יהיה נגדך -ההתנתקות בוודואות תגיע גם ליו"ש. ופעולות "תג מחיר" הם קטליזטור גדול לכיוון הזה.

המדינה הרקובה הזאת עדיין אחראית לכל מה שקורה סביבנו -לטוב ולרע. אם קשה לכם לראות את הטוב, תתאמצו קצת יותר, אולי תבקשו מסבא שלכם, (אצל חלקכם זה כבר סבא רבא) לספר לכם איך היה באירופה בשנות הארבעים.

בהתנתקות רוב העם היה בעד.אדם אחדאחרונה

אפילו חברי כנסת שנחשבים ונחשבו ימניים תמכו בפינוי. ברור שמה שישפיע זה דעת הקהל. תשאל כל אדם שקצת מבין בנושא.

מה אתה רוצה, להשליט פה מדינה דיקטטורית בראשות נערי הגבעות שתעשה מה שבראש שלה, ותרצח את כל מי שלא מסכים איתה?! זה האידיאל שלך?! זה בערך מה שהיה בלוב, ומה שקורה בסוריה וכו'......

אנחנו חייבים שיהיו אנשים שיעמדו מאחורינו, שתהיה לנו תמיכה ציבורית. זה מה שינצח בסופו של דבר. אנחנו חייבים להיכנס לכנסת, ולנסות להשפיע מבפנים. במקום ללכת מכות עם שוטרים, אנחנו יכולים וחייבים למנוע בכלל את המחשבה לבצע פינוי, שהעם והכנסת, שבסופו של דבר מקבלת את ההחלטות, יהיו מהצד שלנו.

אפשר להתכחש לזה, ונראה לי שזה אפילו יותר קל, לא לחשוב לטווח הרחוק. אבל זה לא מה שאנחנו רוצים מעצמנו. אנחנו רוצים בסופו של דבר לנצח!!!

כל דכפין ייתי ויחזהימח שם עראפת

קיצור, בא לי לעשות טיול כמה ימים ביו"ש. יש בעיה, בטחונית בלילות. אי אפשר לישון במצפה מבודד וכדו'. קיצור, חשבתי לטייל מחווה לחווה, דהיינו לפתוח אוהל בחוות ולישון שם, ולהפוך את הטיול מסתם טיול, לטיול בלי שבילים, מחווה לחווה. קיצור, מישהו מתעניין בקונספט?

בואו נארגן קבוצה ונתקדם.

ראיתי שיש עכשיו תוכנית להחזיר את השליטה לכביש 449נ א

ליד עפרה. ויש את חוות חסד לאברהם ואת חוות האורנים שנמצאות באזור היישוב עפרה.

אשמח לשמוע מידע על התוכנית ועל החוות, אם מישהו יודע..

תודה

קטע. נסעתי משם לפני 10 שנים הביתה לבית אלמשה

אף פעם לא חשבתי שיהודים לא נוסעים משם.

שמעתם על חוות חסד לאברהם ועל חוות האורנים ליד עפרהנ א

אשמח למידע

איזה מידע?רקאני
כל מידענ אאחרונה
רצף של הרס בגבעות - חייבים לעצור את זה!!נ א

בס"ד

שלום לכולם!

כולנו רואים שבחודשים האחרונים מתרחש הרס רחב בגבעות ביהודה ושומרון.

תנו עצות מה כדאי לעשות כדי למנוע את ההרס הזה?

עם ישראל!! תקימו גבעות בכל אזור בארץ!! תצטרפו לגבעות קיימות!! חייבים להפוך את הגבעות ליישובים!!

תנו עצות מה כדאי לעשות כדי למנוע את ההרס הזה?נ א
להצביע למי שבאמת מייצג אותך...הסטוריאחרונה
כזכור במו"מ הקואליציוני, סמוטריץ' רצה ביטחון, בליכוד התעקשו. בסוף סוכם שהוא יקבל שר במשרד הביטחון עם אחריות על החלקים האזרחיים.

אחרי החתימה - גלנט בשיא החוצפה סירב לבצע את מה שנחתם, בטענות שאי אפשר לפגוע בשיקול הדעת של המפקד והושגה פשרה שאם הפינוי משיקולים בטחוניים - זה נשאר בסמכות אלוף הפיקוד. לכן בצו ההרס של בית ענות, הוא כתב את הטענה האבסורדית ש: "המקום פוגע בשלום תושבי האזור".

אם כל הטפשים בהתיישבות האידיאולוגית שמצביעים ליכוד, היו מצביעים לצה"ד, היתה ממשלת ימין בראשות נתניהו אותו דבר- אבל ההתישבות היתה באמת בידי סמוטריץ'.

חל"פ הגבעות - AI. מה דעתכם על זה?נ א

אשמח שתעבירו את התמונה בקבוצות. תודה רבהנ א
מי שמעוניין/ת לקבל את התמונה במייל, נא לשלוח מיילנ אאחרונה

לכתובת: chalaphagvaot@gmail.com

אפשר עדיין להשיג קפוצונים או חולצות לזכר אהוביה?הגבעות בלב תמיד

של יהודים בואו ורשו ארץ

ואם יש צמידים וכו גם יש ביקוש..

אני בת, מעדיפה לקנות מבנות כמה אם אפשר או שישלחו בדואר 

נירו ניר, שירו שיר, כבר הנצו ניצניםימח שם עראפת

יא! איזה יופי! אני מת על לראות נבטים נובטיםקעלעברימבאר

והעשבים גדלים. זה אחד הדברים היפים בחורף.

אפילו הטחב הירוק שגדל בין המדרכות אחרי הגשמים יפה בחורף.  (אגב רואים שהנבטים בתמונה העליונה הם דו פסיגיים)

עשית לי חשק לצאת ולחפש נבטים שנבטו מהגשםקעלעברימבאר
🤩פתית שלגאחרונה
גבעה או חווה על שם צ'רלי קירקאדם פרו+

הוא רוצה שננציח אותו

וגם אף שמאלני לא יתחיל עכשיו להרוס

חווה על שם צרלי

קדימה. מי לוקח את הכפפה.

לטרמפ יש ישוב,

למה שלצרלי לא יהיה?

(גבעון חובט במצח)ימח שם עראפת
הגבעון הנ"ל הוא השמש של בית הכנסת?קעלעברימבאר
קפיץאחרונה
כנסו >> החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל (חל"פ הגבעות)נ א

בשם ה' נעשה ונצליח

מקימים גבעות חדשות בארץ ישראל ומציבים בהם דגל ישראל לגובה רם

החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל בקריאה לכל מי שיכול, לצאת ביוזמה להקמת גבעה חדשה באזור מגוריכם, להציב דגל ישראל לגובה רם כדי שידעו כולם למי שייכת ארץ ישראל וכן, להביא ולרתום משפחות ואנשים למשימה החשובה הזאת.

להקים גבעה חדשה בזמן זה - זאת מטרה חשובה ביותר.

שלחו תמונות מהגבעה החדשה שהקמתם למייל של חל"פ הגבעות chalaphagvaot@gmail.com

חשוב!! להעביר הודעה זאת בכל קבוצה

🏡 החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל

בונים. מיישבים. גואלים.

מקימים גבעות חדשות בארץ ישראל!!!נ אאחרונה

אולי יעניין אותך