חברים - חיזוק לשבעס קוידש!שמוליק פיין

בס"ד

כל חברי הפורום היקרים..אשרי כל מי שפעל בשבוע האחרון היינו שותפים להתחלתה של מפלת המדינה והציונות או כמאמר השיר "מדינת הציונים מתפוררת.." מי שראה ושמע הבין בטח שהמדינה מתפוררת ועכשיו היא בשלבי גסיסה..כמו חיה שכשהיא גוססת היא בועטת לכל כיוון וירוקת דם לכל מקום כך גם המדינה בזמן הזה..היא בועטת לכל מקום(צווי הרחקה,מעצרים,מאסרים וכו' וכו') יורקת דם לכל עבר(אם זה להכריז על יהודים טובים כאנשי ארגון טרור ואם זה להכניס אנשים לכלא רק כי הם משגעים את המדינה) אז יאללה חברים המשיח כאן כל רגע הוא מגיע!! ועכשיו קצת דברי תורה וחיזוק אמיתיים:

אתמול היה י"ט כסלו שבו האדמו"ר הזקן יצא לחופשי מבית האסורים ולא במקרה(רק מה') השבת פרשת "וישב" שבה יוסף הצדיק נכנס לבית האסורים להראות לנו שאין לנו מה לדאוג וכל מי שמקיים את דברי ה' יוצא לאור גדול ולא משנה כמה גדולה האפלה וכמה שנראה רע ולא מובן לנו איך זה שקיימנו את דברי ה' יתברך(כמו יוסף שברח מאשת פוטיפר שעל"פ המדרש שנה שלמה ניסתה לפתות אותו וברגע שאחזה בבגדו ברח ממנה ויצא שנכנס לבית האסורים ובמקום להגיד לה' כמה רע לו וכמה לא מגיע לו להיות בבית האסורים הוא המשיך להאמין בה"י ולא נשבר לרגע..ובסוף יצא שהוא דאג שאחיו יוכלו לחיות בשלום..ומכאן לומדים שכל מה שה' עושה כל לטובה וכמו שרבינו זצוק"ל אמר : "כשאדם יודע שכל מאורעותיו הם לטובתו זאת הבחינה היא מעין עולם הבא". ונראה שאם יצא שגם פרשת "וישב" וגם י"ט כסלו(חג הגאולה) יצאו באותו שבוע יש בזה עניין גדול..שבע"ה נזכה לצאת כל אחד מבית האסורים שלו שנשתחרר באמת מכל המניעות והפגימות שלנו ושנזכה להביא את המשיח ואת הגאולה השלמה..

שבת שלום.. שמוליק.

ברוך מתיר אסורים!!אלירז

ואמן על הדברים המתוקים!!

שמוליק, אוהבים אותך!!!יהודי מרמ"ג
ברוך מתיר אסורים מרדכי

נקווה לראות אותך השבת

ברוך מתיר אסורים.משה
בשבילך צדיק - דברים שאמר הרב כהנא במגרש הרוסיםאנונימי (פותח)

עד שאנשים לא יהיו מוכנים להיעצר, לא ישתפר המצב. 

הגמרא (סוטה לז.) אומרת שבסיני קיבלנו את הערבות של ללמוד, ללמד, לשמור ולעשות; מ"ח אלות על ארבעה דברים אלו. לא מספיק שאדם ישב וילמד תורה. הוא צריך לעבור גם את המחסום של עשייה. מצד שני, לוחמי המחתרות היו חוזים, אבל לא היה להם עול מלכות שמים. בספרייה בניו יורק יש אגף של ספרי יהדות, והיה שם יהודי שלמד תורה בלי כיפה, כי אהב זאת. אבל הוא הפסיק לשמור מצוות כי הוא לא בנה את דרכו בתורה, לא התמסר לתורה, ולא קיבל על עצמו עול מלכות שמים - "זה לא זה". אנשי הממסד התורני הם באמת יהודים טובים, אבל הם כמעט איבדו את היכולת לחשוב, כי רב שומע מפי רב וכו'. לא היה פוסק בדורנו כרב משה פיינשטיין, אבל הוא הגיע למסקנה שאסור להפגין בעד יהודי רוסיה עד כדי כך שלא רצה לקבל או לשמוע דעות אחרות. הסיבה לכך היא שסטלין הכניס בו פחד; הוא ישב שנה בכלא הרוסי. גם הגדול ביותר בתורה הוא תוצר של סביבתו, וכמה שיקבל עליו עול מלכות שמים, למרות זאת  הסביבה משפיעה עליו. סטלין השפיע על ר' משה פיינשטיין יותר מכל האגדתות ומכל התנ"ך. משה רבנו היה חייב לגדול דווקא בבית פרעה, כי לא ייתכן שמי שהיה עבד ישחרר את ישראל מעבדותם. "אין חבוש מתיר עצמו מבית האסורים" (ברכות ה:: ). ייתכן מאוד שזאת הסיבה שדווקא ז'בוטינסקי, שחי תחת הצאר בחופש יחסי, ונפשו הייתה אצילה, דווקא הוא חזה ושאף לחופש. גם העובדה שאחוז התנאים הגרים היה גבוה, היא משום שגרים באים מקרב העם, שהוא הרוב, ולכן אין להם תסביכים. משום כך יותר קל להם לגדול בתורה, בניגוד ליהודים שגדלו כמיעוט ויש להם תסביכים.  

בכל דור, הצדיקים היו במיעוט מול שאר עם ישראל, כמו אצל משה רבנו ואצל המכבים. פשוטי העם הלכו עם המכבים, וגם עם דוד הלכו פשוטי העם. בתחילה, בוודאי, לא היה הרוב עמהם. אף פעם לא יתקומם כל העם. אם רוב העם היה מקבל את האמת, המשיח היה בא.  

מגרש הרוסים זה מקום מה זה כיף (אם אתה קטין לפחות)די"מ
מה אדיוט, ב"ה שיש מי שרואה בזה קצת אור.אלירז
עדיף להיות בדיכי?..
אדיוט.קטיף שנית

זה כמו להגיד שלצום בט' באב זה כיף

יש חוויה בלהיות עצור עם הרבה חבר'האוהב יהודים

כמובן רק כשזה לכמה ימים, ולא יותר...חיוך

שמענו שמענוקטיף שנית
ברוך מתיר אסורים-משה ר-
ברוך בתיר אסורים!(טרוריסט, מחבל).כל הזמן שמח
עבר עריכה על ידי כל הזמן שמח בתאריך כ' כסלו תשע"ב 13:26

אשריך שמוליק!!

איזה דיבורים מחזקים, חברה לצאת מהעצבות והיאוש.

נ.ב למה שחרורו רק אותך?

איך היה, קצת חוויות...היה משהו?

שבת שלום גייט יום טוב!!(כ' בכסלו)

שחררו את כל מי שהיה קשור לירדן חוץ מ2..שמוליק פיין

בס"ד

והמורחקים זה משו אחר לגמריי..

ברוך מתיר אסורים!!!!!!!!ענבל

ותודה על הפסקה השנייה

תמיד אני מתאפקת. כבר לא יכולה יותר.לוחמת תמורות

בס"ד!

תגיד, אתה שפוי?

אתה ש-מ-ח על התפוררות המדינה הציונית?! המשיח מגיע?!

לך ותצטרף לנטורי קרתא.

אני רצינית- לא צריך אותך כאן.

בלי ה"מדינה הציונית" שאתה כל כך שונא, לא היית חי כאן. סביר להניח שלא היית יכול להתקרב לירושלים, מחשש מוות. וכנ"ל לחברון, קבר רחל, גוש עציון, כל יו"ש, הגולן...

וכו'.

בטח היית מצטרף למחתרות. כמובן. נער אידיאליסט. שואף למדינה של העם היהודי, ולא לתאי הגזים שבאירופה.

אז לא נולדת בתקופה הנכונה, ולכן אתה לא הצטרפת למחתרות.

אז מנקודת מבט של ילד שלא מבין עד כמה המערכת מגנה עליו, אתה מתמקד בטעויות שלה, ושמח לפגוע בה. לא מבין שבלעדיה, המצב שלך היה פי 100 גרוע יותר.

לא היית נלחם כדי לגור ביו"ש, היית נלחם כדי לגור בירושלים, ת"א וחיפה.

אני לא חושבת שהמדינה מושלמת. יש בה המון פגמים שעם מאבק נחוש (כגון הקמת יישובים, כמובן) בע"ה נצליח לתקן. זה תהליך, שייקח זמן. ובינתיים צריך להלחם. בלי להכנס למחלוקת של מי נגד מי, ואיך נלחמים; בוודאי שיש לפעול בצורה כל שהיא.

אבל לשמוח בחולשן המדינה? להתגאות בהחלשתה?!

אתה יודע מה זה לירוק לבור ששתית ממנו?! זה מה שאתה עושה.

אז לפני שאתה מתלונן שאתה צריך להלחם כדי להקים עוד יישוב ביו"ש, תגיד תודה שאתה יכול לחיות בת"א, ירושלים, חיפה, צפת, גוש-עציון, נהריה, מודיעין...

ואני חייבת להדגיש: אני לא שוללת את המלחמה על הארץ. אני מגנה בהחלט את המלחמה בעצמנו.

מכיר את המשל?

אם חתכת לחם ויד ימין חתכה את יד שמאל, אתה לא תרביץ ליד ימין...

עד כאן גלישה מהנושא בו התחלתי.

אם אני מסכים עם נטורי קרתא במשהו אחד זה אומר הכל?שמוליק פיין

בס"ד

אני מאמין שצריך להלחם בשביל להביא את המשיח ולא לשבת בלי לעשות כלום..לפני שכולם פה מציעים לי ולאחרים להצטרף לנטורי קרתא שקצת ילמדו את תורתם ואז ידברו..

"הציונים הם קליפת המן עמלק"לוחמת תמורות

בס"ד!

תחשוב מה השורש של "ציונים", מאיפה זה בא לנו (כן!!! לנו, אני ציונית ומאד גאה), ואז תמשיך את המשפט..

קליפת המן? עמלק?

איזה תפיסת מציאות של ילד!!! שחור-לבן. אתה מסתכל על המדינה מכיוון כ"כ חד צדדי: או שהיא נותנת 101% לדעתי, או שהיא כלום. או שהיא לבן- היא תיתן גיבוי להתיישבות, ותפגע בערבים כפי שאתה סבור שהיא צריכה- או שהיא שחור- ואז זהו. אתה שוכח את עידוד ההתישבות (במקומות כמו עיר דוד), ומסתכל רק על הרע. וכמובן שלא מסתכל בה כמגנה עלינו...

לוחמת תמורות, אני לא מבינה מה הבעיה שלך..אלירז

אין לו בעיה עם ציונים כמוני וכמוך.

מבחינתו "ציונים" זו הגדרה לשלטון החילוני הקיים ולמקימי המדינה דאז..

הוא מייחל למפלתם.

ואת ואני? (ציוניות גאות) גם כן.. לא כך?

לך..את ציונית אני לא! המדינה לא שחור או לבן..שמוליק פייןאחרונה

בס"ד

היא שחור גם אם כשהיא עושה דברים טובים היא שחורה ורקובה מבפנים..עד שהמדינה לא תהרס ותקום פה מלכות חדשה זה לא יעזור..ולא משנה מי יהיה ראש הממשלה.

אין עניין להביא את המשיח, הוא יבוא לבדאנונימי (פותח)

אלא אם כן רבי הילל צדק. ולדעת נטורי קרתא גם אתה משוקץ כי אתה מאמין שיש להילחם על א"י והם סוברים שזה הפרה של שלושת השבועות (עיין "ויואל משה" לרבי יואליש מסטמר). ולכן אני ממליץ אף לך ללמוד את תורתם.

ראיתי שיש עכשיו תוכנית להחזיר את השליטה לכביש 449נ א

ליד עפרה. ויש את חוות חסד לאברהם ואת חוות האורנים שנמצאות באזור היישוב עפרה.

אשמח לשמוע מידע על התוכנית ועל החוות, אם מישהו יודע..

תודה

קטע. נסעתי משם לפני 10 שנים הביתה לבית אלמשהאחרונה

אף פעם לא חשבתי שיהודים לא נוסעים משם.

רצף של הרס בגבעות - חייבים לעצור את זה!!נ א

בס"ד

שלום לכולם!

כולנו רואים שבחודשים האחרונים מתרחש הרס רחב בגבעות ביהודה ושומרון.

תנו עצות מה כדאי לעשות כדי למנוע את ההרס הזה?

עם ישראל!! תקימו גבעות בכל אזור בארץ!! תצטרפו לגבעות קיימות!! חייבים להפוך את הגבעות ליישובים!!

תנו עצות מה כדאי לעשות כדי למנוע את ההרס הזה?נ א
להצביע למי שבאמת מייצג אותך...הסטוריאחרונה
כזכור במו"מ הקואליציוני, סמוטריץ' רצה ביטחון, בליכוד התעקשו. בסוף סוכם שהוא יקבל שר במשרד הביטחון עם אחריות על החלקים האזרחיים.

אחרי החתימה - גלנט בשיא החוצפה סירב לבצע את מה שנחתם, בטענות שאי אפשר לפגוע בשיקול הדעת של המפקד והושגה פשרה שאם הפינוי משיקולים בטחוניים - זה נשאר בסמכות אלוף הפיקוד. לכן בצו ההרס של בית ענות, הוא כתב את הטענה האבסורדית ש: "המקום פוגע בשלום תושבי האזור".

אם כל הטפשים בהתיישבות האידיאולוגית שמצביעים ליכוד, היו מצביעים לצה"ד, היתה ממשלת ימין בראשות נתניהו אותו דבר- אבל ההתישבות היתה באמת בידי סמוטריץ'.

חל"פ הגבעות - AI. מה דעתכם על זה?נ א

אשמח שתעבירו את התמונה בקבוצות. תודה רבהנ א
מי שמעוניין/ת לקבל את התמונה במייל, נא לשלוח מיילנ אאחרונה

לכתובת: chalaphagvaot@gmail.com

אפשר עדיין להשיג קפוצונים או חולצות לזכר אהוביה?הגבעות בלב תמיד

של יהודים בואו ורשו ארץ

ואם יש צמידים וכו גם יש ביקוש..

אני בת, מעדיפה לקנות מבנות כמה אם אפשר או שישלחו בדואר 

נירו ניר, שירו שיר, כבר הנצו ניצניםימח שם עראפת

יא! איזה יופי! אני מת על לראות נבטים נובטיםקעלעברימבאר

והעשבים גדלים. זה אחד הדברים היפים בחורף.

אפילו הטחב הירוק שגדל בין המדרכות אחרי הגשמים יפה בחורף.  (אגב רואים שהנבטים בתמונה העליונה הם דו פסיגיים)

עשית לי חשק לצאת ולחפש נבטים שנבטו מהגשםקעלעברימבאר
🤩פתית שלגאחרונה
גבעה או חווה על שם צ'רלי קירקאדם פרו+

הוא רוצה שננציח אותו

וגם אף שמאלני לא יתחיל עכשיו להרוס

חווה על שם צרלי

קדימה. מי לוקח את הכפפה.

לטרמפ יש ישוב,

למה שלצרלי לא יהיה?

(גבעון חובט במצח)ימח שם עראפת
הגבעון הנ"ל הוא השמש של בית הכנסת?קעלעברימבאר
קפיץאחרונה
כנסו >> החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל (חל"פ הגבעות)נ א

בשם ה' נעשה ונצליח

מקימים גבעות חדשות בארץ ישראל ומציבים בהם דגל ישראל לגובה רם

החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל בקריאה לכל מי שיכול, לצאת ביוזמה להקמת גבעה חדשה באזור מגוריכם, להציב דגל ישראל לגובה רם כדי שידעו כולם למי שייכת ארץ ישראל וכן, להביא ולרתום משפחות ואנשים למשימה החשובה הזאת.

להקים גבעה חדשה בזמן זה - זאת מטרה חשובה ביותר.

שלחו תמונות מהגבעה החדשה שהקמתם למייל של חל"פ הגבעות chalaphagvaot@gmail.com

חשוב!! להעביר הודעה זאת בכל קבוצה

🏡 החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל

בונים. מיישבים. גואלים.

מקימים גבעות חדשות בארץ ישראל!!!נ אאחרונה
סבתא לחיילת שאמורה לשמור בהגנשMalkaa

האם המקום מגודר. יש תנאי מגורים ומזון טוב לחיילים?

פשוט. מודאגת

באיזה מקום?משהאחרונה

אולי יעניין אותך