עם האוכל בא התיאבוןאנונימי (פותח)
עבר עריכה על ידי מרדכי בתאריך כ"ב כסלו תשע"ב 09:32

החייל שרצח את הרב מרצבך הי"ד קיבל רק השעייה זמנית בתור "עונש". אבל גם זה יותר מדי כנראה.

http://www.nrg.co.il/online/1/ART2/317/270.html

החייל מגדוד לביא שירה למוות בשוגג ברב דן מרצבך ז"ל בסמוך לחברון לפני כחודש, תובע ממפקד פיקוד המרכז לבטל את ההחלטה להשעותו זמנית מתפקיד לוחם. 

במכתב ששלח עורך דינו של החייל, עו"ד רמי בובליל, לאלוף אבי מזרחי וכן לפרקליט הצבאי הראשי, הוא טוען שההחלטה מנוגדת לדין ובלתי סבירה, ושהחייל פעל בהתאם להוראות הפתיחה באש ולמצופה ממנו כלוחם. החייל, כותב עו"ד בובליל, לא רק שלא טעה, אלא ראוי להערכה מצד מפקדיו

"קלגס" תפסיקו... זאת היתה טעות!!!!!!!!!!חסוי123
מניין לך שזו היתה טעות?אביר על סוס
איש לא יכול לקבוע בודאות שמדובר בטעות (וכנ״ל ההיפך). כשהחייל חסר המצפון הזה אפילו לא מתחרט על הרצח, זה הופך את מעשהו לחמור שבעתיים.

תגיד אתה נורמלי? אתה חולה ברדיפה?-משה ר-

למה נראה לך שהוא עשה את זה בכוונה אה? עד איפה יכול להגיע הטמטום?

קודם כל בקש סליחה מהרב מרצבך הי״ד.אביר על סוס
שאתה וחבריך האשמתם לחינם. אפילו התחקיר הצה״לי הטיל את כל האשמה על החייל, ועליו בלבד. אתה וחבריך טענתם שמצפונו של הרוצח יכביד עליו למשך שנים ארוכות, אך גם פה טעיתם. החייל - ע״פ עורך דינו הבזוי - חש עצמו ׳ראוי להערכה׳ על רציחתו. על כולנו לתבוע את ישיבתו של אותו קלגס לשנים ארוכות בכלא. מי יודע מה הוא עלול עוד לעולל אם חלילה יוחזר הנשק לידיו. 
מי האשים חצוף!!-משה ר-

אתה מזכיר לי תקופות אפילות בהם האשימו בכל דבר את היהודים לא משנה מה הם עשו..

רק שפה זה כנגד חיילי צה"ל שכל מה שהם עושים אתם משחירים את פניהם ומוציאים אותם רעים, תהיה קצת אוביקטיבי ואולי נתייחס לדברים שלך ברצינות..

קצת אוביקטיבי?אביר על סוס
ע״פ תחקיר צה״ל, החייל פעל בניגוד לכל ההוראות, ועל כן גם הודח מפקדו. לא די בזה שהוא אינו מבקש סליחה ומתחרט על מעשהו - במקום שיעיק עליו מצפונו, הוא עוד מעז ברוב חוצפתו לערער על ההדחה - ועוד חושב עצמו ׳ראוי להערכה׳ על מעשהו. מה שמפריע לו זה לא ההרג שביצע, שהיה כאמור בניגוד חכל הכללים, אלא ההדחה שלו. על מעשה כזה הוא היה ראוי לשבת בכלא, ויש לו את עזות המצח להתלונן. אני באמת לא מסוגל להבין איך לא כל העם מתקומם לנוכח החוצפה.
היית אומר את אותו הדבר אם הוא היה יורה בערבי??-משה ר-

כנראה שלא... קשה לך לתפוס שאירעה פה טעות מצערת, ויודע מה גם באימונים לפעמים נהרגים חיילים מאש חבריהם אז אולי נזרוק את כל מי שטועה לכלא.. תחשוב קצת לפני אתה מתלהם, אתה לא נמצא בשטח ואתה לא מכיר את המצבים שבהם החיילים עומדים אז אל תשפוט..

קודם כל גם אם היה מדובר בערבי זה היה חמור מאוד.אביר על סוס
אצבע קלה על ההדק היא תמיד דבר מסוכן. ושוב, אתה לא מתייחס להמשך. החייל לא הביע כל חרטה על מעשיו, ואף להיפך - זאת גם לאחר שהוברר באופן חד משמעי שהוא עבר על הנהלים. אם זה היה ערבי, הוא היה יושב בכלא, ובצדק. עשו לו טובה כי הוא הרג רק יהודי, ולא עשו לו כלום חוץ מהדחה, וגם על זה הוא מתלונן. אין גבול?
לא לשפוט, נכון שהוא עבר על הנהלים-משה ר-

אבל המצבים בהם חיילים עומדים במחסומים הם לא פשוטים בכלל אני במקרה הייתי בגזרה הזאת כחייל ויצא לי גם לעמוד בחסמים בצומת האר"י, המצב הוא שעוברים שם אלפי ערבים ביום מיטא לחברון וההיפך, וכולך מוקף באוייבים אז הדריכות גדולה, ודבר כזה יכל לקרות לכל אחד....

בפעם המאה אתה ממשיך להתעלם.אביר על סוס
החייל, ע״פ עורך דינו, לא מתחרט - גם כשידוע לו שהוא עבר על הנהלים. יותר מזה, הוא לא מובן לקבל את הדחתו מהתפקיד, דבר המראה שאין בליבו שמץ חרטה. יתירה מזו, הוא חש את עצמו ראוי להערכה על מה שעשה. איך אפשר להיות כזה חסר מצפון? מילא לא לבקש סליחה, אבל התנהגות כזאת????
מה אתה רוצה להגיד בזה? מה הבעיה?ענבל
כנראה מדובר בחייל חולה בנפשו.אביר על סוס
עבר עריכה על ידי אביר על סוס בתאריך כ"ב כסלו תשע"ב 15:36
אחרי שרצח רב יהודי ללא שום סיבה הגיונית - ואת זה אומר הצבא - יש לו את החוצפה ועזות המצח לערער על הדחתו. אם זה היה ערבי שנהרג, הרוצח השפל הזה היה יושב כמה שנים טובות בכלא. ואגב, לענ״ד מצופה מכל מי שהאשים את הרב מרצבך במותו, להתנצל על כך. הצבא בעצמו הודה שהרב מרצבך נסע כרגיל והחייל ירה בו ללא שום הצדקה. 
וכמובן: החייל שירה ברב יחזור להיות לוחםאנונימי (פותח)

הפצ"ר קיבל את טענת סנגורו של הלוחם מחטיבת כפיר, שהושעה מתפקידי לחימה, "בשל אי תקינות ההליך" והורה לבטל את העונש

הלוחם מחטיבת כפיר, שגרם בשוגג למותו של הרב דן מרצבך, יחזור מיידית לתפקידי לחימה בחטיבה, לאחר שהשעייתו בוטלה היום (ג') על ידי הפרקליט הצבאי הראשי.

http://www.nrg.co.il/online/1/ART2/318/206.html?hp=1&cat=875&loc=2

כימהון שוהן -נחזור על שוב ושוב ושוב!!!אלירזאחרונה

אין לנו שום טענה כלפי החייל הקטן..

שבאמת ובתמים כל מגמתו היא להגן על יהודים.

כל חייל שמתגייס - זו מגמתו!!

ואני מדברת כרגע על הפן האישי.

מול המערכת כולה - יש לנו מאבק.

אתה תפסיק למצוא סיבות להתנגח בחיילים ובכל מה שקשור לצה"ל ללא אבחנה

כי אתה מוציא את עצמך -ורק אותך -מוגבל שכלית!

הדמיה של אוטובוסים ממותגים - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 2 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 3 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 4 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 5 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 6 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 7 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 8 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 9 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 10 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 11 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 12 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 13 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 14 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 15 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 16 - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס 17 - חל"פ הגבעות AIנ אאחרונה
כל דכפין ייתי ויחזהימח שם עראפת

קיצור, בא לי לעשות טיול כמה ימים ביו"ש. יש בעיה, בטחונית בלילות. אי אפשר לישון במצפה מבודד וכדו'. קיצור, חשבתי לטייל מחווה לחווה, דהיינו לפתוח אוהל בחוות ולישון שם, ולהפוך את הטיול מסתם טיול, לטיול בלי שבילים, מחווה לחווה. קיצור, מישהו מתעניין בקונספט?

בואו נארגן קבוצה ונתקדם.

ראיתי שיש עכשיו תוכנית להחזיר את השליטה לכביש 449נ א

ליד עפרה. ויש את חוות חסד לאברהם ואת חוות האורנים שנמצאות באזור היישוב עפרה.

אשמח לשמוע מידע על התוכנית ועל החוות, אם מישהו יודע..

תודה

קטע. נסעתי משם לפני 10 שנים הביתה לבית אלמשה

אף פעם לא חשבתי שיהודים לא נוסעים משם.

שמעתם על חוות חסד לאברהם ועל חוות האורנים ליד עפרהנ א

אשמח למידע

איזה מידע?רקאני
כל מידענ אאחרונה
רצף של הרס בגבעות - חייבים לעצור את זה!!נ א

בס"ד

שלום לכולם!

כולנו רואים שבחודשים האחרונים מתרחש הרס רחב בגבעות ביהודה ושומרון.

תנו עצות מה כדאי לעשות כדי למנוע את ההרס הזה?

עם ישראל!! תקימו גבעות בכל אזור בארץ!! תצטרפו לגבעות קיימות!! חייבים להפוך את הגבעות ליישובים!!

תנו עצות מה כדאי לעשות כדי למנוע את ההרס הזה?נ א
להצביע למי שבאמת מייצג אותך...הסטוריאחרונה
כזכור במו"מ הקואליציוני, סמוטריץ' רצה ביטחון, בליכוד התעקשו. בסוף סוכם שהוא יקבל שר במשרד הביטחון עם אחריות על החלקים האזרחיים.

אחרי החתימה - גלנט בשיא החוצפה סירב לבצע את מה שנחתם, בטענות שאי אפשר לפגוע בשיקול הדעת של המפקד והושגה פשרה שאם הפינוי משיקולים בטחוניים - זה נשאר בסמכות אלוף הפיקוד. לכן בצו ההרס של בית ענות, הוא כתב את הטענה האבסורדית ש: "המקום פוגע בשלום תושבי האזור".

אם כל הטפשים בהתיישבות האידיאולוגית שמצביעים ליכוד, היו מצביעים לצה"ד, היתה ממשלת ימין בראשות נתניהו אותו דבר- אבל ההתישבות היתה באמת בידי סמוטריץ'.

חל"פ הגבעות - AI. מה דעתכם על זה?נ א

אשמח שתעבירו את התמונה בקבוצות. תודה רבהנ א
מי שמעוניין/ת לקבל את התמונה במייל, נא לשלוח מיילנ אאחרונה

לכתובת: chalaphagvaot@gmail.com

אפשר עדיין להשיג קפוצונים או חולצות לזכר אהוביה?הגבעות בלב תמיד

של יהודים בואו ורשו ארץ

ואם יש צמידים וכו גם יש ביקוש..

אני בת, מעדיפה לקנות מבנות כמה אם אפשר או שישלחו בדואר 

נירו ניר, שירו שיר, כבר הנצו ניצניםימח שם עראפת

יא! איזה יופי! אני מת על לראות נבטים נובטיםקעלעברימבאר

והעשבים גדלים. זה אחד הדברים היפים בחורף.

אפילו הטחב הירוק שגדל בין המדרכות אחרי הגשמים יפה בחורף.  (אגב רואים שהנבטים בתמונה העליונה הם דו פסיגיים)

עשית לי חשק לצאת ולחפש נבטים שנבטו מהגשםקעלעברימבאר
🤩פתית שלגאחרונה
גבעה או חווה על שם צ'רלי קירקאדם פרו+

הוא רוצה שננציח אותו

וגם אף שמאלני לא יתחיל עכשיו להרוס

חווה על שם צרלי

קדימה. מי לוקח את הכפפה.

לטרמפ יש ישוב,

למה שלצרלי לא יהיה?

(גבעון חובט במצח)ימח שם עראפת
הגבעון הנ"ל הוא השמש של בית הכנסת?קעלעברימבאר
קפיץאחרונה