ואני חייבת להגיד שהתרשמתי די לטובה!
אשרייכן!
תשאלו שאלות. זה חשוב לבחירה שלכן. (על כל האולפנות אני אומרת את זה, ובמיוחד עלינו)
בהצלחה בבחירה (באולפנא, ברור!)
כל טוב!
חולצה ורודההיה כיף, נראה מעניין ממש
)
תודה ;)
..רוזמריןאפשר להגיד שהאולפנא שלנו מוזרה אבל אפשר להגיד שהיא ייחודית!
תסתכלי על האולפנא שלנו בכיוון חיובי (ואני ממליצה לך ככה גם בחיים בכללי..)
וככה גם הבנות אנחנו ייחודיות! באמת אני אומרת לך! גם אני שהייתי טרמחי"ת הסתכלתי על האולפנא כמעיין משהו מוזר ולא ברור אבל שאת בפנים ואני מקווה בשבילך שתזכי להיות בה את רואה עד כמה היא מהממת!
יש באולפנא את כל הסגנונות שייש - מהלא כ"כ דוסיות עד הדוסיות דוסיות..ובכל זאת שתי הבנות משתי הצדדים יכולות להיות חברות מאוד מאוד טובות..אני מעידה על כך....
לאיזה מוזרות את מתכוונת??
אני חמשושית ושלוש ימים לפני שבאתי לאולפנה עוד התלבטתי לאיזה אולפנה אני הולכת, בסוף החלטתי שאני באה למעלה לבונה הגעתי לאולפנה ביום הראשון והיה שיחה כזאת לכל האולפנה,.. קיבלתי שוק
כל בת שם היתה יותר יצורה מהשניה, באמת! בנות מוזרות! היה לי ברור שאני עוברת אולפנה, נשארתי בכל זאת ל"בנתיים" וזה השתנה, עכשיו אני מסתכלת על הבנות של האולפנה והם נראות לי שיא הנורמאליות והחמודות (לא רק נראה..
) בקיצור אין על האולפנה, באמת אם אתן לא רוצות להרגיש ש-4 שנים רק למדתם ו'שיחקתם' עם חברות אלא להרגיש שגם בניתם את עצמכם אז תבואו לאולפנה!
שווה מניסיון!!
יאוו אני בד"כ לא חפרנית פתאום אני רואה שזה יצא ארוך...
פעם היו בנות אולפנה בפורומים (ככל הנראה - אם לא למה הם קיימים)? היום הכל נטוש. נטוש. נ-ט-ו-ש......