ארץ ישראל הולכת ונהרסת-איתה עמ"י!איזה מלך ה'!

שמענו שאולמרט רוצה לחלק את ירושלים!(כמה חמורה הגזירה!)

שמענו שאולמרט רוצה לתת לסוריה חלק מהכינרת-(כמה שהוא לא מעריך אותה!)

שמענו שאולמרט רוצה לתת את הגולן!-(כמה טמטום בבן אדם אחד?!!?!?!?)

(אולמרט היה מעורב גם בהחלטות על הפינוי בגוש קטיף...)

ואני לא מתלוננת! כי זה העונש שלנו!אנחנו גרמנו לזה!ואם נמשיך בקצב הזה אז עמ"י ימשיך בגלות חס וחלילה!!!!!!!

די כבר! כמה אפשר לשבת ולספוג את ההחלטות של אולמרט?!בסוף תישאר רק עיר אחת מהארץ שלנו!(שהיא בעצמה לא שלמה!) חשבתי שאולמרט הגזים בזה שהוא רוצה לחלק את ירושלים....! עכשיו אני מבינה שטעיתי!

אולמרט לא מחזיק את המדינה כמו שצריך!

בקיצור-נשאר רק-לחזור בתשובה!

צריך הרבה תפילותהכהניסט הנודד
וגם מעשים!איזה מלך ה'!
נכון, אבל צריך תמיד לזכור ש"אם ה' לא ישמור עירהכהניסט הנודד
שווא שקד שומר".
בכל מקרה-איזה מלך ה'!
אולמרט חייב לעוף עכשיו!לפני שייגרם נזק עוד יותר חמור!
וכמה שזה נשמע חולני-צריך לחסל אותו....!ואם לא לחסל אז לאיים!
מה שנכון נכוןהכהניסט הנודד
כל מה שאמרת נכון, אבל צריך לזכור שבלי תפילות שום דבר לא יצליח.
וצריך לזכור שבלי אולמרט הכל ילך מצוין!!!!!!!!!איזה מלך ה'!
(כמובן עם מישהו נורמלי-יהודי ציוני שינהל את הארץ הקורסת הזאת!)
מה אתה רוצה לומר בזה?יסכלוש2
בס"ד
נראלי שכל מי שקורא את זה מסכים איתך.. מה אנחנו יכולים לעשות חוץ מלהתפלל? רבין 2?
זה גם רעיון טובהכהניסט הנודד
"מה אנחנו יכולים לעשות חוץ מלהתפלל?" ??!!קומי אוריאחרונה
איזו גלותיות!
לבנות בארץ ישראל, זה מה שצריך לעשות!
וכי הגזרה תעבור אם רק תתפללי ולא תעשי מעשים המקדשים שם ה' בעולם?? ומה יותר קדוש מבניית ארץ ישראל והרחבת שם ה' כשזה מה שכל אומות העולם מנסות היום לגזול מאיתנו??
אבל זה לא להסתמך על הנס??מאחורי הקו
ד"א המשפט הזה היה כתוב לי על ההזמנה לבת מצווה.. פפ נוסטלגיה..
*תגובה לכהניסט הנודד על ה עם ה' לא ישמור עיר..מאחורי הקו
מה פה בדיוק להסתמך על הנס?איזה מלך ה'!
מדובר פה על מעשים של חזרה בתשובה...כולם יודעים שאם נחזור בתשובה הגזירה תימחק!
התכוונתי למה שהכהניסט הנודד כתב.מאחורי הקו
לא אמרתי לא לעשות כלוםהכהניסט הנודד
אמרתי לא לשכוח שצריך גם להתפלל
אני עכשיו בשוונג נגד אולמרט!איזה מלך ה'!
הבנתי כמה חמורות ההחלטות שלו!ואיך?!, איך הוא לא מתבייש?אני כל פעם בהלם ממה שהוא עושה!אם הייתי במקומו הייתי משנה את הזהות שלי מרוב בושה! איך הוא לא מתבייש רק לחשוב על הדברים האלה!??? הוא לא רואה את עמ"י והיהדות בעיניים שלו!
כמה עצוב להגיד את זה!איזה מלך ה'!
לאף אחד לא אכפת מהמצב! לך תגיד לכל אלה שעזבו את הדת שצריך לחזור בתשובה שרק ככה הגזירה תלך מעמ"י.....הם יתפוצצו לך בפנים!
זה מה שעצוב.....כבר אי אפשר לתקן את זה עם סוג האנשים שנהיה....
ל "איזה מלך ה'"קטיף שנית
הבעש"ט אמר שכל בעייה בעולם שאת/ה רואה משקפת אותך.
הבעיות שאולמרט משקף משקפות אותנו. את כל עמ"י. צריך לקום ולהתחזק בא"י שעל ידה תהיה חזרה בתשובה.
מה שאני אומרת....איזה מלך ה'!
התשובה - לבנות את ארץ ישראל!קומי אורי
וזה לא בגלל החטאים שלנו כל זה קורה! זה בגלל שאנחנו בעקבתא דמשיחא, וכל האומות רוצות לגזול מעם ישראל את ארצו, ואנחנו צריכים למנוע את זה, להלחם על ארץ ישראל השלמה, לבנות את ארצנו!!
ישנם שני דברים שבזכותם מגיעה לעמ"י הגאולה - הסגולה שבעם ישראל [שה' בחר בנו וזה לא תלוי בזכויות ובמעשים, ההבטחה לאבות] והשני זה המעשים. הרב קוק אומר שבעקבתא דמשיחא עם ישראל נגאל בזכות הבחירה ולא בזכות המעשים. לכן - אם יש לנו קשיים, ואם מנסים לקחת ממנו את ארץ ישראל - עלינו להתמקד אך ורק בבניית ארץ ישראל והחשת הגאולה כדי שהיא תבוא בצורת אחישנה, ולא בעיתה, בייסורים!! [כמובן שכל יהודי שמתקרב לבורא זה משמח מאד, אבל לא בזה אנחנו צריכים להתמקד, ובעזרת ה' מארץ ישראל ינבע הכל..]
ועוד משהו, לא הכל זה אולמרט שר"י!! אפילו הציבור שלנו הוא לא טלית שכולה תכלת. ושוב, זה לא תלוי בתשובה אלא בבניין א"י. כולם רוצים לגזול ממנו את ארץ ישראל, אולי תגידי שאם לא הייתה אמריקה הכל היה טוב?! גם לא, כי הייתה קמה אומה אחרת עלינו. ארץ ישראל תבנה קמעא קמעא, ולא יעזור אם נוציא את שורש הרע שמנסה להרוס - יקום אחר, וכבר קיימים אחרים, עד שנגאל את ארץ ישראל השלמה.
---אין ממה לחשוש אני מהגולן ואני לא חושש מפינוי כיeshel
הגולן זהו נכס לאומי ולא רכוש פרטי (טוב גם גוש קטיף) אך אם אני תושב הגולן לא חושש אז גם לכם אין ממה אולמרט רק מדבר כמו רבין וברק ועוד כמה כאלה לא זוכר עכשיו
יש לנו אופזיציה שתעשה הכל בשבילה שהממשלה של אולמרט לא תעשה את הצעד הזה

אשל
האופוזיציה ניסתה למנוע הרבה דברים..תפוזה 1
אל תחיה בסרט.קומי אורי
כל האומרים "אין ממה לחשוש" מונעים בכך את בנייתה של הארץ.
גם אם אתה כן תבנה בכל זאת, למרות שאתה לא חושש, יש אחרים שיגידו שאם אין חשש אין בשביל מה לבנות. ויש בשביל מה לבנות, ולצערנו יש גם חשש. הרבה יותר מחשש. היינו בגוש קטיף, נחשפנו לשאננות, והיום אנחנו כבר לא בגוש קטיף.

עלינו להתעורר ולבנות!!
בוודאי שיש ממה לחשוש,מאחורי הקו
יש פה ערבים בארץ!!! (גם בגולן!! תאמינו או לא, ערבים בתוך הבועה!!)
אז למה בתגובה אלי??קומי אורי
גם את חיה בסרט! רק בגלל הערבים יש ממה לחשוש??!! אומות העולם רוצות לקרוע ממנו את הארץ! -לא בגלל שיש פה ערבים, זאת רק הסוואה! אלא שזה כל עניינה של התקופה בה אנו חיים!! כי "בעיקבתא דמשיחא הנקודה העיקרית היא
ארץ ישראל וממנה נובע הכול, ומבלעדי ההתאחזות בה אין שום השפעה של קדושה בעולם. ואין פלא אם כל העמים רוצים לעכב בעד ביאתם של ישראל בארץ הקודש והתקשרותם בה, וכל כובד ההתנגדות שלהם היא בעיקר על הנקודה הזאת.." [הרב חרל"פ, מעייני הישועה]

תזכרו את זה. הצרות היום הן לא פרטיות, ולא בגלל חטאים. בעצם כן בגלל חטאים, חטאים של אי בניית ארץ ישראל ושכחתה.
איך נבנה ונשקיע על ארץ שאולמרט יתן אותה לערבים?!איזה מלך ה'!
(ח"ו!!!!)
איזה אמירות ייאוש!!!קומי אורי
זה תלוי רק באולמרט?? ה' הוא הראשון שרואה את המעשים שלך!!
ומה יעזור שתגידי חס וחלילה אם כ"כ ברור לך שזה מה שהוא יעשה?? הוא רוצה לעשות את זה, והוא יעשה את זה, אם לא נפעל בגדול. וכאמור לא יעזור "לשכנע אותו" או דברים בסגנון הזה, כי הגזרה היא כללית, לא רק בכלל אדם ספציפי אחד שרוצה לתת את ארצנו. מה שיעזור זה "חידוש תנופת ההתיישבות" [נוער למען..] לבנות! לעשות! לשנות את דפוס החשיבה! [ע"י עשייה בעיקר, בלי יותר מידי דיבורים..]

ומה רע להשקיע ולבנות למען הרחבת ארץ הקודש והרחבת שם ה' בעולם, גם אם אחרי זה הכל יהרס ח"ו? מה רע??
ובעזרת ה' וההתאמצות שלנו זה לא יהרס, אנחנו לא פוחדים מכך שאנחנו מעטים שבונים, שאין לנו בכלל השפעה על הציבור, שאין לנו כסף, ושכולם נגדנו ותמיד הורסים לנו. עיינו בכללי הגר"א לעניין הגאולה בספר "קול התור", אפשר גם כאן - http://www.eretzil.org/forums/forum_posts.asp?TID=49&PN=1
באופן כללי - הוא אומר שהגאולה תבוא קמעא קמעא, שצריך להתחיל אפילו מאבן אחת, אפילו מאיש אחד. [ואגב, כך החלה גם היציאה מחומות ירושלם]

בצלב"א! [אחרי גאולת כל ארץ ישראל..]
כנראה שהמדינה כן תלויה באולמרט!איזה מלך ה'!
המדינה....
המדינה תלויה - לא את. לא אני. לא אף אחד.קומי אורי
ובזכות זה שאנחנו נבנה ונפריח בניגוד למה שהמדינה עושה כרגע, נשפיע גם על אולמרט הזה [או מי שיחליף אותו, ועל כל עמ"י] ועם ישראל כולו יחזרו בתשובה בעניין ארץ ישראל, ואח"כ בכל עניין בתורה, וכו'..
בגלל זה אמרתי:"המדינה"...לא:"אנחנו"!איזה מלך ה'!
אגב-המדינה היא מה שמסובבת הכל פה....איזה מלך ה'!
לצערנו....עם מדינה שכזו
מה זה משנה שהמדינה תלויה בו??קומי אורי
ובעצם, המדינה תלויה בכלל בארצות הברית, והכל תלוי בה' יתברך!
נכון.....איזה מלך ה'!
אבל לי ולך ולכל מי שבפורום הזה אין השפעה על מה שקורה במדינה!
יש יש ויש.קומי אורי
אולי לא השפעה שאת רואה במו עינייך, אבל ההשפעה קיימת. ומי שיגיד שהיא לא קיימת - הרי הוא קטן אמונה, וסותר דברי חכמים ממנו..

ועוד משהו, מה שקורה במדינה - זה בעצם מה שקורה לנו. אנחנו המדינה, ובתור מדינה, עלינו להתעורר!
ומה אמרתי בהתחלה?!איזה מלך ה'!
להתפלל, לתקן את המעשים.קומי אורי
ואמרת גם שאנחנו גרמנו לזה.קומי אורי
לא שעמ"י צדיקים גמורים, אבל זה לא בגלל זה.
ברור שזה גם בגלל זה! עמ"י חוטאאיזה מלך ה'!
והקב"ה מעניש אותנו.....
*לא רק בגלל אדם ספציפי..קומי אורי
גוש עציון נפלה ונבנתה שלושה פעמים.מ.מ.י.ר
ובעז"ה תישאר בנויה בניין עדי עד.

רב אחד סיפר סיפור מדהים, שתחת הכיבוש הגרמני - אימו ילדה ארבעה ילדים! זאת אומרת, ממש בתקופת השואה! הם היו נודדים ממקום למקום, ושם היא ילדה ארבעה ילדים. פעם אחת אותו רב שאל אותה, מאין היה לה כל כך הרבה כח, כשהמוות כל הזמן מול העיניים, מאיפה הכח הזה ללדת ילדים וכך לטפל בהם? הייתה לכם הבטחה שתינצלו?
אמא שלו ענתה לו: אנחנו יהודים ויש לנו מצווה לפרות ולרבות. וכך עשיתי.

ועוד סיפור מזעזע - הרבי מקלויזנבורג זצ"ל (אם אני לא טועה) סיפר שהוא ראה פעם אחת במחנה, אישה אחת מחזיקה תינוק ומבקשת סכין. וכך עוברת מאדם לאדם, ומנסה למצוא סכין. הרבי ניגש אליה, וניסה לשכנע אותה שלא תעשה את זה, ולא תאבד את עצמה. הקצין הגרמני ראה את זה, ואמר לה - מה את רוצה?
סכין, השיבה לו. הוא חשב שהוא יראה מראה משעשע של אמא ששוחטת את ילדה, והביא לה בשמחה. היא לקחה את התינוק, הפשיטה אותו, בירכה "על מצוות מילה" ומלה אותו. ואחרי כמה שעות היא ותינוקה נשלחו לתאי הגזים!!

זה הכח שלנו, של עם ישראל.
לפעמים נדמה שאין שום סיבה לעשות זאת. אבל "תמים תהיה עם ה' אלוקיך", יש מצוות ישוב הארץ, ונשתדל לקיים אותה בע"ה. אלון מורה נבנתה אחרי 8 פעמים שעלו לשם!
אסור לנו להתייאש, אנחנו צריכים לעשות מה שאנחנו יכולים, ובע"ה נזכה לבניין עדי עד של נחלתנו.
וואו. הסיפור השני באמת מזעזע ומדהים..קומי אורי
אגב, *שלוש פעמים..
ועל זה נאמר: "ויתחזק דוד בה' אלוקיו"...עמישב
למי שחושש שתפילה זה להסתמך על הנסאנונימי (פותח)
טעות!!!(סליחה על הבוטות..)
ברור שגם צריך לעשות מעשים אבל ממש חשוב להתפלל ולזכור שהכל מה' יתברך...
כל הישועות!!!
הדמיה של אוטובוסים ממותגים - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 2 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 3 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 4 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 5 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 6 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 7 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 8 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 9 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 10 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 11 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 12 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 13 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 14 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 15 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 16 - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס 17 - חל"פ הגבעות AIנ אאחרונה
כל דכפין ייתי ויחזהימח שם עראפת

קיצור, בא לי לעשות טיול כמה ימים ביו"ש. יש בעיה, בטחונית בלילות. אי אפשר לישון במצפה מבודד וכדו'. קיצור, חשבתי לטייל מחווה לחווה, דהיינו לפתוח אוהל בחוות ולישון שם, ולהפוך את הטיול מסתם טיול, לטיול בלי שבילים, מחווה לחווה. קיצור, מישהו מתעניין בקונספט?

בואו נארגן קבוצה ונתקדם.

ראיתי שיש עכשיו תוכנית להחזיר את השליטה לכביש 449נ א

ליד עפרה. ויש את חוות חסד לאברהם ואת חוות האורנים שנמצאות באזור היישוב עפרה.

אשמח לשמוע מידע על התוכנית ועל החוות, אם מישהו יודע..

תודה

קטע. נסעתי משם לפני 10 שנים הביתה לבית אלמשה

אף פעם לא חשבתי שיהודים לא נוסעים משם.

שמעתם על חוות חסד לאברהם ועל חוות האורנים ליד עפרהנ א

אשמח למידע

איזה מידע?רקאני
כל מידענ אאחרונה
רצף של הרס בגבעות - חייבים לעצור את זה!!נ א

בס"ד

שלום לכולם!

כולנו רואים שבחודשים האחרונים מתרחש הרס רחב בגבעות ביהודה ושומרון.

תנו עצות מה כדאי לעשות כדי למנוע את ההרס הזה?

עם ישראל!! תקימו גבעות בכל אזור בארץ!! תצטרפו לגבעות קיימות!! חייבים להפוך את הגבעות ליישובים!!

תנו עצות מה כדאי לעשות כדי למנוע את ההרס הזה?נ א
להצביע למי שבאמת מייצג אותך...הסטוריאחרונה
כזכור במו"מ הקואליציוני, סמוטריץ' רצה ביטחון, בליכוד התעקשו. בסוף סוכם שהוא יקבל שר במשרד הביטחון עם אחריות על החלקים האזרחיים.

אחרי החתימה - גלנט בשיא החוצפה סירב לבצע את מה שנחתם, בטענות שאי אפשר לפגוע בשיקול הדעת של המפקד והושגה פשרה שאם הפינוי משיקולים בטחוניים - זה נשאר בסמכות אלוף הפיקוד. לכן בצו ההרס של בית ענות, הוא כתב את הטענה האבסורדית ש: "המקום פוגע בשלום תושבי האזור".

אם כל הטפשים בהתיישבות האידיאולוגית שמצביעים ליכוד, היו מצביעים לצה"ד, היתה ממשלת ימין בראשות נתניהו אותו דבר- אבל ההתישבות היתה באמת בידי סמוטריץ'.

חל"פ הגבעות - AI. מה דעתכם על זה?נ א

אשמח שתעבירו את התמונה בקבוצות. תודה רבהנ א
מי שמעוניין/ת לקבל את התמונה במייל, נא לשלוח מיילנ אאחרונה

לכתובת: chalaphagvaot@gmail.com

אפשר עדיין להשיג קפוצונים או חולצות לזכר אהוביה?הגבעות בלב תמיד

של יהודים בואו ורשו ארץ

ואם יש צמידים וכו גם יש ביקוש..

אני בת, מעדיפה לקנות מבנות כמה אם אפשר או שישלחו בדואר 

נירו ניר, שירו שיר, כבר הנצו ניצניםימח שם עראפת

יא! איזה יופי! אני מת על לראות נבטים נובטיםקעלעברימבאר

והעשבים גדלים. זה אחד הדברים היפים בחורף.

אפילו הטחב הירוק שגדל בין המדרכות אחרי הגשמים יפה בחורף.  (אגב רואים שהנבטים בתמונה העליונה הם דו פסיגיים)

עשית לי חשק לצאת ולחפש נבטים שנבטו מהגשםקעלעברימבאר
🤩פתית שלגאחרונה
גבעה או חווה על שם צ'רלי קירקאדם פרו+

הוא רוצה שננציח אותו

וגם אף שמאלני לא יתחיל עכשיו להרוס

חווה על שם צרלי

קדימה. מי לוקח את הכפפה.

לטרמפ יש ישוב,

למה שלצרלי לא יהיה?

(גבעון חובט במצח)ימח שם עראפת
הגבעון הנ"ל הוא השמש של בית הכנסת?קעלעברימבאר
קפיץאחרונה