משו שהפריע לי...חננוש!

גם השבוע גם שבוע שעבר, כל העיתונים של הדתיים לאומים (בשבע, עולם קטן וכו') מלאים בכמה התקשורת וכמה הממשלה חצופים בזה שהם מאשימים את הנוער שחדר למחנה צבאי , וסתם מתנכלים אליהם, ואיך שזה אפליות רק בגלל שזה ימניים ודתיים.

לדעתי זה ממש לא נכון!!! הנוער הזה עשה משהו לא בסדר!!!

ושלא תחשבו שאני שמולנית או משהו, אני גם העברתי להמון אנשים הודעה שמפנים את רמת גלעד ושילכו לשם, וגם אני ממש אבל ממש נגד גירוש ישובים וגם אני בעצמי מגורשת!!! אבל מפה ועד לחדור למחנה צבאי ולזרוק בלוק על מפקד!!! התפקיד של צה"ל בסופו של דבר הוא להגן עלינוו!!! נכון, הרבה פעמים הם גם משתמשים בכח שלהם להרוס וזה חמור מאוד!! אבל להרוס ציוד צבאי שבכלל לא נועד בשביל גרוש?.?? וחוץ מזה כמה שאנחנו רבים הם האחים שלנו!!! לפצוע אח??? לדעתי הפעם הנוער טעה! ונכון התקשורת שמאולנית אני לא אומרת שלא, אבל מותר דם להודות בטעויות שלנו!!! להגיד נכון! הפעם היינו לא בסדר!!!

אניממש אשמח שתגיבו!!! ושלא תבינו לא נכון!!! אני ממש לא שמאלנית וממש נגד גירוש ישובים!!

מסכימה עם כל מילה! ושכויח על האומץ לכתוב את זה פה!תהילול
נכון היינו לא בסדר..שמוליק פיין

בס"ד

את יודעת מתי? בגירוש!! כשחיבקנו ובכינו עם החיילים..לא משנה אם חייל בוכה או חייל צוחק חייל שמגרש זה חייל שמגרש..אולי לך זה עושה טוב על הלב להגיד לעצמך אח"כ "הנה היה חייל שבכה הוא באמת איתנו" או "מסכן איך ראו שכאב לו" עברנו את הימים האלה..התבגרנו גדלנו והפנמנו שאם לא נלחם כפשוטו לא ישאר פה כלום...מה שעצוב לי לראות זה איך מישהי שגורשה פעם אחת לא מבינה מה זה מלחמה על הבית..אני לא רוצה ללכלך על כל תושבי גוש קטיף אבל במבט לאחור זה נראה שלא מעטים מהם חיו שם מטעמי נוחות נטו..

אז מה היה צריך לעשות בגוש קטיף???פעמיים חי

לזרוק בלוקים???

או שאולי לפתוח באש חיה על צה"ל???

תגידו השתגעתם לגמרי?? אתם לא חלק מעם ישראל?

היה צריך לנשק את סוליות נעליי חיילי הצבא הקדוש.אביר על סוס

שבמעשהו זה בעצם הציל את המתנחלים הכובשים מהערבים. (צ).

ממתי צה"ל האנטישמי הוא עם ישראל????

שמוליק סתם הערהענבל

היו חלק חילים שישבו בצד ובכו ולא פינו.

רק לתשומת ליבך.

כל חייל שהיה בגירוש הריהו שותף לפשע.אביר על סוס

נניח שכנופיית שודדים תבוא להרוס בית (דבר פחות גרוע מהריסת חבל ארץ שלם, ללא השוואה בכלל) - ואחד השודדים רק ישב בצד, האם הוא אינו חלק מהחבורה פושעת? הסגידה פה לצה"ל היא פשוט לא נתפסת.

חייל שלא גירש אינו שותף לפשע!!!ענבל

אתה יודע למה זה לא דומה לשודדים?

כי שודדיםפ עושים זאת מרצונם, אותו שודד שישב בצד היה יכול ללכת לקרוא לשוטרים.

חייל אין לו למי לקרוא!

הדבר היחיד שהוא יכול לעשות זה לשבת בצד בלי לעשות כלום!!!!!

חילים ישבו בצד בלי לעשות כלום!

תגיד לי אתה מטורף?!

כל חייל בצהל אנטישמי?!

אם היית לידי היית מק'בל כאפה!

שלוש מאחיי שירתו בצהל והם כל כך לא אנטישמים!

אחי הולך להתגייס, ועוד אח שנה הבאה!

אין לך שום זכות לקרוא להם אנטישמים!

לא כל חייל, כל חייל שהיה שותף לגירוש, גם פאסיבית.אביר על סוס

ציטוט מתגובה שלך:ענבל

"ממתי צה"ל האנטישמי הוא עם ישראל????"

פה הכללת את כל צהל בתוך האנטישמים.

ושוב- חייל שלא עשה כלום חוץ מלשבת על אבן ולבכות כמו שהוא לא בכה מעולם הוא לא חייל שעשה פשע!

הוא עשה בדיוק מה שהאנשים האחרים עשו!

ישב ובכה!

צה"ל כצבא הוא אנטישמי.אביר על סוס

לא כל חייליו, אלא כצבא - הוא גוף אנטישמי שביצע פשע גזעני נגד האנושות ונגד העם היהודי, ומתנכל ליהודים כמעט בכל יום.

אתה מערב דברים אל קשורים...~מישי~

נכון היינו לא בסדר בגירוש. זה לא אומר שהדברים שעשו פה הם כן בסדר. אף אחד לא ביקש לחבק וללטף כשמגרשים אב גם לא סתם להשחית ולפגוע ואפילו אם יש לך סיבה...

אני לא מבינה איך את מעיזים לפגוע ברכוש של אחרים, להרוס דברים שאחרים עשו. לא יודעת. זה נראה לי באמת לא בסדר לגמרי לא.

באמת איך אפשר?צעיר רענן

אנשים כ"כ הרבה זמן עמלו, את כל כספם ומרצם! גרים שם בגשם בקור בלי הגנה..

איך אפשר לבוא ולהרוס דברים שאחרים עמלו???

העם עם שמוליק...יהודי מרמ"ג
בלוק על מפקד שאמור לבצע גירוש...יהודי מרמ"ג

לא נראה לי משהו לא מוסרי מחילה....

כמובן שלא לעשות כי זה נגד החוק וכו'...

בטח משהו לא מוסרי!אריאל ברוך

לגרש את ''אח שלך''?   זה נראה לך מוסרי?

מה?יהודי מרמ"ג

אמרתי שבלוק לראש של מי שמפקד על פינוי יהודים לא נראה לי לא מוסרי.

אך כמובן שלא לעשות זאת כי זה נגד.

אף אחד לא זרק בלוק על המח"ט בבסיסalezish

http://www.inn.co.il/News/News.aspx/230214 

זרקו על המח"ט כשהוא נסע ברכבו הממוגן! מה שמקטין בהרבה את הסיכוי שזה באמת יפגע. 

העיקר זרקואנונימי (פותח)
תיקון שמעתי שפתחו לו את הרכבalezish

ככה שהתגובה לא הייתה עניינית

ולא פתחו לו את הרכב! הוא בעצמו אמר שהתקשורת נפחה!!כהנא חי!

והרב זלמן אמר שאסור להאמין לתקשורת בכלל!!!!!!!

כמה דבריםמרדכי

א. אף אחד מהעלונים או מהעיתונים (למעט בשבע הצדיקים) לא כתב, לא השבוע ולא שבוע שעבר שהוא מצדיק את האירועים בחתמ"ר שומרון ובציר גלעד (יתרה מזאת, מקור ראשון אפילו המציאו איזה שקר עסיסי כדי להכפיש את נוער הגבעות עוד קצת, והם עדיין מכחישים את זה שהם שיקרו).

ב. הציוד שנהרס יועד לפינוי.

ג. לפי אדם שהיה במקום, לא נזרק בלוק לעבר המפקד (עוד ניפוח של התשקורת, ואפילו מח"ט אפריים אמר את זה השבוע בפגישה עם רבנים מהשומרון) אלא אבן חצץ קטנה. ומה שבהתחלה הפך לשהוא נפצע קשה, הפך לאחר כמה שעות לשריטה בגודל 3 ס"מ. 

ד. איפה היית שהמקרה היה הפוך, שבו חיילים ירו בירי גומי ובאש חיה לעבר יהודים? למה אז לא כתבת דברים כאלו?

• חוץ מי זה, אני מסכים איתך, נוער הגבעות באמת חצה כל גבול (אפילו את גבול ירדן) אבל אל תגידו שהכתובת לא הייתה על הקיר (כי היא הופיע על הרבה מסגדים). < צ > (אם זה לא היה ברור)

אני ממש לא מדברת על הגירוש עצמו!!!חננוש!

מי אמר לכם שהציוד היה בשביל הגרוש???

דבר שני לזרוק בלוק על גיפ זה כן בסדר????

וחוץ מזה מה הרווחתם עכשיו??? אז לא היה גרוש של חוות גלעד! נכון! זה חשוב מ-א-ו-ד!! אבל גם הרווחתם שחלק מהעם נהיה עכשיו נגד נוער גבעות ובגירוש הבא יותר אנשים יהיהו בעד!!!

בסופו של דבר אתם מזיקים לעצמכם!! או יותר נכון אנחנו מזיקים לעצמנו!!!

וזה היה כתוב גם בעולם קטן המגזין!!!

לא שמת לב למה שאמרתימרדכי

א. מי שאמר את זה אם איני טועה  זה אחד הקצינים שהיה שם. והוא אמר שיש לו מילה אחת טובה להגיד על נוער הגבעות וזה שהם לא נגעו באף אדם אלא רק בציוד שיועד לפינוי.

ב. כפי שאמרתי: לא נזרק שום בלוק על ג'יפ! אלא זאת הייתה אבן חצץ!

ג. את בעצמך כתבת בהודעה הראשונה של השרשור שעולם קטן חצופים בגלל שהם כתבו שהם מאשימים את נוער הגבעות, אבל עכשיו את מצטטת משהו מעולם קטן שמראה את הדבר ההפוך

לא הבנת...חננוש!

הם לא רשמו את זה בעולם קטן...

עניתי לך שעולם קטן רשמו כמו בשבע...

וחוץ מזה באמת ככה אתה משכנע את העם???

ונגיד שאתה צודק והרסו רק ציוד ורק של הגירוש. למה לתת לתקשורת מקום להשמיץ תנוער גבעות ולגרום לעוד אנשים להיות נגדם??

אני לא נותן חומר לתקשורת, היא ממציעה חומר מעצמהמרדכי
(ע"ע מקור ראשון של שבוע שעבר)
^^התקשורת תמיד תהיה נגדנו.ואין לה בעיה ל"יצר"חומר(,")

חזק מרדכי!כהנא חי!
לכל הממלכתים(ולצערנו יש הרבה כאלה,ה' יחזירם בתשובהכהנא חי!

שלמה  אמן!!!) תפקידו של צה"ל הוא להגן עלינו והוא עושה את זה חלקית וממש לא בשלמות!

תפסיקו לחשוב שהצבא הוא קדוש ומעל הכל!!!!!!!

תפקידו של צה״ל הוא לעזור לערבים, לא להגן עלינו.אביר על סוס
מאיפה המצאת את זה שתפקידו של צה״ל הוא להגן על יהודים - דבר שאף מפקד בכיר לא יסכים איתו. תפקיד צה״ל הוא לממש את המדיניות האנטי יהודית של השמאל, והוא מבצע את תפקידו בצורה כמעט מושלמת.
אני לא חושבת שמישהו חושב שהצבא קדושענבל

(ולא, אני לא מדברת על הרב אבינר או כאלה הדומים לו)

חושבים שצריך ללכת לצבא, אף אחד לא אמר שהוא קדוש.

חננוש-למה פתחת שרשור חדש ולא הגבת באחד קיים(,")

זה כבר השרשור העשרים אותו אותו דבר!!!

חבל

זה כבר הפך לחפירות

מה זה כזה משנה כמה שרשורים?אביר על סוס
אני מסכים עם (,")מרדכי

חבר'ה לפני שאתם פותחים שרשור חדש תבדקו אם לא פתחו כבר שרשור דומה. חבל להפציץ סתם את הפורום באותו הנושא ואם אותם סגנון של השרשורים.

אפשר לחשוביער"ב שיחי

אפשר לחשוב על מה אתם מדברים כל היום...בלי אנשים כמונו שמתנגדים לדרך שלכם מצב השירשורים שלכם היה בכי רע..אחד היה מפרסם משהו וכולם כמו חבורת תרנגולות תגיבו "מסכים עם כל מילה","צודק","חייבים לעשות משהו" וכו' 

די לחיות בסרט!!!אדם אחד

חבר'ה, צאו מהסרט שכל מה שיש לצבא לעשות זה רק לעשות לכם רע!!!! נערי גבעות חושבים שהמפקדים הבכירים יושבים כל היום ומתכננים איך לפגוע במתנחלים!!! צאו מזה! תבדקו עובדות!!!!

למה אתם לא מסתכלים על כל הדברים האחרים שהצבא עושה? הרי הפינויים וכל האלו זה אחוז ממש מזערי מכל שאר הפעולות האחרות של הצבא!

למשל אותו מח"ט, מישהו יכול לזלזל או להקל ראש בכל העבודת קודש שהוא עושה בכך שהוא שומר ומגן על חבל ארץ בא"י? הוא עושה הרבה טעויות, אבל גם המון דברים טובים! הרי בא נאמר שהוא היה נפגע, והיו מתחילים התפרעויות ערביות, יריות וכו', ובאותו הזמן המח"ט היה שוכב בבית חולים, מישהו יכול לקחת אחריות על חייהם של היהודים שיכולים להיפגע מכך???

הצבא מגן עלינו גם ביהודה ושומרון, וגם בכל שאר חלקי ארץ ישראל! אתם יודעים כמה פיגועים הצבא מונע! כמה מידע מודיעיני, שמירות, מחסומים, תקיפות (לא תמיד כצריך, אבל הרבה פעמים), ועוד שלל פעילויות! הוא לא הצבא האידיאלי, אבל ב"ה הוא עושה גם הרבה דברים טובים!

בבקשה, לפני שאתם מגיבים תקראו את התגובה הזאת שוב!!!

הוא עושה הרבה יותר רע מטוב. תבדוק את זה.אביר על סוס
לכל המשובטים האלה , שנראים כאילו הוציאו אותםמיה ש

מאיזה מכונה ליצור רובוטים ,

צועקים ללא הכרה "צה"ל הוא קדוש" , 

"החייל עושה עבודת קודש כשהוא הורס לכם את הבית ",

אין טעם לענות לכאלה ,

תשאירו אותם בחברתה של הכבשה דולי המשובטת ,

אין טעם לענות להם בכלל. 

חבל על האנרגיות . 

מיה אני חולקת עלייךענבל

אני יודעת ששנה שעברה הייתי מאלה שחשבו שצהל קדוש וכל השטויות האלה וכיום אני ממש לא כזאת בזכות מישהו מסוים מפה (בעצם כבר לא כל כך מפה אבל בעקרון).

אפשר לנסות לשכנע, אנשים בדרך כלל מקשיבים.

כשאת אומרת את זה את עצמך כבר גורמת להם לאטום אוזניים כי תסלחי לי אבל אנשים שחושבים שאנחנו אטומים אני לא רוצה לשמוע אותם כי הם בעצמם אטומים.

ממש בא לי לבכות על המח"טאנונימי (פותח)

אם הוא היה יושב בבית חולים ואמא שלו הייתה בוכה מאוד והערבים היו הורגים מתנחלים וכולנו היינו בוכים...

אני כולי דמעות כבר עכשיו...לא יכול להמשיך לכתוב...

אף אחד לא חושב שלגרש יהודים זה מלאכת קודש!!!חננוש!

צה"ל בכללי עושה המון פאילויות טובות שאת רובם את ואני לא יודעות!!! אז נכון לפעמים הוא טועה וטועה בגדול אבל זה לא אומר שכל מה שהוא עושה זה רע!!! ורק אצלינו בישוב יש יותר מחמש משפחות שהקריבו את עצמם בשביל עם ישראל בזה שהאבות בקבע!!! ולא הם ממש לא מגרשים יהודים אלא עושים הרבה דברים חשובים אחרים!!!

לצה"ל יש קדושה עצמית.orenzauda

ללא קשר לפרטי מעשיו. כל עוד שהוא פה ושומר על ארץ ישראל באופן כללי , הרי הוא תשמיש מצווה השקולה כנגד כל המצוות.

ה' צב-אות פירש"י:  אלוקי צבא-ות ישראל היוצאים למלחמה.

כמו שיהודי הוא קדוש בקדושה עצמית, אלא אם  כן הוא מגזים והצלם שבו נשחת.

מישהו פה חולק על הרצי"ה?

שיהנה.

רק שלא יחישיב את עצמו לתלמידו.

לרצי"ה גם יש קודשה עצמית?די"מ

כי אם לא למה אסור לחלוק עליו?

לצה"ל אין קדושה עצמית אל תבלבללו את השכל

צה"ל זה לא כמו יהודים כי זה גוף שמאגד המון אנשים ביהיים המון יהודים זה לךא הופך ארת זה לקדוש

הוא לא אמר שאסור לחלוק על רבנו הק' זיע"א...האדמו"ר מצנעא

הוא פשוט אמר שמי שאומר שלצה"ל אין קדושה עצמית שלא יקרא לעצמו תלמיד של רבנו. מה שהוא לא הבין כנראה, זה שאלה שהוא מתווכח איתם כאן לא כ"כ מעוניינים להיות תלמידיו של רבנו.

לשום דבר בעולם אין קדושה עצמיתאנונימי (פותח)

כבר כתב המהרח"ו בפע"ח שהמייחס קדושה עצמית למלאכים ושמות קודש

יש בו סרח קיצוץ בנטיעות, כל שכן לאדם ולבהמה, לעצים ולאבנים.

כל הבריאה יונקת מא"ס, וגם עצמים שנמצאים בשרשם במדרגה גבוהה 

כמ' במלכות דבינה יתבטלו כהרף עין אם תפסק השפעת השפע העליון ממנה.

גם בהלכה: ס"ת ותפילין מדרגתם גבוהה בקדושה, אך אם מין כתב ס"ת או תפילין

כהלכתם וכהוויתם, לא רק שאינם קדושים אלא מצווה לשרפם.

כיוצא בזה, מלכות ישראל של ירבעם הורתה בקדושה גמורה ע"י אחיה השילוני,

וסופה בטומאה ובחוסר לגיטימיות מוחלט משמיא כמו שאמר הנביא הושע "המליכו ולא ממני". 

אין שום דבר קבוע בקדושה בעולם, גם בעל שורש גבוה יכול ליפול ולא לקום לעולם.

עם ישראל לא יכול ליפול, נכון. זאת כי עם ישראל הוא תפקיד ולא מציאות. אבל כל אחד ואחד

מישראל יכול לאבד קדושה עצמית גם אם השורש שלו גבוה מגבוה, וכן אמרו על עשיו שנקרא "גדול"

בדיוק כמו אברהם, יצחק ויעקב אבל איבד את הכל בגלל שכמה לעוה"ז. 

שימו לב על מה אתם מתוכחים.....ענבל

אתם מביאים דעות של רבנים.

אין טעם לויכוח כזה כי כל אחד ורבו הוא.

מי שלא תלמידו של הרצי"ה לא חושב ככה.

אך מי שהוא כן תלמידו של הרצי"ה חושב כך.

ובזה נגמר הדיון נראה לי.

ממליץorenzauda
..אנונימי (פותח)

שלום-הנה פנייתי לנוער התג מחיר.תערכו לי את ההודעה,תחסמו אותי אבל העבודות לפניכם.

כל מופרע שמעיז לזרוק אבן על שוטר הוא חלק מנוער שנקרא נוער שוליים.כן,נוער שוליים,נוער בסיכון בדיוק כמו אלה שמעשנים סמים בכיכרות. כל אחד מכם הוא חלק מנוער בעייתי-אבל במקום לעשן סמים,או סתם לעשן אתם עושים משו פשוט יותר.במקום לעשות דבר שיגרום לאנשים להתלחשש מאחורי גבכם,ובמקום לעשות משו שתצטרכו להסתיר מההורים כי הוא בעייתי,אתם עושים דבר נוראי אחר במסווה של אהבת א"י ובמסווה של דוסיות.אתם גם לא צכים להסתתר וגם מקבלים טפיחות על הכתף מכל מיני סהרורים.

אין לכם רבנים ואין לכם הורים שאתם מקשיבים להם,אין לכם הנהגה.תגידו שהרב x תומך בכם?כל הכבוד לו.הוא לא ממלכתי אז מותר לכם להקשיב לו.אבל אני שמעתי מאחד מבכירי התיכוניסטים המתפרעים שהוא אמר שאם הרבנים שלכם יפסיקו לתמוך בכם,אתם תפסיקו להקשיב להם.תתמודדו עם האמת-אין לכם הנהגה, ואתם לא שמים על רבנים בכלל.

נניח שעצרתם את הגירוש?כל הכבוד.עצרתם את הגירוש עד הפעם הבאה.אבל אתם מבינים למה אתם כן מנצחים את הצבא?כי הם נשארו שפויים,הם עדיין לא שברו את הכלים,הם עדיין רואים בך אח.אמנם אח קטן ומציק שנותן מכות קטנות לאח גדול,אז האח הגדול ינסה לבלום אותך אבל לא באלימות כי הוא מבין שאתה אח,הוא לא איבד את ההגיון,את השכל,את התורה שלו.

ועוד דבר נוער גיבור שלי,סליחה נוער שולים,המיץ של הזבל של הנוער הטהור:אם עד עכשיו היו אנשים בציבור שלא תמכו בפינוי,והיו רבים כאלה,עכשיו גרמתם לציבור לשנוא את כל המתנחלים כולל את אלו השפויים,שזה הרוב-אלה שיישאו בתוצאות אהדת הציבור.בזכותכם.

כנראה שאת פעם לא דיברת עם "נער גבעות" שיחה רצינית.שמוליק פיין

בס"ד

אתה מוזמן לדבר איתי באישי שיחה נורמלית בלי כל מיני המצאות..איפה שמעת ש"אם הרבנים שלכם יפסיקו לתמוך בכם,אתם תפסיקו להקשיב להם" ? ולהזזכריך מי שנתן מכות עד עכשיו אלו היו שוטרים וחיילים שפוצצו אנשים באלות בעמונה,בבית השלום ובעוד פינויים..

וואלה אנחנו אח קטן...יהודי מרמ"ג

מגניב שמי שבא לגרש את אחיו מהבית הופך לאח הגדול והבוגר.

יש לך ראש מעוות.

כל נער כזה שזרק אבן על חייל - שירים יד!האדמו"ר מצנעא

מסתמא אף אחד לא הרים יד, כי אף אחד לא זרק אבן על חייל. זה שאחד תועה וטועה זרק אבן לא יכול להכליל ע"י כך את כלל הנוער הנפלא הזה. ומחילה - אני מעדיף את שאר נוער הגבעות (אלה שלא זורקים אבנים על חיילים) מאשר את הנוער של חלק נרחב מאוד בציבור שבינתיים לא שומר תו"מ. זהו נוער אידאליסט מאוד עם המון ערכים והמון מוטיבציה. גם אם הם עושים דברים פחות טובים - הרי שהמעשים באים ממגמה חיובית מאוד, וזה כבר טוב. ע"כ צריך לנתב את הכוחות המעולים האלה למקומות יותר טובים.

ברור שאפחד לא ירים את היד.יהודי מרמ"גאחרונה

אף אחד פה לא רוצה לשבת בכלא.

הדמיה של אוטובוסים ממותגים - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 2 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 3 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 4 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 5 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 6 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 7 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 8 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 9 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 10 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 11 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 12 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 13 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 14 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 15 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 16 - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס 17 - חל"פ הגבעות AIנ אאחרונה
כל דכפין ייתי ויחזהימח שם עראפת

קיצור, בא לי לעשות טיול כמה ימים ביו"ש. יש בעיה, בטחונית בלילות. אי אפשר לישון במצפה מבודד וכדו'. קיצור, חשבתי לטייל מחווה לחווה, דהיינו לפתוח אוהל בחוות ולישון שם, ולהפוך את הטיול מסתם טיול, לטיול בלי שבילים, מחווה לחווה. קיצור, מישהו מתעניין בקונספט?

בואו נארגן קבוצה ונתקדם.

ראיתי שיש עכשיו תוכנית להחזיר את השליטה לכביש 449נ א

ליד עפרה. ויש את חוות חסד לאברהם ואת חוות האורנים שנמצאות באזור היישוב עפרה.

אשמח לשמוע מידע על התוכנית ועל החוות, אם מישהו יודע..

תודה

קטע. נסעתי משם לפני 10 שנים הביתה לבית אלמשה

אף פעם לא חשבתי שיהודים לא נוסעים משם.

שמעתם על חוות חסד לאברהם ועל חוות האורנים ליד עפרהנ א

אשמח למידע

איזה מידע?רקאני
כל מידענ אאחרונה
רצף של הרס בגבעות - חייבים לעצור את זה!!נ א

בס"ד

שלום לכולם!

כולנו רואים שבחודשים האחרונים מתרחש הרס רחב בגבעות ביהודה ושומרון.

תנו עצות מה כדאי לעשות כדי למנוע את ההרס הזה?

עם ישראל!! תקימו גבעות בכל אזור בארץ!! תצטרפו לגבעות קיימות!! חייבים להפוך את הגבעות ליישובים!!

תנו עצות מה כדאי לעשות כדי למנוע את ההרס הזה?נ א
להצביע למי שבאמת מייצג אותך...הסטוריאחרונה
כזכור במו"מ הקואליציוני, סמוטריץ' רצה ביטחון, בליכוד התעקשו. בסוף סוכם שהוא יקבל שר במשרד הביטחון עם אחריות על החלקים האזרחיים.

אחרי החתימה - גלנט בשיא החוצפה סירב לבצע את מה שנחתם, בטענות שאי אפשר לפגוע בשיקול הדעת של המפקד והושגה פשרה שאם הפינוי משיקולים בטחוניים - זה נשאר בסמכות אלוף הפיקוד. לכן בצו ההרס של בית ענות, הוא כתב את הטענה האבסורדית ש: "המקום פוגע בשלום תושבי האזור".

אם כל הטפשים בהתיישבות האידיאולוגית שמצביעים ליכוד, היו מצביעים לצה"ד, היתה ממשלת ימין בראשות נתניהו אותו דבר- אבל ההתישבות היתה באמת בידי סמוטריץ'.

חל"פ הגבעות - AI. מה דעתכם על זה?נ א

אשמח שתעבירו את התמונה בקבוצות. תודה רבהנ א
מי שמעוניין/ת לקבל את התמונה במייל, נא לשלוח מיילנ אאחרונה

לכתובת: chalaphagvaot@gmail.com

אפשר עדיין להשיג קפוצונים או חולצות לזכר אהוביה?הגבעות בלב תמיד

של יהודים בואו ורשו ארץ

ואם יש צמידים וכו גם יש ביקוש..

אני בת, מעדיפה לקנות מבנות כמה אם אפשר או שישלחו בדואר 

נירו ניר, שירו שיר, כבר הנצו ניצניםימח שם עראפת

יא! איזה יופי! אני מת על לראות נבטים נובטיםקעלעברימבאר

והעשבים גדלים. זה אחד הדברים היפים בחורף.

אפילו הטחב הירוק שגדל בין המדרכות אחרי הגשמים יפה בחורף.  (אגב רואים שהנבטים בתמונה העליונה הם דו פסיגיים)

עשית לי חשק לצאת ולחפש נבטים שנבטו מהגשםקעלעברימבאר
🤩פתית שלגאחרונה
גבעה או חווה על שם צ'רלי קירקאדם פרו+

הוא רוצה שננציח אותו

וגם אף שמאלני לא יתחיל עכשיו להרוס

חווה על שם צרלי

קדימה. מי לוקח את הכפפה.

לטרמפ יש ישוב,

למה שלצרלי לא יהיה?

(גבעון חובט במצח)ימח שם עראפת
הגבעון הנ"ל הוא השמש של בית הכנסת?קעלעברימבאר
קפיץאחרונה