בקשר לשידור שהתקיים:=) מוריה =)
עבר עריכה על ידי =) מוריה =) בתאריך כ"ח כסלו תשע"ב 20:46

רציתי לכתוב לכם כמה הגיגים

דבר ראשון מאיר ברטלר דבר ממש לענין והעביר את המסר בצורה מדהימה ממש ואמינה והעביר את המסר שמתנחלים לא שורפים מסגדים וזה רק אנרכיסטים. ישר כח לו ובהצלחה בהמשך..  וזאת בניגוד לשלושת הבנות שיפה שהן מתראינות אבל זה חבל ממש כי הן מדברות ללא מחשבה אמיתית,

איזה מן שטויות הן אמרו על ''הבא להורגך השכם להורגו'' שזה מאמר חז''ל בכלל ויש איסור מפורש בתורה בעשרת הדברות(!!!) לא תרצח.  אז חבל שחילונים קוראים את זה ובטוחים שכל מתנחלך יאחז נשק ביד וירה על חייל שמעצבן אותו.

דבר שני  בקשר לראיון עם אלירז ושאר הבנות שזה פשוט חבל שהן העבירו מסר ששורפים מסגדים כי נוער הגבעות לא עושה דברים שכאלו. וכשהן חייכו כששאלו אותן זה עשה אפשרות לצופים להבין שזה לגיטימי וכל שני וחמישי אנשים עושים דברים אלו. לפי דעתי היה  חשוב להגדיש שאנחנו אוהבים את צה''ל כמו שמאיר הדגיש שזה נכון!  ואת הדעות שבאמת נמצאות בנוער ואנשי הגבעות כי הן נשמעו די הזויות ומנותקות מן המציאות.

שבוע טוב

העניין הוא... שהן פשוט לא מסכימות איתך1vsx
חרטא..יהודי מרמ"ג

אז מי עושה השב"כ?

או אולי הערבים לעצמם?

תפסיקו להאכיל את עצמכם שטויות.

עד שסוף סוף האמירה שתג מחיר הוא דבר חיובי,

ישר כולכם תוקפים את המרואיינות.

(לא ראיתי את הכתבה)

תג מחיר נגד מסגדים הוא בעייתי מכמה סיבות.אביר על סוס

בלי קשר לכך שהערבים לא קשורים לעניין, אין כיום כמעט מי שמוכן לגבות את העניין הזה, וכעושים דבר ולא מתייצבים מאחוריו - האפקט שלו יורד פלאים.

כל דבר צריך להיות מגובה בהסברה נכונה.

ברגע שהמנהיג של נוער הגבעות מתנער מתג מחיר - כל הערך של העניין זה כמעט ונעלם.

אם עושים משהו, ולא משנה מה - תמיד צריך לדעת להסביר למה עושים אוותו, מה התועלת שבו וכו'.

עד היום לא שמעתי בשום כלי תקשורת הסבר הגיוני או הסבר בכלל לפעולות תג מחיר.

זה לא נראה לי כל כך מסובך.יהודי מרמ"ג

כולם יודעים למה עושים "תג מחיר".

ד"א מאיר הוא לא "מנהיג נוער הגבעות".

חשוב לציין.

כולם יודעים?אביר על סוס

יודעים שזו תגובה לפינויים, אבל לא מבינים מה הקשר בין פינוי לבין זה.

ולא משנה בכלל אם ברטלר הוא מנהיג או לא - בתקשורת הוא נתפס ככזה.

למה זה חייב להיות "תגובה לפינוי" ?שמוליק פיין

בס"ד

זה גם חלק ממלחמה זה לא חייב תמיד לבוא אחרי פינוי..וסתם מי שעושה את זה שידע שמן הסתם ישר אחרי פינוי הציונים כבר בכוננות "פטיש כחול"(השם המבצעי של "תג מחיר") אז זה לא חכם לעשות את זה מייד אחרי פינוי..

לא שאני ח"ו מעודד פגיעה בערבים בין בנזק בין ברכוש אבל לידע הכללי..

שמעתי מפי רב די רציניalezish

שאומר שגם מי שחושב שרצוי לעשות תג מחיר במסגד יש לא תעשון כן לה' אלוקיכם!!!

ואני שמעתי שלא אז מה..? ומי זה אותו רב?שמוליק פיין

בס"ד

אגב איך יש בזה "לא תעשו כן לה' אלוקיכם" ?

כנראה שהוא מאמין באללהאנונימי (פותח)

פרומניסט כנראה

סליחה? יש לך בעיה עם משפ' פרומן...יהודי מרמ"ג

הלוואי הוא היה פרומניסט....

כן..שמוליק פיין

בס"ד

הבן שלו ופצ'ניק שורפי מסגדים ידועים..

וגם הנכד שלו לא משו...

הוא התכוון שלחלק מהדעותאחיהוא

-איסלאם הוא לא ע"ז (וכך נהוג לפסוק) ולכן מי שפוגע במסגד פוגע בבית תפילה לקב"ה- אללה בערבית.

(לא שאני מסכים אבל זה הסברא)

אז תראה את הכתבה, ואז תגיב..צעיר ושרוט

שלוש הבחורות שצולמו שם, פשוט שיחקו לידיים של העורך.. להגיד דברים פרובוקטיביים בצורה עניינית, זה עוד בסדר. אבל להגיד אותם בצורה כמו שהיתה בכתבה, זה כבר חבל..

קושמרו אפילו לא היה צריך להתאמץ בשביל להוציא משם משפטים שאומרים - אין לנו בעיה להרוג חיילים, כל יום בהפסקת צהריים אנחנו מפנצרים ג'יפים בשביל הספורט ועוד כהנה וכהנא.. (אבל לא בטוח בכלל זאת דרכו של הרב כהנא לא זכור לי מקרים שהרב כהנא פגע בחיילים, ובטח שלא בצורה כוללנית..)

גם הקטע של עודד היה נראה קצת מגוחך, אבל זה כבר סיפור אחר. 

כדאי קצת יותר לחשוב על מה אתם אומרים ולמי, חבל להוסיף אש, וחבל להוציא את כולנו אדיוטים וחסרי הבנה. 

וגם אם יש מישהו שמבין בתקשורת מאחורי המצלמה ואומר לכם על מה לדבר, כדאי לחשוב קצת יותר מה להגיד ואיך זה יראה אח"כ על המסך. 

(ועכשיו התגובה תהיה - לא כפת לנו איך זה יראה? - אז בשביל מה עשיתם את כל זה? בשביל שלערוץ 2 יהיה מה לפרסם, או סתם בשביל הפרסום העצמי?)

נו, מה הבעיה בציור הזה?יהודי מרמ"ג
איזה ציור?צעיר ושרוט
זהיהודי מרמ"ג

" אין לנו בעיה להרוג חיילים, כל יום בהפסקת צהריים אנחנו מפנצרים ג'יפים בשביל הספורט ועוד כהנה וכהנא.."

מה הבעיה?!צעיר ושרוט

שאם זה מי שאתה אתה מוזמן לעבור לחמאס, הם ישמחו למשתפי"ם שמכירים את השטח השפה והתרבות..

החמאס נלחמים ביהודים, לא בצה"ל.יהודי מרמ"ג
נכון, לא רק בצה"ל אבל בעיקר..צעיר ושרוט

וחבל להתפס לקטנות, העניין מובן..

לא, העניין לא מובן.יהודי מרמ"ג

אני לא חושב שלחיילי צה"ל יש חסינות לעומת אחרים.

מה שכן, ברור שלא לעשות, כי זה עבירה על החוק.

ל 'צעיר ושרוט':אביר על סוס

אולי הפלגים הקיצוניים בחמאס נלחמים בצה"ל, אבל ראשי הפאתח למשל - לא 'אוהבי ישראל גדולים', נפגשים עם בכירי צה"ל לקפה ברמאללה או במקומות אחרים כל שני וחמישי.

עם מתנחלים הם לא ייפגשו.

ועובדה שהערבים מצפים מצה"ל להגן עליהם מפני המתנחלים, ואומרים את זה לאחר כל תג מחיר, ולא מצפים מהמתנחלים להגן עליהם מפני צה"ל.

ברור שערבי יפחד יותר ממתנחל מאשר מחייל.

חבל שבכתבה נשמעים מסרים סותרים.אביר על סוס

הם אומרות דבר אחד וברטלר אומר דבר הפוך.

ואגב, ההתייפיפות שלו בעניין הצבא לא משהו.

גם אם לא מסכימים למה שהיה בחטמ"ר אפרים - יש מרחק רב בין זה לבין 'אוהבים את צה"ל.

הפגנות מול בתי קצינים למשל הם חוקיות לגמרי, ועם זה יש בהם אמירה מאוד חזקה וברורה.

אם הצבא בעצמו אומר ששליש מפעולותיו הם נגד יהודים, אם הרמטכ"ל אומר ש'הימין מסוכן מהחיזבאללה', שר הביטחון לשעבר קורא לירות ביהודים, וראש המוסד לשעבר אומר ש'החרדים יותר מסוכנים מאיראן' - האם כ"כ קשה להבין את חוסר האמון בצה"ל?

סליחה?אנחנו אוהבים את החיילים! אין שום בעיה באמירהאלירז

כזו!!

יש הבדל בין 'אוהבים את החיילים' ל'אוהבים את צה"ל'.אביר על סוס

כבר בכתבה עצמה רואים שההתייפיפות לא עזרה במאומה, ושהצבא 'לא קונה' את האמירות האלו ('תם עידן התמימות').

הוא אמר שהחיילים אוהבים אותנו, ולא הפוך.. אז בכללאאלירז

אין מה לטעון נגדו בעניין.

וגם צה"ל כגוף - במטרתו המקורית - הוא דבר מאוד אהוב!

אבל זה בדיוק העניין, משחקים לידיים שלהם!צעיר ושרוט

יש אנשים וגופים שיש להם אינטרס להציג את המתנחלים (כמו שאומר פה הרב ברנד) כמשהו מפחיד אלים ושצריך להשקיע בו המון מאמצים (שליש מהכוח וכו'..) והכתבה הזאת ועוד דברים בסגנון פשוט עושה להם את העבודה בכ"כ קלות! 

וזה שההפגנות מול קצינים הם חוקיות/לגיטימיות ושי בהם אמירה לא סותרת את זה שאוהבים את צה"ל. אפשר להפגין מול קצין או כמה שעושים טעויות/מוטים פוליטית, זה לא סותר את זה שאוהבים את צה"ל...

במקום להשקיע אנרגיות לעצור את הדמוניזציה ולהסביר בצורה פשוטה לעולם ולאחינו היהודים המוזנים מהטלוויזיה מה קורה, למה קורה, וכמה הכל מנופח, עוזרים לאותם אלו שמכפישים אותנו!

זה כ"כ נאביבי שפשוט אני לא יודע איך להגיב.אביר על סוס

עשרות שנים של הסתה ייפסקו רק כי נשיר 'אוהבים את צה"ל'?

המתנחלים שרו את זה בגרון ניחר אלפי פעמים, והראו שהם אוהבים את צה"ל יותר מכל ציבור אחר בארץ, וזה לא עזר להם וברור שלא יעזור.

ההתנתקות - גירושל אלפי יהודים מבתיהם - עברה בשקט מופתי כמעט ובקלות רבה - וראה זה פלא, התקשורת לא שיבחה את המתנחלים אפילו ליום אחד בעקבות זה.

אם צה"ל הופך את עצמו לפוליטי, קל מאוד להסביר את ההתנגדות לכך, והדברים יתקבלו אצל כל אדם הגון.

הרבה יותר מאשר גינויים והתייפיפות שלעולם - לא ישיגו את מטרתם.

אז ככה מהסוף קודם כל..צעיר ושרוט

אף אחד לא אמר שגינויים והתייפיפות זה מה שיעזור. והדבר שמפריע לי בכל המערכת הזאת אחרי כל החבר'ה שעושים שטויות זה שרשרת המגנים שלפעמים בלי לבדוק את העובדות בכלל ישר רצים לתקשורת להגיב ולגנות. שוב, הם לא עושים הרבה טוב לשם שלנו..

אם לא יעזור לך לעשות הפוך ממה שאומרים עליך שאתה עושה? מה כן יעזור? לעשות (או לדבר ולעודד) את אותו דבר ולספק להם חומר בערה?

יש מרחק רב בין ללכת סביב כבר מימון ולשיר אוהבים את צה"ל לבין לשנוא את צה"ל על כל מה שקשור אליו..לא להסכים עם משהו או מישהו או עם חלק ממה שהוא עושה לא חייב ישר לגרום לשנאה והתקפה. (גם בתוך ציבור המתיישבים וגם כלפי חוץ)

אומרים גם שחוק השימוע הוא לא דמוקרטי, אז מה?אביר על סוס

האם בגלל זה על יוזמיו להבהל ולומר: אם אומרים שאנחנו לא דמוקרטים אז בא נגנוז את החוק, או שעליהם להסביר מדוע החוק כן דמוקרטי ולא מסוכן כפי שהתקשורת מציגה אותו?

במקום לנסות לברוח מהמעגל הזה שאף פעם לא יגמר - שהרי תמיד התקשורת תכפיש - וגם אם לא יהיה על מה - היא תיזום דברים בעצמה בכדי לעשות זאת - ואם צריך גם תחזור על חומרים ישנים, הדבר הכי חכם הוא להשתמש במה שכבר נעשה ממילא למינוף הסברתי.

יש לומר בצורה ברורה, שהצבא נהפך יותר ויותר לצבא פוליטי ע"י ברק שפשוט מבעיר את השטח ומלבה את השנאה, ושגם אם לא מסכימים לכל פעולה, בהחלט מבינים את המניע לכך, ולכן האחריות כולה מוטלת על ברק ועל נתניהו שנותן לו יד חופשית לנהוג בחוסר אחריות שכזה.

אם הדברים יוסברו פעם אחר פעם בצורה כזו - אין בכלל ספק שהם ישפיעו ויובנו היטב ע"י הציבור.

הלוואי הלוואי שהכתבה הזאת היתה מסבירה משהו..צעיר ושרוט

ומשתמשת במה שהיא למינוף הסברתי. הלוואי! זאת באמת היתה הזדמנות טובה, והיא פוספסה..

כל מה שהיא עשתה זה את ההפך הגמור!

דיברתי על מה שצריך להיות לענ"ד, ואכן לא נעשה.אביר על סוס

אם כי ישנם בודדים, כמו קלמן ליבסקינד למשל ועוד, שבהחלט הסבירו בצורה טובה והגיונית למה הם כן מבינים את נוער הגבעות.

ברור שאם היו עוד הרבה כותבים כמוהו - הכל היה נראה אחרת לגמרי.

אוקי, צודק..צעיר ושרוט

וכמו שכתבת בשרשור אחר - בלוק ממטר אמור לפצוע. 

אז כנראה שזה לא היה בלוק, אלא אולי אבן קטנה, אולי בכלל חצץ?

לפי מה שאני שמעתי (ושוב הכל שמועות) היה איזה מישהו שבלחץ האוירה והשטויות פתח את הדלת של הג'יפ וזרק עליו אבן, או אולי נכון להגיד הטיח או השליך, לא בחוזקה. ובכלל זה היה באזור רמת גלעד ולא בבסיס. 

חוץ מזה כל הסיפור עם הבסיס, שחבר'ה באו ובשביל למחות על כוונת ההרס רצו להכנס לבסיס ולשבת שם בלי אלימות, נכנסו היו כמה דקות ויצאו. מכאן להגיע ל"נכנסו 200 רעולי פנים, ו"היה צריך לירות בהם", רק התקשורת מסוגלת לגרום. 

אז אם במקום להצדיק או לתקוף מישהו היה שם דברים בפרופורציות, אולי המצב היה יותר טוב. 

אבל במקום זה מגנים ותוקפים את המגנים ומגינים על המגנים.. 

זה לא על רגל אחת אבל-כל הזמן שמח

באמת מי את חושבת שעושה את התג מחיר, אם לא "נוער הגבעות", את רואה שיש כל כך הרבה שמגבים את זה.

ומה הקשר ל"לא תרצח", זה רק על יהודי.

יש מצווה להרוס ולשרוף עבודה זרה יש דעות שמסגד גם הוא נכלל בעבירה הזאת, אז בעיה אין מצד הדין ולא מצד המוסר כי ה' צייוה אותנו.

הויכוח כאן הוא רק איך אנחנו נראה כלפי חוץ.

אנחנו חושבים שאם נגיד את האמת בקול אז אנחנו ננצח, כי ככה זה המדינה פה תהפוך למדינה יהודית אמתית.

אם את רוצה עוד את יכולה באישי

שבוע טוב!

יש עצור מהאירוע בחטמ"ר אפריים?אנונימי (פותח)

לא ראיתי דיווח על זה בשום מקום ולא בחוננו.

אולי באמת תגובת צה"ל בכתבה מגלה משהו...?

ראיתי לטובה

וממש לא אהבתי מה ששמעתי מאלירז וחברתה. במיוחד שאמרה ששמחה ששורפים מסגדים ...

שבשבילה זה בוקר טוב !!  (עצבנה אותי

וגם לא אהבתי את הגולגולת-רעל על החולצה...

מצטערים שאנחנו לא עצובים כשנשרף מסגד..שמוליק פיין

בס"ד

מעניין אותי מה כן אמור לעשות לנו שמח על הבוקר..? הטילים שיש כל בוקר בדרום? המסתננים שחודרים כל יום לארץ? או שיש עוד דברים שעושים שמח על הבוקר..?!

אבל למה כל העולם צריך לדעת מזה??קטיף שנית
למה לא?אביר על סוס

אם אתה לא מאמין בדרך הזו (אני למשל סובר שזו טעות, אבל מסיבות אחרות) אז זה עניין אחר, אבל אם כן - מה העניין להתבייש בזה?

ואף אחד לא נעצר בגלל משפט כזה.

כי זה לא מה שאמור נער גבעות.קטיף שנית

מה שאמור לאפיין נער גבעות זה התיישבות, בנייה וכיו"ב.

כל השאר לא אמור להיכנס לכתבה על נוער הגבעות.

כנראה שהם חושבת אחרת.אביר על סוס
או שהם פשוט לא חושבים על התוצאות של מה שהם אמרו...שמשון ר
אז אני כנראה לא נערת גבעות..אלירז

כי בנייה בא"י אמורה לאפיין יהודי.. כל יהודי!!

כנ"ל התיישבות..

זה שאנחנו "קבוצת קיצון" - זה כי יש לנו אמירה יותר נוקבת!!

אמירה מול הערבים - בלתי מתפשרת!!

אז לכי תתראייני במקום אחרקטיף שנית

שאינו רמת מגרון.

מ' אני לא יודע מתי פעם אחרונה היית ברמה..שמוליק פיין

בס"ד

אבל רוב החבר'ה ברמה מסכימים יותר עם יצהר מאשר עם מאיר..

לא 100% אבל די נכון...יהודי מרמ"ג
מעניין אותי מה האנשים שהקימו את הרמה חשבוקטיף שנית

לא מה האנשים שגירשו משם באלימות את האחרים חושבין.

לא נכנס לזה אבל יש צד אחד שהתנהג באלימות..שמוליק פיין

בס"ד

חוץ מזה מה זה קשור..אז מה אם דניאלה נגד זה..? היא גם הקימה את שבות עמי אז מה בשבות עמי לא היו מטנזמים..?

זה לא קשור.קטיף שנית

זה קשור לאופי של המאחז.

'קטיף שנית' אתה בצד של מאיר או דניאלה?אביר על סוס

או של שניהם?

עד כמה שידוע לי, בצד של מאיר...שמשון ר

ומאיר לא היה קשור למריבה

מעניין מה האנשים שהקריבו ת'חיים בשביל הגבעה חושביםיהודי מרמ"ג
מסתבר שאת באמת לא...החיים יפים...

נוער גבעות! נוער הגבעות הוא נוער שאומר ארץ ישראל בכל מחיר, גם אם המדינה לא מרשה. זה שהיצהרניקים הפכו את זה למלחמה נגד הערבים זה לא נכון, המלחמה היא על ארץ ישראל, ולא נגד הערבים )אלא אם כן הם מפריעים להתישבות יהודית כמובן...)

ואת אומרת את זה בתור? אחת מבפנים?שמוליק פיין

בס"ד

אחת שמכירה מישהו בכלל?

פעם נוער גבעות היה ג"כ נלחם בערבים.יהודי מרמ"ג

עד שהגיעו נוער למען והפכו את כולם לפוליטיקאים.

זה אמור להיות מלחמה על ארץ ישראלשמשון ר

ובכל מה שמפריע לארץ ישראל להתפתח, אם המדינה, אז היא האויב וא5ם הערבים, כנ"ל. היצהרניקים הפכו את כל המלחמה נגד הערבים ולא על הארץ...

אגב, החיים יפים זה הייתי אני מניק של חבר...

ברור.יהודי מרמ"ג

ברור שפועלים מאהבת הארץ.

אבל נוער למען שוכח שיש גם את מצוות הורשת הארץ.

זה ויכוח עקר. יש נערי גבעות כאלו ויש כאלו.אביר על סוס

זו לא קבוצה מוגדרת אז יש כל מיני.

מה שחבל הוא שכתבה הובאו אנשים שאומרים דברים ממש סותרים.

למה חבל? לא יכול להיות לנו דעות סותרות?אלירז

האם זה סותר את זה שמאיר ואני מדברים לצורכי מאבק, גם אם אנחנו חושבים שונה?

זה דווקא דוגמא מצויינת לכל הזרמים האחרים של ציבור המתנחלים - לעבוד יחד למרות חילוקי הדעות!

זו הסברה גרועה, שכל אחד אומר משהו אחר.אביר על סוס

שאין קו אחיד.

אחד חושב שתג מחיר והפריצה לחטמ"ר זה בכלל השב"כ, ואחרים אומרים משהו שונה לגממרי.

ו, לוזוכר איך זה היה בדיוק, אבל הוא אמר משהו כמו 'לא להכתים את כל הנוער בגלל כמה טיפשים' ואח"כ מייד ראו אתכם' - לויודע אם הרבה שמו לב אבל לי זה מאוד בלט.

טוב ,אולי גם נהיה עצובים שמחבל מת... בלנ"ד...יהודי מרמ"ג

לא אהבת את הגולגולת!?!? איפה אהבת ישראל שלך!?אלירז

שכחתם ת'אגרוף... (לא של כ"ך, אמיתי.)יהודי מרמ"ג

כן זה מה שעושה בוקר טוב...מרדכי
עבר עריכה על ידי מרדכי בתאריך כ"ט כסלו תשע"ב 02:08

מה לעשות?

את לא היית שמחה אם היית שומעת שמסגד אל-אקצה נשרף?

כמו כן יש אנשים שהבוקר טוב שלהם זה הקבוצה שאני אוהד ניצחה הלילה, אבל יש כאלה ששמחים שעוד מסגד נשרף בתקווה שארת ישראל תהיה נקייה מעבודת אלילים, עבודה זרה, טומאה וכל שאר הדברים שמורידים מקדושתה של ארצנו.

דבר ראשון ילד בור ועם הארץ,איסלם זאת לא עבודתאנונימי (פותח)

אלילים.הם מונותאיסתים בדיוק כמוך. דבר שני אני לא מבין למה אתה לא חושב אפילו מטר קדימה מבחינות שהם לא הרסו לי לקחו לי!  שמעת כבר ששרפו בתי כנסת ומכוניות של יהודים ברמלה? אני אישית בטוח שזה תוצאה של תג מחיר . תג מחיר סתם הורס את התדמית וגורם להתססה של הערבים . את הזעם צריך להפנות לאירגוני השמאל והמממשלה אם כבר. חנוכה אור.

דבר ראשון, אתה תדבר אליו יפה!אלירז
דבר שני, יש הגורסים גם בחז"ל שהאיסלאם הוא גלגול של כל מיני עבודות זרות, כמו מרקוליס.. כיון שדרך עבודתם במכה,היא לסרוק אבנים במקום מסויים, ויש עוד כמה דוגמאות שאני לא זוכרת, אז לאט לך, עם הבורות..

דבר שלישי, שריפת בתי כנסת ומכוניות ביפו ובעכו ובערים המעורבות בהם פעילים גרעינים תורניים, קדמו לתג מחיר, מתבצעות כבר שנים, ואם כבר, התג מחיר שלנו הוא תוצאה להתעללות הערבית הזו, ולא הפוך.

דבר רביעי, הערבים לא צריכים סיבות כדי לרצוח וכדי להיות מותססים, תפסיקו לדאוג לתדמית, תתחילו לדאוג לחיים שלכם.

חג שמח באמת!!!
אתה מצדיק אנטישמיות, וזה חמור ביותר.אביר על סוס

התג מחיר הוא תגובה לאנטישמיות הערבית, ולא להיפך.

אסור להפוך את הקורבן לתוקפן.

מה רע בלהיות תוקפן?? זה המטרה!!אוהב יהודיםאחרונה
אז מאיר ברטלר בילבל את שכלדי"מ
עבר עריכה על ידי די"מ בתאריך כ"ח כסלו תשע"ב 23:38

ואז?!

ואז?!שמשון ר

מאיר אמר את מה שהוא חושב, ומי לא מכיר אותו הוא נגד תג מחיר! הוא חושב שיש עוד דרכים לשנות ושזה לא הדרך (ולא בגגל אהבת ערבים או פחד מהמדינה, זה באמת מה שהוא חושב) ואולי אתה לא יודע אחרי כל תג מחיר מתקשרים למאיר ורוצים שהוא יגיב וכל פעם הוא מסרב לגנות ומסרב להגיד שהם אנישים רעים וכו'

יש לי שאלה אליך?: למה אין מי שמגבה את התגי מחיר?! למה כל פעם שיש תג מחיר כל מי שבעד שותק כמו קבר?! שיתראיין בעצמו! שיגיד בגאון "אנחנו בעד לשרוף מסגדים " ומסביר למה זה טוב?! למה הכל צריך ליפוך על מאיר ואיתמר בן גביר?! ושניהם נגד! ואז אתם אתם מפלאים שהם יוצאים נגד התגי מחיר! אם אתם חושבים שזה הדרך, תגבו את עצמכם, למה אין נציג יצהרניק שמתראיין לתקשורת?! אה? פעם חשבת שיש יותר בעולם מאשר הבועה שלך? אם אתה עושה משהו, תגבה את עצמך ואל תתלונן שאנשים יוצאים נגד בגלל שעכשיו רואים את נוער הגבעות בתור אירגון תרור ולא אירגון התישבות, או שפשוט טתה לא מבין את ההבדל ביניהם..

כי מי שבעד לא עובד עם התקשורת..שמוליק פיין

בס"ד

והוא חכם ומבין שאין עניין להעצר על זה שהוא בעד ת"מ..

אין עניין בתג מחיר ללא הסברה.אביר על סוס

(כמובן לשיטת מי שסובר שזה בכלל דבר מועיל).

כל פעולה ללא הסברה, תהא אשר תהא, נדונה לכישלון.

בינתיים לא שמעתי שעוצרים מי שמסביר את הרעיון  שעומד מאחורי תג מחיר, ולכן לענ"ד מי שחושב שזו הדרך הנכונה - שיגיד את זה לתקשורת.

אז הנה הסבר:שמוליק פיין
כי למי שתומך בתג מחיר חשוב להישאר בפעילות,קחו עמכם דברים

ולא להיקבר במרתפי היחב"ל...

אבל לא עוצרים אנשים על על זה.אביר על סוס

זה שמישהו מסביר על משהו עדיין לא אור שהוא עושה אותו.

אפשר להסביר מה ההיגיון של זה (לדעתי אין בזה שום היגיון אבל למי שחושב שכן) .

(אגב, אני חושב שברטלר לא בהתנערות מזה אבל כן בעניין השב"כ:

זה שלא נתפס אף מתנחל אחד בדברים האלו, והיחידים שנתפסו שתיכננו דברים כאלו היו ערבים, מלמד שכנראה רוב התגי  מחיר אם לא כולם הם בכלל מעשי ידי השב"כ/ערבים או לא יודע מי, אבל לא נוער הגבעות).

למה אתם לא חכמים?החיים יפים...

יופי, יש סירטון שמסביר (בערך) למה עושים תגי מחיר, אז תהיו קצת ראש גדול וכל פעם שיש רעש מסביב לענין תשלחו לתקשורת את הסרטון הזה וזהו! למה אתם לא יכולים להגדיל ראש ובגלל זה לדפוק את כל נוער הגבעות (גם מי שלא תומך בזה)

"לדפוק את נוער הגבעות.." ? על מה אתה מדבר..?שמוליק פיין
כנראה שהחברה מאסו בתקשורת...יהודי מרמ"ג
כי כל מה שלא יהיה לך קל, אל תעשה..החיים יפים...

לפחות זה מה שאתה אומר, התקשורת רוצים לעשות כתבה על נוער הגבעות, בכיף! אז למה לא מנצלים את ההזדמנות לעודד התישבות במקום לבלבל בשכל?

את אפילו לא מבינה למה אנחנו לא עובדים עם התקשורת..שמוליק פיין

בס"ד

אנחנו מעדיפים לעודד דברים אחרים מאשר התיישבות..

אנחנו מעדיפים גם וגם.יהודי מרמ"ג

אנחנו לא רואים איך התקשורת תעזור לנו במחילה.

מלחמה בערבים?שמשון ר

אתה אומר שהמלחמה שלך היא בערבים ולא מלחמה של התישבות או שלא הבנתי אותך? וזה בדיוק הבעיה שלך, אתה לא מבין כמה שאתה מנותק מהמציאות...

'החיים יפים'- צודק לגמרי.אביר על סוס

לצערנו הסברה לא היתה הצד החזק של נוער הגבעות, הלואי וזה ישתנה.

יש לנוער הגבעות הסברההחיים יפים...

אבל לא לעושי התג מחיר, לנוער הגבעות יש את איתמר ומאיר שעושים עבודת קודש

למה את/ה חושב שנוער הגבעות זה איתמר ומאיר..?שמוליק פיין

בס"ד

אני לא יודע מי אתה אבל אתה נראה לי לא קשור לעניין בכלום..או שאתה מכיר סוג מאוד מצומצם של חבר'ה..

היא לא אמרה שנוער הגבעות זה איתמר ומאירשמשון ר

היא אמרה שהם ההסברה של נוער הגבעות ושהם עושים עבודה מעולה בזה, מה לא מובן?

לתג מחיר אין הסברה?די"מ

פשוט הם עושים את זה בעצמם

http://www.hakolhayehudi.co.il/

למה?די"מ

כי להתראיין לתקשורת זה הדבר הכי דפוק שאפשר לעשות למי שיש לו תורות קצת  יותר עמוקות מהתורות של הכנהיסטים.

ותורות כאלה אי אפשר להעביר בראיון של שעה וכשמהראיין עניינו במקרה הטוב שיקולי רייטניג ובמקרה הגרוע לדפוק אותך.

נכון תורות פשוטות אפשר להעביר תורות עמוקות אי אפשר להעביר.

ולכן להתאריין זה דבר טיפשי.

בשביל זה יש את "הקול היהודי" ששם מסבירים.

ברוך ה' רוב אנ"ש לא מתראיינים בעזרת ה' בקרוב אף אחד לא יתראיין.

לדוגמא הכבתבה האחרונה מי שלא שם לב בזמן שמאיר אמר שהוא נגד תג מחיר וזה בטח השב"כ הראו משהו שאלירז אומרת (לא זוכר בדיוק).

מה שיוצא מזה נוער הגבעות לא מקשיבים לאף אחד אפילו לא ל"אחד ממנהגי נוער הגבעות"

אם במקום להתראיין תתראיינו ותכתבו מאמרים בקול היהודי (ויש מעל 3,000 כניסות בשבוע) ותדברו עם אנשים בטרמפים זה יותר יועיל.

נשמה לכי תדעי מה היה שם באמת...שרון כהן

יש דבר כזה שנקרא ע-רי-כה!!! 

כלומר אפשר לחתוך דברים שאנשים אמרו ולקוע אותם במקומות אחרים לא קשורים...

כן כפרה התקשורת עושה את זה!!

אבל כן היו דברים שם שאלירז והבנות אמרו שזה מה שהן באמת מאמינות..

" משיח " "בית מקדש וכוהנים"

נכון שלא עם הכול אני מסכימה והיו דברים שהייתי אומרת אחרת... (לא בקטע של מעודן יותר...)

בכול מקרה כתבה בסה"כ טובה... הייתי עושה שינויים קטנים.. אבל זאת אני ודעתי נשארת איתי..

את יודעת, גם "הבא להרגך" זה מפורש בתורה.יזהר
רק שאלה לגבי תחילת הכתבה-כתמר יפרח

הראו שם (או יותר נכון לא כ"כ הראו) איזו מישהו שמתחבאת, ולא כ"כ היה מובן עניינה..

הסברים?

היא התחבאה כי היא חשבה שאנשי צוות הצילום הם חייליםאלירז

שבאו לגרש..

והיא לא רצתה להתראיין מראש.

הדמיה של אוטובוסים ממותגים - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 2 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 3 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 4 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 5 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 6 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 7 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 8 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 9 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 10 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 11 - חל"פ הגבעות AIנ אאחרונה
כל דכפין ייתי ויחזהימח שם עראפת

קיצור, בא לי לעשות טיול כמה ימים ביו"ש. יש בעיה, בטחונית בלילות. אי אפשר לישון במצפה מבודד וכדו'. קיצור, חשבתי לטייל מחווה לחווה, דהיינו לפתוח אוהל בחוות ולישון שם, ולהפוך את הטיול מסתם טיול, לטיול בלי שבילים, מחווה לחווה. קיצור, מישהו מתעניין בקונספט?

בואו נארגן קבוצה ונתקדם.

ראיתי שיש עכשיו תוכנית להחזיר את השליטה לכביש 449נ א

ליד עפרה. ויש את חוות חסד לאברהם ואת חוות האורנים שנמצאות באזור היישוב עפרה.

אשמח לשמוע מידע על התוכנית ועל החוות, אם מישהו יודע..

תודה

קטע. נסעתי משם לפני 10 שנים הביתה לבית אלמשה

אף פעם לא חשבתי שיהודים לא נוסעים משם.

שמעתם על חוות חסד לאברהם ועל חוות האורנים ליד עפרהנ א

אשמח למידע

איזה מידע?רקאני
כל מידענ אאחרונה
רצף של הרס בגבעות - חייבים לעצור את זה!!נ א

בס"ד

שלום לכולם!

כולנו רואים שבחודשים האחרונים מתרחש הרס רחב בגבעות ביהודה ושומרון.

תנו עצות מה כדאי לעשות כדי למנוע את ההרס הזה?

עם ישראל!! תקימו גבעות בכל אזור בארץ!! תצטרפו לגבעות קיימות!! חייבים להפוך את הגבעות ליישובים!!

תנו עצות מה כדאי לעשות כדי למנוע את ההרס הזה?נ א
להצביע למי שבאמת מייצג אותך...הסטוריאחרונה
כזכור במו"מ הקואליציוני, סמוטריץ' רצה ביטחון, בליכוד התעקשו. בסוף סוכם שהוא יקבל שר במשרד הביטחון עם אחריות על החלקים האזרחיים.

אחרי החתימה - גלנט בשיא החוצפה סירב לבצע את מה שנחתם, בטענות שאי אפשר לפגוע בשיקול הדעת של המפקד והושגה פשרה שאם הפינוי משיקולים בטחוניים - זה נשאר בסמכות אלוף הפיקוד. לכן בצו ההרס של בית ענות, הוא כתב את הטענה האבסורדית ש: "המקום פוגע בשלום תושבי האזור".

אם כל הטפשים בהתיישבות האידיאולוגית שמצביעים ליכוד, היו מצביעים לצה"ד, היתה ממשלת ימין בראשות נתניהו אותו דבר- אבל ההתישבות היתה באמת בידי סמוטריץ'.

חל"פ הגבעות - AI. מה דעתכם על זה?נ א

אשמח שתעבירו את התמונה בקבוצות. תודה רבהנ א
מי שמעוניין/ת לקבל את התמונה במייל, נא לשלוח מיילנ אאחרונה

לכתובת: chalaphagvaot@gmail.com

אפשר עדיין להשיג קפוצונים או חולצות לזכר אהוביה?הגבעות בלב תמיד

של יהודים בואו ורשו ארץ

ואם יש צמידים וכו גם יש ביקוש..

אני בת, מעדיפה לקנות מבנות כמה אם אפשר או שישלחו בדואר 

נירו ניר, שירו שיר, כבר הנצו ניצניםימח שם עראפת

יא! איזה יופי! אני מת על לראות נבטים נובטיםקעלעברימבאר

והעשבים גדלים. זה אחד הדברים היפים בחורף.

אפילו הטחב הירוק שגדל בין המדרכות אחרי הגשמים יפה בחורף.  (אגב רואים שהנבטים בתמונה העליונה הם דו פסיגיים)

עשית לי חשק לצאת ולחפש נבטים שנבטו מהגשםקעלעברימבאר
🤩פתית שלגאחרונה
גבעה או חווה על שם צ'רלי קירקאדם פרו+

הוא רוצה שננציח אותו

וגם אף שמאלני לא יתחיל עכשיו להרוס

חווה על שם צרלי

קדימה. מי לוקח את הכפפה.

לטרמפ יש ישוב,

למה שלצרלי לא יהיה?

(גבעון חובט במצח)ימח שם עראפת
הגבעון הנ"ל הוא השמש של בית הכנסת?קעלעברימבאר
קפיץאחרונה