נרא לי שבעניין של תג מחיר עיבדת את הצפון וחבל לא רק בכתבה הזאת רואים את זה אלא גם בכתבה בערוץ 2 וכמו שאתה לא היתה רוצה שיוציאו אותך מהציבור שלך ואתה זה שזעקת על זה שמגנים ומוצאים את נוער הגבעות מהציבור כך גם אל תעשה לחברה במרכז הרב ואני לא נכנסת לדיון אם הם עשו את זה או לא, לא חשוב כרגע מי עשה אנחנו ציבור אחד נרצה או לא נרצה ואגב לעניות דעתי לגנות בתיקשורת לא יעשה לאף אחד טוב לא לחברה האלה ולא לך.... 20111228000248.htm
מאיר אני מאוד מאוד מעריכה אותך אבל*מדינת יהודה*
^^^^^^^אבגדה
זאת הכתבה שהתפרסמה היום בערוץ 7*מדינת יהודה*
מצטרפת לקריאה!אמא אדמה
מאיר כל הכבוד על הכתבה החדשה ואין צורך תמיד לדברלפרוש כנפיים
בתקשורת זה סתם מחתים ציבור שלם.
אנחנו היום צריכים להשקיע באחדות ולא בפילוג. שעם ישראל מאוחד אף אחד לא יוכל לנו.
בשורות טובות.
בצפייה לביין אריאל,
סעדה
מאיר אומר שהוא שמח שהבינו שזה לא "נוער הגבעות".ספתינדוידהש'ך
אבל הוא לא דיבר על זה שמנסים לתופר את מרכז..
הוא פשוט לא מופתע שהורידו את זה ממנו.
כיון שאני בטוח שמאיר מעיין פה מידי פעםירנן
אז אני גם אצטרף, דבר ראשון להערכה,
מעריך מאוד את פועלך,
אבל, בתור חבר ואוהב אני מנצל את ההזדמנות,
עוד לפני שתטפס על עץ שלא תוכל או לא תרצה לרדת ממנו,
תזהר! אתה משתכשך כבר די ב'עמוקים' של הפוליטיקה,
והדרך קצרה מכאן לסחרור שפוקד כל מי שמתקרב לעמדות כח כאלה,
לחצים, אינטרסים, ועוד כהנה וכהנה,
ופתאום הבנ"א מוצא את עצמו אחרי שנים בוגד ומפנה עורף לכל היקר לו..
לא צריך להרחיב.. מקוה שמובן,
והלואי שתקדש שם שמים ולא להיפך ח"ו
אמן.
אלירז
לירנן - אתה צודק במאה אחוז.66
אני חושב ש:dan_land
א:מאיר לא גינה אף אחד.
לעניות דעתי
הוא מנסה להעביר שתג מחיר לא מועיל לנוער הגבעות(ולא לארץ ישראל וכו וכו) ולכן לא הגיוני שנוער הגבעות יעשה אותו.
כנ"ל בפריצה לחטמ"ר. זה לא עשה שום טוב(אולי זה חימם את הלב אבל לא יותר) וזה גם פוגע בנוער.
חבר'ה הגיע הזמן שתתבגרו.
לטווח הארוך וגם לקרוב אין כל כך תועלת בגי מחיר.
לכן כולם מנסים להתנער מזה.
אולי נשקיע את הכוחות שלנו בדברים יותר רציניים ויעילים?
ממש.אוריין
בס"ד! הרב כהנא צדק!
לא גינה. גם כל הרבנים לא גינו . הם בסה"כ ניסו להעביר שתג מחיר זה לא מועיל...
תעשה טובה...
נוער הגבעות בעד תגי מחיר וגם עושה תגי מחיר. זה שלמאיר ולעוד אנשים זה נראה לא טוב למאבק, סבבה הם יכולים לדבר לשכנע אבל לא בתקשורת. או שיגידו שהם ספציפית נגד תג מחיר. אבל להגיד שנוער הגבעות לא עושה דברים כאלה זה שקר.
אם אני יהיה נגד צעדה לירדן[נניח כן?..] כי זה נראה לי מזיק למאבק או לוידעת מאיזה סיבה- אני לא יצא בפרסומים נוער הגבעות לא עושה צעדות לירדן , זה לא אנחנו זה מיעוט שמכפיש את הנוער הנפלא הזה.. וכו' וכו'...
מובן? אנחנו נגד משו- אז נפתור אותו בתוך הציבור שלנו או שלא נפתור אותו.. בכל מקרה להצטרף למועצת יש"ע וכל הרבנים החמודים זה לא מה שיעזור זה כבר באמת להיכנס לפוליטייקות ולהגיד דברים שנשמעים טוב לאוזן. [לא שאני נגד אבל לא צריך לגנות , או להיות נגד כל דבר שנחשב "קיצוני" באופן אוטומטי או לחרטט ת'מוח שנוער הגבעות לא עושה תגי מחיר]
אגב,אוריין
בס"ד! הרב כהנא צדק!
כל הכבוד למרכז!!!!!!11 תותחיייםםם לגמריי!!1
^^^^אבגדה
מאיר תישאר כאן, אל תלך לתשקורת הזאת!!!אריאל דל"ת
אורייןdan_land
אם תג מחיר מזיק-אז הוא מזי בתקשורת.
אני חושב שנכון להילחם בתקשורת.
כשנער\נערה הולחים לעשות 'תג מחיר' צריכים לדעת מה יהיו התוצאות...
לא נעים לי להשוות אבל אני בטוח שאת מכירה כמה מיכרים של תגי מחיר אמיתיים(ולא גרפיטי\הצתת שטיח)
ואני חושב שאת יודעת איך הם ניגמרו.
לזה את רוצה להגיע?
מנגד, אני הייתי עד ל'תג מחיר' של הצבא.
לזה אני רוצה להגיע...
משו קטן..אל תחיו בסרטשיפקה
יש גם בחורי ישיבה ממרכז שהם לא 'מרכזניקים' קלאסיים.יש שם גם כמה נוער גבעות...
ב"הצלחה לכולם בכל מלאכת הקודש!!!
כולם כאן חיים בסרט של התשקורת!!!רחל=)
מה זה משנה מי זה היה?
נכון, זה לא היה "נוער הגבעות", ו"שיפקה"- אולי יש במרכז בחורים שהם נוער הגבעות, אבל זה לא אומר שהם אלה שהיו שם... אני דווקא שמעתי על כמה חבר'ה מאוד עדינים ונחמדים שהיו שם..
אולי תפסיקו להאמין לתשקורת??????????? איך יכול להיות שהיו שם מרכזניקים? איך יכול להיות שהיו חבר'ה עדינים ונחמדים??
תשובה: כי מה שאמרו בתשקורת בכלל לא נכון!!! בסה"כ קבוצה של בחורים הלכה להפגין על ארץ ישראל, ואולי גם פרצו שער של בסיס, אבל זהו! בזאת הסתיימה ה"ההתקפה האלימה של פורעי החוק, אנשי הטרור היהודי". ונכון, אולי גם 3-4 חבר'ה פינצ'רו כמה גלגלים. אבל לא היה שם שום דבר מעבר לזה. (ואני מדברת על הבסיס, לא על מקומות אחרים)
ואם מבינים מה באמת היה שם, מבינים שיכול להיות שרוב הבחורים שם היו ממרכז, ויכול להיות שהיו שם בחורים עדינים ונחמדים, שחלקם בעז"ה אולי יהיו גדולי הדור הבא...
וכן יהי רצון ונאמר אמן!אלירזאחרונה
דניאל-אוריין
בס"ד! הרב כהנא צדק!
אני יגיד לך משו- אם כל אחד שלא נראה לו משו ירוץ לתקשורת לגנות זה יפצל את הציבור שלנו שגם ככה מפוצל.
אנחנו צריכים להתאחד למען המאבק על א"י . כי רק כ"ך ננצח...
לא כל מעשה שכולם מגנים אותו ולא תומכים בו הוא פסול. ואנחנו לא צריכים להתבייש להיות "קיצוניים" אם יש בזה צורך.
אני מאמינה שכל אחד שפועל בדרך שלו עוזר למאבק כל עוד הוא לא פוגע באחרים שעוסקים במאבק בצורות שונות. אם מאיר חושב שצריך להלחם בתקשורת אחלה , מעולה. אבל בלי לגנות יהודים צדיקים שנאבקים על א"י. [ושוב זה ממש לא רק מאיר פשוט ממאיר ציפיתי אולי ציפינו ליותר..]
אני לא מכירה מקרים של תגי מחיר, אבל אני יודעת שמי שפועל חכם זה נגמר בטוב... מי שפועל לשם שמיים ובוטח בה' - ה' עוזר לו.. אני מאמינה בזה באמונה שלמה.
אני חושבת שתגי מחיר זה באמת הנשק שלנו כדי להלחם בערבים ולא לעבור בשתיקה על פינויים/פיגועים וכדי להחזיר קצת,לפחות קצת מהכבוד של עמ"י..
בעז"ה גם נגיע לתגי מחיר של הצבא שאני גם בעד אתה יודע.....
ווואוווו אנשים יש מישהו שקורה את התגובות ולא אנשים*מדינת יהודה*
יותר מדי נחמדים שאוהבים אותכם אז בבקשה תתחילו להיזהר....
לבנות עוד גבועות זה יותר יעיל?די"מ
השאלה מה אתה רוצה
גם אנידי"מ
רצף של הרס בגבעות - חייבים לעצור את זה!!נ א
בס"ד
שלום לכולם!
כולנו רואים שבחודשים האחרונים מתרחש הרס רחב בגבעות ביהודה ושומרון.
תנו עצות מה כדאי לעשות כדי למנוע את ההרס הזה?
עם ישראל!! תקימו גבעות בכל אזור בארץ!! תצטרפו לגבעות קיימות!! חייבים להפוך את הגבעות ליישובים!!
תנו עצות מה כדאי לעשות כדי למנוע את ההרס הזה?נ א
להצביע למי שבאמת מייצג אותך...הסטוריאחרונה
אחרי החתימה - גלנט בשיא החוצפה סירב לבצע את מה שנחתם, בטענות שאי אפשר לפגוע בשיקול הדעת של המפקד והושגה פשרה שאם הפינוי משיקולים בטחוניים - זה נשאר בסמכות אלוף הפיקוד. לכן בצו ההרס של בית ענות, הוא כתב את הטענה האבסורדית ש: "המקום פוגע בשלום תושבי האזור".
אם כל הטפשים בהתיישבות האידיאולוגית שמצביעים ליכוד, היו מצביעים לצה"ד, היתה ממשלת ימין בראשות נתניהו אותו דבר- אבל ההתישבות היתה באמת בידי סמוטריץ'.
אפשר עדיין להשיג קפוצונים או חולצות לזכר אהוביה?הגבעות בלב תמיד
של יהודים בואו ורשו ארץ
ואם יש צמידים וכו גם יש ביקוש..
אני בת, מעדיפה לקנות מבנות כמה אם אפשר או שישלחו בדואר
נירו ניר, שירו שיר, כבר הנצו ניצניםימח שם עראפת
יא! איזה יופי! אני מת על לראות נבטים נובטיםקעלעברימבאר
והעשבים גדלים. זה אחד הדברים היפים בחורף.
אפילו הטחב הירוק שגדל בין המדרכות אחרי הגשמים יפה בחורף. (אגב רואים שהנבטים בתמונה העליונה הם דו פסיגיים)
עשית לי חשק לצאת ולחפש נבטים שנבטו מהגשםקעלעברימבאר
🤩פתית שלגאחרונה
גבעה או חווה על שם צ'רלי קירקאדם פרו+
הוא רוצה שננציח אותו
וגם אף שמאלני לא יתחיל עכשיו להרוס
חווה על שם צרלי
קדימה. מי לוקח את הכפפה.
לטרמפ יש ישוב,
למה שלצרלי לא יהיה?
(גבעון חובט במצח)ימח שם עראפת
הגבעון הנ"ל הוא השמש של בית הכנסת?קעלעברימבאר

קפיץאחרונה
כנסו >> החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל (חל"פ הגבעות)נ א
בשם ה' נעשה ונצליח
מקימים גבעות חדשות בארץ ישראל ומציבים בהם דגל ישראל לגובה רם
החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל בקריאה לכל מי שיכול, לצאת ביוזמה להקמת גבעה חדשה באזור מגוריכם, להציב דגל ישראל לגובה רם כדי שידעו כולם למי שייכת ארץ ישראל וכן, להביא ולרתום משפחות ואנשים למשימה החשובה הזאת.
להקים גבעה חדשה בזמן זה - זאת מטרה חשובה ביותר.
שלחו תמונות מהגבעה החדשה שהקמתם למייל של חל"פ הגבעות chalaphagvaot@gmail.com
חשוב!! להעביר הודעה זאת בכל קבוצה
החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל
בונים. מיישבים. גואלים.