אני לא יודע מתי היית בצבא ועל איזה צבא אתה מדבר,גם אני סיימתי שירות של שלוש שנים בקרבי,הצבא של היום פשוט מחריב את המדינה,ואני לא מדבר על הגירושים שהוא מבצע אלא על ההתנהלות מול האויבים שלנו,כאשר נכנסו דעות מעוותות לתוך המערכת הצהלית התחיל מנגנון ההשמדה העצמית,לא רק של צהל אלא של המדינה כולה,אני יכול לתת לך אינספור דוגמאות,ואני בטוח שאתה מכיר חלק...נוצר מצב שהצבא של פעם,של 48 כבר לא קיים,פעם היה לצבא הזה הרתעה, מי היה מאמין שלפני כמה עשרות שנים חיילי צהל היו מסתובבים בעזה בגיפים בלי מיגונים,היום גם מרכבה 4 לא יכול להכנס לשם,התחלנו למגן את עצמנו למוות,התחלנו להכניס את עצמנו לגטו(גם בתוך היישובים המוקפים גדר),והאויב יודע לפרש את זה בצורה הטובה ביותר ולכן הוא הרים עלינו אץ הראש,אתה יודע מה הפתרון לזה?
החבר׳ה שנמצאים פה!החבר׳ה שמסתערים על הגבעות,חדורי אמונה,בלי שבלבלו להם בראש או שטפו להם את המוח בצבא עי פסיכולוגיים למינהם,הם התשובה!הם יכולים להחזיר את כבודו האבוד של עם ישראל,בטח לא החיילים שכל הזמן עסוקים בעוד שכפץ או עוד קסדה או עוד פילבוקס להתחבא בו.
שלוש הנערות שאתה מדבר עליהם מהכתבה של קושמרו יותר מועילות לעם ישראל ולמאבק על ארצו וגאוותו מאשר גדוד שלם של לוחמים.
היום האויב הערבי לא ״סופר״ את צה״ל,הצבא אפילו משתף פעולה עם המחבלים/שוטרים פלסטינים,פעם אם ערבי היה רואה חייל הוא היה מתחיל לגמגמם,היום אתה מודע מתי זה קורה? כשהוא פוגש ״נוער גבעות״,אז הוא מתחיל לחשוש,אז הוא מתחיל לפחד קצת,וכן,אם הם לא יפחדו מאיתנו הסוף שלנו באמת קרב.
אם לא נאחוז בארץ ישראל בגבורה ובגאווה אנחנו לא נצליח לשרוד כאן.
ההתבטאות שלך ושל עוד ״מכובדים״ בציבור הדתי מזכירים לי את דברי אנשי יהודה לשמשון:״הלא ידעת כי מושלים בנו פלישתים ומה זאת עשית לנו?״
ובתרגום חופשי לימינו:אתם מזיקים לנו,כל אנשי התג מחיר,עכשיו יקומו עלינו התקשורת,עכשיו האום יגנה אותנו,עכשיו יפנו את כל היישובים(ועוד כל מיני הפחדות),אבל מה שמשון עונה להם :״כאשר עשו לי,כן עשיתי להם!״ אז אם אתה אומר שהמ מתנהגים כמו בהמות ולנו אסור,בבקשה קח את דברי שמשון לתשומת לבך.ועליו אמרו חזל שהוא צדיק וחלק גם סברו שיהיה מלך המשיח.
כאשר אני רואה את אותם חבר׳ה על הגבעות או שומע את משנתם ותורתם-אין מאושר ממני,אני שמח שהנגע לא פשה בכל המחנה.
וכן,מדובר בחלוצים לפני המחנה,אמנם ההולכים בראש גם סופגים את מרבית האש מן האויב,אבל אשרינו שזכינו שיש לנו בעמ הזה כאלו שמוכנים לכך.
ה׳ יצליח דרכם!