חושב חושב מה לעשות עזרכתם בהחלט תעזור
אז כך בתחילת השבוע קיבלתי טלפון משדכנית {אשר מכירה אותי דרך חברים אותי באופן אישי לא פגשה אך דיברנו לא אחת}
הנ"ל מספרת לי חגיגית כי לכבוד חנוכה יש לה הצעה לא מהעולם/משהו משהו.. בקיצור מעניין לעניין הבחורה מספרד !! לא ממוצא ספרדי אלא מספרד, טוב אז אחרי פרטים ראשונים מי מה מו כמה ולמה נתתי אישור ראשוני.
כבר למחרת היא חזרתה אלי כי המשפחה של מאוד התלהבות מאוד וגם היא,
עכשיו היא צריכה להגיע לארץ רק בעוד חודש וחצי!! {זמן לא מבוטל}. לאירוע משפחת ובהזדמנות זו גם לחתן
אחרי שאני אישרתי ומהצד שלה גם הגיע אישור, קיבלתי טלפון מעבר לים{ספרד}-שבה אבא שלה עושה לי תחקור קצרצר אך נחמד.(עם מחמאות לא מעט...אנו מחפשים לה הרבה זמן ואת כולם פסלנו עד כו (והיו הרבה)ואתה בהחלט מצוין..}
אחרי חצי שעה של שיחה בין לאומית הגענו לתובנה כי חבל על החודש וחצי ומי יודע מה יהיה ואז מגיעה ההצעה :
מה דעתך אולי תגיע לאן לעיר במדינה תפגשו פעמים שלוש כן כן לא לא{הוא כמובן יותר ממכון להשתתף במימון}
העלויות בהחלט גבוהות כ3 ימים כ1000$$ {טיסה +שינה+אוכל}
לא יודע מה לעשות ללך או לא ללכת???
מחד נשמע טוב מאוד ומצוין הבחורה ברמה גבוה יודעת כ8 שפות,+לומדת יחבל
אולם מאידך להגיע למדינה זרה בלי להכיר אף אחד לא מכיר לא אותה לא את המשפחה שלה ואף אחד שם לא חברים ולא משפחה כולם אפס. {אולי פארנואיד אך אולי מצב לחטיפה או מי יודע זו משפחת פשע או מפוקפקת... או מי יודע מה}
נשמע מפתה אולי טוב מה לעשות??

)

שתמיד עלתה לו בחילה מהשירים האלה ותמיד שמע בעיקר לועזי ולא ירד לפשוטי העם