מדינת ישראל- תעודת מחלה
רפו"ש..... |
מדינת ישראל- תעודת מחלה
רפו"ש..... |
בס"ד
צריך להתפלל עליה במי שברך לחולים (כמובן זה רק למי שמתעקש לברך אותה למרות הכל)
אחריהם אז הם אומרים להגיד ואני נמצא במקום לא נעים...
מדינת ישראל- תעודת מחלה
מדינת ישראל חולה בפאנטיזם
זו מחלה מסוכנת שפוגעת במערכת החיסונית של החברה, ומפרקת אותה מבפנים.
מדובר בוירוס קטלני שחודר למוקדי הכח של החברה, משכפל את עצמו בשיטת חבר מביא חבר, חולש על משאבים ציבוריים על חשבון האזרח הפשוט ומתפרנס מסביבה מזוהמת באנטישמיות המעניקה אנרגיה לפעילותו.
לעיתים הוירוס אף גורם להתקפות אוטו-אימוניות (בהן הגוף תוקף את עצמו) וכך הצבא שבנוי מכל חלקי העם מופעל תחת השפעה פסיכולוגית אלימה נגד התאים הבריאים ביותר בגוף הלאומי.
המחלה תוקפת את המערכת החיסונית של החברה בכך שהיא מונעת זיהוי ברור של נגיפי אויב בעונת הדגירה, וכשהנגיפים פורצים הנזק כבר קשה.
למחלה יש גם תופעות פסיכולוגיות קשות - המחלה פוגעת ברצון הטבעי של החברה לחיים, ומפתחת תסמונות סכיזופרניות של דיכאון.
מכח היאוש מתפתח קושי של גיוס הכוחות הבריאים שמסוגלים להתמודד עם גורמי זיהום אלימים.
הרופאים עומדים חסרי אונים מול המחלה הנוראה הם צופים תוחלת חיים של 20 שנה בלבד, וטוענים שגם שרידותה של המדינה עד עתה זהו נס רפואי מובהק.
הציבור מתבקש להתפלל לרפואתה
"הגן עליה בעברת חסדיך מראשיה שריה יועציה שופטיה ועיתוניה"
א-ל נא רפא נא לה
וגם לקרוא לדעות אחרות שאת לא מסכימה איתן "מחלה" זה גועל נפש!
בס"ד
לא ידעתי שלהלחם על הכבוד של אנשים זה נקרא "להעלב בשבילם" ...
אנשים..
ההיפך, אנחנו מלמדים עליהם זכות!
שילכו לטיפול!
עוד אחד שמחפש איך לעשות בלאגנים..
אלירזזה שקשה לך לקבל דעות של אחרים זה בעיה שלך [כן, אפשר להגדיר את זה כמחלה, שממש כדי לך לטפל בה כי יהיה לך מאוד קשה להסתדר עם זה בחיים]. דבר שני לא כל מי שכותב פה נגד "הדעה הרווחת" ששוררת פה הוא "פרובוקטור" את מוזמנת להכנס לכרטיס האישי שלי ולראות את שאר הדברים שכתבתי ולהבין את הכאב שיש לי עליכם ולדעתי אתם עושים פה נזק בלתי הפיך לעם היהודי..
ולאלירז -צפיתי ליותר [וכל מילה אחרת מיותרת]
אבל אתה הבנאדם ה3000 בערך שכותב פה דברים כאלה,
ואם אתה לא אורח, כמו שאתה אומר, אתה אמור לדעת שזה לא מועיל לאף אחד,
יש עניין להפעיל קצת שכל, לא לשפוך את מה שיש לך להגיד בכל מקום.
אנחנו רגילים שבני הציונות הדתית שגדלו על תרבות ההתייפייפות בעיני הפריץ- מאוד לא שמחים בפעילות של נוער הגבעות.
אז לא התרגשנו. תודה.
גם ביקורת - יש דרך להגיד.
ולהשיב באותו מטבע שבחור פירסם על שמאלנים - זה טעות וזה טיפשי, אם היה בך איזה רצון שמישהו יקשיב ויפנים את הדברים.
ראו את מאמריה המצויינים של דר' רעיה אפשטיין בנושא.
עכשיו להגיב...
כן, גמאני ימינית וגם אני מאמינה באידיאלוגיה של כהנא צדק, אבל אני יכולה להבין אנשים שניהיו שמלאנים
או שמאלנים כעת, כיי התג מחיר הזההה פשוט חילול ה' גמור!!!! (ותנסו להבין ת'קשר..)
מה נסגר איתכם אנשיםםם?! זה לא רק הריסה של רכוש אסטתי, זה גם יוצר מלחמת דתות יותר רצינית
ממה שיש עכשיו!! למה הימין הקיצוני לא קולט את זה?!
אנשים אתם בחרתם ת'שלטון הזה! תאכלו את מה שבישלתם!! אתם לא יכולים להגיב בצורה כ''כ קיצונית
במשו שאתם קבעתם אותו מלחתחילה..אז בסדר בואו נעשה הפגנות, בואו נקיים מחאות..אבל להגיע למצב
כזה של תג מחיר כמו שנוער הגבעות עושה?! פשוט חילול ה' גמור!!
ממש עצוב לי לראות את עמ''י במצב של הדרדרות כזאת..בעז''ה יהיה טוב! שבת שלום! (=
ושאלה.. מתי בפעם האחרונה ראית שהפגנה הועילה???
אנחנו בחרנו!! (אני אישית לא P: ) עמ''י דאג לבחור בביבי, בשלטון שכזה...לכן אנחנו צריכים לשאת בתוצאות .
אני לא מתכוונת לשבת ולשתוק , בארור שלא, אבל שוב לא לרדת לרמה קיצונית שכזאתת..
ואתה רציני לגבי ההפגנות?! אני יכולה לכתוב לך רשימת סיטואציות של הפגנות שבזכותם קיבלנו את מבוקשינו!
למשל מחאת הקוטג', כל ההפגנות של דפני ליף למרות שזה בקטנה..אבל אל תלך רחוק, לא מזמן
גלעד שליט השתחרר ב''ה ,איך??בגלל כל ההפגנות והמחאות שעמ''י דאג לעשות! וזה לא שבנו וחטפנו חיילים פלסטינים והתנהגנו בקיצוניות , פשוט ידענו לתמצת את עצמנו בצורה נכונה שהייתה ע''י הפגנות ומחאות..
שהשמאל תמך בה והתקשורת (שמאלנית קיצונית) העמידה את זה בראש סדר העדיפויות שלה..
את חושבת שאם תעשי הפגנה על בנייה ביישובים משהו ישים עלייך?? אז את חיב"ס..
בגוש קטיף היו הפגנות של מאות אלפים, זה עזר?? לא!!!
ולמה את אומרת אתם בחרתם את ביבי?? בכל אופן גולשי הפורום הזה לא בחרו בו......
א''א לעשות את החשבון של הקב''ה לגבי גוש קטיף ,זה נגיד גם מחאה גדולה שהייתה אבל שוב, בזכות השלטון שאנחנו בחרנו (וכשאני אומרת אנחנו זה כל עמ''י ולא ספציפית לאזרחים מסוימים.
וגם אם חברי הפורום לא הצביעו לו (לבביבי) זה עדיין לא אומר שעמ''י לא בחר בו..כי הולכים לפי רוב ,זאת מדינה דמוקרטית.)
זה יצא לפועל..
ואתה צודק לגבי זה שבעניין של גלעד שליט זה היה רוב (והיו "ציבור" שלא היו בעד פשוט נראה לי שזה קצת פאדיחות להפגין נגד שיחרור חייל שנלחם למענך, ועובדה שרק מי שהפגין, זה היה אותה משפחה
שכולה שרק לה היה תזכות והאומץ להפגין נגד ) אבל שוב, לפי דעתי יש לנו דוקא יותר ימין מאשר שמאל
ואם באמת נתחיל ליישם את זה בצורה יותר רצינית אני מאמינה שיכול לצאת מזה משו..
וסתם שאלה...אתה חושב שתג מחיר כמו שעושים עכשיו זה יפתור את כל הבעיות??
זה בדיוק כמו בנאדם שרע לו והוא מחליט להתאבד בשאיפה שאולי זה מה שיעזור לו (סורי על ההשוואה המלחיצה חח)..
המדינה שלנו באמת חולה במחלת השאל- כל מי שמגיע לצמרת ניהיה שמאלן פתאום...
וזה בכלל לא קשור לתג מחיר-זה גם היה לפני כן.
אז לכל המתיפייפים למינהם- ידיעת המחלה חצי תרופה...
בעז"ה שכל עמ"י יצליחו להרפא מהמחלה הממארת הזו- ואז יהיה אור ושמחה ליהודים
פעילי שמאל טוענים : פיתחנו נוסחה להשמדה עצמית.
הנוסחה החדשה היא פרי עבודתם המשותפת של ארגון "בצלם", "שלום עכשיו", "גוש שלום", ו"הגדה השמאלית". והיא מסוגלת להשמיד את כל אזרחי ישראל תוך שנים ספורות.
חלק ממרכיבי הנוסחה טרם הותרו לפרסום, אך לכתבנו נודע כי בין המרכיבים מצוי הסכם אוסלו וכן שאריות מהסכם השלום עם מצרים. את הרעיון המקורי לנוסחה הגה גרמני העונה לשם היטלר, אך לשם ביצוע הפרויקט הסתייעו הארגונים בנשיא איראן אחמידיניג'אד, בנשיא רוסייה פוטין, ובאיחוד האירופי.
(הניק-י.ו.נ.י)
הייתי מורידה את ה "ביותר" בשורה 6 (לא כולל הכותרת)
ואת ה"רפואי" באחרונה.
בס"ד
שלום לכולם!
כולנו רואים שבחודשים האחרונים מתרחש הרס רחב בגבעות ביהודה ושומרון.
תנו עצות מה כדאי לעשות כדי למנוע את ההרס הזה?
עם ישראל!! תקימו גבעות בכל אזור בארץ!! תצטרפו לגבעות קיימות!! חייבים להפוך את הגבעות ליישובים!!
אחרי החתימה - גלנט בשיא החוצפה סירב לבצע את מה שנחתם, בטענות שאי אפשר לפגוע בשיקול הדעת של המפקד והושגה פשרה שאם הפינוי משיקולים בטחוניים - זה נשאר בסמכות אלוף הפיקוד. לכן בצו ההרס של בית ענות, הוא כתב את הטענה האבסורדית ש: "המקום פוגע בשלום תושבי האזור".
של יהודים בואו ורשו ארץ
ואם יש צמידים וכו גם יש ביקוש..
אני בת, מעדיפה לקנות מבנות כמה אם אפשר או שישלחו בדואר
והעשבים גדלים. זה אחד הדברים היפים בחורף.
אפילו הטחב הירוק שגדל בין המדרכות אחרי הגשמים יפה בחורף. (אגב רואים שהנבטים בתמונה העליונה הם דו פסיגיים)
הוא רוצה שננציח אותו
וגם אף שמאלני לא יתחיל עכשיו להרוס
חווה על שם צרלי
קדימה. מי לוקח את הכפפה.
לטרמפ יש ישוב,
למה שלצרלי לא יהיה?

קפיץאחרונהבשם ה' נעשה ונצליח
מקימים גבעות חדשות בארץ ישראל ומציבים בהם דגל ישראל לגובה רם
החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל בקריאה לכל מי שיכול, לצאת ביוזמה להקמת גבעה חדשה באזור מגוריכם, להציב דגל ישראל לגובה רם כדי שידעו כולם למי שייכת ארץ ישראל וכן, להביא ולרתום משפחות ואנשים למשימה החשובה הזאת.
להקים גבעה חדשה בזמן זה - זאת מטרה חשובה ביותר.
שלחו תמונות מהגבעה החדשה שהקמתם למייל של חל"פ הגבעות chalaphagvaot@gmail.com
חשוב!! להעביר הודעה זאת בכל קבוצה
החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל
בונים. מיישבים. גואלים.
אשמח לעזרה
יש שם ישיבה 24/7..
עליות מאורגנות המוניות, זה בדר"כ רק כשיש איזו סכנה גדולה שמסתמנת...