שלא יבלבלו אתכם, אל תלכו להפנינג מגרון!קומי אורי

אני מקווה שזה כבר ברור..

מועצת יש"ע מחריבה את מגרון - וביום העצמאות עושה עלייה המונית לשם וכותבת "בימים בהם מדברים על הרס ופינוי, נתכנס כולנו להרים את דגל ההתיישבות"!! - כל מה שהם מנסים לעשות זה לבלבל את הציבור כדי שיתמכו בהם, ובמקביל הם אלה שהורסים!! מנסים לצאת זכאים מכל הכיוונים.. אנחנו לא נביע תמיכה בהם!
עוד הם כותבים - "...במפגן עוצמה של חיזוק והזדהות עם התושבים נוכח החלטת בג"צ."  - פשוט חצופים!!

ברור שלא הולכים לשם!ה' הוא המלך!!!
מי שבא כנראה לא אכפת לו מארץ ישראל.
אנחנו הולכים אי"ה לחומש על טפנו וילדנו--\לק''י\
ואני מקווה שזה לא מועצת י"ש(אין) מארגנת.\לק''י\
ואנחנו עולים לשם דווקא ביום העצמאות-- כדי להראות ולהנחיל לילדינו למי ה' נתן את הארץ . ואנחנו גם חושבים אולי לעשות "טיול מאחזים" ביום העצמאות.

(בתפילה שה' ישיב את שבות עמו לארץ אשר בחר ה'-- ושנזכה לראות בבניינה. ובנפילת שלטון הרשע ותומכיהם והמתלקקים והמתייפייפים למיניהם).
אשריכם שזה החינוך שאתם מעניקים לילדיכם!קומי אורי
ביום העצמאות חשוב להגיע לעליות לרכסים החדשים ולמאחזים שכבר הוקמו, אפרסם על כך בשירשור אחר.. ["ביום העצמאות-יוצאים אל המרחבים, אל רכסי ארץ חדשים!"]
לומבינה, לא לבוא לזה???מאחורי הקו
חבל.. זה התכנון של אבא שלי ליום העצמאות. אם ככה, אז עדיף שלא יצא לפועל.
תורי לא להבין,קומי אורי
למה לא לבוא? לא לבוא למגרון. [אז התגובה שלך הייתה צריכה להיות בתגובה להודעה הראשית..]
עדיף גם לא לבוא לחומש, כי זה הפנינג חסר כל תועלת..
כן לבוא - לעליות לרכסים החדשים ולמאחזים!
יש את רכס רמת מגרוםענבל ד
אויש זה התפלק לי..רציתי לומר שענבל ד
יום ג' עולים בע"ה לרכס מגרון, וזה כן חשוב לבוא למגרון. לאידעת מה נעשה עם הענין של הפנינג בחסות מועצת יש"..?
חומש-לא קשור למועצת יש"ע ומומלץ להגיע!צעיר ושרוט
חבר'ה, חומש זה לא קשור למועצת יש"ע, זה הולך בערך ככה.
יש אישור כי זה המועצה איזורית מארגנת, ולכן הם חייבים לעשות דברים באישור.לא כתוב חומש תחילה וכו' בגלל שיש אישור, אבל הם ממליצים מאוד מאוד לבוא.. (גם אני..יהיה טוב!)
אז במקום ללכת ברגל כמה שעות, סדרו לכם הסעה עד חומש, ועוד..וזה אפילו לא קשור בקצה הקשר למועצת יש"ע ודומיהם..
רק רגע,מאחורי הקו
זו הזדמנות בשבילי להגיע. המשפחה שלי רוצה ללכת לאחד ההפנינגים (?!) ביום העצמאות ולא כ"כ משנה לי איפה, אבל איפה עדעף??
לפי מה שהבנתי עדיף חומש!!אחת מהצפון
תחית המתים הגיע!! אמא שלי מסכימה לנו לנסוע לחומש וכנראה שניסע כל המשפחה...
לכו לחומש, למגרון, לאיפה שאתם יכולים.מ.מ.י.ר
די כבר עם כל זה.
שווה להגיע לחומשצבי!
יש הפתעות שאתם לא יודעים
וואי...לא הבנתי פה משו..עדייי
מה זה כל ה-"לא לפה" "כן לשם" "מועצת יש"ע" "לא ישע"..???
בשביל מה אנחנו באים?? לחזק, להתחבר, לשמור על הארץ..
נמאס כבר מכל הקטעים האלה שאם זה מועצת יש"ע אז לא באים...!!
בשביל מי אתה בא? בשביל המועצה? עושה טובה למישהו? זה שת'ה בא למגרון זה לא כדי להביא את תמיכתך במועצת יש"ע...ממש לא..מקשור בכלל?
כל הפרסומים האלה, והדברים שמעבירים אחד לשני"לא לבוא למגרון" ממש לא בסדר...יש'ך שיקולים משלך-ת'לורוצה לבוא? אל תבוא..כל אחד ודעתו......!!
ומה זה? מי שכן הולך לוכפת לו מא"י..? מהתושבים שצריכים חיזוק? אה לא אכפת לו??
אני לא מבינה למה זה כ"כ ברור באמת..

מועצת יש"ע פועלת להחרבת מגרון!מתנחלוס
תמיד יש הפתעות בחומשישתבח שמו לעד
ועכשיו יותר מתמיד..
מי שלא יהיה בחומש יצטער על כך {אינני יכול לפרט}שאולי
מה כולם נהיו כאן מסתוריים פתאום?צעיר ושרוט
יאלה.. מי שרוצה שיבוא, מי שלא לא... תפסיקו עם הרמזים האלה... לא עוזר לשום דבר!
מה שכן אפשר להגיד, זה שהאירוע הוא כעין הערכה/הצדעה לחומש תחילה,(שממליצים מאוד להגיע) מהמועצה איזורית, וכל הקשקושים על מועצת יש"ע וכו' אינם נכונים.
רק תסבירו לי, מה הקטע???קומי אורי
מי צריך עכשיו את ההצדעה הזאת? מי צריך עכשיו עליה לחומש בכלל? מה, רק בשביל הנוסטלגיה? או כמו שמישהי אמרה - "כדי שלא נשכח את חומש.." מישהו שכח? יש מצווה כזאת לא לשכוח? ואם חומש *תחילה*, אז עכשיו אנחנו רוצים להמשיך! יש עוד ארץ שלמה לפנינו! ויש גם אפשרות לעשות את זה ביום העצמאות - יש עליות לרכסי ארץ חדשים! ומי צריך הפתעות זמרים וכוחות ביטחון כדי לבנות את ארץ ישראל?

אני רואה את זה כ- "יש מקום להתיר, אך אין רוח חכמים נוחה הימנו.."
אווף אני שיא הרוצה לבוא לחומש..אפגזניקית גאה!
אבל המשפחה שלי לא נוסעת לשם.. הם לא רוציםם..

לנסוע איתם או לעלות לחומש??
לעלות לרכסים או למאחזים..!!קומי אורי
אגב, אני שואלת באמת! ואם למישהו יש תשובה - שיענה..קומי אורי
אני לא בטוחה שאת צודקת,רעות =)
ז"א אני מסכימה איתך ברעיון, שבאמת מה שחשוב עכשיו זה לעלות ולבנות עוד מקומות. אבל תחשבי, משפחה רוצה לעשות משהו באותו יום, אני לא בטוחה שהם יגיעו לרכסים (זה נראה לי דבר שיותר מתאים לנוער), יש להם כאן הזדמנות לבוא לחומש שיש עוד אנשים שלא היו שם מאז, (או אפילו לפני), וזה כן חשוב לחזק את המקום ולהראות שיש שם נוכחות יהודית. ולכן אני חושבת שחשוב לבוא לחומש עכשיו. גם לרכסים, אבל זה לא נראה לי מתאים לכלל הציבור. (משפחות וכדו') תקני אותי אם אני טועה, מקווה שהייתי ברורה..

הרבה הצלחה בכל,
וכל הישועות!
בטח שהרכסים מתאימים למשפחות!!!!!קומי אורי
ובמחילה, בזה אני שוללת את כל התשובה שלך - כי זה מיועד אולי אפילו בראש ובראשונה למשפחות!!! משפחות, זקנים, תינוקות, נערים, מבוגרים, [כלבים, חתולים, חמורים, עכברים] - כולם רוצים את ארץ ישראל השלמה!! וכי יותר קל להסחב עם עגלה באוטובוס מאשר טיפונת ברגל??
ולדעתי האישית - הילדים גם יותר יהנו במקום כזה מאשר בעליה המונית לחומש! מלא רעש, מוזיקה, כולנו מכירים בתור ילדים את המצבים האלה, שההורים חושבים שזה אירוע ממש בשביל ילדים - והילדים מתים מחום, משועממים, ורק רוצים כבר לעוף משם.. [ככה אני מדמיינת את זה..]
מה שאני יודעת שמתוכנן לפחות בחלק מהרכסים [למשל] - אפיית פיתות, רכיבה על חמור, צביעת קירות [אולי לכם זה נשמע באסה - לילדים זה אטרקציה!! וזה, אגב, ברכס אורות..] ועוד כל מיני פעילויות - בראש ובראשונה חשבו על ילדים ומשפחות!
נשמע ממש נחמד,רעות =)
לפי הפירסום הבנתי שזה הולך להיות שונה, בצורה שונה, לא יודעת, אולי היה כדאי לשנות את תוכן המודעה, כי מה שאת כתבת, לא מה שהיה נראה מהמודעה...
שאולי וכו'.מתנחל גאה.
קשה לדעת משהו ולא לשתף אחרים? במיוחד פה,שיש למשטרע 4 עיניים?!

בבקשה תישתקו,
קומי אורי יקרה!נוער חומש
*העליה לחומש היא לא בשביל נוסטלגיה אני לא יודעת מי קשקש לך את זה-להפך.
*"ומי צריך עכשו עליה למאחזים בכלל"?

*חומש תחילה אכן מתכוונים להמשיך והם ממש לא עומדים במקום מבחינת התקדמות עד לבניה של הישוב חומש מחדש ואח"כ שאנור גנים כדים גוש קטיף וכו'.
לא חסר דוגמאות להתקדמות, סתם תחשבי, לפני שנה בעליה ליום העצמאות מי חלם שהשנה נסגור ביום הזה 10 חודשים של שהיה רצופה בחומש.

*זה לא בא בקלות ואם את מדברת על מצוות-אולי במסגרת ואהבת לרעך כמוך יש עיניין לחזק ולשמח אנשים שפועלים וטורחים למען כלל ישראל ולציין ברוב עם איזושהי נק' הצלחה נק' ציון בדרך (אבל זה לא העניין העיקרי)

* וסתם נקודה למחשבה:
אם רוצים גם לבנות הנהגה ולבנות ישוב, ולא רק לקפץ על הגבעות כל היום ולהנות בחופש במסווה של אדיאולוגיה-אז צריך לעבוד קצת אחרת.
את מזלזלת בזמרים כתמריץ לבוא למאחז אבל מה מניע אותך לבוא?באמת אמת צרופה והקרבה למען עם ישראל או שיש לך הנאה בזה?ואם יש לך איזושהי הנאה- מי את לפסול סוג אחד של הנאה ולעדיף על פניו סוג אחר?מה רע בהתועדות/ערב שירה/הופעה/הרקדה שמחה והנאה בישוב ארץ ישראל?להפך זה טוב ומחזק מוסיף חיות ונותן את הכוח אין עניין לבנות את ארץ ישראל מתוך התייסרות והתכפיא
* (ד"א:הגבעות האלה- אחרכך נוטשים את המקום כשמתחיל הלימודים או במקרה היותר גרוע נוטשים את הלימודים וחיים בהרגשה שהצלנו את עם ישראל בחוסר מעש שלנו. בניגוד למאחזים שצצים כפיטריות בחופש, מתים, וקמים לתחיה בחופש הבא,עד כדי כך שאפילו הצבא כבר מפסיק להתרגש מהם
(סתם שתדעי שהשתתפתי בהקמת הרחיבי לדוגמא, בפסח שלפני הגרוש ומאז כל חופש המשיכו לפרסם שמקימים אותו כמאחז חדש)
בניגוד אליהם בחומש הצליחו במאמצים רבים להחזיק נוכחות רציפה מאב עד עכשו-כן מתקדמים, אבל לא קופצים למשהו שהוא מעבר ליכולות שלנו כמו החזקת מאחזים מרובים )
אז צריך לעבוד בשכל!
* היתרון של העליה עכשו לחומש זה שהיא מתאימה גם למשפחות,גם לעירוניסטים גם לאנשים שההורים לא נתנו להם אישור קודם וכו' ז"א שהרווחנו חיבור של ציבור גדול יותר לענייין. (גם החבר'ה הרציניים והוותיקים מוזמנים לבוא בשמחה כי יהיו כמה הפתעות כאמור)
*יתרונות נוספים: מעבר לעליה לחומש "מטה חומש תחילה" מנסה להוביל קו אדיאולוגי מסויים, במפגן חיזוק למטה חומש- מחזקים ומגבשים ציבור סביב האדיאולוגיה הזו.שזה דבר מאוד חשוב אולי אפילו יותר חשוב מהקמת ישובים.
עוד עניין שבו יש לחומש עדיפות כלפי המאחזים-
אמירה למדינה שהיא לא יכולה להמשיך לדבר על פינויים כי אפילו את תוכנית ההתנתקות הם לא הצליחו לגמור והוכחה שהיא היתה שטות גמור כי עובדה-אנחנו שם.
*אה כמעט שכחתי-חומש זה גם ארץ ישראל שלך...
את כותבת בצורה מזלזלת יותר מידי, אהבת הארץ שלך צריכה לחול גם על גבעות חומש ושאנור
* וכן יש עניין של "זכור את עשה לך.." לזכור את הישוב שהיה שם, את הגרוש את הדם שנשפך שם, ולפעול לזכות לברך "ברוך מציב גבול אלמנה"
באיזשהו מקום אני מאמינה שגם את יכולה להבין את החשיבות הרבה שבעליה דווקא לשם מתוך כל מרחבי ארץ ישראל
כמו שתראי חשיבות גדולה יותר לעלות לגבעה בשומרון מאשר לאיזו תלולית בין נתב"ג לשוהם- גם שם זה ארץ ישראל, אבל את הכוחות המועטים שלנו צריך לחלק בחוכמה.
עכשו אני חושבת פתאום שאולי העליות למאחזים הם ניסיון למחזר הצלחה קודמת בסגנון "גוש אמונים" בלי התחדשות ויצירתיות.ובזבוז אנרגיה.לא יודעת.נקודה למחשבה.
שכל אחד יעשה מה שהוא רוצה.
סליחה על המגילה ועל הכתיבה המבולבלת מקווה שתביני אותי כמו שצריך ושעניתי לך על השאלה "מי צריך עכשו עליה לחומש בכלל"
מוות לאמירה.קומי אורי
זאת תשובתי ואני מאמינה בצדקת דרכי עד כה..
שו?לא הבנתינוער חומש
אתם עושים הכל בשביל האמירה..קומי אורי
מה יגידו אם כך, מה יגידו אם לא..

אנחנו בונים באמת, אתם בונים את האמירות שלכם.. [וזה יצא לכם טוב, לא אשמתכם..]
ואם אתם כ"כ מרחמים עלינו שאין אנשיםקומי אורי
בואו תהיו אתם האנשים! חשבת על הרעיון הזה?? אולי תבואי יהיה לפחות עוד בן-אדם אחד?
את שמה לב שאת מקפידהנוער חומש
את שמה לב שאת מקפידה מאוד (ככה זה נראה) לדבר בצורה מכוערת כלפי כל מה שלא שייך למאחזים שלך את שמה לב? במקום דיון ענייני על רעיונות, אידיאולוגיות, אמירות (כן זה חשוב דרך האמירה אדם וציבור מבטאים את עצמם מבררים לעצמם ולאחרים מה אמת ומה שקר אור וחושך)רמות חשיבות, ואסטרטגית מאבק ועשיה, את פשוט זורקת אמירות קטנונית ומגעילות (לא רק פה גם במקומות אחרים ראיתי)והנסיון שלך להרוס תוכניות (בלי קשר לדיון אם זה התוכנית במציאות או לא) זה פשוט מגעיל אין מילים בפי!שכחת בשביל מה את פועלת??כל הארץ ישראל שלך לא שווה כלום בצורה הזאת!

וסתם לידע כללי-אני הייתי ב"נוער למען" עוד לפני שקיבל תשם הזה בכלל, עוד לפני שרוב האנשים פה בכלל הכירו אותו. בקיצור-אני לא מדברת מבחוץ אלא מעמוק בפנים ועדין אני דבקה בעמדתי שיש בפעילות הזו משו שגובל בטעות.ואל תחיי בסרט-גם אם אני אבוא זה לא יגדיל את הציבור ולא ישפיע על שום דבר.עוד מעט יתחילו הבגרויות והרכסים האלו יתמוססו.צר לי.
על זה אני באמת מצטערת..קומי אורי
אבל זה רק בזמן האחרון. באמת. על סגנון הדיבור אני מבקשת סליחה. זה מהכעס, ועל זה אני צריכה לעבוד..

אני לא יודעת מה גורם לך לחשוב כך. אם היית, הרי את וודאי יודעת את החשיבות גם אם אין את אלפי האנשים שיתמכו..
זה רק קטנות מחשבה, אמונה. מה זה "אם אני אבוא זה לא יגדיל את הציבור ולא ישפיע על שום דבר." ?! וודאי שזה ישפיע! ואם כל אחד ישנה כבר את המחשבה הזאת - וודאי שזה ישפיע!

אין לי כח לשפוך פה עכשיו אידיאולוגיה, אבל היא קיימת.
אולי בפעם אחרת..
אני שמחהנוער חומש
על ההתרככות ועל כך שיש אידיאולוגיה..אם ככה אז חזקי ואמצי רק אל תשכחי לשפוך אותה בהזדמנות-זה חשוב לשמוע.
וד.א-הקטנות אמונה היא לא בזה שהפרט לא משפיע ואת צודקת שאם כל אחד..החוסר אמון שלי הוא ביעילות המהלך בכלל את מבינה?ולכן אני חושבת שגם אם עוד מלא אנשים יבואו זה לא יעזור כי לא בכיוון הזה צריך להשקיע את הכוחות צריך לחשוב ולעבוד בשכל וכמו שצעיר ושרוט הגיב בשרשור הקודם-יש בעיתיות מסוימת ברונדל הקבוע של חופש- מאחז-פינוי-לימודים-חופש-מאחז-פינוי וכו'
שום התרככות, רק בקשת סליחה על סגנון הדיבור..קומי אוריאחרונה
הבעיתיות היא לא ברונדל הזה, אלא ברונדל של סיטרא אחרא-אולמרט-זמביש-מכירת ארץ ישראל. [טוב זה לא רונדל.. נגיד.]
אם אתם לא מבינים שיש פה משהו הרבה יותר גדול וחשוב מהשגרה, שאנחנו במלחמה על ארץ ישראל, לעולם לא תפנימו שיש דברים יותר משמעותיים מלהפסיד בגרויות ולימודים. זה נקרא להפסיד במערכה על ארץ ישראל, ושיהיה פה גוש קטיף2, 3, 4....10.

ואגב, מה החידוש שלכם בעניין הזה? אין לחומש לימודים? גם בחומש היינו רק בחופשים.. וזה שיש שם עכשיו ישיבה - זה נחמד ויפה, וזו גם הדרך שלנו.. מה ההבדל?
ומניין התקציבים של מועצת יש"וואלאד
אם לא מהמועצות האיזוריות? אם זמביש פיתח עצים שצומחים עליו דולרים אני אשמח לקבל כמה זרעונים לשתילה (לא בש.שמיטה כמובן).
עדייי - שום בעיה, זה רק כמו ללכת למסיבה של רוצח..קומי אורי
[לא מצאתי את התגובה שלך, אבל זכרתי שהיא קיימת..]

זה כמו ללכת למסיבה של רוצח בה הוא מכריז שהוא לא רצח, ואף מתנדב למען הקהילה..
יש בעיה במסיבה? לא. יש עוגות, שתיה, ממתקים.. מה רע? אנחנו אוהבים לשמוח במסיבות!
עדיף לא ללכת למגרון ולחומש כי הם של מועצת יש"עה' הוא המלך!!!
סתומרת לא עדיף אלא בכל תוקף לא להגיע לשם תבואו לרכסים ולמאחזים.
ה' הוא המלך!!!-את קשקשנית..(:קראתיך
כדאי ללכת או לרכסים או לחומשחילא דמשכנא
(הם לא של מועצת יש"ע) יהיה שם טוב בעזרת ה'
אתם חיים בסרט...לוטמניה
רוב האנשים לא יבאו לעולם למאחזים!!! תפנימו!!! למה? כי זה לא חוקי! אז יש ציבור ענק שמוכן לבוא לחומש ומגרון שזה חוקי, אז למה לא?!
אם כל הכבוד לעליות לרכסים (ואני ח"ו לא מזלזלת ) הכמות של האנשים שהגיעו היא מאוד מאוד קטנה יחסית להפגנות של מועצת ישע.
אם לא חיים בסרט לא חיים בכללחילא דמשכנא
זתומרת שמי שלא שואף לדברים לא הגיוניים לא מצליח אפילו דברים פשוטים!!!
ראינו כבר 40,000 בכפר מימון- לאן הם נעלמו?מתנחלוס

לאן הם נעלמו?אלעד
הם לא נעלמו. הם מעולם לא היו.
מתנחלוס ודומיו- אתם בסיירת. בודדים בחזית. אל תבנו על כל העם, ואפילו לא על הציבור הדתי"ל, ואפילו לא על המנחלים שבהם. תפנימו שאתם לבד במערכה- ותתחילו לפעול.
ו..בהצלחה
ממש לא נכון!!יסכלוש2
אולי 40,000 לא יגיעו- אבל אנחנו לא לבד במערכה!! בציבור הדת"ל יש כאלה שחושבים שאם כמה אנשים אומרים שאסור לקיים מצוה מהתורה- ליישב את א"י, (והאנשים האלה בטעות הם אלה שאמורים לייצג את מדינת ישראל) אז צריך להקשיב להם ולא ללכת ליישב את א"י- אלה הם הבודדים!! נכון שיש המון אנשים שמסתפקים בלומר בינם לבין עצמם "כל הכבוד לנוער שמיישב את ארץ ישראל", והם עצמם לא עושים כלום.. אבל הם איתנו!! והם מתחילים להבין שאם הם ימשיכו רק למלמל כל הכבוד, אז הנוער הנפלא הזה יצטרך יום אחד לנסות לחזור לבית החרב שלהם, ולאט לאט יותר אנשים מצטרפים לעליות לישובים ורכסים חדשים!! בעליה לשבות עמי בסוכות- חצי מהאנשים היו משפחות!!
אנחנו לבד ואנחנו יודעים את זה.קומי אורי
ואנחנו מאמינים שכך תתחיל הגאולה, לבד. כך זה היה תמיד וכך זה יהיה, לא ההמונים הם אלה שהביאו את הגאולה.

יודעים מה? תהיו אנטי. תשנאו אותנו וכל דבר שמזכיר אותנו. זה הדבר האחרון שאכפת לי.. אני יודעת שמה שאני עושה זו הדרך כרגע. ואני בטוחה בזה, לא כמוכם.. תעשו ככל העולה על רוחכם - אני לא מתיימרת להחזיר אף אחד בתשובה כי זה לא התפקיד שלי..
מה באמת?????איזה מלך ה'!
תיכננתי ללכת!!!!!!!!!!!!
הדמיה של אוטובוסים ממותגים - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 2 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 3 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 4 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 5 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 6 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 7 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 8 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 9 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 10 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 11 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 12 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 13 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 14 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 15 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 16 - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס 17 - חל"פ הגבעות AIנ אאחרונה
כל דכפין ייתי ויחזהימח שם עראפת

קיצור, בא לי לעשות טיול כמה ימים ביו"ש. יש בעיה, בטחונית בלילות. אי אפשר לישון במצפה מבודד וכדו'. קיצור, חשבתי לטייל מחווה לחווה, דהיינו לפתוח אוהל בחוות ולישון שם, ולהפוך את הטיול מסתם טיול, לטיול בלי שבילים, מחווה לחווה. קיצור, מישהו מתעניין בקונספט?

בואו נארגן קבוצה ונתקדם.

ראיתי שיש עכשיו תוכנית להחזיר את השליטה לכביש 449נ א

ליד עפרה. ויש את חוות חסד לאברהם ואת חוות האורנים שנמצאות באזור היישוב עפרה.

אשמח לשמוע מידע על התוכנית ועל החוות, אם מישהו יודע..

תודה

קטע. נסעתי משם לפני 10 שנים הביתה לבית אלמשה

אף פעם לא חשבתי שיהודים לא נוסעים משם.

שמעתם על חוות חסד לאברהם ועל חוות האורנים ליד עפרהנ א

אשמח למידע

איזה מידע?רקאני
כל מידענ אאחרונה
רצף של הרס בגבעות - חייבים לעצור את זה!!נ א

בס"ד

שלום לכולם!

כולנו רואים שבחודשים האחרונים מתרחש הרס רחב בגבעות ביהודה ושומרון.

תנו עצות מה כדאי לעשות כדי למנוע את ההרס הזה?

עם ישראל!! תקימו גבעות בכל אזור בארץ!! תצטרפו לגבעות קיימות!! חייבים להפוך את הגבעות ליישובים!!

תנו עצות מה כדאי לעשות כדי למנוע את ההרס הזה?נ א
להצביע למי שבאמת מייצג אותך...הסטוריאחרונה
כזכור במו"מ הקואליציוני, סמוטריץ' רצה ביטחון, בליכוד התעקשו. בסוף סוכם שהוא יקבל שר במשרד הביטחון עם אחריות על החלקים האזרחיים.

אחרי החתימה - גלנט בשיא החוצפה סירב לבצע את מה שנחתם, בטענות שאי אפשר לפגוע בשיקול הדעת של המפקד והושגה פשרה שאם הפינוי משיקולים בטחוניים - זה נשאר בסמכות אלוף הפיקוד. לכן בצו ההרס של בית ענות, הוא כתב את הטענה האבסורדית ש: "המקום פוגע בשלום תושבי האזור".

אם כל הטפשים בהתיישבות האידיאולוגית שמצביעים ליכוד, היו מצביעים לצה"ד, היתה ממשלת ימין בראשות נתניהו אותו דבר- אבל ההתישבות היתה באמת בידי סמוטריץ'.

חל"פ הגבעות - AI. מה דעתכם על זה?נ א

אשמח שתעבירו את התמונה בקבוצות. תודה רבהנ א
מי שמעוניין/ת לקבל את התמונה במייל, נא לשלוח מיילנ אאחרונה

לכתובת: chalaphagvaot@gmail.com

אפשר עדיין להשיג קפוצונים או חולצות לזכר אהוביה?הגבעות בלב תמיד

של יהודים בואו ורשו ארץ

ואם יש צמידים וכו גם יש ביקוש..

אני בת, מעדיפה לקנות מבנות כמה אם אפשר או שישלחו בדואר 

נירו ניר, שירו שיר, כבר הנצו ניצניםימח שם עראפת

יא! איזה יופי! אני מת על לראות נבטים נובטיםקעלעברימבאר

והעשבים גדלים. זה אחד הדברים היפים בחורף.

אפילו הטחב הירוק שגדל בין המדרכות אחרי הגשמים יפה בחורף.  (אגב רואים שהנבטים בתמונה העליונה הם דו פסיגיים)

עשית לי חשק לצאת ולחפש נבטים שנבטו מהגשםקעלעברימבאר
🤩פתית שלגאחרונה
גבעה או חווה על שם צ'רלי קירקאדם פרו+

הוא רוצה שננציח אותו

וגם אף שמאלני לא יתחיל עכשיו להרוס

חווה על שם צרלי

קדימה. מי לוקח את הכפפה.

לטרמפ יש ישוב,

למה שלצרלי לא יהיה?

(גבעון חובט במצח)ימח שם עראפת
הגבעון הנ"ל הוא השמש של בית הכנסת?קעלעברימבאר
קפיץאחרונה