אבל אני מתערב עם כולם פה, שאין פה שתי אנשים שמסכימים על אותה ההגדרה לממלכתיות!!
אני רוצה להתחתן עם משהי שחשוב לה אחדות ישראל, אחת כזאת שלא נכנסת להגדרות מפוקפקות וטפשיות.
יש אנשים שכל מה שיש להם בראש זה איך אפשר לפלג את העם שלנו, את הציבור שלנו, עוד יותר ועוד יותר.
לא.
אני לא אתחתן עם משהי שלא שומרת תורה ומצוות.
לא.
אני גם לא אתחתן עם משהי שמאלנית.
כן.
אני כן אתחתן עם משהי, שמתייעצת חס וחלילה, לא עליכם, עם רב שבוא לא הרב שלי, והוא לא בקו שלי, ושאני כמובן משתדל לזלזל בו, או לפחות לא לקרוא את הספרים שלו, או לפחות לא לאהוב את מי שחושב כמהו כי כמובן, אני יודע, אני חכם,כולם טפשים,רק אני ,הרב שלי, ועוד מניין אנשים שחושבים כמוני...
ולאתגר הבא
מי מוכן להגדיר לי מה זה ממלכתיות, כי אני לא יודע,
אני יודע שאחאב היה מלך רשע, מאוד, ז"א הוא לא גירש יהודים מהבית, זה היה קטן עליו, הוא היה הורג אותם, במיוחד את הנביאים, הוא חיסל כמעט את כולם,הוא לא היה "חילוני" הוא עבד עבודה זרה!!
ואת אליהו אתם מכירים? כן אליהו הנביא! תסתכלו בפרק י"ט במלכים א פ"ס מו, "ויד ה הייתה אל אליהו וישנס מותניו וירץ לפני אחאב" אז אלינו הנביא, הממלכתי הזה,רץ לפני אחאב, אתם יודעים למה? אתם מוזמנים להסתכל ברש"י, הממלכתי, שכותב, "שלא ילך אחאב יחידי,שחלק כבוד למלכות" אז אליהו הנביא ממלכתי, רש"י ממלכתי, ובכלל זה מבוסס על מדרש במכילתא, אז גם המידרש ממלכתי,כולם ממלכתיים.
תפסיקו לבלבל בשכל!!!!!!!!
אני מצטער על הבוטות, אבל השטויות האלה הורסות אותנו,מקשקשים כל מיני סיסמאות,שאף אחד לא מבין אותם,כל אחד מדבר מה שיש לו בבטן להגיד וחושב שהוא יודע את כל התורה,כל'ס!!!!!מספיק, צריך ללמוד תורה,השקפה לא בונים מכל מיני רגשות שצצות לנו בראש,השקפה לומדים!!!!
אם היית בוטה מידי, תקיף מידי,
אני לא מצטער.
אם פגעתי במישהו,
לא התכוונתי..
הכל היה לשם שמיים...