ת'אמת, לאיודע.
בעקבות הסמינריון.. אתם יודעים..
בסוף לא הלכתי, אני יגיד לכם. הסיבה העיקרית הייתה הנושא של ההפרדה!
...ישר בררתי אצל כמה מדריכים וקומונרים וגם במחוז ואפילו כאן בפורום, שאלתי אותם/כם; מה באמת הולך שם? הרוב גמגמו ואמרו שסה"כ היחידות הפעולות והפנימיות נפרדות. החד"א והשיחות הכלליות הם באותו אולם אבל הישיבה נפרדת בלי מחיצה, אבל בהפסקות ובערב יש קבוצות של בנים ובנות שיושבות ביחד אבל זה מיעוט ואם אתה לא בא בראש של "יהיה צחוקות עם הבנות" אז לא יצא לך להיפגש עם בנות.
אוקי סבבא, לי אישית זה נשמע מעולה. באמת הייתי חייב איזה סמינריון או משהו כזה. למה הרגע נכנסתי להדרכה ויש לי כמה קשיים שחשבתי שבסמינריון אני יקבל הכוונה או עזרה בנקודות האלה. מייד הלכתי להירשם נרשמתי אבל היה חסר לי איזה מספר כלשהוא התקשרתי למי שהייתי צריך וביקשתי ממנו את המספר הוא שאל אותי למה אני צריך את המספר? סיפרתי לו על הסמינריון, הוא לא כ"כ התלהב, ושאל אותי על הנושא של ההפרדה עניתי לו את מה שענו לי שסה"כ זה לא מעורב, אומנם הבנים והבנות הם באותו מתחם אבל אם אתה מגיע בראש של לקבל אז לא אמור לצאת לך לדבר עם בנות וכו'... הוא שאל אותי מה בנוגע לחד"א. אז עניתי לו גם כן שגם שם הישיבה נפרדת אבל אין מחיצה אבל אם אתה מגיע בראש של לקבל אז...וכו', קיצור דיברנו, התווכחנו, ובסופו של דבר הוא אמר לי לחשוב לבד ולהתייעץ עם עוד מישהו, התייעצנו , חשבנו ובסוף החלטתי לא לצאת לסמינריון!..
מה אני אגיד לכם ..כל השבועיים הבאים הייתי מזה מאוכזב מזה וכל הזמן חשבתי שאולי לא צדקתי בהחלטה שלי (בגלל ההפרדה) אבל מצד שני אולי כן צדקתי כי באמת הפריע לי הנושא הזה .
אתמול בלילה נכנסתי לאתר של ב"ע ראיתי שיש שם תמונות מהסמינריון ובייננו, בלי להעליב אף אחד.. התמונות לא היו בדיוק כמו מה שאמרו לי; למשל בחדר אוכל שאמרו לי שהישיבה נפרדת,. בתמונות זה לא היה נראה שבאמת היה נפרד.. וגם בשיחות הכלליות. הישיבה שם לא הייתה בדיוק הכי נפרדת וחוץ מזה גם האווירה שהייתה (לפי מה שהיה אפשר לראות בתמונות) הייתה באמת של "יהיה צחוקות עם הבנות..." וכו'
קיצור באמת היה נראה לי שצדקתי כשלא הלכתי. אבל גם התמונות היו רק של מחוז אחד (לא שלי). אז אולי אני לא צודק בהחלטה שלי..
קיצור לאיודע
מה אתם אומרים?