את שמה לב שאת מקפידה מאוד (ככה זה נראה) לדבר בצורה מכוערת כלפי כל מה שלא שייך למאחזים שלך, את שמה לב? במקום דיון ענייני על רעיונות, אידיאולוגיות, אמירות (כן זה חשוב דרך האמירה אדם וציבור מבטאים את עצמם מבררים לעצמם ולאחרים מה אמת ומה שקר אור וחושך)רמות חשיבות, ואסטרטגית מאבק ועשיה, את פשוט זורקת אמירות קטנונית ומגעילות (לא רק פה גם במקומות אחרים ראיתי)והנסיון שלך להרוס תוכניות (בלי קשר לדיון אם זה התוכנית במציאות או לא) זה פשוט מגעיל אין מילים בפי!שכחת בשביל מה את פועלת??כל הארץ ישראל שלך לא שווה כלום בצורה הזאת!
ולבלבל את מי בדיוק?חלילה למנוע מאיתנו לעשות את *הפעולה הנעלה ביותר* ולהגיע ל*רכס הקדוש* שלך?כי כמובן שיש לאנשים של מטה חומש אינטרס למנוע את הקמת הרכס...
זה מגעיל אותי הגישה הזו שלך שיש פה כאילו מלחמה בין ארגונים.זה לא נכון.יש פה אדיאולוגיות שונות שצריך לעשות ברור אמיתי ביניהן ובסה"כ שכל אחד יעשה על פי רצונותיו והשקפותיו.
לא תרמת פה כלום לארץ ישראל ולעם ישראל בדברים ובצורה שאת כותבת וחבל.
בכוונה אני כותבת פה "המאחזים שלך" כי ההתנהגות הקנאית שלך מזכירה ילד קטן שמתווכח איזה צעצוע יותר יפה ומוכן בשביל הצעצוע שלו להרוס את של החבר זו התנהגות לא מתאימה למי שטובת עם ישראל בלבד לנגד עיניה.ואני בטוחה שלא ראשי נער למען עומדים מאחורי האמירות האלה שלך.