"שוטרת שסטרה לרוצח משפחת פוגל ננזפה"
"נזיפה לשוטרת שסטרה לרוצח בני משפחת פוגל
במשטרה אמרו כי על אף שמדובר במעשים בלתי אנושיים המיוחסים לנאשם והמראות הקשים במיוחד אליהם נחשפה השוטרת, אופן התנהלותה אינו עולה בקנה אחד עם ערכי הארגון"
משטרה פח זבל!!
"שוטרת שסטרה לרוצח משפחת פוגל ננזפה"
"נזיפה לשוטרת שסטרה לרוצח בני משפחת פוגל
במשטרה אמרו כי על אף שמדובר במעשים בלתי אנושיים המיוחסים לנאשם והמראות הקשים במיוחד אליהם נחשפה השוטרת, אופן התנהלותה אינו עולה בקנה אחד עם ערכי הארגון"
משטרה פח זבל!!
נושי104[אפשר להגיד משו ? גמאני בעד להרוג אותם , ו-וואלה אם היה את החייל השפיץ שמה שהיה תוקע לו כדור בראש זה היה אחלה .
אבל , המשטרה , בתור גוף - גוף עצום , לא יכול להרשות התפרצויות עצבים של העובדים שלו ..
שוב , נראלי כולנו מתים שהם כבר יעופו לקבר שלהם [או שיפזרו את האפר שלהם מעל איזשהו ים , חבל לטמא את אדמות הארץ
] אבל המשטרה בתור גוף - לא יכולה להרשות לעצמה דברים כאלה .
אבל הם מטומטמים . אין ספק .
]
נראלי שגם בתור סתם אדם - המשטרה לא יכולה להרשות את זה ..
אין מה לעשות , בכ"ז , אף אחד לא עושה כאן מה שבא לו ..
כאילו , זהו , הוא נתפס , עכשיו הוא בידיים של המשטרה - תנו להם לטפל בו .
[לא שאנ'לא בעד שיביאו להם סטירות , בכייף . אבל בתור משטרה , היא אמורה לאכוף דברים כאלה .. יענו . קיצור.]
אסור לה לתת לו מקלט מפנינו....
מה אתה עף על עצמך ? ראש ממשלה מינימום עשית ממך ..
תקשיב , להתעלם לא יעזור , יש כאן כרגע מדינה , עם ממשלה , שהם אלה שכרגע קובעים דברים במדינה שלנו .
עכשיו , זה בדיוק כמו שאם מתרחשת אצלך בבית גנבה , אז מה אתה עושה ? [או כל אדם אחר] קורא למשטרה . נכון ? כי היא הגוף שמוסמך לטפל בדברים האלו , ואתה תשאיר לה את העסק למצוא את הגנב ..
אז הם אלה שאמורים לטפל ברוצח ה ****** הזה , תשאיר לה את זה ..
זה אף פעם לא יעיל.
כשלמדינה הזאת תהיה זכות להתקיים, אז יהיה לה זכות לשפוט רוצחים.
מדינה שלא מייצגת את עמ"י אין לה זכות להתקיים בא"י.
איך הם מטפלים בו בדיוק?? בזה שהוא ישב במלון 5 כוכבים וישתחרר עוד כמה שנים באיזו עסקה?
ממש טיפול למופת!!
לא התכוונתי לפתוח דיון, וגם אין על מה ,
רק סתם רציתי להעיר הערה ,
שיש דברים שהמשטרה - בתור גוף , לא יכול להרשות לעצמו , והיא תחליט מה מתאים לה ומה לא ..
גם אם אנחנו לא מסכימים ..
[וכמו שאמרתם, היא באמת לא מתייחסת שווה-בשווה לכל המגזרים , וזה ממש ממש לא בסדר .]
ויאיר , באמת כתבת יפה , ואני מסכימה עם מה שכתבת ..
אבל בתור הגוף השולט כאן - הם יעשו מה בראש שלהם .
ושוב , אני ממש לא מסכימה עם רוב הפעולות שהיא עושה , ואני גם לא חושבת שהעונש האידיאלי הוא שהם ישבו כולה בבית כלא שלנו , שהוא חופשי בית מלון , וישתחררו בעיסקה הבאה .
אבל זה מה שהמשטרה קבעה , אז זה מה שיהיה ..
[אפשר לפעול לשנות וכאלה , אבל בסוף - היא המחליטה ..]
בקיצור , נראלי שהבהרתי מה רציתי להגיד , ובאמת , אני איתכם , ממש מסכימה עם מה שכתבתם 
<אה , וממ זה שהיא אחלה חיילת , מצטיינת וכאלה , לא סותר את זה שזה היה סוגשל התפרצות עצבים .. יענו .. קיצור.>
ומה היה בעמונה (ובעוד מקומות) אם לא התפרצות זעם של השוטרים ברשות ובהוראת המשטרה?
השוטרת המדוברת היא שוטרת מצטיינת (הם אומרים את זה בהמשך הכתבה..) היא לא אחתת שסתם הייתה "מתפרצת בעצבים".
של יהודים בואו ורשו ארץ
ואם יש צמידים וכו גם יש ביקוש..
אני בת, מעדיפה לקנות מבנות כמה אם אפשר או שישלחו בדואר
והעשבים גדלים. זה אחד הדברים היפים בחורף.
אפילו הטחב הירוק שגדל בין המדרכות אחרי הגשמים יפה בחורף. (אגב רואים שהנבטים בתמונה העליונה הם דו פסיגיים)
הוא רוצה שננציח אותו
וגם אף שמאלני לא יתחיל עכשיו להרוס
חווה על שם צרלי
קדימה. מי לוקח את הכפפה.
לטרמפ יש ישוב,
למה שלצרלי לא יהיה?

קפיץאחרונהבשם ה' נעשה ונצליח
מקימים גבעות חדשות בארץ ישראל ומציבים בהם דגל ישראל לגובה רם
החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל בקריאה לכל מי שיכול, לצאת ביוזמה להקמת גבעה חדשה באזור מגוריכם, להציב דגל ישראל לגובה רם כדי שידעו כולם למי שייכת ארץ ישראל וכן, להביא ולרתום משפחות ואנשים למשימה החשובה הזאת.
להקים גבעה חדשה בזמן זה - זאת מטרה חשובה ביותר.
שלחו תמונות מהגבעה החדשה שהקמתם למייל של חל"פ הגבעות chalaphagvaot@gmail.com
חשוב!! להעביר הודעה זאת בכל קבוצה
החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל
בונים. מיישבים. גואלים.
אשמח לעזרה
יש שם ישיבה 24/7..
עליות מאורגנות המוניות, זה בדר"כ רק כשיש איזו סכנה גדולה שמסתמנת...
איזו ברכה ב"ה. מרגש לראות את זה.
"לא עוצרים בסוף השמיטה – מעמיקים את החיבור לארץ ישראל" | ערוץ 7