חשוב לי לשמוע את מגוון הדעות
האם מדינת ישראל זה מחלה סופנית או מחלה עם תרופה?
צעיר רענןחשוב לי לשמוע את מגוון הדעות
האם מדינת ישראל זה מחלה סופנית או מחלה עם תרופה?
אם הכוונה למחלה שלנו, אז יש לה פיתרון.
אם הכוונה שהמדינה חולה, אז אין לה מרפא.
בלי תורה אין קיום (ר' עקיבא - משל השועל והדגים) המדינה פועלת להוציא את התורה מהיהודים, נאמני ארץ ישראל פועלים הפוך להכניס את התורה ביושבי הארץ.
היה מעדיף להשאר באירופה ולהשרף או להיהרג וכו' וכו' ע"י הגויים,הנאצים ועוזריהם...
להגיד שלא הכל מושלם זה בסדר ולדעתי גם נכון, אבל להגיד שהמדינה היא מחלה זה כפיות טובה [להקב"ה]...וממש בכיינות
אבל עכשיו היא לא.
ואנחנו לא אומרים שהיינו מעדיפים להישאר שם, אלא שאנחנו מעדיפים משהו אחר.
ועל כן אנחנו רוצים להקים משהו חדש.
האחרון שיכבה את האור בנתב"ג?
מדינת ישראל זה לא ארץ ישראל. תפסיקו לחיות בסרט.
בס"ד! הרב כהנא צדק!
אבל בכל מקרה אנחנו צריכים פה מדינה כדי להיות בארץ...
בס"ד! הרב כהנא צדק!
צריך להקים פה משו חדש.... ולא סתם להגיד לא המדינה הזאת... תתחיל לעבוד על הקמה של מדינת יהודה.
בלי מדינת ישראל איך היית כובש/משחרר [או כל מושג אחר שתבחר] מידי התורכים והבריטים?? ע"י אבנים או מקלות?
מדינת ישראל היא נס.נקודה.
אבל כל קליפה - סופה לנשור ולתת לפרי לצאת החוצה.
מדינה פלסטינית בארץ ישראל, ונשארים.
זאת כוונתך.
זה לא שאין צורך במדינה, כי כל עוד לא יהיה משהו אחר אני לא בעד להישאר לבד בלי כלום.
אבל בעקרון אני כן בעד להקים מלכות, על פני מדינת ישראל שחוקיה ותורתה עברים על חוקי תורתנו.
היום יהודים יכולים להגיע לפה בלי הגבלה.
פעם הבריטים לא נתנו.
היום הקהילות היהודיות פה הן גדולות
פעם כמעט ולא היה.
גם אם לא האידיאלי?
הרבה פעמים אני שומע את המילים ״המדינה ראשית צמיחת גאולתנו״,״אתחלתא דגאולה״, ואני באמת תמה.
האם זאת המדינה היא אתחלתא דגאולה?!
ייתכן ובימים הראשונים או השנים הראשונות אולי עוד ניתן היה להבין מדוע אנשים דתיים לאומיים/ציוניים סוברים כך,ייתכן וחשבו שזה עוד שלב בדרך להקמת שלטון יהודי אמיתי(הרחבה בהמשך)אך אנחנו לאחר 60 שנות קיומה מביטים בתקופה שעברה ורואים שאכן חל שינוי במדינה שקמה,המדינה נהייתה יותר חילונית,בתי המשפט שופטים לפי מוסר מעוות,הצבא מאבד את מוסריותו ונלחם באחיו ואפילו ביבי כבר לא טוב ליהודים.
שלא תבינו אותי לא נכון,אין לי בעיה עם זה,זה חלק מההיסטוריה של עם ישראל,תמיד היו מלכים או שופטים שסטו מן הדרך,הביקורת שלי היא דווקא על מנהיגי ורבני הציונות הדתית שמסרבים להכיר במציאות הנוכחית וזה לעניות דעתי נובע משני סיבות עיקריות:
א.הקושי בלהודות בטעות-במשך שנים גדלו וגידלו תלמידים על ברכי המדינה,תוך הסברים ופלפולים על חשיבותה והצורך בשמירה עליה והשתתפות במערכות השונות שבה.
ב.שקט מצפוני-רק כך הם יוכלו לישון בשקט,רק כך הם יוכלו לרקוד על שתי החתונות,מצד אחד להאמין בתורת ישראל הקדושה ולהיות יהודים שומרי תורה ומצוות ומן הצד השני לקחת חלק במדינה חילונית שלא מכירה ברובה באלוקי ישראל ובטח שלא מתחשבת או פועלת לפי המוסר היהודי האמיתי.
ובכדי לפתור את הקונפליקט הזה,הומצאה המצאת המאה:נשתלב במדינה,נשתלב בצבא,נשתלב במערכת המשפט ובתקשורת ואת כל זה נעשה כמובן לשם שמים-נקדש את השם ברבים,נשנה את המדינה!
ועל זה החבר׳ה בשכונה היו אומרים:״ תחזירו את הסרט שאתם חיים בו ומהר!״.
התוצאה של השילוב הלא ראוי הזה היא בין היתר אנשים כמו אלעזר שטרן,אביחי מנדלבליט,גרשון הכהן, ועוד רבים ורעים...
אנשים שעושים כמעשה זמרי ורוצים ליטול שכר כפנחס.
המכנה המשותף של כולם הוא שהמ הפכו את הטפל לעיקר ואת העיקר-תורת ישראל השאירו לבינתיים מאחור(רק כדי שלא תפריע).מה הם חושבים לעצמם? הם יכנסו ללוע הארי וייצאו בלי פגע?
דווקא אלו פוגעים הכי הרבה בתורת ישראל ובנאמני התורה.
אם הרב רפי פרץ אומר שמותר לשמוע שירת נשים,אז הוא מציג את מי שקם ויוצא כפאנט,אם גרשון הכהן מפקד על גירוש גוש קטיף,אז כנראה שזה גם בסדר לשיטת חובשי הכיפות ומי שמתנגד הוא ימני קיצוני,אם הרב הרשקוביץ בעד לשחרר את אמנה מונא,כנראה שזה בסדר גם לפי התורה ומי שמתנגד הוא מיעוט קיצוני ומחמיר.
שמעתי לא פעם את ראשי הציונות הדתית מתגאים בזה שישנו שיעור הולך וגדל של חובשי כיפות שמשרתים בצבא בתפקידי קצונה ולחימה,ואני תוהה מתי הם גם ישכילו להבין שזה לא ישנה דבר בהתנהלות הצבא או המדינה,כי עם כל הכבוד שלי לציונות הדתית,היא לא יודעת לשלוט!היא לא יודעת להנהיג!אנו אלופים בלציית,ראשונים בלכופף את הראש,מצטיינים בחנופה.
פשוט לא מסוגלים לעמוד מול המדינה,בשום נושא אבל ממש בכלום ולומר בפה מלא,בלי פחד!בלי בושה! עם גאווה יהודית!
שהתורה היא מעל הכל! כן חברים יקרים! גם מעל המדינה! כן הרב רפי פרץ-גם מעל הצבא!כן אדון הרב הרשקוביץ - התורה מעל הכנסת וחוקיה. כן כבוד השופט אדמונד לוי-התורה בוודאי נמצאת מעל חוקיו המעוותים של בית המשפט.
יש לנו מטרה!יש לנו תכלית בעולם! אנו רוצים שלטון יהודי בארץ ישראל,אנו רוצים מלוכה,אנו רוצים סנהדרין שישפטו את העם אנו רוצים בית מקדש,אנו רוצים קורבנות,אנו רוצים לכבוש חזרה את הארץ שלנו,את הארץ שעזבנו,מנהר פרת ועד הים הגדול,בשביל כל זה חזרנו לארצנו,המדינה היא בסך הכל כלי להשיג את כל המטרות האלו,אבל אם הכלי מקולקל,הכלי נשבר,אין לי בו עוד צורך. המדינה במתכונתה הנוכחית היא לא דבר קדוש,חשבנו שהיא תהיה כלי להגשמת החלום היהודי האמיתי,אבל משלא כך הם פני הדברים,ואפילו להיפך, חשוב מאוד להתעורר ולראות את המציאות כמו שהיא ולא לנסות בכח לשכנע את עצמנו שעוד נצליח בכך.
ברוך השם עם ישראל חזר לארצו אחרי אלפיים שנות גלות,שרד ימים קשים בין האומות,והנבואה שילדים ישחקו ברחובות ירושלים התגשמה,השם עשה ועושה לנו ניסים רבים ועל כך יש להודות ולהלל,על כל טובה יש לנו להודות לו,״כל הנשמה תהלל יה הללויה״-על כל נשימה ונשימה.
גם על הנס של חזרה לארצנו נאמר הלל,על עצם הקמת המדינה שנלחמת בתורה ובארץ ישראל צריך לומר הלל? אני חושב שלא. על הניסים והנפלאות שעשה עימנו,צריך וחובה לומר.
המשך יום טוב!
עם המצב הרוחני שהיה אז, היה יותר קל לומר שהמדינה היא "אתחלתא דגאולה" וכו' וכו'?
איזה כותרת יפה, אהה?
הממשלה היא מחלה סופנית שתוך כמה שנים היא תחריב ח"ו את כל יש"ע,
התרופה הזמנית זאת החלפת הממשלה ע"י יהודים יר"ש ומאנ"ש
התרופה הכללית היא מיגור המדינה הציונית והפיכתה למלכות ישראל ומלכות דוד ושלמה..
ושאלה אגבית ממעכ"ת. מה זה "קלח"?
כן. היה לה קיום. היו זמנים שבהם היתה הזדמנות "להשפיע מבפנים" והממשלה הייתה גרועה. היו ימים שבג"ץ לא היה כמו שהוא היום, התקשורת היתה הרבה יותר מאוזנת, הפרקליטות לא הייתה מרושעת כ"כ וכו'.
הערב רב היו תמיד, אבל הם לא תמיד שלטו ללא מצרים.
אם עצם המדינה נגוע בריקבון בלתי הפיך.
וממילא: יש לקוות ולהעדיף חיים כמיעוט במדינה פלסטינאית על זו הנוכחית.
זו כוונתך?
תגיד לי, מה יותר גרוע, לאכול חזיר או לאכול עוף עם חלב?
אז אם אמרתי שאסור לאכול עוף עם חלב, התכוונתי שלאכול חזיר זה טוב?
המדינה נגועה בריקבון בלתי הפיך. זה לא אומר שאנו חפצים בהשמדתה ע"י אירן או משהו כזה. אנו חפצים במהפכה.
והערה - לא דיברתי על השמדה ע"י איראן.
דיברתי על התפרקות המדינה ומוסדותיה, והקמתה ח"ו של מדינה פלסטינית,
כשהיהודים הם מיעוט אזרחי.
כפי שיש ערך לקיום הנוצרים, בכך שהם הפיצו את האמונה המשיחית בעולם (כדברי הרמב"ם), ויש ערך לקיום החמאס, שבזכותם אין היום צל של הו"א להסכם שלום.
אבל היחס הכולל נמדד לפי המהות, הכוונה, ועיקר המעשה.
בס"ד! הרב כהנא צדק!
מאז הקמתה המדינה הערב רב ישבו על הכיסאות וחיסלו את כל מי שיכל לאיים על מעמדם [עדות המזרח וחטיפת ילדי התימנים] ...
למה כ"כ קשה להפריד בין מדינה לממשלה??
מדינה זה כלי אתה יכול להשתמש בו לרע ולטוב. ממשלה יכולה להיות ממשלת צדיקים או ממשלת רשעים. המדינה ניתנה לנו כמתנה מהקב"ה בלי שהיה לנו שום זכויות, אלא כדי לקדש את שמו המחולל בגויים.
מדינת ישראל היא קידוש ה'. גם אם הממשלה מחללת שם שמיים - זה חילול ה' אבל עדיין זה שיש לנו מדינה זה קידוש ה' הרבה יותר גדול.
אתה יכול להתלונן על המדינה ... אבל מה אתה עושה כדי לשנות את המצב??
1. בעבר דברים היו הפיכים. היתה הזדמנות להשתלט על המערכות. היום את מסוגלת לדמיין דבר כזה, דרך הכלים הקיימים? התקשורת דואגת תמיד "לעצב את דעת הקהל". גם אם בטעות הם מפשלים ונבחר מישהו שלא לרוחם, כל המערכות מתאגדות כדי להרוג אותו תדמיתית, תקשורתית, משפטית, חוקית, או מעשית.
נגיד שמחר פייגלין יבחר לראש ממשלה (זה לא יקרה, כנ"ל, אבל נגיד). תוך כמה זמן לדעתך הוא יכנס לכלא/לקבר או לכל מקום לא רלוונטי אחר? לא הרבה.
המדינה היום היא ארגון פשע מאורגן.
2. כידוע מדיני טהרות, יש מציאות שכלי נטמא, ואין אפשרות לטהר אותו, ושבירתו היא תיקונו.
3. אני מכיר היטב את תורת הרב כהנא הי"ד. אני לא יודע להגיד לך אם אני לא מסכים איתו, או שכיום הוא היה משנה את דעתו בעניין, בכל מקרה העניין הוא כזה: מדינת ישראל היום היא חילול השם שאין כדוגמתו, בעצם קיומה. הגוף שמייצג היום את עמ"י בעיני הגויים אומר אמירה ברורה של התנתקות מכל ערך אמיתי וקדוש, ניכור מוחלט לקב"ה, לתורתו ולסגולת ישראל. הלזה "קידוש השם" יקרא??
4.אני עושה מה שביכולתי. למשל: העצומה שהוצאנו לאחרונה נגד גיוס לצה"ל כל עוד נמשכת הכפייה האנטי דתית.
אם תעייני בחתימתו (שנראה לי שאחליף אותה בקרוב) תראי שעיקר הכוח של הערב רב הוא באחיזת עיניים, כלומר: בבלבול. הם אחוז מזערי בעם, אבל הם שולטים בכל העם ללא מצרים. ככל שיותר ויתור אנשים יבינו את זה ויתנתקו מהם, הקרקע תשמט תחת רגליהם. אני משתדל לפעול בעיקר בכיוון הזה.
רק שאלת הבהרה: מתי אתה אומר את ההלל על נס החזרה לארצנו?
ז" היא עכשיו חולה, אבל מזריקים לה תרופות והיא תבריא בעזרת ה'
=]
בנוגע לאתחלתא דגאולה, הכותב הנפלא יאיר, מניח שגאולה צריכה לבוא עם תשובה.
לכן, מכיוון שאנחנו זקוקים לתיקון, אין זה אתחלתא.
וזה כמובן לא נכון, ע"פ כל המקורות שמדברים על הגאולה... יש לי אחד בחתימה אפילו.
יאיר שטרן היה תופעה מעוותת??? תתבייש!!! כמה נתת למדינה? הוא נתן את החיים!!!!!!!
ממש ממש תתבייש!!!!!!
![]()
בן אדם כמוך ראוי שיהיה -![]()
תסתכל קצת לפני שאתה מדבר שטויות...
שים לב להגדרת המדינה הקדושה שלך, כפי שעולה מחתימתך:
"מלכות בלתי קדושה"
"קליפה"
ודאי שאנו בתקופה של אתחלתא דגאולה. הגאולה השלמה צומחת מתוך המלכות הבלתי קדושה, כמו שגאולת מצריים צמחה מתוך החמרת השיעבוד. האם החמרת השיעבוד היה "אתחלתא דגאולה"? האם צריך לקדש אותו ולהודות עליו?
ודאי שלא. ברור שהחמרת השיעבוד זה דבר רע. אבל צריך להתחזק בידיעה שהגאולה צומחת מתוך כך, ושזה אומר לנו שאנו בתקופה של אתחלתא שדגאולה.
של יהודים בואו ורשו ארץ
ואם יש צמידים וכו גם יש ביקוש..
אני בת, מעדיפה לקנות מבנות כמה אם אפשר או שישלחו בדואר
והעשבים גדלים. זה אחד הדברים היפים בחורף.
אפילו הטחב הירוק שגדל בין המדרכות אחרי הגשמים יפה בחורף. (אגב רואים שהנבטים בתמונה העליונה הם דו פסיגיים)
הוא רוצה שננציח אותו
וגם אף שמאלני לא יתחיל עכשיו להרוס
חווה על שם צרלי
קדימה. מי לוקח את הכפפה.
לטרמפ יש ישוב,
למה שלצרלי לא יהיה?

קפיץאחרונהבשם ה' נעשה ונצליח
מקימים גבעות חדשות בארץ ישראל ומציבים בהם דגל ישראל לגובה רם
החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל בקריאה לכל מי שיכול, לצאת ביוזמה להקמת גבעה חדשה באזור מגוריכם, להציב דגל ישראל לגובה רם כדי שידעו כולם למי שייכת ארץ ישראל וכן, להביא ולרתום משפחות ואנשים למשימה החשובה הזאת.
להקים גבעה חדשה בזמן זה - זאת מטרה חשובה ביותר.
שלחו תמונות מהגבעה החדשה שהקמתם למייל של חל"פ הגבעות chalaphagvaot@gmail.com
חשוב!! להעביר הודעה זאת בכל קבוצה
החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל
בונים. מיישבים. גואלים.
אשמח לעזרה
יש שם ישיבה 24/7..
עליות מאורגנות המוניות, זה בדר"כ רק כשיש איזו סכנה גדולה שמסתמנת...
איזו ברכה ב"ה. מרגש לראות את זה.
"לא עוצרים בסוף השמיטה – מעמיקים את החיבור לארץ ישראל" | ערוץ 7