לא יהיה מצעד!שאולי
טעעעעעעעעעעעעעעעעעעעטעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע!ה' הוא המלך!!!
מתי כבר יבוא המשיח?
מתי יבוא המשיח?אלעד
אפשר ת'מספר שלו? יש לי הרבה מה לומר לו.. =)יסכלוש2
ויאללה, צריך לחסום כבישים.. מה עוד אפשר לעשות? לשרוף פחי זבל??
מצטער הוא ביקש לא להעביר..אלעד
תקשרו ל144...מן הסתם יהיה להם..לא?קראתיך
מה זה יעזור לחסום כבישים??מ.מ.י.ר
ואם תשרפו פחים ותחסמו כבישים זה ישכנע אותם שזה לא בסדר המעשים האלו?
מאותה סיבה לא זורקים אבנים בבר אילן. כי זה לא עוזר!! זה עוזר אולי במקום מסויים אבל האנשים יחללו שבת שמקום אחר! לא עדיף לעקור את זה מהשורש ולשכנע יותר אנשים שהיהדות זה מה שנכון??
למה להילחם בחושך, אולי פשוט להרבות באור??
לפעמים.... בכוח זה עוזר.ה' הוא המלך!!!
משהו יכול להסביר לי משהו....ה' הוא המלך!!!
למה המדינה נותנת להם הכול |כמעט| ??
למה רק הם נלחמים על מצעד התועבה??
אולי זו זכות התורה שמגנה עליהם?
אולי בגלל שהם מאוחדים??
למה אנחנו מתפשרים על כל דבר והם מהדרים?
כי אנחנו מזרוחניקים??
מתפשרים?מ.מ.י.ר
אנחנו פשוט לא חושבים שבדרך של שריפת פחי צפרדע משכנעים את עם ישראל לחזור בתשובה.
הרב מוצפי סיפר באחד השיעורים שערב שבת אחת אבא שלו, הגאון הקדוש רבי סלימאן מוצפי זי"ע התחיל לבכות ואמר - מה אני אומר בבית דין של מעלה, כשישאלו אותי למה מחללים שבת פה? אמנם בכיכר השבת כבר לא מחללים כי זרקו אבנים, אבל במרחק שתי שכונות כן מחללים..
זה לא בדיוק הציטוט, אבל זה מה שזכור לי ממנו.
לפני שנתי'ים מצעד התועבה בוטל בגלל האלימות של החרדאוריין
ים ולפני שנה הרבה רבנים לא אמרו לתלמידים שלהם לצאת לרחובות והי'ה מצעד...
אם נעשה בלאגן ונראה להם שי'הי'ה הרבה בלאגן רוב הסיכוי'ים שהם לא יאפשרו את המצעד....
וגם אם השנה ח"ו י'הי'ה מצעד אז צריך ממש למחות על זה ולעשות קצת בלאגן ואז שנה הבאה ילמדו את הלקח.....
כל אחד בלב שלו פנימה יודע..ה' הוא המלך!!!
החרדים לא היו נותנים לבנות שלהם ללכת עם מכנסיים מתחת לחצאית.
אני רק שואל..מ.מ.י.ר
זה אומר שאין אנשים שמתנהגים ועושים את המעשים האלו?
רק להרחיק את הנבילה מחוץ לדלת?? או שעדיף מחוץ לעם ישראל?
כי אם זה מחוץ לעם ישראל, שריפת פחי צפרדע לא תעזור.
ל"ה' הוא המלך.."מ.מ.י.ר
רק שהשאלה היא..מ.מ.י.ר
לממי"ראלעד
ב. לגבי מצעד התועבה. המשחק כאן מאוד פשוט: אם הם יבינו שלא כדאי להם לצעוד כאן, הם לא יצעדו כאן. אם היית מציע לשכנע בדרך של הסברה ואהבה לפני שנה, בסדר. מקובל עלי. אבל כשהנחש מגיע למרפסת שלך צריך טיפול נמרץ. נקודה. כשאדם מתחשמל צריך להרחיק ולהעיף אותו ע"י חבטות במקל גם אם ישברו לו עצמות.
ג. אם נמשיך במשל המרפסת, העובדה שהנחש שנמצא במרפסת עלול לעבור מהמרפסת לבית אחר אם יורחק בכח ובהפחדות לא אמורה להוות שיקול בעניין. אח"כ, כאשר הוא יעזוב, תטפל בו גם שם, בצירוף מערך הסברה מקיף ועמוק. כרגע אין לנו את הפריווילגיה הזאת.
זה נשמע כאילו כל החרדים מושלמים..יסכלוש2
בס"ד
נכון שיש דברים שבהם אני מאוד מעריכה את דרך החרדים, אבל בקשר לצניעות- אני לא חושבת שהם יותר טובים מאיתנו... יש בציבור שלנו בנות הרבה יותר צנועות מהחרדיות..
אבל אי אפשר להכליל בכלל! זה לא שכולם לובשים תלבושת אחידה.. (בעיקר אצל הדתיים- יש גיוון גדול ברמת הצניעות..)
וגם, אני חושבת שהדרך הזאת של לשרוף פחים ולזרוק אבנים בכלל לא טובה לנו. (אולי טוב שהיא נעשית אבל אם כן- אז שרק החרדים יעשו אותה..) בגלל ההתנהגות הזאת הרבה חילונים מתחנכים על שנאת החרדים ומכאן- לשנאת היהדות. כשהם רואים בטמבלויזיה חרדים מתפרעים הדבר האחרון שהם יחשבו עליו זה שהתורה זה דבר טוב. הרי אם התורה היא כ"כ טובה איך היא מחנכת להשחית רכוש ציבור (שריפת פחי זבל..) ולפגוע באנשים (זריקת אבנים..) [מה שאני מנסה להראות זה את נקודת המבט של אדם חילוני שצופה בטמבלויזיה וקורא עיתונים שמאלניים, לא את הדעה שלי..] איך ככה אנחנו רוצים להפיץ את אור ד' בעולם??
לדעתי, עכשיו אין לנו כ"כ מה לעשות כי התעוררנו מאוחר מידי. כדי שמצעד התועבה הזה ייפסק או יעבור לפחות לארץ אחרת- צריך לעבוד שנים. אם נצליח השנה לפחות להעביר לתל- אביב את המצעד- אשרינו! רק צריך להזהר בדרך שלא יהיה חילול ד'.. אני חושבת שאם יראו אותנו כסתם מופרעים- זה יהיה חילול ד' גדול יותר מאשר שהמצעד המגעיל הזה יתקיים.
ב"הצלחה!
כי לחרדים יש את ש"סybs
למ.מ.י.רהכהניסט הנודד
ב) לשרוף פחים ולחסום כבישים זה ברירת מחדל אם לא נצליח לשכנע.
למ.מ.י.רסתם משהי
ברור שצריך להרבות אור אבל לך תשכנע חולי נפש..יסכלוש2
נטיות הפוכות זאת מחלת נפש..יסכלוש2
נטיות הפוכות זאת מחלת נפש (תרתי משמע).מ.מ.י.ר
המדרש מספר שגם בסדום היו עם נטיות הפוכות, ואני רק אספר עוד מדרש על סדום - שאם היה בא אורח לסדום, אם הוא היה בנאדם גבוה הם היו נותנים לו לישון במיטה קצרה וכשהרגליים שלו היו יוצאות החוצה - הם היו קוצצים לו את הרגליים. ואם הוא היה בנאדם נמוך הם היו שמים אותו במיטה ארוכה ומותחים לו את הרגליים עד שהיה מגיע לסוף..
אבל זה לא ימח שמם וזכרם.
זאת מחלת נפש, וכמו כל מחלת נפש צריך לטפל בזה.
אין כל קשר בין נטיה למצעדואלאד
ישנם אנשים עם נטיה נרכשת או מוּלדת לרצוח, לאנוס, לגנוב (יש לזה אפילו שם - קלפטומניה). חלקם מצליחים להתגבר על עצמם, חלקם לא מצליחים. אבל מי יעלה על הדעת להתגאות ברצח ולדרוש חופש רצח לכל בעלי הנטיה?
אבל אם תקום קבוצה של רוצחים מומרים להכעיס שגאים ברציחותיהם ובזים לחוקי התורה ותרצה לעשות מצעד מול בתי משפחות הנרצחים - זהו חילול השם, וצורך השעה יהיה לעצור אותם בכל דרך. וכל שכן כשקבוצה של מתועבים רוצה לעשות מצעד תועבה בטרקלין המלך.
לענ"ד יש להתעלם מכל העניין:ימין
זה הסתכנות שאולי אחרים יפרשו את השתיקה כהסכמה.יסכלוש2
קשה לי להאמין שמישהו יחשוב שהחרדים מסכימיםימין
אבל אם הציבור שלנו לא ימחה- זה יהיה חילול ד' גדול!יסכלוש2
ייתכן שזה דוקא כמעט ולא יסוקרימין
אבל אלה שכן ידעו על המצעד.. והצועדים, והממשלה...יסכלוש2
התעלמות מבעיות אינה גורמת להן להעלםואלאד
ולגבי עמדת האדמו"ר מגור - אני מבטיח לך שגם הוא לא באמת מאמין שאם מתעלמים מנושא כלשהו הוא יתנדף מעצמו.
הבא אספר לך סיפור מהמצעד הקודם שימחיש מהי האג'נדה האמיתית של חסידי גור שתומכים במצעד. בשנה שעברה ארגן המצעד ארגן רב ליטאי מהרובע היהודי הפגנה בה השתתפו יהודים מכל קצוות היהדות - אחדות שלא היתה כדוגמתה מעולם. בהפגנה נאם ראב"ד העדה החרדית ולצידו ברוך מרזל. אותם חסידי גור, שלא פרסמו בעלון שלהם "המודיע" את דבר קיומה של אף הפגנה שהיתה נגד המצעד בכל השכונות בירושלים, הציפו יום למחרת את ירושלים בפשקווילי גידופים מכוערים כביכול בשם נטורי קרתא נגד הראב"ד שהוא השתתף ל"ע עם "מתגרים באומות" - והכל במטרה לסכסך בין יהודים שהתנגדו למצעד בו עסקני גור תמכו מכל הלב.
מה המניע ליחסם של חסידי גור למצעד בצורה כזו?ימין
קודם כל זה לא כלל החסידיםואלאד
ושלא יעלה על דעתך שהם לא יודעים להפגין בכח כשזה נוגע להם אישית - הם רדפו באלימות רבה עורכי עיתונים שכתבו כתבות שלא מצאו חן בעיניהם ובבחירות האחרונות הם שרפו מחסן שלם של העדה החרדית עם חומר הסברה נגד הצבעה בבחירות.
איזה שנאת חינם! ואנחנו מעיזים לבקש מד' בית מקדש??יסכלוש2
ומדוע בפעם האחרונה רבנים נוספים 'התקפלו' לבסוף?ימין
הופעלו עליהם לחצים כבדים מצד המשטרהואלאד
בכל מקרה לא הרבנים צריכים להתוות את ההתנגדות. הרבנים צריכים רק לפסוק אם צריך להתנגד, איך להתנגד זה כבר שטח של הקנאים שהם בעלי המקצוע בתחום.
מי זה פרנקו? ועל איזה רבנים אתם מדברים?יסכלוש2
חולי נפשSpEcIaLlאחרונה
משיח,בוא כבר!!!!!
הדמיה של אוטובוסים ממותגים - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס 2 - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס 3 - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס 4 - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס 5 - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס 6 - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס 7 - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס 8 - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס 9 - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס 10 - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס 11 - חל"פ הגבעות AIנ אאחרונה

כל דכפין ייתי ויחזהימח שם עראפת
קיצור, בא לי לעשות טיול כמה ימים ביו"ש. יש בעיה, בטחונית בלילות. אי אפשר לישון במצפה מבודד וכדו'. קיצור, חשבתי לטייל מחווה לחווה, דהיינו לפתוח אוהל בחוות ולישון שם, ולהפוך את הטיול מסתם טיול, לטיול בלי שבילים, מחווה לחווה. קיצור, מישהו מתעניין בקונספט?
בואו נארגן קבוצה ונתקדם.
ראיתי שיש עכשיו תוכנית להחזיר את השליטה לכביש 449נ א
ליד עפרה. ויש את חוות חסד לאברהם ואת חוות האורנים שנמצאות באזור היישוב עפרה.
אשמח לשמוע מידע על התוכנית ועל החוות, אם מישהו יודע..
תודה
קטע. נסעתי משם לפני 10 שנים הביתה לבית אלמשה
אף פעם לא חשבתי שיהודים לא נוסעים משם.
שמעתם על חוות חסד לאברהם ועל חוות האורנים ליד עפרהנ א
אשמח למידע
איזה מידע?רקאני
כל מידענ אאחרונה
רצף של הרס בגבעות - חייבים לעצור את זה!!נ א
בס"ד
שלום לכולם!
כולנו רואים שבחודשים האחרונים מתרחש הרס רחב בגבעות ביהודה ושומרון.
תנו עצות מה כדאי לעשות כדי למנוע את ההרס הזה?
עם ישראל!! תקימו גבעות בכל אזור בארץ!! תצטרפו לגבעות קיימות!! חייבים להפוך את הגבעות ליישובים!!
תנו עצות מה כדאי לעשות כדי למנוע את ההרס הזה?נ א
להצביע למי שבאמת מייצג אותך...הסטוריאחרונה
אחרי החתימה - גלנט בשיא החוצפה סירב לבצע את מה שנחתם, בטענות שאי אפשר לפגוע בשיקול הדעת של המפקד והושגה פשרה שאם הפינוי משיקולים בטחוניים - זה נשאר בסמכות אלוף הפיקוד. לכן בצו ההרס של בית ענות, הוא כתב את הטענה האבסורדית ש: "המקום פוגע בשלום תושבי האזור".
אם כל הטפשים בהתיישבות האידיאולוגית שמצביעים ליכוד, היו מצביעים לצה"ד, היתה ממשלת ימין בראשות נתניהו אותו דבר- אבל ההתישבות היתה באמת בידי סמוטריץ'.
אפשר עדיין להשיג קפוצונים או חולצות לזכר אהוביה?הגבעות בלב תמיד
של יהודים בואו ורשו ארץ
ואם יש צמידים וכו גם יש ביקוש..
אני בת, מעדיפה לקנות מבנות כמה אם אפשר או שישלחו בדואר
נירו ניר, שירו שיר, כבר הנצו ניצניםימח שם עראפת
יא! איזה יופי! אני מת על לראות נבטים נובטיםקעלעברימבאר
והעשבים גדלים. זה אחד הדברים היפים בחורף.
אפילו הטחב הירוק שגדל בין המדרכות אחרי הגשמים יפה בחורף. (אגב רואים שהנבטים בתמונה העליונה הם דו פסיגיים)
עשית לי חשק לצאת ולחפש נבטים שנבטו מהגשםקעלעברימבאר
🤩פתית שלגאחרונה
גבעה או חווה על שם צ'רלי קירקאדם פרו+
הוא רוצה שננציח אותו
וגם אף שמאלני לא יתחיל עכשיו להרוס
חווה על שם צרלי
קדימה. מי לוקח את הכפפה.
לטרמפ יש ישוב,
למה שלצרלי לא יהיה?