לחבריי הפורום היקרים אני נפרד מכם בצער רב עכב....eshel

אני נפרד מכם וזאת הודעתי האחרונה מכיוון ששיגרתי הודעה על התמונה שולאד שם

והתגובות שקיבלתי ממש מעצבנות אותי

חבר'ה חיילים נהרגים בשביל הדגל הזה ניצולי השואה חלמו על הדגל הזה והדבר היחידי שאתם יודעים להגיד זה המגרשים והמגרשים

אני נגד הגירוש מגוש קטיף אני יודע שזה כואב אבל להתבטא כך על דגל ישראל שבעצם מסמן טלית מגן דוד סמל העם היהודי ואת ארץ ישראל שאתם בעצמכם אומרים שמארץ ישראל מתחיל הכל ואח"כ הכל

חבר'ה ממשלת ישראל זה לא ארץ ישראל

אבל לא משנה נפגעתי באופן אישי שאו ברכה ובהצלחה במאבק שלכם על הארץ אך מעניין מה הייה הסמל שלכם

נ"ב

כזכור לי יש תמונה באתר של בית במגרון עם הדגל הזה ויש בתים של דתים עם הדגל הזהפשוט לא מבין אותכם

לאט לך ידידיואלאד
אם החתימה פוגעת בך, אני מוכן להוריד אותה.
אבל בתנאי- שתסביר לי כמה דברים, כי אני אדם די קשה הבנה.

1. האם לדעתך באמת חיילים נהרגים למען דגל? האם לדעתך הדבר שניצולי שואה חלמו עליו הוא זה דגל?

2. האם דגל מייצג אך ורק את המתואר דגל עצמו, או גם את המעשים של מי שמשתמש בדגל? האם את הדגל הפלשתיני למשל, אנחנו שונאים בגלל שאנחנו ממש מתעבים את הצבעים שחור, ירוק ואדום - או בגלל שאנחנו מתעבים את מעשיה של בני האומה שאימצו את הדגל?

3. האמנם דגל ישראל מייצג את ארץ ישראל? היכן, אם כן, היה הדגל הזה במשך 5769 השנים האחרונות? מי אחראי על ההצהרה הגרנדיוזית שדגל של יישות שקיימת בסך הכל 60 שנים הוא הדגל שמייצג את ארץ ישראל?
אחי אתה טוב אני חולה על אנשים כמוך!לואלאדאנונימי (פותח)
אני ממליץ לך על פורום מימדאנונימי (פותח)
הדגל הזה הוא סמרטוט מבאיש, הוא בגדר 'עלמא דשיקרא' הוא סמל עם ככל העמים והוא מגעיל אותי פיכססססססס והוא מזכיר לי את ההתנתקות מ"ס 2 שהולכת להיות ביו"ש
אני רחוק מלזלזל בדגל שתלוי בגאווה על יד המשרד שלימשה
אבל לצערי - אחרי הגרוש, אני מסוגל להבין את מי שמבזה אותו או מעודד להוריד איתו פרופיל.

אבל זה בכלל לא קשור לזה שאני מתעב את נטורי קרטא.
חבל שאתה לוקח את הוויכוח לפסים אישיים.מתנחלוס
אני בעצמי הסתובבתי עם דגל ביום העצמאות.
מצד שני אני מבין את הביקורת על הדגל, שהקבה פעמים מתחבאים מאחרוי הסמל ומטשטשים את האמת וגורמים דרך הסמל להמון חורבן.
לוואלד יש טענה עקרונית, אני מוכן להתווכח איתו, אבל לקחת וויכוח עקרוני ולהפוך אותו לאישי זה כבר כוחני ובחינת אלימות.
זה כמו אותו מנהל חברה/יו"ר מזכירות שאומר אם לא תקבלו את דעתי אפגע באופן אישי ואתפטר...
אם אתה מספיק חזק תתמודד עם הטענות באופן ישיר, ואל תתחבא מאחורי טענות אישיות.
כתבתי את כל זה כי זה חשוב מאוד לגבי כלל המאבק על ארץ ישראל, תמיד כשמעמידים טענה עקרונית, באים אנשים ומסיטים את הדיון לפסים אישיים וד"ל...
תקון בשורה השנייה- ...הרבה פעמים מתחבאים מאחורי...מתנחלוס
ואלאד אתה פשוט צודק...ה' הוא המלך!!!
eshel חבל שאתה עוזבאנונימי (פותח)
אני יכול להבין אותך שמפריע לך לראות דגל של המדינה שרוף. הבנתי שאתה חוזר בתשובה, בשלבים, או משהו כזה.
לקח לי המון זמן להגיע להכרה בכך שמדינה היא האוייב של העם היהודי, גם אני לפני כמה שנים הייתי מתחלחל למראה דגל של המדינה שרוף, אבל היום הייתי שורף בעצמי.
צריך להבדיל בין המדינה (והדגל) לבין הארץ הקדושה, ארץ ישראל. המדינה נלחמת בכל מה שזיק יהדות עולה ממנו מאז שקמה. הדבר היחיד שהיה משותף ליהודים הנאמנים ולמדינה בהקמתה הוא שהמדינה הקימה יישובים, ויישבה את ארץ ישראל ועודדה עלייה יהודית. כיום אפילו זה אין, ולהפך המדינה מחריבה ישובים, ומעלה לארץ המוני גויים (שלא לדבר על ערבים).
כדאי גם קצת לקרוא חומר על רצח רבין, ולהבין מה המדינה והשב"כ מסוגלים לעשות, ועל כך שאין להם בעיה לרצוח כל אחד שלא מתאים לה, ק"ו להרוג מתנחלים פה ושם, רק מזהים אותם ב"טעות" כמחבלים וכד'
לכל מי שכתב לי תגובות...eshel
שלחתי לולאד מסר אישי ואני חושב שזה הכי נכון היה לעשות מהו דעתי
יכול להיות שעוררתי מהומה אך תצטרכו להבין אני חייל בצה"ל ושאני קם בבוקר הדבר הראשון שאני רואה זה דגל
דעותיי הם ימניות ההיתי נגד הגירושאני תושב הגולן כל מה שתרצו אני דוגל בהתישבות וכוו....

אך להתבטא כך על דגל ישראלזה ניראה לי קצת טיפשי לקחתי את הנושא באופן אישי ועל אני אומר אמשיך להניף את דגל ישראל בכל מקום אפשרי אמשיך להאבק על הבית(גולן איו"ש וכוו..) אמשיך בתהליך שבו התחלתי לחזור בתשובה בזרם הדתי לאומי כי אני אוהב את הארץ הזאת ואמשיך לאהוב אותה ואם המגרשים לבשו דגל ישראל זה לא אומר שאני יחפיר או יתן למישהו לחפיש את הדגל

נ"ב
תודה לכותבים
צריך להבין אותך יש לך פוסט טראומה מהסמרטוט הזהאנונימי (פותח)
יש כמה דברים שרציתי להבהיר!!!!נצח לנצח!!!
קודם כל תרגעו!!!!
עמ"י במשך תקופות כ"כ רבות חלמו להגיע לא"י ולהתישב בה ברור שהם לא חלמו להיות במדינה כזו אבל בטוח שהם היו מעדיפים את האפשרות והזכות להגיע לארץ ושתיהיה להם עצמאות.
שכחתם את השואה!!!!!??? שכחתם את הפרעות!!!!???? גירוש ספרד, פורטוגל!!!!!!????עוד משו..??
הדגל מסמל את העם היהודי!!!!!!!!!! אם אתם יהודים אתם צריכים להעריץ את הדגל!!!!!! בכל מקום בעולם שבו תיהיו מה שייצג אותכם בתור יהודים זה המגן דוד באמצע ושני פסים כחולים!!!!!!! להגיע למצב בו שורפים דגל זה מצב מביש ומבוזה!!!!
אנחנו לא צריכים לרדת לרמה של הרוצחים שלנו הפלאשתינים!!!!! אנחנו צריכים לעשות הכל כדי להחזיר את התפקיד הנכון לדגל- להחזיר את הקדושה ואת המשמעות האמיתית שלו!!!! לא להתחמק ולעשות את הדבר הכי טיפשי לנסות להשמיד אותו זה פשוט לצאת נגד הזהות שלנו- יהודים!!!!
עזרה אלנקם יכין שהיה משרת בל"חי נשאל ע"י אתמול, האם עכשיו כשהוא רואה את הפשיעה של הממשלה זה לא מבאס אותו שהוא נלחם כ"כ ואיבד הרבה חברים בשביל מה שיהיה בעוד 60 שנה- כיום???? הוא ענה לי: ברור שלא לזה פיללו ביזמן הקרבות אבל בזה שע"מי יכול לחיות בארץ ובזה שיש 70 עמים הבאים להשמידינו והקב"ה מציל אותנו מידם יומיום ויש אלפי ניסים ששומרים עלינו שנוכל להמשיך לישון בלילה... זה עדין שווה! כמובן שיומיום צריך להתפלל לקב"ה שיצילינו משילטון הכופרים....!
המהלך שקורה לנו כאן בארץ עם השילטון המושחת אני רואה את זה עין בעין כמהלך אלוקי המשיח קרוב מאווווווווד צריך לקום! אסור להישבר דווקא בסוף!!!!
ב"הצלחה!!!
לכ"ח ולחברים יש משהו בדברים של נצח לנצח תלמדוeshel
תדבר יפה אל הדגל אין לי שום טרואמה אני מצדיע לדגלeshel
גם אני מצדיע.מ.מ.י.ר
מצדיע לעם ישראל, לנצחיותו, שמבוטאת בדגל ישראל. הדגל שערפאת כל כך שנא, ביטוי לשנאת יהודים, את הדגל הזה אני אוהב. וכשאני רואה ששורפים דגל - זה מגעיל אותי לגמרי. אבל מה לעשות, יש פה "קנאים", ובגלל קנאים שכאלו נחרב בית המקדש (עיינו היטב בדברי הנצי"ב מוולואז'ין בהקדמה לספר בראשית).

בית המקדש לא נחרב בגללל הקנאים!!!!!!!אוריין
בס"ד
ה' אוהב את מי שמקנא לו!!!!!
בית המקדש נחרב בגלל שנאת חינם!!בנדא מצוי!!
ודברים כאלה הם אלו שגורמים לשנאת חינם!!
אז לולאד אם לאשל זה מפריע הן מסיבה פרטית והן מסיבה אידאולוגית אם לא אכפת לך תוריד את התמונה הזאת!!
דבר שני כמו שכתבו אחרים..........לא צריך להגזים עם זה שלא מסכימים עם הדגל ועד שצריך לשרוף אותה!!..
כן גם אותי יכולים להגדיר כפאנט אבל ופה אני מדגיש את האבל צריך לשים לב לא להגזים!! זה עדין סמל שת'אמת אני לא רואה אותו בתור סמל של המדינה! בכלל לא אני רואה את הדגל בתור סמל של היהודים בכל מקום שהם!!
יצאתי לפולין וראיתי כמה זה היה חשוב להניף את דגל היהודים שם!
זה נתן לי בתור נכד לניצול שואה כזאת גאווה שתראו מה בסוף הצלחנו להקים מדינה שאפשר לחיות בה יחסית ואני מדגיש יחסית בשלום(לא עם הערבים) אלא בשקט!
וסליחה מראש שקדחתי!!
בנדא מצוי תודה רבה אני מעריך את זהeshel
בבקשה!! אני רק עניתי לפי מה שאני מרגיש!!בנדא מצוי!!
ממש לא קדחת. היית בסדר דווקאmama
ואני מסכימה ב 100%!!!mama
אתה אוהב את הדגל רק בגלל שעראפת שר"י ימ"ש שנא אותוהכהניסט הנודד
?
קצת לא קשורה, אבל...בין לבין
לפי מה שהבנתי מישהו שם תמונה של דגל ישראל שרוף.
אנחנו לא מבינים שזאת המדינה שלנו???
אז נכון שנהיא עושה 999 חלקי 1000 שטויות, אבל היא שלנו!
ו"חיילים נהרגים בשביל הדגל הזה" הכוונה לדעתי היא לדגל כחלק מהמדינה, למדינה ולא באמת לדגל שאני תולה במרפסת.
לא בא לי שתרצחו אותי אבל לאט לכם, ידידי. אני נגד הגרוש ונגד פינויים, אבל לא נגד המדינה!
תקשיבו אנשים!!! מה שהולך כאן זה מזעזע!בית שמש כבוד!!
עם כל הפנאטיות שיש בי זה מגיע לגבולות מסויומות וסתם דרך אגב כמה בחורים מסכנים ואני מדגישה הם ממש הומללים!!!!!!! שהם דתיים לאומים הם עכשיו גרמו לאנשים מבחוץ להסתכל על כולנו ככה אז אנשים לפני שאתם עושים משו אל תשכחו שאתם לא רק מיצגים את עצמכם!!!! אלא גם ציבור שלם!!!!!! ועם שלם!!!!!!!!!!!!
מעולם לא שרפתי דגל ישראל. אבל בשבילי הוא לא הסמלא"ר יצהר
של עם ישראל.
אומנם אנשים קיוו וציפו לראות את הדגל ולהניף אותו,אבל הוא לא קודש קודשים.
לדעתי אסור לבזות אותו בשריפתו כי זה חילול ה' נוראי.
(תעשו את זה בבית לבד כדי להוציא עצבים)
זה שאנשים צפו לדגל מוזר בעיני. תצפו למשיח,לגאולה,לדברים שבקדושה. תצפו להתגלות ה'. תצפו לכינון מלכות יהודית אמיתית בארץ ישראל.
תוציאו את סימוני העבודה זרה הזו.בהתחלה חשבו על דגל על פסי הטלית על דוד המלך וסימלו,ועל צבע התכלת המקודש בטלית.
אבל עכשיו? לכו לישראלי ממוצע ותשאלו מה הם סימוני הדגל,תראו מה הוא יענה(אם בכלל תהיה לו תשובה.)כל המניפים את הדגל בתור הסמל התחילו כבר לסגוד לו ולא לראות בו סמל פשוט אלא הוא-הדגל הוא תקומת ישראל בעצמו, וזו טעות.
נכון שזו טעות לחשוב ככה!בנדא מצוי!!
אבל זה אמור להיות סמל שמסמל את העם היהודי!!
נכון זה שהמדינה משתמשת בסמל לדברים לא טובים ואסורים זה לא אומר שהדגל לא יכול להמשיך להיות הסמל של עם ישראל!!
עם כל זאת באמת צריך לצפות ולחכות כל יום לגאולה ולמשיח צדקינו!!
הדגלבין לבין
ציפו לדגל הכוונה [לדעתי] לגאולה, שלא ירדפו אותנו ושניהיה יכולים להניף את הדגל שלנו בלי שמישהו ישרוף אותו ברחוב מסיבות אנטישמיות.
רק רציתי לומר לכל מי שהשתתף בשרשור הזה,mama
שאם יש רגעים שאני מרגישה בושה בהשתייכותי לציבור שממנו אני באה(דתי לאומי כמובן), אחד מהרגעים האלו היה כשקראתי את השרשור. אני פשוט מתביישת.
ואם יש מישהו (לא נראה לי שיש...) שלא ברור לו למה- אגיד.
גם אני מתבייש..ישתבח שמו לעד
שיש אנשים בארץ הזאת שסוגדים כ"כ לדגל הזה וכל איזה פיפס קטן מזעזע אותם. מה כבר קרה? מישהו מת?
אנשים מזדעזעים יותר כששורפים דגל ישראל מאשר שכשיהודים נרצחים.
קצת פורפורציות.
חבר'ה הגזמתם לגמרי עם השירשור הזה!!בנדא מצוי!!
נכון יהודים נרצחים סתם! ישובים נחרבים גם כן סתם! וזה מאד עצוב ומדכא שלא עושים כלום על זה!!
אבל חבר'ה עד כאן זה לא קשור כל כך לנושא פה מדברים שלמישהו זה ממש מפריע לראות את התמונה פה!! מה הבעיה להוריד את התמונה הזאת??
כל כך קשה לעשות משהו כדי שלא יפריע חס וחלילה ליהודי אחר!!
דבר שני כן אמרת יהודים נרצחים.......אז הרבה מהם אלו שנרצחו הן בצבא והן בפיגועים והן לא יודע איפה.....אם לא כולם מתו בגלל שיש להם קשר לדגל ישראל עצם שהם יהודים!!........אני הייתי שמח למות מות קדושים על שנלחמתי על הבית והדגל על החיים שלכם נלחמתי....וככה אתם עושים לזהות היהודית החיצונית??(הפנימית זאת כמובן התורה!! והיא הכי חשובה) אבל גם הנ"ל חשוב ואסור לזלזל בו ככה!!
ואני מבקש ממך וולאד בשם אשל תוריד בבקשה את התמונה הזאת!! זה מפריע בעיקר לו אבל תאמין לי שזה מפריע לעוד יהודים!! תודה על ההתחשבות!!
היית שמח למות במלחמה על הדגל?ישתבח שמו לעד
תסלח לי, אבל נראה לי שאתה לא ממש בעניינים.
מי התיר לך להלחם על לדגל ולמסור עליו את הנפש? ואתה עוד קורא לזה מות קדושים? הלו? מה נסגר אתכם?
לא על הדגל........על התורה ועל ארץ ישראל אבל זה...בנדא מצוי!!
אחד הסמלים שמסמלים את היהודים!!
עזוב היה לי וויכוח שלם על זה עם אמא וסבא שלי!!
בכל מקרה אני שואל שאלה פשוטה ומהותית!........יש למישהו בעיה עם התמונה הזאת! מה הבעיה שאותו אדם ששם אותה יוריד אותה!! קשה לכם לא להפריע ליהודי??
ולאד אפשר לבקש ממך בשם אשל להוריד את התמונה???בנדא מצוי!!
שאלה לאשל אם הייתה לך חתימה של הדגל של המדינה,אנונימי (פותח)
והייתי אומר שנפגעתי מכך אישית, האם היית מוריד אותה?
אם כן, אז שייך לבקש גם מוולאד להוריד, אם לא, אז מה ההבדל?
מדוע להניף דגל של המדינה שהמתנחלים הם האוייב מס1 שלה, זה בסדר, למרות שזה פוגע ברגשות, אבל לשרוף זה לא בסדר?
יש הבדלבין לבין
הדגל הוא לא דגל של מדינה שהמתנחלים הם אויב מס1 שלה, הוא סמל יהודי- זה שהמדינה לקחה אותו לעצמה זה לא אומר.
ולשרוף זה לא בסדר- מאותה סיבה שכבר כתבתי.
ראשית הדגל לא היה קיים לפני המדינה, המדינהאנונימי (פותח)
המציאה אותו. מגן דוד היה קיים אבל הדגל לא.
בכל מקרה זו לא הנקודה. יש כאלה שסולדים מהדגל והוא מסמל עבורם את מקור הרשע, ויש כאלה שאוהבים אותו וכאלה שאפילו סוגדים לו, השאלה היא למה אם ולאד שם דגל שרוף זה נחשב סביר לבקש ממנו להוריד אותו, ואם מישהו היה שם דגל כמות שהוא זה לא היה נחשב סביר לבקש ממנו להוריד אותו?
מסיבה פשוטה.מ.מ.י.ר
דגל ישראל זה דבר שמסמל את תקומת ישראל בדור האחרון. ברגע שאתה שורף את הדגל, אתה אומר שאתה התייאשת מתקומת ישראל שזכינו לראות אותה.
זה דבר חמור ופוגע, ולכן ביקש ממנו אשל להוריד את הדגל כי זה פוגע בו.

ושוב אני רק אומר את הרגשתי - אתם לא חושבים שהפורום הזה מתחיל להיות יותר ויותר נטורי קרתא?
לפני עשרים ושבע שנים, כשהרב צבי יהודה היה חי, לא היה מעיז אף אחד לשרוף את הדגל. לא היה מעיז אף אחד ללעוג ל"ממלכתים" (שבתוכם יש ת"ח, ולכן מלבד הוצאת שם רע יש בזה גם ביזוי ת"ח). לא היה מעיז אף אחד לקרוא שלא לומר הלל ביום העצמאות. לא היה מעיז אף אחד לקרוא שלא להתגייס לצבא ההגנה לישראל (שרק משפט אחד - 22,000 חיילים של צה"ל, לא מתו בגלל שגרשו יהודים אלא בגלל שהגנו על יהודים).

ואם זה כך, שלא לומר הלל ביום העצמאות ומדינת ישראל היא לא ראשית צמיחת גאולתנו, אז מדוע לא כל הבנים שפה עוברים לישיבה חרדית וכל הבנות לבית יעקב? אני לא שואל בשביל לקנטר, אלא באמת ברצינות. אם זו הדרך, אז זו הדרך. אם זו לא הדרך - אז זו לא הדרך, וצריך ללכת לדרך הנכונה.
רק שבאמת צריך לברר מהי הדרך ומהי לא הדרך, ולא להגיד דברים רק מתוך כעס וכאב. ומה שהיא הדרך - צריך ללכת עד הסוף.
ל-מ.מ.י.רהכהניסט הנודד
קראת פעם את הספר "מלחמת החלומות" של משה פייגלין?

אין מה לעשות יש פה שני חלומות, לחילונים יש את חלום ה"שלום"(הלא מציאותי), ולנו יש את חלום גאולת ישראל ובניין בית המקדש, אין מה לעשות מדינה אחת לא יכולה לחלום שני חלומות.

ולכן לפני כ-20 שנה הציע מו"ר הרב מאיר כהנא הי"ד להקים ביש"ע את "מדינת יהודה", הוא צפה אז שהשלטון החילוני יחל במירוץ חולני להשמדת עם ישראל (אולי אפילו שלא בכוונה). והוא נימק הצעה זו בכך שבמעשה זה ניטול מהם את הסמכות לבגוד בארץ ישראל, וכרגע שהם יבריאו בנפשם אז נשוב ונתאחד איתם.
לכהניסט הנודד.מ.מ.י.ר
לא קראתי את הספר מלחמת החלומות. על מה הוא מדבר?
בכל אופן, קראתי את הספר "סולו המסילה".

בקשר למה שכתבת על מה שהציע הרב מאיר כהנא הי"ד - אני לא יודע על זה, אבל לפי מה שאתה הבאת - זו לא הדרך. אילו היה אצלי ספר להלכות ציבור (קובץ מכתבים של הרב צבי יהודה) הייתי מעתיק את אחד המכתבים שמדבר על יסוד דומה של פירוד מעם ישראל. בכל אופן, הרב צבי יהודה זצ"ל יצא נגד רעיונות כאלו בחריפות.
הספר מסביר על שני חלומות שלעולם לא יפגשוהכהניסט הנודד
גם החרדים ממלכתייםאנונימי (פותח)
אני לא שמעתי על אף חרדי שאומר שיש לבנות את בית המקדש בימינו.
רוב החרדים גם נגד יישוב ארץ ישראל (שלא בתחומי מדינת ישראל הרבונית - כלומר ביו"ש וכד'), כמו שאמרתי שהם יותר ממלכתיים מאתנו.
רוב החרדים גם נגד הקמת מלכות ישראל שתלחם באוייבנו.
אני לא נגד עצם זה שיש ליהודים מדינה, אני נגד המדינה הזו ספציפית, שהיא אוייב היהדות.

חוץ מזה שזו לא הייתה הנקודה, אני רק אומר שאם רוצים להתחשב ברגשות של אחד, יש להתחשב גם ברגשות של האחר.
זה ממש עיוות.אוסנת
ברור שגם הממלכתים, וגם החרדים-שואפים לבנות את ביהמ"ק היום, עכשיו.
ולבנות את מלכות ישראל כמו שהיא אמורה להיות.

חלק מהחרדים הם ממש כמונו-ציונים, שמתחלקים לממלכתים וכאלה שלא.
אבל על אלה שאתה מדבר, הם לא ממלכתים. הם אנטי-ציונים.

זה ממש השמצות על הממלכתים.
לא נכון! לא הממלכתיים ולא החרדים רוצים לבנות עכשיואנונימי (פותח)
את ביהמ"ק.
שניהם אומרים שלא הגיע הזמן, ושביהמ"ק צריך לרדת מהשמיים וכו'
מי פה ממלכתי?!אוסנת
סליחה, אתה לא יודע על מה אתה מדבר.
מישהו פה אמר שלא צריך לבנות את ביהמ"ק???

נכון, יש מגבלות. אבל אם יתאפשר-אז למה לא?
אז אם כך למה לא בונים?אנונימי (פותח)אחרונה
הציבור הדתי שלדברייך כולם רוצים לבנות עכשיו, מונים מעל מליון איש, המשטרה והצבא לא יכולים לעצור ציבור כזה גדול.
לצערי אלו שבאמת רוצים לבנות, ומוכנים לעשות זאת הם אלפים בודדים.
עוררתי סערה פה וזה לא כוונתי אני מצטער על כךeshel

ועל כל הנושא לא חשבתי שאקבל כל כך הרבה תגובות
אני אוהב את כולכם למרות חילוקי הדעות בנינו

בברכה אשל
אחי הנה השירשור שלך הוא לא נמחק!!בנדא מצוי!!
כל דכפין ייתי ויחזהימח שם עראפת

קיצור, בא לי לעשות טיול כמה ימים ביו"ש. יש בעיה, בטחונית בלילות. אי אפשר לישון במצפה מבודד וכדו'. קיצור, חשבתי לטייל מחווה לחווה, דהיינו לפתוח אוהל בחוות ולישון שם, ולהפוך את הטיול מסתם טיול, לטיול בלי שבילים, מחווה לחווה. קיצור, מישהו מתעניין בקונספט?

בואו נארגן קבוצה ונתקדם.

ראיתי שיש עכשיו תוכנית להחזיר את השליטה לכביש 449נ א

ליד עפרה. ויש את חוות חסד לאברהם ואת חוות האורנים שנמצאות באזור היישוב עפרה.

אשמח לשמוע מידע על התוכנית ועל החוות, אם מישהו יודע..

תודה

קטע. נסעתי משם לפני 10 שנים הביתה לבית אלמשה

אף פעם לא חשבתי שיהודים לא נוסעים משם.

שמעתם על חוות חסד לאברהם ועל חוות האורנים ליד עפרהנ א

אשמח למידע

איזה מידע?רקאני
כל מידענ אאחרונה
רצף של הרס בגבעות - חייבים לעצור את זה!!נ א

בס"ד

שלום לכולם!

כולנו רואים שבחודשים האחרונים מתרחש הרס רחב בגבעות ביהודה ושומרון.

תנו עצות מה כדאי לעשות כדי למנוע את ההרס הזה?

עם ישראל!! תקימו גבעות בכל אזור בארץ!! תצטרפו לגבעות קיימות!! חייבים להפוך את הגבעות ליישובים!!

תנו עצות מה כדאי לעשות כדי למנוע את ההרס הזה?נ א
להצביע למי שבאמת מייצג אותך...הסטוריאחרונה
כזכור במו"מ הקואליציוני, סמוטריץ' רצה ביטחון, בליכוד התעקשו. בסוף סוכם שהוא יקבל שר במשרד הביטחון עם אחריות על החלקים האזרחיים.

אחרי החתימה - גלנט בשיא החוצפה סירב לבצע את מה שנחתם, בטענות שאי אפשר לפגוע בשיקול הדעת של המפקד והושגה פשרה שאם הפינוי משיקולים בטחוניים - זה נשאר בסמכות אלוף הפיקוד. לכן בצו ההרס של בית ענות, הוא כתב את הטענה האבסורדית ש: "המקום פוגע בשלום תושבי האזור".

אם כל הטפשים בהתיישבות האידיאולוגית שמצביעים ליכוד, היו מצביעים לצה"ד, היתה ממשלת ימין בראשות נתניהו אותו דבר- אבל ההתישבות היתה באמת בידי סמוטריץ'.

חל"פ הגבעות - AI. מה דעתכם על זה?נ א

אשמח שתעבירו את התמונה בקבוצות. תודה רבהנ א
מי שמעוניין/ת לקבל את התמונה במייל, נא לשלוח מיילנ אאחרונה

לכתובת: chalaphagvaot@gmail.com

אפשר עדיין להשיג קפוצונים או חולצות לזכר אהוביה?הגבעות בלב תמיד

של יהודים בואו ורשו ארץ

ואם יש צמידים וכו גם יש ביקוש..

אני בת, מעדיפה לקנות מבנות כמה אם אפשר או שישלחו בדואר 

נירו ניר, שירו שיר, כבר הנצו ניצניםימח שם עראפת

יא! איזה יופי! אני מת על לראות נבטים נובטיםקעלעברימבאר

והעשבים גדלים. זה אחד הדברים היפים בחורף.

אפילו הטחב הירוק שגדל בין המדרכות אחרי הגשמים יפה בחורף.  (אגב רואים שהנבטים בתמונה העליונה הם דו פסיגיים)

עשית לי חשק לצאת ולחפש נבטים שנבטו מהגשםקעלעברימבאר
🤩פתית שלגאחרונה
גבעה או חווה על שם צ'רלי קירקאדם פרו+

הוא רוצה שננציח אותו

וגם אף שמאלני לא יתחיל עכשיו להרוס

חווה על שם צרלי

קדימה. מי לוקח את הכפפה.

לטרמפ יש ישוב,

למה שלצרלי לא יהיה?

(גבעון חובט במצח)ימח שם עראפת
הגבעון הנ"ל הוא השמש של בית הכנסת?קעלעברימבאר
קפיץאחרונה
כנסו >> החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל (חל"פ הגבעות)נ א

בשם ה' נעשה ונצליח

מקימים גבעות חדשות בארץ ישראל ומציבים בהם דגל ישראל לגובה רם

החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל בקריאה לכל מי שיכול, לצאת ביוזמה להקמת גבעה חדשה באזור מגוריכם, להציב דגל ישראל לגובה רם כדי שידעו כולם למי שייכת ארץ ישראל וכן, להביא ולרתום משפחות ואנשים למשימה החשובה הזאת.

להקים גבעה חדשה בזמן זה - זאת מטרה חשובה ביותר.

שלחו תמונות מהגבעה החדשה שהקמתם למייל של חל"פ הגבעות chalaphagvaot@gmail.com

חשוב!! להעביר הודעה זאת בכל קבוצה

🏡 החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל

בונים. מיישבים. גואלים.

מקימים גבעות חדשות בארץ ישראל!!!נ אאחרונה

אולי יעניין אותך