חילול השם גדול בחידון התנ"ך האחרון:ימין
אחת המתמודדות בחידון היתה מישהי מכת ה'יהודים המשיחיים' (=מיסיונרים שונאי ישראל), ועל כן קראו עשרות רבנים מכל החוגים להחרים  את החידון. לבושתנו, למרות כל זאת השתתפו שלוש בנות דתיות בחידון. בזמן כזה, כאשר המיסיונרים מרימים ראש (ביום העצמאות הם הסתובבו בכל הארץ), ופועלים בערמה נגד יהודים (מסתובבים לאחרונה בחולצות עם הכיתוב 'יד לאחים') להדיחם ולהסיתם רח"ל - עלינו לפעול ביתר שאת כנגד מזימותיהם השפלות, ובודאי שהשתתפות בחידון כזה על אף התנגדות הרבנים גרמה נזק גדול וחילול השם. נקווה שמעתה הדברים ישתנו בעז"ה.
ואגב, אותה חברת כת גרה בישוב אדם שבבנימיןימין
אתה צודק, המצב מזעזע.הביצה שהתחפשה
בס"ד

איכס. גועל נפש פשוט. לגמרי.
צודק בהחלט. אבל כנגד זה היה קידוש ד' שכלת התנ"ךיסכלוש2
סרבה ללחוץ יד לשמאלמרט, היתה עם צמיד כתום (כולם שמו לב לזה!!) ומסרה לשמאלמרט מכתב שישחרר את פולארד!!
יש משפט האומר: "גדול קידוש השם מחילול השם"ימין
במקרה דנן היה את שני הדברים יחד. בהחלט כל הכבוד על הנ"ל, אבל עם זאת עצם ההשתתפות בחידון היתה כאמור לא טובה.
עליית מדרגה חמורה בהסתה המיסיונרית:ימין
לאחרונה מפרסמים המיסיונרים ימ"ש את הארס שלהם בצורה בוטה על גבי אוטובוסים של אגד ובחוצות הערים, דבר שנראה לי ממש חסר תקדים: http://www.yadleachim.co.il/.
כנגד זה אנחנו צריכים להרבות באהבת ישראליסכלוש2
בס"ד
ולקרב את עם ישראל להקב"ה!
בסדר, אך זה לא מספיק. חובה להלחם בנגע.ימין
איך?  מה אני הקטנה יכולה לעזור?יסכלוש2
טוב, שאלה קשה...ימין
אבל קודם שנהיה מודעים לבעיה. נראה לי שרק תפילות. יש כאלו שמתעסקים בזה בפועל ('יד לאחים' וכו').
זה אלו עם ה"יש,ישו,ישועה..."מאחורי הקו
בעע, נשלח לי-מאחורי הקו
זה אלו שתלו את השלטים עם ה "יש,ישו,ישועה..." על האוטובוסים של אגד... איחס.. ימחשמם.. מישהו ראה את זה?
כל טבריה מלאה בהם (במסיונרים, לא בשלטים. את השלטים לא ראיתי, שמעתי עליהם...).
ב"ה לא ראיתי..תפוזה 1
בס"ד

אבל אנחנו באמת צריכים להיזהר מהם.. ימח שמם..
ודי בושה שאביה של הנערה שהשתתפה הצדיק זאתימין
ב'בשבע' של השבת (כלומר בשבע שיצא היום) הוא תוקף את הרבנים שקראו להחרים את החידון, בכל מיני טיעונים שונים ומשונים. חבל שדוקא בשעות בהם אותם טמאים ימ"ש נועצים את טלפיהם בכל ארץ ישראל (עם פרסומי חוצות באוטבוסים של אגד - פשוט לא יאומן!) ויש הזדמנות להלחם בהם ע"י חרם פשוט - בוחרים להיות מונחים ע"י כל מיני דברים שלא מן העניין.
היא השתתפה בכלל??איתי'ה
לק"י.

ראיתי את השלב השני והשלישי והיא בכלל לא היתה בו...
התכוונתי לנערה הדתייה שזכתהימין
לא להבדיל א"א הבדלות להיא מהכת. אותה חברת כת ירדה בסוף בשלב די מוקדם של החידון, אך למעשה השתתפה בו.
אני קראתי את מה שכתב אבא שלה והשתכנעתי לגמרי.מ.מ.י.ר
כדאי לכולם לקרוא. אני ממש התשכנעתי. אגב, אבא שלה הוא ר"מ בישיבת הסדר בנהריה.
סלח לי, אני מכירה את אותה הנערה שזכתהשוברת גלים
בס"ד

היטב ב"ה.ותאמין לי שאם היא השתתפה בחידון,
יש לה על מי לסמוך..

וזה באמת סתם מגוחך לשבת בבית
ולהעביר ביקורת על מי שאתה בכלל לא מכיר.
יום טוב!
מצטרףמשה
תמיד אפשר למצוא היתר לעשות את מה שכיף ושעבדנו עליוחילא דמשכנא
אבל הכי טוב זה לא לחפש היתרים אלא הלכה ואפילו להקריב בשביל זהב את כל זמן הלימוד לחידון.!
זו מהות האידיאולוגיה המזרחניקיתואלאד
היהדות היא 'בעיה' וצריך למצוא מעקפים והיתרים לעקוף את הבעיה. במילון שלהם, המושגים הקרבה ומסירות נפש שייכים רק כשמדובר בהקרבה למען המדינה, למען הדגל, למען אחדות העם - אבל לא כשחלילה מדובר בערכי היהדות והתורה.
לא נכון. אפשר להיות ממלכתי ולהקפיד על קלה כחמורה!חילא דמשכנא
התבלבלתי במקום.חילא דמשכנא
בחייאת תהיו בשקט,שוברת גלים
בס"ד

ותפסיקו להעביר ביקורת על מישהי שאתם לא מכירים.תודה.

במיוחד לאור העובדה שזה לא יעזור שתכתבו את זה בפורום נידח בערוץ 7.

שכל אחד יתמקד בעבירות ובחטאים שלו ואח"כ ילך לבקר אחרים.
(או להוציא שם רע על אחרים, תלוי איך מסתכלים על זה)

אולי תפסיקי את להעביר ביקורת על אחרים?ימין
מה הקשר ללהכיר פה? דברי בצורה עניינית.. ואם כל הכבוד - אבא שלה גם העביר ביקורת על עשרות רבנים מכל החוגים שקראו להחרמת החידון. מה כבר אמרו פה? נראה לי שקצת הגזמת, לא?
טלי קורה מבין עינייך או קיסם מבין שינייך.ימין
את, כמו גם אבי כלת התנ"ך - מעבירים ביקורת על מי שאתם רוצים, כולל על עשרות רבנים חשובים. אז איך את יכולה להטיף לאחרים לא להעביר ביקורת?
לימין.מ.מ.י.ר
ימין, יש לך הערות ענייניות על מה שכתב אבא שלה ב"בשבע"? הוא הסביר למה הם עשו זאת אפילו שהיה את הגילוי דעת.

ואלאד - לא ציפיתי לצערי למשהו אחר. לקנאות לשם ה' בדרך של הצואת שם רע. מה עוד שזה לגמרי לא שייך, כיוון שעל הגילוי דעת היה חתום הרב טאו. אלא שאבא שלה הסביר טוב מאוד למה הם ניגשו בכל זאת. כדאי מאוד לקרוא מה שהוא כתב, ואחרי זה בבקשה לכתוב כאן מה לא בסדר במה שהוא כתב.
אגב, שיהיה ברור.מ.מ.י.ר
בהתחלה כשראיתי את הגילוי דעת ואת חתימות הרבנים והרב טאו שליט"א, חשבתי שללא ספק הם צריכים שלא להשתתף. אבל לפי מה שאבא שלה כתב ב"בשבע", לרבנים לא ניתן תיאור מקיף על הכל מ"יד לאחים". הרי אם הם לא היו משתתפים, בטוח הנערה המשיחית הייתה זוכה ואז היה חילול ה' גדול. אבל רואים שהם השתתפו וברוך ה' הם הצליחו לעשות קידוש ה' גדול. ושוב, נא לקרוא את כל מה שכתב אבא שלה בבשבע, ורק לזכור שהוא אמר שלא היה איכפת להם לוותר על הכל אם היה צריך. אלא ששוב, הוא הסביר שדווקא ההפך.

שבת שלום!!!
שמעת אותי מטיפה ביקורת על הרבנים?שוברת גלים
בס"ד

תראה, יכול להיות שהיא לא היתה צריכה להשתתף בחידון.
לא נכנס עכשיו לוויכוח הזה.

אבל מה זה עוזר שתכתוב את זה בפורום?? ותבקר אותה כאן לעיני כולם?
אתה לא חושב שזה הוצאת שם רע?

אתה רוצה לבקר אותה באופן אישי?
תפאדל, אני אביא לך ת'פלא שלה ותצרח עליה בטלפון שהיא עשתה חילול ה' גדול ונורא.סבבה?

|משתגע|
אם הדתיים לא היו משתתפים הכופרת היתה זוכה!!יסכלוש2אחרונה
לא מסכימה, כ"כ כ"כ לא.פלספנית
בס"ד

אני גם קראתי את בשבע של השתב. אז א.- מאוד מאוד לא אהבתי את תחילת הכתבה, עם הציטוטים של צורית. זה יוצר רושם של גאווה, וזה לא. אני פשו ט לא מאמינה לזה, וזהו.
דבר שני. אני כן חושבת שהיה צריך להשתתף בחידון. ברור שעדיף היה אם איזה ראש מ וסד גדול בציבור התורני היה עורך חידון משלו, בשיתוף עם אנשים נח"ת, ומזמין את המתמודדים מהחידון ההוא, חוץ מאותה- וזה, למרות שזה לא יהיה "מתועד טלוויזיונית", היה עושה רעש תקשורתי וקידוש ה' גדול פי כמה.
אבל, אני יודעת גם שאני- במקום המתמודדים- גם הייתי מתמודדת. אאל"ט.
"אל תדון אדם עד שתגיע למקומו".
זהו!
החילול ה' היה המכתב שהיא נתנה לאולמרטאליסף ט
במקום לבזות אותו כמו שצריך שם, היא כותבת לו "כבוד ראש הממשלה"... במקום לענות לו שבתנ"ך כתוב שארץ ישראל שייכת לעמ"י,וכל עוד הוא לא מכיר בזה אין לו שום זכות להגיע לחידון התנ"ך,היא נותנת מכתב ל"כבוד ראש הממשלה"...
לא נכון.מ.מ.י.ר
אסור לבזות ככה יהודי ובטח שלא ראש ממשלה, ובטח לא בפומבי בצורה שרק תגרום לו לשנוא את כל מה שקשור בנו. זה יגרום לחורבן הרבה יותר מאשר לבניין.
המכתב היה על פולארד ואני מקווה שהוא בכל זאת יעורר משהו בנימי הלב של ראש הממשלה.

לשוברת גלים - זה בסדר, אני יסתדר בלי הפלא' שלה. אני לא חושב שהיא עשתה חילול ה', ההפך - אני חושב שהיא עשתה קידוש ה' גדול.

לפלספנית - אני דווקא לא חשבתי שזה קשור לגאווה. זה דווקא ממש שימח אותי מה שכתבו על כל המאמץ שהיא עשתה וכו'. וחידון חלופי זה לא היה פתרון, כיוון שהחידון הרשמי היה משודר בכל מקרה והנערה המשיחית הייתה זוכה בו וככה המיסיונרים היו עושים עם זה תעמולה. ב"ה שזה לא קרה, ויצא מזה רק קידוש ה'.
אז זהו, שזה לא היה מכוון אליך..שוברת גלים
אה.. סליחה.מ.מ.י.ר
ש.ג - וולאד ושות' הם לא כאלה שאפשר לנהל איתם דיוןמשה
הם נעולים על קונספציה מסויימת, שתהיה נכונה או לא.
אתה וחברייךאליסף ט
הגורמים הראשיים לכך שהציבור שלנו לא מצליח להתקדם. אתם כנועים וחלשים. בדיוק כמו אשה מוכה שחוזרת לבעלה אחרי שהוא מכסח אותה שוב ושוב. מה הסיבה לכבד אדם שפל ורשע כמו אולמרט? הוא ספק רוצח אם לא רוצח מוחלט.
שאלה לי-החיפושית
לא. להשתתף בחידון אמרתם.
ולדבר לשון הרע מותר?
לפעמים אני באמת לא מצליחה להבין אותכם.
אתם נראים צדיקים תמימים! שמנסים לעשות רק טוב בעולם!
אבל שוכחים מסרים וערכים אחרים! שהם לא פחות חשובים.
מה יהיה?
אתם נעולים על דעה אחת!
ושוכחים את הציפוי...

לא אמרתי לא להשתתף בחידוןאליסף ט
דווקא לענ"ד היה עדיף ללכת לחידון ושם למחות על הבזיונות האלו.
על מה המהומה?JochaSchwartz
אני מרגיש כמו בחלם. ראשית, חידון התנ"ך אינו מבחן באמונה, אלא מבחן בידע. "חכמה בגויים תאמין". אין לכם שום בעייה אם כך שאפיקורסים יכולים להתמודד- דרך אגב, בזכות זה היא הגיע לעולמי (דרך מסלול מיוחד לבתי ספר ממלכתיים). בכל מקרה, מראש לא היה לה שום סיכוי, ולו תיאורטי, לזכות (ולראייה- היא זכתה הבמלוא הנקודות האפשריות בעולמי, ובכל זאת נפלטה מיד). ולמרות זאת כל הרגיש מי שהרגיש שהעיתונות הייתה לגעוש שוב על החרדים והדתיים המחרימים, להפעיל לחצים על הנערים המקסימים לפרוש- וזאת במקום להגיע בסנטר מורם ולנצח אותה בגדול.
אני מזכיר שמשום מה בתנועת יד לאחים דיברו כאילו שיש לה סיכוי לנצח- דבר מופרך לחלוטין.
למה?!
הדמיה של אוטובוסים ממותגים - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 2 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 3 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 4 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 5 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 6 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 7 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 8 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 9 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 10 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 11 - חל"פ הגבעות AIנ אאחרונה
כל דכפין ייתי ויחזהימח שם עראפת

קיצור, בא לי לעשות טיול כמה ימים ביו"ש. יש בעיה, בטחונית בלילות. אי אפשר לישון במצפה מבודד וכדו'. קיצור, חשבתי לטייל מחווה לחווה, דהיינו לפתוח אוהל בחוות ולישון שם, ולהפוך את הטיול מסתם טיול, לטיול בלי שבילים, מחווה לחווה. קיצור, מישהו מתעניין בקונספט?

בואו נארגן קבוצה ונתקדם.

ראיתי שיש עכשיו תוכנית להחזיר את השליטה לכביש 449נ א

ליד עפרה. ויש את חוות חסד לאברהם ואת חוות האורנים שנמצאות באזור היישוב עפרה.

אשמח לשמוע מידע על התוכנית ועל החוות, אם מישהו יודע..

תודה

קטע. נסעתי משם לפני 10 שנים הביתה לבית אלמשה

אף פעם לא חשבתי שיהודים לא נוסעים משם.

שמעתם על חוות חסד לאברהם ועל חוות האורנים ליד עפרהנ א

אשמח למידע

איזה מידע?רקאני
כל מידענ אאחרונה
רצף של הרס בגבעות - חייבים לעצור את זה!!נ א

בס"ד

שלום לכולם!

כולנו רואים שבחודשים האחרונים מתרחש הרס רחב בגבעות ביהודה ושומרון.

תנו עצות מה כדאי לעשות כדי למנוע את ההרס הזה?

עם ישראל!! תקימו גבעות בכל אזור בארץ!! תצטרפו לגבעות קיימות!! חייבים להפוך את הגבעות ליישובים!!

תנו עצות מה כדאי לעשות כדי למנוע את ההרס הזה?נ א
להצביע למי שבאמת מייצג אותך...הסטוריאחרונה
כזכור במו"מ הקואליציוני, סמוטריץ' רצה ביטחון, בליכוד התעקשו. בסוף סוכם שהוא יקבל שר במשרד הביטחון עם אחריות על החלקים האזרחיים.

אחרי החתימה - גלנט בשיא החוצפה סירב לבצע את מה שנחתם, בטענות שאי אפשר לפגוע בשיקול הדעת של המפקד והושגה פשרה שאם הפינוי משיקולים בטחוניים - זה נשאר בסמכות אלוף הפיקוד. לכן בצו ההרס של בית ענות, הוא כתב את הטענה האבסורדית ש: "המקום פוגע בשלום תושבי האזור".

אם כל הטפשים בהתיישבות האידיאולוגית שמצביעים ליכוד, היו מצביעים לצה"ד, היתה ממשלת ימין בראשות נתניהו אותו דבר- אבל ההתישבות היתה באמת בידי סמוטריץ'.

חל"פ הגבעות - AI. מה דעתכם על זה?נ א

אשמח שתעבירו את התמונה בקבוצות. תודה רבהנ א
מי שמעוניין/ת לקבל את התמונה במייל, נא לשלוח מיילנ אאחרונה

לכתובת: chalaphagvaot@gmail.com

אפשר עדיין להשיג קפוצונים או חולצות לזכר אהוביה?הגבעות בלב תמיד

של יהודים בואו ורשו ארץ

ואם יש צמידים וכו גם יש ביקוש..

אני בת, מעדיפה לקנות מבנות כמה אם אפשר או שישלחו בדואר 

נירו ניר, שירו שיר, כבר הנצו ניצניםימח שם עראפת

יא! איזה יופי! אני מת על לראות נבטים נובטיםקעלעברימבאר

והעשבים גדלים. זה אחד הדברים היפים בחורף.

אפילו הטחב הירוק שגדל בין המדרכות אחרי הגשמים יפה בחורף.  (אגב רואים שהנבטים בתמונה העליונה הם דו פסיגיים)

עשית לי חשק לצאת ולחפש נבטים שנבטו מהגשםקעלעברימבאר
🤩פתית שלגאחרונה
גבעה או חווה על שם צ'רלי קירקאדם פרו+

הוא רוצה שננציח אותו

וגם אף שמאלני לא יתחיל עכשיו להרוס

חווה על שם צרלי

קדימה. מי לוקח את הכפפה.

לטרמפ יש ישוב,

למה שלצרלי לא יהיה?

(גבעון חובט במצח)ימח שם עראפת
הגבעון הנ"ל הוא השמש של בית הכנסת?קעלעברימבאר
קפיץאחרונה