בס"ד הטירוף מגיע לשיאו וועדת בני עקיבא הזמינה את גדול הרשע והביזיון, חיים אורון שם רשעים ירקב יו"ר מפלגת מר"צ שיירצה בפני מאות או אלפי בני נוער! אין גבול לטירוף של הממלכתיים , מתי תתפכחו ממלכתיים משוגעים? מתי ייפתח לכם הראש?! מתי בני עקיבא יפסיקו לחבק ולנשק פושעים שידיהם מגואלות בדם יהודים?! להזמין שופך דמים שיירצה בפני הנוער?! אוי לכם ממלכתים אוילים, אוי לכם תנועת בני עקיבא! אוי לכם! בני עקיבא, עד מתי תהיו כאלה משוגעים, עד מתי?! ![]() |
הטירוף של הממלכתים מגיע לשיאו,יו"ר מר"צ הוזמן ל...ימין קיצוני
די כבר. די!!מ.מ.י.ר
אבל להגיד "ממלכתים משוגעים", לא משנה מה קרה כאן, זהו הוצאת שם רע לחלוטין וביזוי ת"ח כיוון שבקרב בממלכתים, לידיעתך, יש תלמידי חכמים עצומים כמו הרב טאו, הרב שטרנברג, הרב בלייכר וכו'. כמובן שהרב טאו לא קשור למה שקרה שם, אבל בזה שאתה אמרת "ממלכתים משוגעים" אתה כללת את כולם.
די כבר!!
הערה: אני לא אומר שאני מסכים עם מה שקרה, לפי מה שהבנתי לפחות (כי לא הבנתי הרבה. מי אירגן? מה קרה בדיוק? איפה? קישור לכתבה?), אבל צריך לשמור על הפה.
ועכשיו.. אפשר להבין בדיוק מה קרה?מ.מ.י.ר
יש קישור לכתבה?
היה צפוי...קראתיך
הרב דב ליאור: איזה מסר חינוכי נקבל ממר"ץ?ימין
הרב ליאור: איזה מסר חינוכי נקבל ממר"צ? (מתוך כתבה בערוץ שבע)
באתר "ישיבה" התייחס הרב דב ליאור להזמנתו של יו"ר מר"צ לוועדת "בני עקיבא", ותמה: "איזה מסר חינוכי הוא כבר יכול למסור להם?".
בתשובה שפרסם באתר "ישיבה" התייחס הרב דב ליאור, רבה של קריית ארבע, להזמנתו של יו"ר מר"צ לוועדת "בני עקיבא", ותמה: "איזה מסר חינוכי הוא יכול למסור להם?".
תנועת בני עקיבא קיימה בחודש שעבר, את הועידה הכ"ב תחת הכותרת "למען עמך ונחלתך", במעמד רבנים, חכי"ם, ראשי עיריות, אישי ציבור, ובהשתתפות כ-15 אלף חניכי התנועה. במהלך ימי הוועידה התקיימו מספר דיונים רעיוניים. באחד מהם השתתפו גם הרמטכ"ל לשעבר, בוגי יעלון ויו"ר תנועת מר"צ, חיים אורון.
בעקבות הועדה נשאל הרב ליאור בידי אחד החניכים על הזמנתו של יו"ר מר"צ, חיים אורון, לנאום בפני באי הועדה: "האם לרבני בני עקיבא ומארגני הוועידה השנתית שהייתה בשבוע שעבר היה מותר להזמין את חיים אורון, יו"ר מר"צ, להרצות בפני אלפי בני נוער מהציבור שלנו?".
הרב ליאור השיב: "אינני חושב ששייך להזמין אדם כזה, איזה מסר חינוכי הוא יכול למסור להם? הרי הם נלחמים כנגד קדושת ישראל, כנגד צביונה של המדינה כמדינה יהודית. איזה בשורה המרוממת את הרוח ומקדשת את החיים, יש לאדם המשתייך למפלגה שלא מזדהה עם קודשי ישראל למסור לנוער. לדעתי זו טעות, ואינני יודע מי החליט על כך".
וועידה לא ועדה וזה כנס שמתקיים פעם בארבע שנים ושםאדם טוב
ועל מה הוא נאם שם?מ.מ.י.ר
שיהיו בריאים.אין לי מה להגיד להם..נואשתי.שוברת גלים
דייייי! גם אני סוג של ממלכתית אז תפסיקו להכליל!נ נח בנשמה-בת
טוב.. בקשר לועידה הכ"ב של בנ"ע.מ.מ.י.ראחרונה
http://www.bneiakiva.org.il/show_item.asp?levelId=59184
הם הסיקו מסקנות טובות מכל הועידה הזו. לא קראתי הכל, אבל בטוח בע"ה יצאו מזה דברים טובים.
בקשר לחיים אורון - הבנתי שממש התעצבנו ממנו שם. אני לא יודע למה קראו לו לבוא מלכתחילה (אולי אפשר להבין ע"פ מילות הפתיחה שלו - "אני קורא לכם להניח בצד את המחלוקות הפוליטיות בינינו. בואו נפעל יחד בתחום החברתי ובנושאים אחרים המשותפים לנו"), אבל בדיעבד התעצבנו על חלק ממה שהוא אמר. בוגי יעלון לעומת זאת קיבל מחיאות כפיים סוערות.
יש למישהו עוד מידע בעניין??
הדמיה של אוטובוסים ממותגים - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס 2 - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס 3 - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס 4 - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס 5 - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס 6 - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס 7 - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס 8 - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס 9 - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס 10 - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס 11 - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס 12 - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס 13 - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס 14 - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס 15 - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס 16 - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס 17 - חל"פ הגבעות AIנ אאחרונה

כל דכפין ייתי ויחזהימח שם עראפת
קיצור, בא לי לעשות טיול כמה ימים ביו"ש. יש בעיה, בטחונית בלילות. אי אפשר לישון במצפה מבודד וכדו'. קיצור, חשבתי לטייל מחווה לחווה, דהיינו לפתוח אוהל בחוות ולישון שם, ולהפוך את הטיול מסתם טיול, לטיול בלי שבילים, מחווה לחווה. קיצור, מישהו מתעניין בקונספט?
בואו נארגן קבוצה ונתקדם.
ראיתי שיש עכשיו תוכנית להחזיר את השליטה לכביש 449נ א
ליד עפרה. ויש את חוות חסד לאברהם ואת חוות האורנים שנמצאות באזור היישוב עפרה.
אשמח לשמוע מידע על התוכנית ועל החוות, אם מישהו יודע..
תודה
קטע. נסעתי משם לפני 10 שנים הביתה לבית אלמשה
אף פעם לא חשבתי שיהודים לא נוסעים משם.
שמעתם על חוות חסד לאברהם ועל חוות האורנים ליד עפרהנ א
אשמח למידע
איזה מידע?רקאני
כל מידענ אאחרונה
רצף של הרס בגבעות - חייבים לעצור את זה!!נ א
בס"ד
שלום לכולם!
כולנו רואים שבחודשים האחרונים מתרחש הרס רחב בגבעות ביהודה ושומרון.
תנו עצות מה כדאי לעשות כדי למנוע את ההרס הזה?
עם ישראל!! תקימו גבעות בכל אזור בארץ!! תצטרפו לגבעות קיימות!! חייבים להפוך את הגבעות ליישובים!!
תנו עצות מה כדאי לעשות כדי למנוע את ההרס הזה?נ א
להצביע למי שבאמת מייצג אותך...הסטוריאחרונה
אחרי החתימה - גלנט בשיא החוצפה סירב לבצע את מה שנחתם, בטענות שאי אפשר לפגוע בשיקול הדעת של המפקד והושגה פשרה שאם הפינוי משיקולים בטחוניים - זה נשאר בסמכות אלוף הפיקוד. לכן בצו ההרס של בית ענות, הוא כתב את הטענה האבסורדית ש: "המקום פוגע בשלום תושבי האזור".
אם כל הטפשים בהתיישבות האידיאולוגית שמצביעים ליכוד, היו מצביעים לצה"ד, היתה ממשלת ימין בראשות נתניהו אותו דבר- אבל ההתישבות היתה באמת בידי סמוטריץ'.
אפשר עדיין להשיג קפוצונים או חולצות לזכר אהוביה?הגבעות בלב תמיד
של יהודים בואו ורשו ארץ
ואם יש צמידים וכו גם יש ביקוש..
אני בת, מעדיפה לקנות מבנות כמה אם אפשר או שישלחו בדואר
נירו ניר, שירו שיר, כבר הנצו ניצניםימח שם עראפת
יא! איזה יופי! אני מת על לראות נבטים נובטיםקעלעברימבאר
והעשבים גדלים. זה אחד הדברים היפים בחורף.
אפילו הטחב הירוק שגדל בין המדרכות אחרי הגשמים יפה בחורף. (אגב רואים שהנבטים בתמונה העליונה הם דו פסיגיים)
עשית לי חשק לצאת ולחפש נבטים שנבטו מהגשםקעלעברימבאר
🤩פתית שלגאחרונה
גבעה או חווה על שם צ'רלי קירקאדם פרו+
הוא רוצה שננציח אותו
וגם אף שמאלני לא יתחיל עכשיו להרוס
חווה על שם צרלי
קדימה. מי לוקח את הכפפה.
לטרמפ יש ישוב,
למה שלצרלי לא יהיה?