היו פה בעבר כמה דיונים על איך צריך להתייחס-משה ר-
עבר עריכה על ידי שדרותי בתאריך ט' שבט תשע"ב 16:13
עבר עריכה על ידי שדרותי בתאריך ט' שבט תשע"ב 16:07

לשמאלנים, והיו כמה שאמרו שלא משנה מה הם עושים צריך לאהוב אותם כי הם אחים...
יש לי שאלה לאותם צדיקים- איפה עובר הגבול בין אח לאוייב?

Israel Hayom ישראל היום

מחר ב"שישבת" של ישראל היום

פועה פלמר, שבעלה ובנה בן השנה נרצחו בפיגוע בספטמבר חובקת תינוקת חדשה

http://www.israelhayom.co.il/site/newsletter_article.php?id=14914&hp=1&newsletter=03.02.2012

59‏ אנשים‏ אוהבים את זה.

Edo Medicks- לא נורא, יכולה לעשות עוד ילד, הפעם לא בשטחים הכבושים אולי?

Mazal Lavi- גועל נפש של תגובה. תתבייש.
אני מאחלת לך לא לחוות כזה אובדן וכזה כאב. ובעיקר מרחמת עלייך על הלב הקשה ובזוי שיש לך

עידו יטמבל לך לעזה שמאלני זבל

Elad Ben Shimon- אני מאחל לך לחוות מה שהיא חוותה י'גועל נפשששש

Eti Kol Mor- בהמה!!

Edo Medicks- מה קרה? הם הלכו להגן על המולדת (כי זה מה שמוכרים לנו, שהמתנחלים שומרים על בטחון ישראל) ונפלו במילוי תפקידם,גם אם זה תינוק בן שנה. איזה אמא פסיכופתית וחסרת לב מגייסת תינוק למלחמה בפלסטינים?
ואת, מזל לוי, לב זהב יש לך, מאחל לי שבעלי והתינוק ימותו.

אילנה לוי -ברוך השם מזל טוב אין עוד מלבדו, כאן לא עולם האמת, כאן נמצאים ישראל לתיקון בלבד.

אין שטחים כבושים, אין עם פלסטינאי ואין מדינה כזו, לכן לא נכבש שום דבר הכל שייך לעם היהודי. ישנם מוסלמים ערבים ולהם יש 100 מדינות ויותר. ישראל שייכת לבורא עולם ...ראה/י עוד

מאיה רון- מזל טוב

Yossi Vaknin- עידו יחתיכת מטומטם אם הם לא היו שם אז המחבלים היו שם ופוגעים בעירות שלנו בלי בעיה....

Edo Medicks- סליחה, שכחתי ש'יהוה נד"לן' נתן ליהודים בטאבו, חבל רק שלא נתן לתינוק קפלס"ט…

Harel Israel- עידו, זה ממש לא קשור לתרומה של המתנחלים או החרדים למדינה. מדובר כאן באישה שאיבדה את המשפחה שלה, אז איפה האנושיות שבך? קצת טאקט לא יזיק לך

Edo Medicks- כנראה שבעלה מת כי לא התפלל מספיק חזק.

Itshak Barlev -מתי בדקתה בפעם האחרונה אקו לב ניראה לי שאתה לוקה בלב
דרך אגב אל תשכח לצחצח שיניים ולשטוף את הפה ותבדוק לכלב שלך אין קרציות

Ralph Entebi Candiotti- עידו. זה כבר לא קשור להשקפת עולם שמאל או ימין. עברת כל גבול. כמו שאומרים המיץ של הזבל. עליך זה נאמר!

מיכל דהן- מה כבר אפשר לצפות משמאלני שיגיד נו באמת ....
אלה אנשים שהם הכי מלח הארץ שדם יהודי זורם בעורקים שלמרות כול הפחדים מישבים את הארץ אנשים עם חינוך מוסר ודרך ארץ שמעולם לא ראיתי בגזרותינו ... הלוואי והינו דומים להם
והיה בנו את האומץ לישב כול חלקה טובה ... ובאשר לערבים היתי ממליצה שיחבקו את אחינו השמאלנים שמקימים אש מבית -בושה !!
יהי זכרם ברוך ...

Edo Medicks -בטח שקשור. אם לא הייתה מתנחלת שמקריבה את התינוק שלה למען עוד דונם קדוש מיהוה נדל"ן,לא היה חוטף אבן לתוך פרצוף. אבל היא בחרה דונם ולא משפחה אז שתסתום.

מאחל לך שיקרה לך ולמשפחה שלך ככה...

Yossi Vaknin- בעלה מת בגלל אנשים כמוך משתפי פעולה עם המחבלים שמאלנים מטומטמים....ומתי הם מבינים שהם טעו כשאיזה בן נהרג להם בפיגוע אז כשהם מרגישים את האבדן הם מבינים שטעו!!!! כי גם אם יש איזו שהיא מחלוקת לגבי השטחים אלימות היא לא דרך ופיתרון של אנשים נורמאלים!!!!

Edo Medicks- דם יהודי זה המצאה של היטלר,לא?

Ralph Entebi Candiotti- עידו אתה בכלל מסודן. מה אתה קשור לפה יא סודני? אתה כובש לנו את השטחים.

Edo Medicks- יש לי דם יהודי, מה מעניין אותך מאיפה אני? שבוע הבא אני נוסע לישראל, לקבל את הסל קליטה שלכם,תודה ששילמתם בשבילי ביטוח לאומי.

Avraham Mn Cohen- אחי אני לא בעולם שלך ואתה לא בעולם שלי אבל כולנו בני אדם וזה קצת מוגזם להגיד שימותו...ודרך אגד אין חלק במדינה שהוא שייך לאנשים אחרים אם אתה חושב שכל שטח שהם נמצאים שייך לערבים אז גם תל אביב או כל מקום אחר שייך להם אבל זה לא נכון ...

Itshak Barlev -עידו גם אני שמאלני אבל לא חושב או מדבר כמוך גם אני חושב שזה טעות כל ההתנחלויות ונגד הכיבוש אבל לדבר או לחשוב בצורה מזוהמת ומעווטת כזאת מרא על רפיון חושים וקהות המחשבה ו אי קיו מאוד מאוד מוך עד אפסי ''לא מכניסים אסון ואובדן ילד לוויכוח פוליטי בינינו לשאר אחינו'' אני מקווה שתחזור בך מהדברים ותתנצל ותביע את הויכוח בצורה חכמה ומתורבתת ואז דבריך ישמעו בהגיון ובנחת

Edo Medicks -אני אפילו פעם אחת לא אמרתי שימותו, זה מזל לוי אמרה. אני אמרתי שחיילים מתים, קורה, ומי שבתור אמא שולחת את הבן התינוק שלה להיות חייל, אז תסלח לי על המלה אבל היא זבל של המיץ זבל.

Orna A Moshe Nakash- עידו אני יסכם את הכל : שתהיה לך רפואה שלימה !!

Edo Medicks -יצחק,אם אתה רוצה תקרא לי סתום ומה שבא לך, זה לא משנה את העובדה שהמפלצת הזאת בחרה להקריב את התינוק שלה למען שלמות הארץ או איזה הגיון מופרע אחר שהשד יהוה אמר לה. במדינה נורמלית היו מכניסים אותה לכלא, לא ממנים לה את הווילה במעלה עקרבים ז'.

Noa Belgazal- עידו ינשאאלה ירצחו את כל השפחה שלך ישמאלני בוגדדדד מסריח!!!!!!!!!!!!!!עוף לעזה על טיללללללל

טל הדר-אקלר לכול המבקרים למיניהם כל אחד ואמונותו ומי אתם שתשפטו אותה בכלל לכול אחד יש את הזכות לגור איפה שהוא רוצה במדינה שלנו בדיוק בגלל תגובות של אנשים כמוכם הערבושים מרשים לעצמם לעשות כל מה שהם עושים ומה בת"א לא היו דברים בירושלים לא היו תשמרו על הפה שלכם היא חלק מאיתנו אני לא מאחלת לאף אחד מעם ישראל לחוות את האובדן שהיא מתמודדת איתו כל יום כל רגע וכל שניה אז באמת תשמרו על הפיות שלכם

Edo Medicks- סתם, צוחק איתכם בסדר? שתהיה בריאה, תביא עוד עשרה ילדים יהודים טהורים דם, אמן כולם יגיעו בע"ה לח"י שנים ואז יתגייסו ולוורמאכט,סליחה,חטיבת כפיר.

Elad Ben Shimon- במקום לצאת עליו תהיו חכמים ותדווחו לפייסבוק על הדיבור הדוחה שלו

Elad Ben Shimon- הם כבר יעשו ת'עבודה

Edo Medicks- לא מבין,למה אפ'חד לא עושה 'לייק' לתגובה שלי?
לפני 8 דקות · אהבתי

Avraham Mn Cohen -חחחחח מה חסרה לך תמיכה? זה נשמע כל כך עלוב.. אבל שתהיה לך רפואה שלמה..

Edo Medicks- אני באמת לא מבין,הרי בסוף כולכם רציתם שהיא והמשפחה שלה ימותו, מה אתם משחקים אותה 'אוי מסכנה' פתאום? אם היה לכם טיפה לב יהודי ולא הייתם עמלק, לא הייתם שולחים תינוק מסכן להגן על פתחתיקוה לבד,בלי קסדה או מימייה

Edo Medicks-אני באמת לא מבין,הרי בסוף כולכם רציתם שהיא והמשפחה שלה ימותו, מה אתם משחקים אותה 'אוי מסכנה' פתאום? אם היה לכם טיפה לב יהודי ולא הייתם עמלק, לא הייתם שולחים תינוק מסכן להגן על פתח תיקוה לבד,בלי קסדה או מימייה.

תשימו לב לתגובות של עידו ימ"ש

האם גם על אדם כזה אנשים יגידו שהוא אח שלהם והוא בסה"כ רק טועה??

לצערנו הרב, כן הוא אח שלנו...סתם אחת

ואין מה להתווכח על עובדות...

אבל אחרי שקראתי את כל זה פשוט באלי לדפוק לו כדור בפרצוף....

מה, הוא אח שלך??יזהר

לפי היהדות שאני מכיר, הוא לא אח שלי.

נראלי שזה ברור שלא התכוונתי שהוא אח שלי,סתם אחת

במובן שיש לי ולו אותם הורים, אבל הוא יהודי, אולי לא, לא משנה... 

זה מה שהתכוונתי!

שדרותי, תסביר לי מה התחדש לך כאן בדיוק.קיש חצילים
לי לא התחדש כלום-משה ר-

אבל יש פה אנשים שכנראה לא יודעים מה קורה בעולם...

אז למה חיכית לדיון הזה?קיש חצילים

יש אתרים קבועים שמפיצים את הרעל הזה.

שימו לינק קבוע, תנעצו, וזהו...

אני לא מדבר על אתרים-משה ר-

אני מדבר על על היחס לאנשים פרטיים, ידיעות אחרונות ידוע כאתר שמאלני ולכן אני לא מדבר עליו..

אני מדבר על זה שבעבר היו פה אנשים שטענו שצריך לאהוב כל אדם מישראל ולא משנה מה הוא עושה (מחשבה מעוותת לחלוטין)

אז "ידיעות" הוא דוגמא מצויינת לשיטתך, לא?קיש חציליםאחרונה

לא הבנתי.

כתוב משנאיך ה' אשנא~א.ל

וזה נאמר דווקא על יהודים, כפי הזכור לי. כי על גוים פשוט שהיחס צריך להיות אחר.

ואם זה יהודים שמזיקים ליהודים אחרים- בוודאי שלא צריך לאהוב אותם

אבל עם זאת, שונאים כי יש עניין להוקיע את הדברים, אבל צריך להחזירם בתשובה.

כך שמי שאומר שצריך לאהוב שמאלני בכל מחיר, ואני מתכוונת לאלו בהגדרה שיש להם רצון להזיק ליהודים

אשמח להוכחות על צד הכתוב וצד ההגיון

חל"פ הגבעות - AI. מה דעתכם על זה?נ א

אשמח שתעבירו את התמונה בקבוצות. תודה רבהנ א
מי שמעוניין/ת לקבל את התמונה במייל, נא לשלוח מיילנ אאחרונה

לכתובת: chalaphagvaot@gmail.com

אפשר עדיין להשיג קפוצונים או חולצות לזכר אהוביה?הגבעות בלב תמיד

של יהודים בואו ורשו ארץ

ואם יש צמידים וכו גם יש ביקוש..

אני בת, מעדיפה לקנות מבנות כמה אם אפשר או שישלחו בדואר 

נירו ניר, שירו שיר, כבר הנצו ניצניםימח שם עראפת

יא! איזה יופי! אני מת על לראות נבטים נובטיםקעלעברימבאר

והעשבים גדלים. זה אחד הדברים היפים בחורף.

אפילו הטחב הירוק שגדל בין המדרכות אחרי הגשמים יפה בחורף.  (אגב רואים שהנבטים בתמונה העליונה הם דו פסיגיים)

עשית לי חשק לצאת ולחפש נבטים שנבטו מהגשםקעלעברימבאר
🤩פתית שלגאחרונה
גבעה או חווה על שם צ'רלי קירקאדם פרו+

הוא רוצה שננציח אותו

וגם אף שמאלני לא יתחיל עכשיו להרוס

חווה על שם צרלי

קדימה. מי לוקח את הכפפה.

לטרמפ יש ישוב,

למה שלצרלי לא יהיה?

(גבעון חובט במצח)ימח שם עראפת
הגבעון הנ"ל הוא השמש של בית הכנסת?קעלעברימבאר
קפיץאחרונה
כנסו >> החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל (חל"פ הגבעות)נ א

בשם ה' נעשה ונצליח

מקימים גבעות חדשות בארץ ישראל ומציבים בהם דגל ישראל לגובה רם

החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל בקריאה לכל מי שיכול, לצאת ביוזמה להקמת גבעה חדשה באזור מגוריכם, להציב דגל ישראל לגובה רם כדי שידעו כולם למי שייכת ארץ ישראל וכן, להביא ולרתום משפחות ואנשים למשימה החשובה הזאת.

להקים גבעה חדשה בזמן זה - זאת מטרה חשובה ביותר.

שלחו תמונות מהגבעה החדשה שהקמתם למייל של חל"פ הגבעות chalaphagvaot@gmail.com

חשוב!! להעביר הודעה זאת בכל קבוצה

🏡 החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל

בונים. מיישבים. גואלים.

מקימים גבעות חדשות בארץ ישראל!!!נ אאחרונה
סבתא לחיילת שאמורה לשמור בהגנשMalkaa

האם המקום מגודר. יש תנאי מגורים ומזון טוב לחיילים?

פשוט. מודאגת

באיזה מקום?משהאחרונה
איך אפשר לבדוק מתי תהיה העלייה הבאה לחומש ?דור ל

אשמח לעזרה

מה זאת אומרת 'עליה'?יו0י

יש שם ישיבה 24/7..

עליות מאורגנות המוניות, זה בדר"כ רק כשיש איזו סכנה גדולה שמסתמנת... 

הגיוני שתהיה ביום השנה ליהודה דימנטמן הי"ד.אריאל יוסףאחרונה

יש קבוצה בווצאפ..החיים מאושרים

שנים שאני חולם להקים מיזם כזה..יו0י

אולי יעניין אותך