בס"ד בר"ה
רבינו הקדוש ר' נחמן אמר: "איפה שנגמר השכל, שם מתחילה האמונה"...
מניסיון מר וכואב, אני יכול להגיד לך שע"י הרבה אמונה את תשתחררי מהר משאת חושבת..
רק להאמין שהכל באמת אך ורק לטובתינו האישית..אני יודע שזההמשפט הכי מעצבן לשמוע עכשיו, אבל תאמיני לי אחותי היקרה, שרק זה מה שיוציא אותך מהעסק הזה....
קרה לי אותו מצב בדיוק לפני 3 שבועות, והיום אני הרבה אחרי זה..איך שזה נגמר, הרמתי ת'עיניים לשמיים, ואמרתי:"אבא! פשוט תודה עצומה לך על זה..אני לא מבין מה אתה רוצה ממני, אבל תודה רבה"....
הלכתי לדבר עם אחד הצדיקים שבדור, ואחרי זה פשוט הכל נגמר!! אולי הוא פעל למעני, אולי לא, מה שבטוח, הוא ידע טווב מאוד מה להגיד ואיך לחזק (אם תרצי לדעת לאיזה צדיק הלכתי, אני יאמר לך באישי)....
אולי עוד עיצה קטנה, פשוט להשלים עם העובדה ש..זהו!! זה נגמר!! איתו אני כבר לא יתחתן, וזה הכי טוב בשבילי!!!
בשבועיים הראשונים כמעט ומתתי מרוב צער, ואני בטוח שזה היה עקב העובדה שאמרתי לעצמי, איתה אני יתחתן!! היא השידוך שלי, יתהפך העולם!! ו...אחרי שדיברתי עם הצדיק, הוא נתן לי להבין שהיא לא שלי ואני חייב להתנתק ממנה, אז פשוט עשיתי את זה..והיום אפילו לא כואב לי, אני רק מודה לה' שהוא עשה את זה בשבילי!!!
בת מלך שכמותך, תהיי מאושרת, כי יש לך על מה!!! ה' אוהב אותך ורוצה בך מאוד אוד, הואו יתן לך ת'הכי טוב..מניסיון!!!!!
ה' עמך, חזקי ואמצי, רק אנא ממך, אל תפלי!! בבקשה...אל תפלי!!! תני חיוך ותודי לה'..דברי איתו, הוא היחיד שיכול לעזור באמת!!!!!! (כל מה שכתבתי זה מניסיון אישי כואב מאוד ולכן הרשיתי לעצמי לומר דברים שנשמעים כמו סיסמא, אבל כמסתכלים עליהם בעיניים אמיתיות, הם דרך החיים הכי טובה שיכולה להיות) אשרייך צדיקה...שבת מבורכת, מאושרת, והכי שמחה שיכולה להיות!!!
תצחקי חה חה חה חה...