העלייה לחומש ביום העצמאות זה קשור למועצת יש"ו!!!ארץ הקודש

העלייה לחומש ביום העצמאות קשורה למועצת יש"ו, תסתכלו ממה שהתפרסם בעלון של מועצת יש"ו(96 פרשת בהר)

הסתכלו בקטע המוקף בכחול:

רצית תגובה!!בנדא מצוי!!
לא לא היה שום קשר!! הם לא אירגנו!! חומש תחילה לא נתן להם לארגן את זה!!
מה שהם התכוונו שלמרות שהיה שני דברים באירגונים שונים זה לא הפריע אחד לשני!!
מה שהם רצו להדגיש: זה שכל מיני חבר'ה עשו קצת בלאגנים מיותרים.....
אבל אפשר גם לא להתיחס לזה כי אני יודע שהם הקצינו בכוונה!!
איזו מקוריות של שמות. "מועצת יש"ו"... פשששמ.מ.י.ר
יפה יפה.
כמובן שמועצת יש"ע היא ממש כמו הנוצרים, אלה שהשמידו מליוני יהודים.

אבל עזבו, למה מועצת יש"ו?? אפשר גם יודנראט. או יותר טוב - האס אס. כן!! מועצת יש"ע זה אס אס, יחידת העילית הנאצית להשמדת יהודים.

אה ושכחתי.. יו"ר מועצת יש"ע, אולי אפשר לקרוא לו היטלר. וכל צה"ל זה נאצים. והמשטרה זה בכלל האס אה, פלוגות הסער של המפלגה הנאצית, אלו שרצחו יהודים בלי להניד עפעף. כן!! זה הכי מתאים.
הכנסת היא בכלל הרייכסטג. והממשלה זה הבונדסטאג. ראש הממשלה הוא הפיהרר.

ואסור לחגוג ביום העצמאות/הנכבה. היום שקרה בו האסון הנורא של הקמת מדינה לעם היהודי. היינו צריכים להישאר באירופה, באושוויץ הכי טוב. אולי גם במיידנאק. יש שם אחלה תנאים, לא?

אנחנו ננצח את הציונים!!! בממשלת הכופרים אין אנו מאמינים!!
זיג הייל!!
**
זה מזעזע אותי. פשוט מזעזע. אני כתבתי את זה בשביל שזה קצת ירעיד כמה אנשים. בבקשה, קצת לחשוב לפני שכותבים.
אותי אישית זה לא זיעזע...לאידעת מה עם השאר....קראתיך
זה לא קשור למועצת יש"ע - בדיוק הפוךימין
מה שנכתב בעלון זה שלמרות חילוקי הדעות הם לא הפריעו אחד לשני, אבל זה שני ארגונים שונים.
אותי זה זיעזע.תפוזה 1
אותי זה כן.בין לבין
זיג הייל גם לךחנניה בן עקשיא
חוץ מזה שאתה מוזיל שואה אתה פשוט ילד מטומטם ורשע
השם ירחם על נשמתך האומללה ויחזיר אותך בתשובה שלמה לפניו.
אמן.מ.מ.י.ר
אני לא הוזלתי את השואה. ח"ו, ממש לא. אבל במחילה זה מה שקורה - אולי אתה לא שומע, אבל אני שומע שקוראים"ציונאצים", "נאצים", "יודנראט","היטלר", ועוד שמות מזעזעים כאלו.
אני לא כתבתי משהו חדש. זה מצער אבל זו המציאות.

...מאחורי הקו
אין לי כ"כ מה לתרום כשאוסיף את דעתי, אבל בכל זאת אוסיף אותה, אני צריכה תשובה!!
אם, ימחלו לי כבודכם, תרצו לקרוא לשמאל נאצים, תקראו חופשי. הם הרבה יותר נוראים ממועצת יש"ע. אבל למה מועצת יש"ע?? סלחו לי, מוטי יוגב נראה לכם נאצי?? לי לא!! הוא נכה לצמיתות בגלל מה?? בגלל עמונה!! והוא לא בא מהצד של האלה במדי נאצים, הוא בא מהצד שלנו! למה אנחנו נלחמים בעצמינו?? אחת הסכנות היותר גדולות במילחמה זהו פילוג בתוך מחנה...! אנחנו נלחמים נגד השלטונות שנמצאים פה או לא?? אנחנו נלחמים באנשים שרוצים להפוך את הארץ לפלשתין או נלחמים באנשים שמנסים, בדרכם האחרת, שגם היא לחלוטין לא כשרה, לעצור אותם?...
נכון, הם לא פועלים נכון, נכון, הסכם המאחזים בהחלט יכול להישקל כנגד הספר הלבן, אבל בכל מצב, למה להיות אלימים כנגד האנשים האלו שכן עמדו לצידינו בעמונה?? וגם ת'כלס- למה להיות אלימים כלפי בנ"א בכלל?? זה סתם הורס את הסיכויים של עצמינו לקבל גאולה, ככה נדמה לי!!!
לכן.. אני אשמח לקבל תגובה, למה חברי מועצת יש"ע זוכים לטיפול מסור של צמיגים מחותכים, אחרי שהם בעצם היו איתנו בעמונה, ומנעו ממנו לחטוף כדורים בכפר מימון.....??
אם מישהו הבין את השאלה העילגת שלי, אני בהחלט אשמח להבין קצת משהו..
באמת שאני לא מבינה אותכם=[החיפושית
את שואלת למה?יסכלוש2
כי יש כמה שחושבים שאם מישו חושב ומתנהג אחרת מהם, ככה צריך להתנהג אליו.
וחבל שהם חושבים ככה.
הם לא מבינים שזה הדבר האחרון שיביא את המשיח ויבנה לנו את בית הבחירה.
ואני לא מבינה, איך הם מעיזים 3 פעמים ביום לעמוד מול מלך-מלכי-המלכים, הקדוש-ברוך-הוא ולבקש ממנו לבנות את בית המקדש, בשעה שהם מרבים שנאת חינם בעמ"י!!
יישר כח!  יסכלוש2
אבל אני חושבת שמי שמסוגל להשוות בין האחים שלו, שסה"כ המטרות שלהם ושלנו דומות ורק הדרך שונה, לנאצים הארורים ימח שמם וזכרם שרצחו מיליונים מבני עמנו, אדם כזה לא יזדעזע גם ממה שכתבת..
היו גם יהודים, אחים שלנו, בצבא הנאצי.ואלאד
אז מה הפואנטה? שיהודי לא יכול להיות נאצי? יכול גם יכול. עובדה.

חוץ מזה, אף אחד לא האשים את מועצת הישועיים בהיותם נאצים. מקסימום - יודנראט, דהיינו משת"פים. יש הוכחות למכביר להיותם משת"פים, ומי שרוצה להתווכח שיתווכח עם העובדות, בכיינות והשתוללות רגשנית אינם משכנעים אלא את הסכלים.
איפה העובדה פה?תפוזה 1
אבל הם לא משת"פים עם גויים רוצחים אנטישמים!!!יסכלוש2
הם משת"פים עם צוררי יהודיםואלאד
שרוצים להפוך את יהודה ושומרון לנקיות מיהודים (Judenrein בלעז).

תזכורת קטנה: מי שגירש אלפי יהודים מגוש קטיף וצפון השומרון, מי שהחריב עשרות יישובים פורחים של יהודים על רקע גזעי, מי שהפקיר אלפי יהודים למוות בכוונה תחילה, מי שניתץ ושרף בתי כנסת, ומי שביצע את הפוגרום בעמונה ובעשרות מאחזים אחרים - לא היו גויים.
נכון, הם לא גויים,   (כנס..)יסכלוש2
בס"ד
ובדיוק בגלל זה אתה צריך לאהוב אותם. אהבת חינם. סתם כך..
אני לא אומרת שאני אוהבת אותם.. אבל אני משתדלת לא לשנוא אותם כ"כ..

בכל זאת- אתה משווה בין רצח 6 מיליון נשמות יהודיות לגירוש יהודים מביתם, דבר שאפשר לתקן?? אלו ואלו דברים גרועים הם, ונורא יותר- רצח!

חוצמזה שמועצת יש"ע חושבת שזאת הדרך הנכונה. זכותה לחשוב כך? זכותה! זכותה לנהוג כך? אני חושבת שלא. כי אני חושבת שהדרך בה היא הולכת מזיקה להרבה דברים. אבל לנו אין זכות להציק לה בגלל מעשים שלדעתנו גרועים. אם מועצת יש"ע היתה מפנצרת ת'גלגלים לג'יפים שעלו לשאנור, היית מתעצבן עליהם ממש!! אבל זה בדיוק אותו דבר- מצידם: אנחנו חושבים אחרת מהם, אנחנו מתנהגים בדרך שהם חושבים שמזיקה= הם מפנצ'רים לנו ת'גלגלים.. מה אתה אומר?

בכל יהודי יש ניצוץ טוב. זה מה שאתה אומר בכל בוקר: "אלוקי, נשמה שנתת בי טהורה." כלומר: קמתי הבוקר עם נשמה טהורה, זכה ונקיה. עכשיו אני יכול לעשות בה מה שבא לי. אבל הבסיס שלה- היא טהורה! כך כל יהודי. ולכן- אם אתה מאמין שאפשר לקלקל, תאמין שאפשר לתקן" כל יהודי יכול לחזור בתשובה!! בנ"י היו במ"ט שערי טומאה, וקיבלו את התורה!! לכן, במקום לקרוא להם בשמות גרועים ולהשוות אותם לגויים ארורים, רוצחים שפלים, תתפלל עליהם שהקב"ה יתן בינה בליבם והם יחזרו בתשובה!! "ותמו חטאים מן הארץ" לא חוטאים. חטאים.

בתקווה לאהבת כל עם ישראל ולגאולה שלמה במהרה בימינו!

כל מה שכתבתי- לא אומר שאני לא כועסת מאוד מאוד על מעוצת יש"ע. ועוד יותר- על אריאל שרון (שאני חושבת שלו אין מחילה.) ועל אולמרט, לבני, ברק וכו'...
לא כל מי שנולד לאם יהודיה הוא בהכרח יהודי עם ניצוץואלאד
ישנם אלה שבאים משורש טמא שאין בו ממש, ישנם נשמות ערב רב ולא כאן המקום להאריך. רק אחד מחמישה (יש אומרים חמשים) יצאו ממצרים, ומששים רבוא שיצאו ממצרים, רק שניים נכנסו לארץ - וכך הוא בגאולה העתידה. ואמנם, אנחנו נמצאים בעולם העשיה ולא עלינו מוטלת המלאכה לברור לפי נשמות. כאמור, היו בכירים בשרותו של היטלר שהיו יהודים מלידה, אין שום צורך להתייחס כלפיהם בסלחנות רק בגלל שבמקרה נולדו לאם יהודיה. וכן כאן, מי שבוגד ברמה הלאומית ועושה מעשים נבזיים, יש לטפל בו. כל זה לא קשור לאהבה או לשנאה, בנושא זה לאדם אהוב ולאדם שנוא יש דין זהה.

צר לי על הזכרון הקולקטיבי הקצר, אנשי מועצת יש"ו לא רק פינצ'רו, הם עשו הכל, כולל הכל, כדי לתקוע תריזים בגלגלי המאבק נגד גירוש תשס"ה. כולל מסירות לשלטונות, הלשנות, הוצאת שם רע בערוצים הממלכתיים לחוסמי הכבישים ולבית הלאומי, התנכלות לשב"חים בגוש עצמו והתרגיל המלוכלך בכפר מיימון. וגם של פינצ'ור הגלגלים לפנחס ולרשטיין ימ"ש, הוא היה זה שהתחיל את מעגל האלימות בשני מקרים נפרדים - בעופרה, כשהוא עצמו הכה מדביקים, ובמגרון - כשהוא שלח בריונים להכות מחלקי פליירים. האם היה פינצ'ור הגלגלים מוצדק יותר בהיסטוריה האנושית?

ההשוואה ליודנראט היא השוואה שמקילה למדי עם פושעי מועצת יש"ו, מכיון שלחברי היודנראט לא היתה ברירה והם נאלצו לשתף פעולה עם הגרמנים מתוך חשש לחייהם. אבל אנשי מועצת יש"ו אינם נמצאים תחת איום אישי כלשהו אלא מרשיעים מיוזמתם, למען מילוי כיסיהם וגידול כבודם. מדובר באנשים נמוכי מצח וציניים, שאין בהם קמצוץ של צער על מה שהם עוללו במשך השנים. ואל לנו לרחם על האכזרים.

אגב, יש לך טעות. יתמו חטאים מן הארץ הכוונה לאנשים שנקראים "חטאים". רבים מעוותים את הגמרא המפורסמת עם ברוריה ולא מבינים את משמעותה האמיתית.
מ.מ.י.ר, ת-ת-ע-ו-ר-ר-! הלו, השואה מאחורינו. אבלא"ר יצהר
מאז ומעולם ידוע ש"מהרסייך ומחריביך ממך יצאו" אין השוואה לנאצים,אבל יהודי שהורס,יותר כואב לי מאשר כשגוי הורס ביחוד אם זה מישוה שנחשב מ"שלנו". .ולכן התגובה כ"כ חריפה,
חוץ מזה שמעולם, מ-ע-ו-ל-ם-! לא שמעתי על מישהו שקורא לאנשי מועצת פש"ע בכינויים שנתת. ואם יש כאלו,אז צריך לבדוק כל מקרה לגופו, אם זה חבר'ה צעירונצ'יקים שלא באמת *חושבים אז לא מצפים מהם ל-כלום. ואם זה אנשים חושבים באמת, אז שילכו למקום שבו לא הם ולא ההורים שלהם יקבלו כספים, מאף אחד ואז נדבר. אני עוד לא הגעתי לכפיות טובה-למרות שיש לי ה-מ-ו-ן- באמת המון כעסים ומחלוקות איתם.ואין לי שום אימון בהם.
(*אפשרי גם מבוגרים שלא חושבים. אז שימו לב.)
ולכל מקרה, כשיהודי הורס-הוא הורס עד הסוף, חייב להוכיח שהוא באמת יכול לעשות את זה לעם שלו,אז אין שום כלום של רצון וענין במועצה הנוכחית,למרות ה"היתחדשות" (יש"ע המתחדשת.)והלוואי שלא ניפגש באיזה שהוא מאבק פעיל כי זה לא יגמר טוב, בעיקר אחרי המכות.(פנחס וולרשטיין-נוער למען+מגרון.)
יום טוב לכולם, ישועות נחמות ונקמות!
אאוץ'. ממיר- אשריך.פלספנית
בס"ד
באמת, אנשים, אני יודעת שיש מקומות שזה הכי "קול" לשנוא את התנועה שלך/המוסד הלימודי והכי טוב- את הממשלה ואת השמאל ואת הצבא ואת המשטרה, ובכלל, להיות "פנאט" זה שיא המגניב.
עכשיו תעצרו. בסדר, אתם מגניבים. לא צריך להמציא דברים כדי לשנוא אותם.
אתם יודעים למה לא מעט חילונים שונאים דתיים? כי הם המציאו לעצמם את הדמות של "הדוס הגלותי עם הזקן שמדבר יידיש בלבד ושונא את כל מי שלא כמוהו וזורק אבנים בשבת וצועק "שבעס"," אבל- זה לא אנחנו, נכון? אותו דבר.
נכון שמועצת יש"ע עשתה לנו דברים נוראיים, אבל תאמינו- אם ראש מועצת יש"ע באמת חטא, והוא יבין שהוא חטא, ויתנצל לפני כל העם- לא משנה שהעם לא יסלח לא- יום כיפור יכפר, ה' יכפר. אז אתם לא?!?!?!
אבל מכאן ועד לקרוא לחיילים/שמאלנים "נאצים"?!?! דעותיהן מנוגדות לדעותינו- בסדר, הגיוני, "כשם שפניהם שונים כך דעותיהן שונות". אבל- לשנוא?! בסדר, נכון, הדעות שלהם סותרות את שלנו, אנחנו מתנגדים לדעותיהם. נאצים?!?!?!??!?! מי שמשווה בכלל, שילך לקרוא קצת, קצת! לא הרבה, על תקופת השואה. והכי טוב- שיקח תמונות מהשואה ליד האלבום "שחר כתום". מהיותר מזעזע?! אפשר להשוות?! למהדרים אפשר גם לשנות את הצבע של התמונות לשחור לבן. זה עדיין לא ייתקרב אפילו.
בצלב"א.
כנסי - [ומחילה מראש, קראתי רק את התגובה הזאת]קומי אוריאחרונה
תעשו לעצמכם סדר בראש. יש מקום להשוואה - השואה היום היא שואת הארץ. והיא יכולה להיות קשה כשואת העם. כשם שרצו לאבד את העם היהודי, היום רוצים לאבד את ארץ ישראל, ארץ הקודש.
לא אכפת לי שחילונים ישנאו אותי כל עוד אני פועלת באמת ע"פ האמת. ואני מאמינה שזה מה שאני עושה ב"ה..
הקב"ה יכפר על עבירות שבין אדם למקום. אבל עבירות כלליות כאלה של מסירת חלקי ארץ הקודש - אין כפרה בלא תשובה שלמה!
והלוואי שנגיע לדרגה שלא נשנא אותם, אלא את מעשיהם עצמם. וכדי להגיע לדרגה כזאת זה חייב לעבור דרך שנאה רגילה - של בעל המעשה גם על צדדיו האמיתיים של צלם א-לוהים.

סליחה שעניתי אחרון-ראשון וראשון-אחרון...
שמתם לב שכל דבר שעושים בשביל א"יאש מאנשים קרים.
אתם מחפשים איך להפוך אותו לבעצם דבר נגדנו?? (לא שאני מבינה את מה שאומרים על מועצת יש"ע..אבל לא יכול להיות שכל דבר שבערך שקיים אתם מוצאים איך הוא העצם רע..)
כל דכפין ייתי ויחזהימח שם עראפת

קיצור, בא לי לעשות טיול כמה ימים ביו"ש. יש בעיה, בטחונית בלילות. אי אפשר לישון במצפה מבודד וכדו'. קיצור, חשבתי לטייל מחווה לחווה, דהיינו לפתוח אוהל בחוות ולישון שם, ולהפוך את הטיול מסתם טיול, לטיול בלי שבילים, מחווה לחווה. קיצור, מישהו מתעניין בקונספט?

בואו נארגן קבוצה ונתקדם.

ראיתי שיש עכשיו תוכנית להחזיר את השליטה לכביש 449נ א

ליד עפרה. ויש את חוות חסד לאברהם ואת חוות האורנים שנמצאות באזור היישוב עפרה.

אשמח לשמוע מידע על התוכנית ועל החוות, אם מישהו יודע..

תודה

קטע. נסעתי משם לפני 10 שנים הביתה לבית אלמשה

אף פעם לא חשבתי שיהודים לא נוסעים משם.

שמעתם על חוות חסד לאברהם ועל חוות האורנים ליד עפרהנ א

אשמח למידע

איזה מידע?רקאני
כל מידענ אאחרונה
רצף של הרס בגבעות - חייבים לעצור את זה!!נ א

בס"ד

שלום לכולם!

כולנו רואים שבחודשים האחרונים מתרחש הרס רחב בגבעות ביהודה ושומרון.

תנו עצות מה כדאי לעשות כדי למנוע את ההרס הזה?

עם ישראל!! תקימו גבעות בכל אזור בארץ!! תצטרפו לגבעות קיימות!! חייבים להפוך את הגבעות ליישובים!!

תנו עצות מה כדאי לעשות כדי למנוע את ההרס הזה?נ א
להצביע למי שבאמת מייצג אותך...הסטוריאחרונה
כזכור במו"מ הקואליציוני, סמוטריץ' רצה ביטחון, בליכוד התעקשו. בסוף סוכם שהוא יקבל שר במשרד הביטחון עם אחריות על החלקים האזרחיים.

אחרי החתימה - גלנט בשיא החוצפה סירב לבצע את מה שנחתם, בטענות שאי אפשר לפגוע בשיקול הדעת של המפקד והושגה פשרה שאם הפינוי משיקולים בטחוניים - זה נשאר בסמכות אלוף הפיקוד. לכן בצו ההרס של בית ענות, הוא כתב את הטענה האבסורדית ש: "המקום פוגע בשלום תושבי האזור".

אם כל הטפשים בהתיישבות האידיאולוגית שמצביעים ליכוד, היו מצביעים לצה"ד, היתה ממשלת ימין בראשות נתניהו אותו דבר- אבל ההתישבות היתה באמת בידי סמוטריץ'.

חל"פ הגבעות - AI. מה דעתכם על זה?נ א

אשמח שתעבירו את התמונה בקבוצות. תודה רבהנ א
מי שמעוניין/ת לקבל את התמונה במייל, נא לשלוח מיילנ אאחרונה

לכתובת: chalaphagvaot@gmail.com

אפשר עדיין להשיג קפוצונים או חולצות לזכר אהוביה?הגבעות בלב תמיד

של יהודים בואו ורשו ארץ

ואם יש צמידים וכו גם יש ביקוש..

אני בת, מעדיפה לקנות מבנות כמה אם אפשר או שישלחו בדואר 

נירו ניר, שירו שיר, כבר הנצו ניצניםימח שם עראפת

יא! איזה יופי! אני מת על לראות נבטים נובטיםקעלעברימבאר

והעשבים גדלים. זה אחד הדברים היפים בחורף.

אפילו הטחב הירוק שגדל בין המדרכות אחרי הגשמים יפה בחורף.  (אגב רואים שהנבטים בתמונה העליונה הם דו פסיגיים)

עשית לי חשק לצאת ולחפש נבטים שנבטו מהגשםקעלעברימבאר
🤩פתית שלגאחרונה
גבעה או חווה על שם צ'רלי קירקאדם פרו+

הוא רוצה שננציח אותו

וגם אף שמאלני לא יתחיל עכשיו להרוס

חווה על שם צרלי

קדימה. מי לוקח את הכפפה.

לטרמפ יש ישוב,

למה שלצרלי לא יהיה?

(גבעון חובט במצח)ימח שם עראפת
הגבעון הנ"ל הוא השמש של בית הכנסת?קעלעברימבאר
קפיץאחרונה
כנסו >> החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל (חל"פ הגבעות)נ א

בשם ה' נעשה ונצליח

מקימים גבעות חדשות בארץ ישראל ומציבים בהם דגל ישראל לגובה רם

החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל בקריאה לכל מי שיכול, לצאת ביוזמה להקמת גבעה חדשה באזור מגוריכם, להציב דגל ישראל לגובה רם כדי שידעו כולם למי שייכת ארץ ישראל וכן, להביא ולרתום משפחות ואנשים למשימה החשובה הזאת.

להקים גבעה חדשה בזמן זה - זאת מטרה חשובה ביותר.

שלחו תמונות מהגבעה החדשה שהקמתם למייל של חל"פ הגבעות chalaphagvaot@gmail.com

חשוב!! להעביר הודעה זאת בכל קבוצה

🏡 החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל

בונים. מיישבים. גואלים.

מקימים גבעות חדשות בארץ ישראל!!!נ אאחרונה

אולי יעניין אותך