נוער גבעות יקר, תגידואהלן.

מהם המקורות האידיאולוגיים שלכם? [נשמע אשכנזי,תקראו ת'חתימה שלי]

מאיפה אתם יונקים את התרבות שיצרתם לעצמכם?

אתמול ראיתי אחת בלבוש כ"כ מוזר כאילו נחתה מהירח מין בגדים בסגנון נוער גבעות שכזה

כאלה מוזרים!!!

למה אי אפשר להיות נורמלי וגם יהודים שומרי תורה ומצוות כמו שצריך?

אני שמעתי על מישהו מנוער הגבעות שבא ממשפחה חרדית ליטאית ובגיל הטיפש עשרה הפך להיות נער גבועות תמוה ומוזר [כנראה ממרידה בהורים ובחברה או משהו כזה,כי אין לזה באמת הסבר הגיוני] ונראה לי שהוא גם התחתן... כאילו וואלה נסחפת... אני מבין ת'קטע של גיל ההתבגרות אבל כל מי שבגיל הזה יודע שזה עובר וצריך להיזהר לא לעשות מעשים שיפגעו בך בעתיד כמו להתחתן עם נערת גבעות כאשר אביך חרדי ליטאי כי להתחתן זה משהו שאמור להיות לכל החיים, אז כאילו מה נראה לכם????? [באמת מסכן אבא שלו, לא יודע מאיפה זה נפל עליו]

איפה החתימה היא חשובהאהלן.
ומי שלא יכול לכבד אשכנזים, אמנים ופמניסטיות-רכס רמת מגרון

ב"ה

למה שיצליח להבין, כל שכן לכבד- נערי גבעות?

בציפיית הישועה.

וואלה,צעיר רענן

באסה כי אני מכיר כמה אנשים שחזרו בתשובה, ע"פ הגרסא שלך הם משוגעים כי הם מורדים בהורים...

[הרב פנגר לדוגמא]

טוב שאת שואלתרכס רמת מגרון

ב"ה

בדיוק רציתי לשאול אותו דבר:

אתמול ראיתי מישהי לבושה פשוט מ כ ו ע ר! כאילו, איפה ההורים של הילדה הזאת? חברים? משפחה? בטח היא התערבה עם מישהו שהיא תסתובב ככה ברחוב, זה פשוט היה זוועה, כמעט הקאתי. 

ואז חשבתי לעצמי 'וואו, בטח היא דתיה. לא פלא שכל הדתיים כאלה מוזרים וטיפשים ועושים דברים מתוך רגשנות יצרית של נערים מתבגרים, כי הנה, עם ילדה שלבושה ככה- למה ציפיתם?'

כאילו- אי אפשר להיות דתי ונורמלי? אי אפשר להיות דתי ולא להתלבש כמו בוב ספוג?

ובכלל, ילדה אחת שאני הכרתי מהאחת ה-אולפנות הכי נחשבות של הדתיים, לא התחתנה עד גיל מבוגר, והיא קפצה מהגג ומתה. 

אוקיי, אז לא התחתנת, אז מה את קופצת מהגג? אז מה אם את דתיה, מתלבשת מכוער ועושה הכל בגלל הטיפש עשרה, זו החלטה שמשפיעה על כל החיים! למה כל הדתיים כאלה מטומטמים, ועושים דברים מתוך משבר רגעי, ועוד דברים חשובים כל כך!

ובאמת, החבר'ה קדישא היו ממש מסכנים. גם דתיה, גם לבושה מכוער, וגם התאבדה.

[ההודעה שלך היתה באמת? זה לא נראה ככה. יש לך טענות? בבקשה. יש דרך להביע אותן. אם הנ"ל אלו הטענות שלך, אז תסלחי לי- אבל הם פשוט טפשיים, אל תחזרי עליהם שלא בעילום שם.]

בציפיית הישועה.

רכס רמת מגרון היקרה,אהלן.

דבר ראשון, אני בן

דבר שני היא דתייה כי ראיתי אותה בחנות ספרים של דתיות, ובכלל לא קשה לזהות מגזרים ע"פ לבושם ומראה פניהם, והיא הייתה לבושה בצניעות [אז איך הסתכלת עליה?... באמת...] רק מוזר פשוט הלבוש הזה והתרבות הזו

ומה שכתבת "מי שלא יכול לכבד ....כל שכן נערי גבעות..." אז אצלי זה הפוך נערי גבעות אני פחות לא מכבד מאשר אנשי החתימה שלי [שאני גאה שאני מציג עמדות כאלה בים שטיפת המוח שכל מיני גורמים שונים ומשונים מנסים להשתלט עלינו ולהשליט עלינו מה נכון ומה לא, מה תרבותי ומה פרימיטיבי, מה היחס לאשה ועוד כל מיני בלבולי שכל

גם בלי להיות קשורה לנוער הגבעות אתה ממש מקשקשרות014

שטויות..

א. זה שאתה מתייג אנשים - זה דבר גרוע..בטח אם בגלל זה אתה שונא אותם . כי אתה מונע מעצמך את האופציה להכיר דברים חדשים ואנשים מדהימים.

וזה שאתה בן- ומסתכל על בת ועוד מאז להגיד משהו על הלבוש שלה-  אז תנסה לעשות רווס במוח- ואולי לחשוב מה לא בסדר אצלי- ולא להשליך עליה..

ולגבי החתימה שלך- למה נראה לך שדתי לאומי זה רק אשכנזים?? 

ועוד יותר מה אתה בכלל יודע על פנמיזם??

אילו נשים לא היו פנמסטיות אתם הגברים במקום לשבת בישיבה הייתם כיום עובדים..

אז במקום לראות רק את הרע בכל דבר תתחיל לראות את הטוב.

טוב, טוב, הבנתי אותךאהלן.

מי אמר שאני שונא? זה מוזר ואני לא מצליח  להבין את זה כי אני בא ממקום אחר   לגמרי

ולגבי זה שאני בן, ומסתכל, ומעיר, והורג, ורוצח, את כל בני משפחתה בלי להשאיר כלום, אז כן, אני שומר תורה ומצוות לא פחות ממך וגם לא הולך עם משקפי שמש בתוך בניין, מצטער באמת [ואני לא "משליך עליה" כלום היא לא יודעת שמדברים עליה בכלל...]

ולגבי דתיים לאומיים לא אמרתי שכולם אשכנזים אמרתי שכולם או אשכנזים במוצאם או בתרבות הנהגתם אורח חייהם והתביישות בספרדיות שמתלבטת מידי [חלילה וחס] ומעמידה את התרבות הספרדית או כשווה ואולי יותר מהתרבות האשכנזית [לדוגמא זה שבישיבות הלאומיות למרות אחוז ספרדים גבוה לא עולה להיות חזן אפילו ספרדי אחד] אז די לבלבל את השכל

ולגבי פמיניסטיות, דבר ראשון אני לא בישיבה בכלל, ודבר שני יש לי קרוב משפחה מליונר, מסורתי, שנולד במדינה ערבית,  צעיר, שהנשים שבאו מהתרבות הזו שוות לגברים אותו דבר וחלקן משכילות צרפתיות אבל אין להם את ה"שיח הפמניסטי" המצחין שיש לנו פה בארץ אצל נשות קולך לדוגמא

תודה

תן משהו שאתה מגדיר שהוא מצחין בפעילות של קולך?רות014
לא חסר דברים מצחינים שם.גועל נפש של ארגון.66

[רק כמה שקפצו לי תוך שניה לראש:-עתירה לבג"ץ לחקור את הרב

דוב ליאור,את הרב יעקב יוסף ואת הרב איציק שפירא, תג מאיר, מסע

הסתה נגד הכנס של מכון פוע"ה וכו'

וזה רק מה שעלה לי תוך רגע.מן הסתם שיש עוד המון.]

קולך=ארגון חילוני שמאלני.

^^^^^^ צודק!!951753
עבר עריכה על ידי 951753 בתאריך כ"א שבט תשע"ב 15:46

ההסתה נגד מכון פוע"ה לפני 3-4 שבועות היא הדוגמה לזה שאין לנשים של קולך שומדבר לעשות בחייים חוץ מלהתלונן....

(שלא תבינו לא נכון אני בכלל לא מסכים עם אהלן, חוץ מבקטע של "קולך").

כשאתה בא לברר משהו על ציבור מסוים-רבקה...

קודם כל תבדוק את הטענות שלך לפני שאתה מציג אותן

ודבר שני- אל תציג אותן בהתרסה ובצורה מגעילה אם אתה רוצה באמת לקבל תשובות.

לא שווה תגובהרמ"ג

כשתסדר את המחשבות בראש שלך תחזור.

רמ"ג "יקר שלי"אהלן.

הבעיה שלכם היא בזה שאני מציג עמדות חריגות ונחרצות, אבל הם בכלל לא חריגות כי אני חושב שהרבה חושבים כמוני אבל אין להם את האומץ [בחברה אידיאלית עאלק כמו הציבור הדתי לאומי] להגיד משהו שהוא לא פוליטקלי קורקט, בעיקר ספרדים בציונות הדתית, אז חמוד שלי נראה לי שהבעיה שלך זה שהם מסודרים מידי [המחשבות] ואיך בעידן העאלק כ"כ שוויוני [כמו ש95% מראשי הישיבות בציונות הדתית ורבני הישיבות הם אשכנזים ושלפני 20 שנה 70 אחוז מחובשי הכיפה הסרוגה היו ספרדים והיום אפשר לחלק אותם ל2, 1."השתלבו" בציונות הדתית השתכנזו וכאילו הם "דתיים לאומיים" 400 שנה ושכחו מאין באו, 2. הפכו לבעלי כיפות שחורות סרוגות או רגילות שחורות, וכמו שמתוך שבעה נציגים של הציונות הדתית בכנסת [ובעיקר "הבית היהודי"] בקושי יש נציג אחד ספרדי, וכמו שבישיבה שלמדתי בה למרות אחוז ספרדים גבוה לא העלו בדעתם חלילה לאפשר להרוס את המרקם התרבותי והאינטלקטואלי שלהם ולתת לספרדי לעלות] אז חמודים שלי זה מאד נחמד לחשוב מה שהיית רוצה שיקרה, אבל מה לעשות שזה לא נכון

אנחנו הרבה יותר מקופחים!!יזהר

אנחנו, אנשי עדת בעלי הפיאות והכיפות הגדולות בכלל לא מיוצגים בכנסת. אפילו לא עוזרים פרלמנטריים. ראשי ישיבות? בקושי.

אתה סובל ממחלה קשה שנקראת "תסמונת הקיפוח". התרופה לה היא פקיחת העיניים.

הדתיים הלאומיים מחקו את הספרדים, פחות או יותר באותה מידה בה הם מחקו את האשכנזים, ב"ה. זה נראה כאילו הספרדים יותר מקופחים, כי הם גלותיים יותר וקנאים יותר למסורות שלהם.

אני למשל, לא אשכנזי ולא ספרדי. אמנם מוצא הוריי הוא מארצות אשכנז, אבל זה לא המהות שלי. אני יהודי מארץ ישראל.

ראית פה אחד שלא מציג עמדה נחרצת וחריגה?רמ"ג

סוף. לא המשכתי לקרוא.

ואם בהתאם לתגובה של יזהר אתה סובל ממחלת הקיפוח אז אתה יכול רק להצטרף לפמינסטיות, למה לשנוא אותם? הם חושבות בדיוק כמוך. אנחנו לא לא ולא

ואני מכיר כמה חרדים שנהיו נערי גבעות וממש לא בתורדי"מ

מרידה בהורים אלא כי באמת זה מה שהם חושבים.

זה שיש בעיהה אצל החרדים שאם בן/בת אחד "התקלקל" אז זה דופק את כל המשפחה זה בעייה של החרדים שהם צריכים לפתור!!!

מה שכתבת על הדתיים לאומיים וההשתכנזות,סתם אחתאחרונה

מצטערת, אבל זה פשוט בולשיט!! חרטוט ענק!!!

וגם על האומנות, אבל על זה עוד אפשר להתווכח ..

חל"פ הגבעות - AI. מה דעתכם על זה?נ א

אשמח שתעבירו את התמונה בקבוצות. תודה רבהנ א
מי שמעוניין/ת לקבל את התמונה במייל, נא לשלוח מיילנ אאחרונה

לכתובת: chalaphagvaot@gmail.com

אפשר עדיין להשיג קפוצונים או חולצות לזכר אהוביה?הגבעות בלב תמיד

של יהודים בואו ורשו ארץ

ואם יש צמידים וכו גם יש ביקוש..

אני בת, מעדיפה לקנות מבנות כמה אם אפשר או שישלחו בדואר 

נירו ניר, שירו שיר, כבר הנצו ניצניםימח שם עראפת

יא! איזה יופי! אני מת על לראות נבטים נובטיםקעלעברימבאר

והעשבים גדלים. זה אחד הדברים היפים בחורף.

אפילו הטחב הירוק שגדל בין המדרכות אחרי הגשמים יפה בחורף.  (אגב רואים שהנבטים בתמונה העליונה הם דו פסיגיים)

עשית לי חשק לצאת ולחפש נבטים שנבטו מהגשםקעלעברימבאר
🤩פתית שלגאחרונה
גבעה או חווה על שם צ'רלי קירקאדם פרו+

הוא רוצה שננציח אותו

וגם אף שמאלני לא יתחיל עכשיו להרוס

חווה על שם צרלי

קדימה. מי לוקח את הכפפה.

לטרמפ יש ישוב,

למה שלצרלי לא יהיה?

(גבעון חובט במצח)ימח שם עראפת
הגבעון הנ"ל הוא השמש של בית הכנסת?קעלעברימבאר
קפיץאחרונה
כנסו >> החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל (חל"פ הגבעות)נ א

בשם ה' נעשה ונצליח

מקימים גבעות חדשות בארץ ישראל ומציבים בהם דגל ישראל לגובה רם

החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל בקריאה לכל מי שיכול, לצאת ביוזמה להקמת גבעה חדשה באזור מגוריכם, להציב דגל ישראל לגובה רם כדי שידעו כולם למי שייכת ארץ ישראל וכן, להביא ולרתום משפחות ואנשים למשימה החשובה הזאת.

להקים גבעה חדשה בזמן זה - זאת מטרה חשובה ביותר.

שלחו תמונות מהגבעה החדשה שהקמתם למייל של חל"פ הגבעות chalaphagvaot@gmail.com

חשוב!! להעביר הודעה זאת בכל קבוצה

🏡 החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל

בונים. מיישבים. גואלים.

מקימים גבעות חדשות בארץ ישראל!!!נ אאחרונה
סבתא לחיילת שאמורה לשמור בהגנשMalkaa

האם המקום מגודר. יש תנאי מגורים ומזון טוב לחיילים?

פשוט. מודאגת

באיזה מקום?משהאחרונה
איך אפשר לבדוק מתי תהיה העלייה הבאה לחומש ?דור ל

אשמח לעזרה

מה זאת אומרת 'עליה'?יו0י

יש שם ישיבה 24/7..

עליות מאורגנות המוניות, זה בדר"כ רק כשיש איזו סכנה גדולה שמסתמנת... 

הגיוני שתהיה ביום השנה ליהודה דימנטמן הי"ד.אריאל יוסףאחרונה

יש קבוצה בווצאפ..החיים מאושרים

שנים שאני חולם להקים מיזם כזה..יו0י

אולי יעניין אותך