דחוף:למישהו יש תשובה טובה למלגלגים"יש דין ויש דייןאנונימי (פותח)
על אשפוזו של הרב יוסף אליהו ?

זה מופיע מלא בתגובות באתרי חדשות אחרים
מה???????????אש מאנשים קרים.
אנשים סתומים!!!!!!!! שיפסיקו לחשוב שהם יותר מרבנים...
ברור..קומי אורי
אבל זה תשובות שנשמע כאילו אנחנו עובדים עליהם, כי זה תשובות של "דוסים"..

נתקלתי בזה ג"כ כשהרב לוינגר התאשפז.. רציתי לזרוק את המחשב מהחלון בערך.. פשוט אנשים חצופים עזי פנים!
הסבר...ybs
איזה עזות!!!!!!!!!!הביצה שהתחפשה
בס"ד

מיהם שהם שמים עצמם להיות סגניו של ריבויינו של עויילם?...
איכס, מגעיל.

ומה אנחנו עושים?דינמית
ב-ד-י-ו-ק כמוהם!
מי פה לא פירסם טוקבק בסיגנון "יש דין ויש דיין" כשהודיעו על התדרדרותו של אריאל שרון?
נסיון לענות תשובה,(מוחצת?) תנו את דעתכם.א"ר יצהר
מעולם לא קראתי את זה כי בא לי. רבנים גדולים וחשובים ממני אמרו את זה. יהודי לא פועל על דעת עצמו,אחרי שגדולים וחשובים ממני אמרו את זה,התרתי לעצמי.
לכל המלעיגים אענה רק בתנאי שהם לא באים סתם לקטרג,אלא לשמוע.
זאת תשובתי:כאשר אדם פרטי חוטא,-הוא מקבל עונש מתישהו,אם הוא אדם גדול,שמנהיג ציבור,הוא חוטף עוד יותר בגדול,(חטא והחטיא את הרבים.) וכן אחרי שאדם פגע בצורה חמורה במיוחד בא"י,בעמ"י ובתורה מגיע לו להענש. אפשרויות העונש הן או פה בעולם הזה,או בעולם הבא. וכיוון שהפגיעה של אריק, פגעה באמונה התמימה, ובארץ השלמה ובעם, העם צריך תגובה מיידית שתגיד לו,"לא משנה כמה באים לפגוע ולהחריב ולהילחם בה', ה' פה. מעליהם! לא משנה כמה הם נראים חזקים, הם נופלים ברגע.
ואילו עכשיו, מה שאומרים המלעיגים והמשטינים על הרב אליהו, הרי זה כל עניין ושורש הנסיון שלנו, לעמוד לפני הרוע והחול, לדעת באמונה התמימה והפשוטה, שהאמת אצל הרבנים ואצלנו (אם אנחנו איתם) ואין טעם להתווכח ויכוחיי סרק עם אנשים שאינם מעונינים לשמוע, רק בשבילנו אגיד: הגזרה שלנו
(דור הגאולה?-הלוואי!)
היא לאבד גדולים וטובים שמנהיגים אותנו באמונה, נהיה חייבים ללמוד לעמוד ביחד מול כל הרוע, ואנחנו כבר מנוסים בזה לצערנו ממותו של רב אברום ועוד לפני כן, ממותם של כל הקדושים שנרצחו על קידוש ה', הלוואי שלא נצתרך לתת עוד קורבנות קדושים ונעלים מעצמנו בשביל כלל העם.
אני לא רוצה להתנשא גבוה ולהגיד שיש לי את כל התשובות.לא! אני בבירורים, רק שצריך להגיע לכל הבירורים מתוך ידיעה שה' הוא המלך, ודרך הרבנים מתקרבים אליו מאוד אך צריך לברר טוב טוב לפני שמחליט מי הרב שלו, ב"הצלחה.
נ,ב:הכוכבית מעל אריק מסמלת שאין בי רצון לקרוא לו בשמו המלא:אריאל,
כי אריאל הרי זהו בית המקדש. זה שמהרס ומחריב שכמותו נושא את שמו של היכל ה',לא מראה לי טובה. העדפתי לקרוא לו אריק, ולא בשמו של דביר קודשינו.
לאו דווקא עונש על מעשיו של הצדיק.מ.מ.י.ר
וזה לא רק על מחלה, אפשר להגיד את זה על הרבה דברים.
האם מרן הרב קוק חלה ל"ע בסרטן רח"ל (ונפטר ממנו בייסורים קשים) בגלל שחטא? האם אחת מבנותיו של מרן הרב קוק נפטרה בצעירותה בגלל שהרב חטא? האם לרב צבי יהודה לא היו ילדים בגלל שחטא?

אין אנו עושים חשבונותיו של הקב"ה. אולי זה בשביל לכפר על הדור, אולי זה ייסורים מאהבה ואולי דברים אחרים.

אז ככה:SpEcIaLl
****SpEcIaLl
דבר ראשון,אין אנו עושים חשבונות שמים זה ממש לא התפקיד שלנו...בשום פנים ואופן..
בקשר למלעיגים..יש לי מה לענות לך כי למדתי לבגרות היום (יש תועלת מזה בסופו של דבר)אז ככה:
הקב"ה מעניש את הצדיק,מ3 סיבות אפשריות:
1)הוא רוצה להעמידו בנסיון..ויודע שרק הוא יכול לעמוד בניסיון במידת עדין וע"י כך יוציא את צדקותו מהכוח אל הפועל(לא ממש קשור לכאן..אבל סתם סיבה)
2)לזכך אותו..כדי שיגיע לעולם הבא נקי לגמרי..
3)הכי הגיוני לדעתי-הצדיק לפעמים משלם על עוונות הדור..כלומר במקום שכל העם יענשו על חטאיהם,הצדיק מקבל זאת במקומם וכך הם מתכפרים..

לא יודעת אם זה יספק אותם ,כי אנשים כאלו הם אפיקורסים מהשורש..אבל תנסה....
הדין*SpEcIaLlאחרונה
הדמיה של אוטובוסים ממותגים - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 2 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 3 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 4 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 5 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 6 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 7 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 8 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 9 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 10 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 11 - חל"פ הגבעות AIנ אאחרונה
כל דכפין ייתי ויחזהימח שם עראפת

קיצור, בא לי לעשות טיול כמה ימים ביו"ש. יש בעיה, בטחונית בלילות. אי אפשר לישון במצפה מבודד וכדו'. קיצור, חשבתי לטייל מחווה לחווה, דהיינו לפתוח אוהל בחוות ולישון שם, ולהפוך את הטיול מסתם טיול, לטיול בלי שבילים, מחווה לחווה. קיצור, מישהו מתעניין בקונספט?

בואו נארגן קבוצה ונתקדם.

ראיתי שיש עכשיו תוכנית להחזיר את השליטה לכביש 449נ א

ליד עפרה. ויש את חוות חסד לאברהם ואת חוות האורנים שנמצאות באזור היישוב עפרה.

אשמח לשמוע מידע על התוכנית ועל החוות, אם מישהו יודע..

תודה

קטע. נסעתי משם לפני 10 שנים הביתה לבית אלמשה

אף פעם לא חשבתי שיהודים לא נוסעים משם.

שמעתם על חוות חסד לאברהם ועל חוות האורנים ליד עפרהנ א

אשמח למידע

איזה מידע?רקאני
כל מידענ אאחרונה
רצף של הרס בגבעות - חייבים לעצור את זה!!נ א

בס"ד

שלום לכולם!

כולנו רואים שבחודשים האחרונים מתרחש הרס רחב בגבעות ביהודה ושומרון.

תנו עצות מה כדאי לעשות כדי למנוע את ההרס הזה?

עם ישראל!! תקימו גבעות בכל אזור בארץ!! תצטרפו לגבעות קיימות!! חייבים להפוך את הגבעות ליישובים!!

תנו עצות מה כדאי לעשות כדי למנוע את ההרס הזה?נ א
להצביע למי שבאמת מייצג אותך...הסטוריאחרונה
כזכור במו"מ הקואליציוני, סמוטריץ' רצה ביטחון, בליכוד התעקשו. בסוף סוכם שהוא יקבל שר במשרד הביטחון עם אחריות על החלקים האזרחיים.

אחרי החתימה - גלנט בשיא החוצפה סירב לבצע את מה שנחתם, בטענות שאי אפשר לפגוע בשיקול הדעת של המפקד והושגה פשרה שאם הפינוי משיקולים בטחוניים - זה נשאר בסמכות אלוף הפיקוד. לכן בצו ההרס של בית ענות, הוא כתב את הטענה האבסורדית ש: "המקום פוגע בשלום תושבי האזור".

אם כל הטפשים בהתיישבות האידיאולוגית שמצביעים ליכוד, היו מצביעים לצה"ד, היתה ממשלת ימין בראשות נתניהו אותו דבר- אבל ההתישבות היתה באמת בידי סמוטריץ'.

חל"פ הגבעות - AI. מה דעתכם על זה?נ א

אשמח שתעבירו את התמונה בקבוצות. תודה רבהנ א
מי שמעוניין/ת לקבל את התמונה במייל, נא לשלוח מיילנ אאחרונה

לכתובת: chalaphagvaot@gmail.com

אפשר עדיין להשיג קפוצונים או חולצות לזכר אהוביה?הגבעות בלב תמיד

של יהודים בואו ורשו ארץ

ואם יש צמידים וכו גם יש ביקוש..

אני בת, מעדיפה לקנות מבנות כמה אם אפשר או שישלחו בדואר 

נירו ניר, שירו שיר, כבר הנצו ניצניםימח שם עראפת

יא! איזה יופי! אני מת על לראות נבטים נובטיםקעלעברימבאר

והעשבים גדלים. זה אחד הדברים היפים בחורף.

אפילו הטחב הירוק שגדל בין המדרכות אחרי הגשמים יפה בחורף.  (אגב רואים שהנבטים בתמונה העליונה הם דו פסיגיים)

עשית לי חשק לצאת ולחפש נבטים שנבטו מהגשםקעלעברימבאר
🤩פתית שלגאחרונה
גבעה או חווה על שם צ'רלי קירקאדם פרו+

הוא רוצה שננציח אותו

וגם אף שמאלני לא יתחיל עכשיו להרוס

חווה על שם צרלי

קדימה. מי לוקח את הכפפה.

לטרמפ יש ישוב,

למה שלצרלי לא יהיה?

(גבעון חובט במצח)ימח שם עראפת
הגבעון הנ"ל הוא השמש של בית הכנסת?קעלעברימבאר
קפיץאחרונה