בבקשה כנסו ! זה חשוב (:אנונימי (פותח)

וואלה יש לי משו להגיד לכם , אני לא נכנסת לכאן הרבה כי עברתי לפייסבוק אבל פעם נכנסתי המון וזה ממש הפריע לי...אז בבקשה לא להעלב או משו..

אתם לא מפסיקים להתלונן על זה שהממשלה לא מפסיקה להפנות התנחליות . אבל כשפינו ' מאחז ' לא חוקי של הערבים אפחד לא אמר מילה ! אז כדי מאוד שתתחילו להגיד תודה ולא רק להתלונן ! 

עלק 'משטרע' אתם קוראים להם ! בואו נגיד שגם בזכותם את חיים ! בזכותם רוב העבריינים המאוד מסוכנים בכלא ! 

אז כדי שתדעו להגיד תודה כשצריך ! וכן ! גם להתלונן גם להפגין וגם לא להסכים ! אבל וואלה כן , גם להגיד תודה !

פינו ערבים?? אבל המשיח עדיין לא כאן..אבודה!
בדיוק!מצפה אביחי

משפט קולע

מה?!פינו מאחז של ערבים?!?!זו פגיעה בזכויות האדם!!!951753

<צ>

כשהמשטרע תפנה את הערבים -האויבים שלנו- לפחות בצורה ובכמות שהם מפנים אותנו- אולי נהפוך אותה למשטרה מטומטמת שמפנה גם אזרחים שלה.  בינתיים היא מפנה רק אזרחים שלה, מפלה אזרחים, מחשיבה אותם כמרגלים, זורקת ילדים לקור מקפיא, וכל זה ליהודים בלבד!!!  אז עם כל הכבוד למשטרע, קודם שתפסיק לפנות יהודים, ואח"כ נדבר.

זה שאת מכירה רק מהפייסבוק את נוער הגבעות זה לא אומר שהם כאלה.

תכירי ואז תדברי

חזק!גיועלד!

ד''א מתי פינו ערבים? מעניין שלא שמעתי עלזה כי בדר''כ כשעושים משו ''רע'' לערבים ''המסכנים'' אז כולם על הרגליים את בטוחה שזה קרה?

לא הבנתישלומ.

מישו אמר שהמשטרה זה רע?

כןטוביה2

יש משהו שלא מסכים על זה ???

(צריך לחלק בין משטרת תנועה שאנו מתפללים לשומם שהרי אלמלה מוראה וכו' לבין כוחות שיתור ביוש שתפקידם אינו להילחם בפשיעה עובדה שכמות השוטים ביחס לאוכלוסיה הכללית (כולל הערבים) הוא לא נספר בכלל ולכן אני אומר ששוטר טוב זה שוטר שנירצח באיזה כפר ערביא למען טומאת הנשק)

היא לחלוטין התבלבלה ב"חברה"אברי
דין מוחמד בסייף!!!
אנחנו לא המצאנו את זה...

זה העניין. שהיא פינתה רק אחד. וגם את זה אני לאאני17

יודע מאיפה הבאת.

משטרה במדינה של יהודים לא אמורה לפנות יהודים. זה אמור להיות ברור לך. מצד שני את הערבים שהם אויבים שלנו היא גם לא אמורה לפנות, לפחות לא ככה- את האוייבים בפועל, המחבלים, צריך להרוג. ואת כל השאר צריך לפנות, אבל לא לכפר הסמוך.. אלא לארצות ערב (ולא ירדן, סוריה או מצרים כי אח"כ זה יפריע לנו לכבוש אותם) מה שנקרא בעברית של ימנו- טרנספר

אבל זאת בכלל לא המדינה של הערבים!!!!!!!צ.א.

המדינה לא שייכת לערבים!!!

היא שייכת רק לנו!

לכן אין בעיה שמפנים אותם....

ואפחד (לפחות לא אני) לא אמר שהמישטרע....

אל תתלוננו? מה אנחנו אמורים להיות שווים? זה הארץ שר"ח

זה הארץ שלנו וזכותינו לגור בה,הטבעי זה שאנחנו לא צריכים להיות מפונים

אחרי מיליון פינויים ליהודים מזל טוב באמת שפינו קצת ערבים.

וחוצמיזה אנחנו מעריכים את כל העבודה של המשטרה ואפחד לא זלזל!!!

ואגב זה לפורום ארץ מולדת...

זה שייך גם לפה.ענבל

עם כל הכבוד לארץ מולדת (ויש המון!) גם פה יכולים להיות דיונים מהסוג הזה...

והאוכלוסיה שם היא לא האוכלוסיה פה וכן ההפך.

וואוו ראש חודש אני מרגישה את הזעם שלך עד פהדניאלהה

נראה שיש עוד מישו שמעצבן אותך יותר מימני אה?!

אני ציונית אבל...hanako

בס"ד

אפילו שפחות או יותר הסכמתי אני לא מבינה למה אנחנו צריכים לכבוש את המדינות ערב הצמודות אלינו.

אני אמנם מאמינה באמונה שלמה שצריך לכבוש את הגבולות שכבש יהושוע בין נון ואת הגבולות שה' הבטיח לאבות אבל לא יותר מזה. 

איך החלטת שהמדינה שלנו? ( לצ.א)brazilao
רק לי היא נראית טרול? נו שוין.ענבל

נענה:

פינו מאחז של ערבים?

וואו!!

אפשר קישור?

יש קצת (הרבה) הבדל בין ערבים ליהודים ואם את לא יודעת את זה אז יש לך בעיה

יש לך בעיה בזהות שלך.

מאחז יהודי זה כי הארץ הזאת שלנו!!!!!!

כן, תתפלאי, זאת הארץ שלנו, כנראה שאני מחדשת לך.

העברים לא צריכים להיות פה.

ותסלחי לי, אבל יש המון המון המון בתים של ערבים שבנויים בשטחים של יהודים.

אז פינוי מקום אחד זה לא מה שיעשה לי את זה.

הם מפנים יום ולילה יהודים, מוציאים ילדים בשתיים בלילה, ללא התראה.

למען ה' לכי תראי סרטים!!!

ואז תבואי לדבר.

לא יודעת למה אבל אין לי כוח ואין לי חשק לענות לך.

לא אמרתי שלא יפנו, אני תומכת בזהhanako

אבל שיכבשו את הארץ המובטחת. ושלא ילכו להעיף גם את הערבים מסין.

וחוץ מזה אני תא חושב שזה קצת בוטות?

קפץ בשורה האחרונהhanako

*אתה לא חושב שזו קצת בוטות

א. הגבתי לפותחת השרשורענבל

ב. אני לא חושבת שהייתי בוטה.

עדיין בוטותhanako
מי ניסה לגרש ערבים מסין?אחת מהשומרון

בס"ד

יש הלכה פשוטה לחלוטין-

א. אויב, לא שנה איפה הוא גר בעולם, אם הוא רוצה לפגוע בעם ישראל דינו מוות.

ב. לנו יש מצווה להשיב לשליטתנו את ארץ ישראל השלמה וליישבה ולהפריחה. וא"י השלמה כולל חלקים ממדינות ערב הצמודות לנו. (=מלחמת מצווה..)

ג. לאחר שבע"ה בקרוב נשיב לעצמנו את כל מרחבי ארצנו, נוכל לצאת ולכבוש עוד שטחים בעולם כדי להגדיל את הארץ. מלחמות אלו הם רשות, וצריך לפנות לשלום לעמי הארצות ההם לפני ההחלטה לצאת למלחמה.

ומתי בפעם האחרונה ראית שמישהו ניסה להעיף ערבים מסין?

(אה, אני נזכרת.. ממש בפעם הקודמת שאכלנו מצות עם דם ערבים מהכפר השכן..)

בוטות מתקנת...אברי
מתי פינו ערבים?!!!!!!!מיריצ'י =)
|לא מבין על מה היא מדברת| ?!?!?!?!?!?!?!פצפונית

לא מכיר אותך אבל זה נראה כמו מישהו שסתם רוצה להסיטozd

כי אף אחד לא זילזל במשטרה, לא פינו יהודים ואת מוזמנת לראות את הסרטון הבא: ולראות איזה "צדק" יש פה

מתי פינו ערבים???אפרת234
איפה מצאת את הסרטון הזה? הוא מזעזע!אפרת234
ברור שלא נתלונן כשמפנים ערבים!תן חיוך....=)

זה הארץ שלנו!

לא שלהם.

מי שלא יהודי וגר בארץ-צריך לעוף מפה וכמה שיותר מהר!

ומשטרע-גמני חשבתי כמוך עד שראיתי איך באמת שוטרים מתנהגים, ומשטרע זה מילה מאוד מאוד מאוד עדינה.

ותאמין לי שעדיף לעשות מלא בשביל א"י ולקרוא למשטרה משטרע (למרות שזה עוד החלק הטוב) מאשר לשבת על הפייסבוק ולהתלונן שאנשים אומרים דברים לא טובים כשאתה בכלל לא יודע מה קורה במציאות.

050 כנס >>>שוקו =)

לא תמיד זה שהעבריינים בכלא ממש עוזר....

תמדי יש את החמולות שלהם ואת הכנופייה שלהם ,לחסל חשבונות,

כאילו שלא היו מקרים ששותפים לפשע שלא נכנסו לכלא איימו על שוטרים ואנשים

וואוווו פינו מאחז ערבי!

די אני ממש גאה במדינה

כאילו זהו בגלל זה כל הפשעים נסלחו

גרוש גוש קטיף בצורה הכי מזעזעת ומבישה שיכולה להיות

סוסים שדרסו אנשים, כוח, אלימות, מכות, אונס וכו' וכו'

מגרון!! ה' ישמור

ולחברה של חברה שלי שוטר הכניס ידיים לחולצה כשפינו את המקום שהיא גרה בו

אני אתלונן ואתלונן אתה חשוב שאני אשתוק על כזה דבר?!

לא יודעת מה איתך,

אבל טיפה אחת של דמעה של ילד שבכה לא שווה 100 שוטרים וחיילים שפינו

לא יודעת מה איתך,

אבל לי אכפת מהאחים שלי שצריכים לסבול את היחס המשפיל הזה של המדינה

ואני לא מתנחלת ואין לי בכלל קשר לאנשים שגרים שם

אבל אני מעריכה כל אדם ואדם!

ואנשים כמוך? צריכים לשבת בצד ולשתוק

יאללה תן את המדינה לערבים וטוס לארצות הברית סלאמט יותר טוב נכון?

מי צריך את הארץ העיקר שיהיה "שלום"

למה שאני אתלונן כשמפנים ערבים?!?! זו בדיוק המטרהמתנחלת קטנה=)

שלי!

למה כולנו פה גרים באופן לא ממש חוקי ונלחמים על כל חתיכת קרקע?!?! 

כי אנחנו מאמינים שזה המקום שלנו ואנחנו נלחם עליו עד כמה שאנו מסוגלים וכל חתיכת אדמה פה היא האדמה שלנו ושל כל עם ישראל!!!!

וחוץ מזה- זה ממש לא הפורום המתאים לזה, אם את רוצה אז כנסי לפורום "ארץ מולדת" (http://www.inn.co.il/Forum/Forum.aspx/f50), שם עוסקים יותר בנושא מאחזים ופינויים....

|לא מגיב| |לא רוצה להתעצבן|ט!הר
היא לא תצא משם-משה ר-

בחיים <צ>צוחק

לכל מי שאמר שצריך לפנות ערבים-שפילבלעע

סבבה,  אתם שונאים אותם.. אבל למה צריך לפנות ( ולא אני לא מתכוונת למחבלים ולשונאי ישראל.. אלא לערבים שלא עשו לכם שום דבר רע) אותם? איפה כתוב בתורה שזה מה שצריך לעשות?

נכון לא צריך לפנות יהודים ועל זה אני ממש מסכימה .. אבל, איך הגעתם למצב הזה בו אתם בטוחים שאם תפנו את הערבים יהיה לכם יותר טוב?

יש איסור בתורה לא תחנםמרדכי

בס"ד

זאת אומרת שאסור לתת להם נחלה בארץ:

מצווה שניה, הקשורה לזה, היא מצוות "וְלֹא תְחָנֵּם" (דברים ז, ב). ופירושה: שלא לתת לגויים חנייה בקרקע של ארץ ישראל. כלומר, אסור למכור לגוי, שאיננו גר-תושב, קרקע או בית בארץ-ישראל. גר-תושב הוא גוי שהסכים לקבל על עצמו את שבע מצוות בני נח, וגם הסכים לקבל את עיקרי אמונת ישראל, ואת העובדה שהארץ הזו שייכת לנו (כמבואר לעיל ה, א-ב). ושוב, מאחר שלצערנו רבים מהערבים אינם מכירים בכך שארץ-ישראל שלנו, ממילא אסור למכור להם בארץ בית או קרקע. ואף שבפועל מי שמעסיק ערבי, אינו מוכר לו בית או קרקע, מכל מקום הוא מסייע לחנייתו והישארותו בארץ ישראל. ואמנם כל אחד באופן פרטי יכול לומר שגם בלעדיו הערבי כבר גר בארץ. אולם הציבור ככלל אינו יכול לומר כך, שכן בסופו של דבר, על ידי העבודה שאנו נותנים לערבים, אנו מחזקים את אחיזתם ואת חנייתם בארץ. המציאות היא שבעקבות ההתיישבות היהודית בארץ ישראל במאת השנים האחרונות, היגרו לארץ מאות אלפי ערבים שבאו לחפש עבודה בהתיישבות היהודית המתפתחת. יש להניח ולקוות, שאם בהדרגה נלך ונמעט את תופעת העסקת הערבים, ההגירה הערבית החוצה תתגבר, ואלו שיישארו בארץ יהיו קרובים יותר להגדרה של גר-תושב.

(הרב אליעזר מלמד, פניני הלכה, העם והארץ http://www.yeshiva.org.il/midrash/shiur.asp?cat=450&id=1161&q=)

וואי וואי וואי !אנונימי (פותח)

טוב שלא הפכתם אותי לשמולאנית ! אז לא , אני לא.

ודי ! מסיתה אתם קוראים לי ! מזל שלא הגזמתם ! ואני לא ממש מתכוונת להגיב על מה שכתבתם כי 

אני עומדת מאחורי מה שאמרתי , אז יאללה , תחדלו מהפוזות.

תגיבי! אל תהי פחדנית תעמדי מאחורי הדברים שלך...אברי

ו... זה שמאלנית... אז אם חשבת שאת ימנית... טעית בגדול!!!

מרדכי>שפילבלעע

כמו שאמרת: אסור לתת לערבים חנייה בארץ, אבל מה נעשה שהערבים האלה כבר חיים פה? 

תסתכל בבקשה בספר יהושוע - ועכשיו, איך תסביר לי את זה שעדיין נשארו  גויים בארץ ?- אני באמת רוצה להבין את זה .. ואם יש לך הסבר אני אשמח מאוד לשמוע , ולדעת שאתה זה שצודק ולא אני..

אם קראת הכל היית רואה שהרב מלמד כתב את הפיתרוןמרדכי

בס"ד

ואף שבפועל מי שמעסיק ערבי, אינו מוכר לו בית או קרקע, מכל מקום הוא מסייע לחנייתו והישארותו בארץ ישראל. ואמנם כל אחד באופן פרטי יכול לומר שגם בלעדיו הערבי כבר גר בארץ. אולם הציבור ככלל אינו יכול לומר כך, שכן בסופו של דבר, על ידי העבודה שאנו נותנים לערבים, אנו מחזקים את אחיזתם ואת חנייתם בארץ. 

זה לא נכון!!!אברי

אסור מלכתחילה!!!

אם הם קימיים אז יש תנאים בשביל לא לגרש אותם

לדעתי מה שצריך לעשות זהגיועלד!

זה די ברור צריך פשוט להעיף אותם מפה זאת הארץ שלנו !!!!!!!!!

גם לאיך להעיף אותם יש הלכהאברי
עזוב את לא תחונם... מבחינה הגיונית... ור!תם...אברי

אי אפשר לתת להם להיות פה. אחוזי הגדילה שלהם גדולים בכמה מהיהודים ובגלל שאנחנו במדינה דמוקרטית עוד 30 שנה ישב ערבי על כס ראש ממשלת מדינת היהודים. יהיה פה רוב מוחץ ואנחנו נהיה מיעוט... אם זה מה שהיא רוצה... שתלך לאירן יש שם בערך אותו מצב שיהיה פה בעוד 30-35 שנה אם לא נעשה משהו...

צריך להגביל להם ילודה וזכות בחירה!!!

אגב ר!תם זה היה החטא שבגללו גלו ישראל מעל אדמתם שהם לא הכריתו את כל הגויים. אם הם(הערבים) יקבלו להיות תחת שבע מצוות בני נח יהיה להם מעמד של גר תושב ואסור לתת לגר תושב אדמה. רק אם הם כבר כאן והם לא משבעת האומות המקוריות...

תפסיקו כבר לחיות בסרט!!אנונימי (פותח)

כל ערבי שמאמין באיסלאם רוצה להרוג אתכם!!!!

ואם יש במדינה ערבי, גם אם הוא לא מחבל, יש סיכוי שיום אחד הוא יהפוך למחבל ויכנס לסתם בית של משפחה, וירצח תינוקת בת חודשיים (!!!) על הסיכוי הזה צריך להעיף אותו מפה, ואסור למדינה להסתכן בזה, אבל מה לעשות, זה יותר מדי הגינוי בשביל ממשלה מטומטמת...

^^אשכרה, עיין ערך המאורעות בחברון (תרפ"ט ניראלי)^^ר"ח
תפקיד השוטר הוא לעשות סדר במדינה ולפנות בתיםי"לאחרונה

ערבים ברגע שהוא מפנה יהודים הוא מועל בתפקידו !!!!!!!!!!!!!

מנתח לב שניתח עשרות בני אדם בהצלחה אבל היה אחד שלא היה למנתח כח והוא התרשל במזיד והרג אותו

פושע או לא?

נקודה למחשבה ...

והמבין יבין...

חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הספר:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

את יכולה להפסיק להספיםנקדימון

אף אחד לא רוצה פה לקרוא את מה שאת מציעה. אין לזה היענות.

אין כמעט אנשים חדשים שמצטרפים לפורומים אז מה שאת עושה זה פשוט לטמטם לנו את המוח.

אולי די כבר?!

נשמע סיפור מענייןקעלעברימבאראחרונה
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך

האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?

הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירות

בדיוק כמו בחיים האזרחיים

הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.

ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר 

..יהודי חסידיאחרונה

אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא

הפצות!!יהודי חסידי

ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.

הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.

בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf

יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.

כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

אשמח לתגובות....

וואודומיה תהילה
מדהים!
קצת תמונות מהפעילותיהודי חסידי

וקצת תמונות מהאירוע בבניני האומהיהודי חסידי
סיפוריהודי חסידיאחרונה

אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"

הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

מחפשים בני נוער לכתבהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון 

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

עד להימור הגדול מכולם. 

אני חדשההרהמורניק

סתם אני לא אבל משעמם פה רצח!!!!!!!!

משתתף בצערךסוורוס סנייפ
תודה רבה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ההרהמורניקאחרונה

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אולי יעניין אותך