היי חברים,
אני לא כותבת כאן הרבה אבל אני קוראת מידי פעם..
אבל יש לי נושא שאין לי כ"כ עם מי לדבר עליו, אז חשבתי שפורום אנונימי זה רעיון טוב..
בקיצור, יש לי חברה ממש ממש טובה שב"ה יוצאת עם מישהו רציני די הרבה זמן ועוד רגע מתארסים..
בשבוע שעבר היתה לנו שיחה רצינית כזאת, ובין לבין היא סיפרה לי שהיא והבחור לא שומרים נגיעה.
כאילו, לא נפילה חד פעמית או משהו..
דיברנו על זה והיא אמרה שברור שהם לא רוצים את זה וכו' וכו' אבל זה חזק מהם.
הצעתי להם את הדברים הרגילים כמו "תיפגשו רק במקומות שלא רואים אתכם" וכד', אבל בגלל שהיא באה מבית לא כ"כ חזק (למרות שהיא ממש דוסית) אז היא אנרה שגם אם הם בבית שלה בחדר עם דלת פתוחה אז לא אכפת לאף אחד...
בקיצור, אחרי השיחה שלנו היא גם דיברה איתו והם החליטו לחזור לשמור נגיעה, אבל אחרי יומיים שוב התייאשו.
כל הסיפור הזה עשה לי מועקה ממש גדולה, גם צער בשבילם- וגם פתאום זה ממש הפחיד אותי!
בהתחלה כשהיא סיפרה לי את זה, קצת שפטתי אותה וגם חשבתי שבטח לי זה לא היה קורה וכו', אבל אז נזכרתי בקשר שהיה לי עם איזה בחור שממש סחרר אותי, והבנתי שזה בהחלט היה יכול לקרות לי איתו (ב"ה הקשר הזה הסתיים מזמן)...
וכאילו כמה שהחלטתי לעצמי "אז אני אחליט שלא ויש לי כוח רצון וכו' וכו", פתאום הבנתי שזה ממש לא פשוט (בחיים לא הייתי חושבת על החברה הזו שזה יקרה לה! וגם החבר שלה דוס בייניש צדיק!) ונזכרתי בכל הסיפורים על הרבנים הצדיקים שלא עמדו בפיתויים... ו-"אין אפוטרופוס לעריות..."
וזהו, זה עשה לי ממש הרגשה רעה, וחוסר חשק מוחלט לצאת לדייטים ולהיכנס לקשר עם בחור שיוציא אותי משליטה ויגרום לי לעשות דברים כאלה!!!
מה אתם אומרים?
מצטערת אם זה נושא שכבר דשתם פה (אני לא כ"כ נמצאת הרבה בפורום...)
חשבתי צורך לפרוק! תודה!