אני מצטערת על האורך..
אבל בבקשה תקדישו 2 דקות לקריאה
החלטתי לפתוח את ההודעה מהניק המקורי שלי. חלקכם מכירים אותי מהחיים המציאותיים מעבר לפורום לכן אני מבקשת בכל לשון של בקשה שלא תבואו בשאלות נוספות.
גם ככה זה לקח ממני המון כוחות נפש לפתוח את העניין!
והמטרה שלי היא אחת.. לשם יראו ויראו. שמישהי אחרת לא תיפגע!
כידוע לכם ישנם לא מעט סוגים של אנשים שמסתובבים ברשת. גם פה, בפורומים של הערוץ, אנחנו לא מוגנים מהכל.
תמיד מזהירים אותנו שיש אנשים שלכאורה נורמטיביים כלפי חוץ, הם מזדהים בשמם האמיתי, אבל מתחת לפני השטח הם מניפולטורים רציניים..
הם לא מוסרים לך פרטים מדויקים על עצמם, ומצפים ממך לשפוך את הלב ולשתף.. והם יודעים טוב מאוד על איזה נק' רגישות ללחוץ כדי שנשתף איתם פעולה.
והם שקרנים כרוניים, רק שאתה שם בתוך זה, אתה לא רואה כלום.
תמיד אנחנו במחשבה ש: "לי זה לא יקרה?"
עד אתמול הייתי תמימה, תמימה מידי.. איך לא זיהיתי איך לא חשבתי איך לא עליתי על זה בעצמי..
איך תמיד חשבתי שלי זה לא יקרה.. הרי פעם גם אני הייתי במצוד אחרי טרולים.. אבל הוא לא טרול אז איך זה יכול להיות?? נפגשנו, אפילו חיצונית הוא בדיוק מה שחיפשתי.
אבל...
אבל אתמול גיליתי שאני לא ה"קורבן" היחיד של המילים המתיפיפות, של הג'נטלמניות שכל בחורה חלמה בגבר שלה, של הקיטשיות האינסופית, של הבחור שיודע להגיד את המילים הנכונות ברגע הנכון, של הבחור הזה שמכיר את הספר נשים ממאדים וגברים מנגה ישר והפוך.
כמו שחלקכם שמתם לב סגרתי את הניק הקודם.. לא זה לא היה בגלל "תקופת מבחנים".. זה גם לא היה בגלל תירוצים כאלה ואחרים שיכול להיות שמכרתי לחלקכם.. סגרתי את הניק שלי כי נשאבתי למשהו שהרס והחריב, שקלקל ושבר.. נשאבתי למשהו שפצע לי את הנפש (ולא אני לא מחפשת עידוד אני מספיק חזקה כרגע) ששבר לרסיסים כל פיסה שלמה שלקח ללב שלי להתחבר.. זה היה מן גלגל שכל פעם חזר שוב ושוב לאותה הנקודה אף פעם לא הצלחתי באמת להתנתק מזה.. אולי גם לא רציתי.. הפעם האחרונה שבאמת התנתקתי זה היה שהוא נעלם.. לכן גם הרשתי לעצמי לפתוח ניק נוסף ולחזור חזרה לפורום..
הוא נעלם מהחיים שלי ומהפורום..
אם הגעתם עד לכאן כנראה שבאמת חשוב לכם ואולי חלקכן גם יזדהו עם המילים שלי..
הרבה מהכאב לב שלי השארתי מאחורי המסך והמקלדת כי זה לוקח ממני הרבה כוחות נפש..
לפעמים שתיקה היא כל כך רועמת שאפשר לשמוע את צרחת הלב..
אנשים יקרים!
יש ניק אחד בעצם ניק אחד מוכר ואת השאר אתם לא מכירים שמוליך הרבה בנות שולל בקסמו הג'נטלמני.. כל אחת והחוויה המקלקלת שהוא עשה לה בנפש..
כמו שאתם יכולים להבין הבחור המדופלם הוא חוויה מתקנת! שיחד עם הניק הזה יש לו עוד 5 ניקים שונים או פצל"ש בשפה המדוברת. כמובן שיש הוכחות להכל!
רק רציתי להזהיר ממנו ומאנשים כמוהו שאנחנו יכולים להיתקל בהם..
בחיים אל תגידו לי זה לא יקרה.. כי אין לדעת..
אני בטוחה שאקבל תגובות לכאן ולכאן ואני מוכנה נפשית לספוג את זה.
אשתדל להגיב לתגובות מחר אחרי המבחן שיש לי.
ולך חוויה מתקנת!.. מצד אחד דאגת לתקן ומצד שני דאגת גם לקלקל..
ואני.. אני דואגת לך..
אחרי הכל ולמרות הכל.. אני דואגת
הלוואי והייתי מסוגלת לנער אותך טוב טוב רק שתבין באמת..
ולכל מי שהולך לסקול אותי באבנים..
יש לי רק דבר אחד להגיד.. "שלא תביאני לא לידי ניסיון ולא לידי ביזיון".
תשמרו על עצמכם!
באהבה ענקית
לרגע1
העתק: פורום צעירים מעל 20