זועבי על סף דמעות.בעת הביקור בחברון ניסתה זועבי לחייך למצלמות אולם בשלב מסויים במיוחד לאחר שבן גביר שב וצרח עליה בעניין העדר החתן והעובדה שאיש -אפילו מנצרת - לא רוצה בה ככלה,התחילו לבצבץ דמעות בעיני המסכנה
חחחח-משה ר-
הכתבה
-משה ר-
"מעריב"
זועבי ביקרה בחברון; פעילי הימין: "מחבלת"
אחרי שבן ארי, בן גביר ומרזל ביקשו לקיים עצרת מול ביתה שבנצרת, זועבי החליטה לבקר במעוזם, וספגה קריאות קשות: "רווקה בת 40"
עמיחי אתאלי | 19/2/2012 18:06
תגיות: חנין זועבי, מיכאל בן ארי,איתמר בן גביר,חברון המתח בין פעילי הימין ובין חברת הכנסת חנין זועבי (רע"ם-תע"ל) עולה מדרגה: בעקבות כוונת פעילי ימין להפגין מול ביתה בנצרת בעוד שבועיים, חברת הכנסת החליטה לבצע פעולת תגמול, והגיעה היום (א') לסיור בסמוך לביתם שבחברון.
- נסגרו תיקי החקירה נגד זועבי ושייח' סלאח בפרשת המשט
ח''כ חנין זועבי צילום ארכיון: פלאש 90
לאחרונה הגישו ח"כ מיכאל בן ארי (האיחוד הלאומי) ופעילי הימין איתמר בן גביר וברוך מרזל בקשה לקיים הפגנה מול ביתה של זועבי בנצרת בשל ההחלטה לסגור את התיק המשפטי נגדה על השתתפותה במשט התורכי.
מרזל ובן גביר רדפו אחרי זועבי במהלך הסיור בעיר, וליוו אותה בצעקות רמות בכל מקום שאליו הגיעה. בן גביר קרא לעברה "מחבלת, מה את מסתתרת מאחורי החיילים שאותם תקפת במרמרה"?
פעילי הימין הגדילו לעשות, ואף קראו לעברה גינויים אישיים על רקע מצבה המשפחתי. "את רווקה בת 40, אין אפילו ערבי שמוכן להתחתן איתך", צעקו.
לטענת הפעילים, זועבי נעלבה מאוד מהדברים ועמדה על סף דמעות, ובשלב מסוים, אף פנתה לשוטרים וביקשה מהם שידאגו להפסקת הקריאות.
ג-ד-ו-ל!!!!!! איזה תותחים!!!!אביה7
חזק ה' ידם ופועל ידם תרצהקשקשן על הגג
הוידיאו מחברון-סליחה מראש לגולשי רימוןמושיקו
יש מצב למשהו עוקף רימון?קשקשן על הגג
ככה יעשה לאיש אשר יבזה וישפיל את עמ"ילפרוש כנפיים
מידה כנגד מידה....
יישר כח לפעילים שהשפילו אותה לאחר שרמסה את כבודינו...
אוי מסכנה...דוסית גאה!
אבל בשביל מה היא תתחתן?
להביא עוד זבל לעולם?
-צעיר רענן
דוסיות גאה-זה ממש גזענות,
הערבים שונאים אותנו - נכון.
הערבים שבארץ צריך לגרש אותם - נכון.
הערבים רוצים להטביע אותנו לים - נכון.
אבל הם לא "זבל", אולי ההתנהגות שלהם כזה, אבל להגיד שלהביא ילד לעולם זה זבל? יציר כפיו של ה' נקרא "זבל"? ואוסטרי? ואונגרי? וצכ'י? וגמרני? ואורגואי? ואמראיקי?...
הם שונאי ישראל, אבל זה לא בגלל שהדם שלהם מזוהם, אם אותו תינוק שהיא תוליד יתגיר?
אז נכון שבמחשבה חושבים כך בסופו של דבר וזה מכריזה ועצבים וכולם נופלים בזה,
אבל זה לא נכון לעשות את זה...
"היוצא מן הטמא טמא"-משה ר-
היוצא מהזבל זבל![]()
צעיר רענן אתה ציני נכון?דוסית גאה!
לצעיר ורענןאוריין
בס"ד! הרב כהנא צדק!
גויים הם מזוהמים- "ישראל שעמדו על הר סיני פסקה זוהמתם, אומות העולם שלא עמדו על הר סיני לא פסקה זוהמתם"
וחלק משיעור של הרב כהנא על ערביים בזויים :
: "מעשה ברבן יוחנן בן זכאי... ראה ריבה אחת שהייתה מלקטת שעורים מבין גללי בהמתן של ערביים... בכה רבן יוחנן בן זכאי ואמר: אשריכם ישראל, בזמן שעושין רצונו של מקום, אין כל אומה ולשון שולטת בהם. ובזמן שאין עושין רצונו של מקום, מוסרן ביד אומה שפלה... ביד בהמתן של אומה שפלה". ערבים הם אומה שפלה. במכילתא (יתרו דבחדש א) זה קצת יותר מחודד: "לפגומי גויים ערביים"! אני לא בטוח אם לומדים בישיבת "מרכז הרב" או בישיבת מיר על מילים כאלו. התקופה של ריב"ז הייתה לפני אלפיים שנה, והערבים היו אומה שפלה ופגומי הפגומים (שהרי כל הגויים פגומים).כתוב בפרשת השבוע: "ועבדת את איביך אשר ישלחנו ה' בך ברעב ובצמא ובעירם ובחוסר כל..." (דברים כח:מח). אמרו חז"ל במכילתא (יתרו מסכת דבחדש א): "מהו 'בחסר כל'? שניטלה דעת מהם [בגלות אין לישראל דעת]. דבר אחר 'ובחסר כל': שיהיו חסרים מתלמוד תורה". משהו יחסר מתלמודם. לא שלא יהיה תלמוד תורה בכלל, אלא יחסר. וממשיך הפסוק: "ונתן עול ברזל על צוארך". בירושלמי (שבת פי"ד): "ונתן עול ברזל - זה הרעיון" (כלומר, דאגה). מאחר שכתוב "עול ברזל" באותו פסוק עם "בחוסר כל", נמצא שהגלות מחסירה מתלמוד תורה, מחסירה את העניין של גאוות העם, ממלכתיות, ארץ ישראל, עם - זהו ה"חוסר כל". מי שחסר לו דברים אלה, חסר לו הכל, כי החוסר הזה הופך את היהדות לאיזו קהילה, שטייטל. בימינו, מי שרואה את פגומי הגויים, לא אומר את זה - או משום שמפחד או משום שכבר לא מאמין בזה, כי זה "לא יפה", הרי הוא מכיר ערבים שהם לא פגומים. תרבות המערב חיסלה אותו, קלקלה את חשיבתו. "עול ברזל" זה "הרעיון", דהיינו התרבות הזרה של הגויים - שלקחה את מקומה של העבודה זרה. אימצנו רעיונות של גויים. אני רוצה לשמוע ב"ערוץ שבע" דבר כזה. הוא באמת הערוץ הכי טוב, אבל גם אצלם יש קו אדום של עול ברזל - רעיונות גויים.
בעז"ה שלא יהיה לזועבי ימח שמה צאצאים ושה' יתברך ישלח לה מחלה קשה שתמות במהרה בימינו!! [שה' יהרוג אותה- לא בנאדם!! חח
]
בקיצור אויבי ישראל הם זבל, מזוהמים ובזויים.
אמן!!-משה ר-
אוריין אני חושבת שצעיר רענן היה מאוד ציני....ענבל
לונורא...
משעמם לייי... וזכינו קצת בדברי תורההאוריין
בס"ד! הרב כהנא צדק!
מה רע???
משעמם לך? 

ענבל
ת'אמת הפורום באמת משעמם קצת...
ואת כמו שאני מבינה לא יוצאת מהבית (הבנתי נכון?)
אז...
אממ....
דברי עם אנשים :

או שתעניני אתהפורום 

כעע אני תקועה בבית וזה סיוטטאוריין
בס"ד! הרב כהנא צדק!
והפורום הזה רק הולך ומדרדר... סתםם ...
פשוט משעמם להיות עליו כל היום...
אבל לונורא עוד מעט זה נגמר בעז"ה.. ! [איזה אופטימית אני אה?..
]
אם יש למישו אתרים, שיעורי תורה או איזה משו לעשותת .... אני ישמחחח ...
יש את הידברות שמישהי המליצה עליו...ענבלאחרונה
אבל לא מהכרות אישית (אני לא מכירה אישית. הממליצה מכירה) :

ועוד משהו לעשות?
לקרוא, לפתור חידות, תשבצים, תשחצים. זה לפחות מה שאני עושה כשמשעמם לי 

אני לא חושבת שהוא היה ציני..אביה7
רציני או לא מה זה משנה?!חגי לנדסברג
העיקר שלימדו אותה איך להתנהג....
הלוואי שתחזור בתשובה!!!
הפעם אני שואל.. אתה ציני??-משה ר-
ועכשיו אני שואלת... תגיד לי אתה ציני???אוריין
בס"ד! הרב כהנא צדק!
סתם משעמם לי ונדפק לי המוח... נא לא להתייחס
לא מתייחס=)-משה ר-
רק כי ביקשת![]()
למה אתם חושבים שאני ציני?צעיר רענן
בוא נתחיל כך, אני מסכים עם כל מה שכתבת חוץ מהמסקנה.
הזוהמה הזאת הייתה בעקבות זה שהנחש בא על חוה(אם אני זוכר נכון), ובמעמד הר סיני זה התבטל מעם ישראל.
בסדר,
יש באומות העולם(לא דווקא בערבים-לדייק) זוהמה, נכון.
גוי שמגיע למסקנה שתורת ישראל אמת - יכול לבחור להצטרף אליה ולהיות שווה מעמד שווה לכל דבר כמו יהודי(חוץ מקבלת נבואה - שזה בנו ואילך יכולים)
כידוע לכולם ריה"ל מחלק את הבריאה לחמש רבדים:
א)דומם
ב)צומח
ג)חי
ד)מדבר
ה)ישראל(שיש להם את הסגולה האלוקית)
ההבדל בין ארבעת הרבדים הראשונים שאין אפשרות לעבור ביניהם,
אבל בין הרובד הרביעי לחמישי כן יש אפשרות.
אם מה שאת אומרת היה נכון, שערבים הם "זבל"(או במילים יותר מסוגננות - נחותים, גזע נחות, דם מלוכלך..) הרי שלא הגיוני שסוג יצור כזה יצטרף לגזע העליון שלנו!
אלא, בגלל שהבידול בין יהודי לגוי הוא רק בפן הרוחני - סגולי, גוי שבאמת רוצה להצטרף - יכול. (יש בידו אפשרות גם להיות גר תושב - ולא חייב להתגייר, לקבל שבע מצוות בני נוח)
הם אויבים, מצווה לשנוא אותם, אבל הם לא גזע נחות.
אבל הם כן זבל מלעשות זאת האמתאוריין
בס"ד! הרב כהנא צדק!
כל הגוייים מזוהמים ופגומים והם הפגומים שבפגומים. מה שנקרא המיץ של הזבל.
הם לא יכולים להיות גרי תושב מפני שפתחו במלחמה איתנו פה בארץ. יש להם ע"פ הרמב"ם[רק באופן תיאורטי, בלי הסתה כמובן לעבור על החוק] דין מוות. "לא תחיה כל נשמה" .
לצעירdoni
זה מה שקורה כשחושבים יותר מדי. מתחילים לחפור ולהגיד שטויות.
אם תקרא קצת היסטוריה (כן, אני מדבר על שירת הים!) - תבין שמותר לנו כבני אדם שנרצחים בשל היותנו יהודים - לקרוא לערבים זבל!!!
תפסיק להיות יפה נפש. רצית תשובה? כן, גם הגרמנים זבל. גם האוסטרים. רק מה, כרגע הערבים רוצחים אותי באופן ישיר ולא האוסטרים, לכן אני אומר - הערבים זבל!
אה..צעיר רענן
ברור אז בוא נפסיק להשתמש במוח ורק ברגש..
מה זה קשור ליפות נפש? אני שונא ערבים לא בגלל שהם ערבים, אלא בגלל שהם אויבים.
וקריאות כמו "זבל",וכודמה - זה במצבים של לחץ ועצבות. לא כמשתמשים בשכל,
אני מייחל למותה של זועבי כי היא אויבת (כמובן על ידי ה'...
) ולא בגלל שהיא בגזע נחות...
אולי נקרא לה גם עכברוש, פרועשים, גוקי'ם... כמו שהנאצים עשו ליהודים..
לא! הם בני אדם.
רשעים! אבל בני אדם.
מי בכלל אמר גזע נחות?!doni
זה מקצוע להוציא מילים מהפה של אנשים???
אני רוצה שהיא תמות כי היא אוייבת, שכיום משתייכת לערבים. כשהאוייב היה מישהו אחר, רציתי שגם הוא ימות.
ויש לי זכות מלאה לייחל למוות של מישהו כאשר הוא מנסה לרצוח אותי. וזה שאתה חושב שלקרוא לרוצחת של העם שלך זבל, זאת בעיה שלך. תבדוק את זה
"אתם קרואים אדם ואין אומות העולם קרואים אדם "אוריין
בס"ד! הרב כהנא צדק!
הם לא נחשבים בני אדם מהסיבה שתפקידו של אדם הראשון הועבר לעמ"י.
אנחנו שונאים ערבים כי הם אויבים. נכון. והם זבל. גם נכון. ואפשר גם לקרוא להם עכברושים, בהמות ג'וקים וכו'.
מה הקשר לנאצים ?
הנאצים הרגו יהודים אז חייל שהורג ערבי הוא נאצי? הנאצים היכו יהודים אז יהודי שמכה ערבי הוא נאצי?
אפשר עדיין להשיג קפוצונים או חולצות לזכר אהוביה?הגבעות בלב תמיד
של יהודים בואו ורשו ארץ
ואם יש צמידים וכו גם יש ביקוש..
אני בת, מעדיפה לקנות מבנות כמה אם אפשר או שישלחו בדואר
נירו ניר, שירו שיר, כבר הנצו ניצניםימח שם עראפת
יא! איזה יופי! אני מת על לראות נבטים נובטיםקעלעברימבאר
והעשבים גדלים. זה אחד הדברים היפים בחורף.
אפילו הטחב הירוק שגדל בין המדרכות אחרי הגשמים יפה בחורף. (אגב רואים שהנבטים בתמונה העליונה הם דו פסיגיים)
עשית לי חשק לצאת ולחפש נבטים שנבטו מהגשםקעלעברימבאר
🤩פתית שלגאחרונה
גבעה או חווה על שם צ'רלי קירקאדם פרו+
הוא רוצה שננציח אותו
וגם אף שמאלני לא יתחיל עכשיו להרוס
חווה על שם צרלי
קדימה. מי לוקח את הכפפה.
לטרמפ יש ישוב,
למה שלצרלי לא יהיה?
(גבעון חובט במצח)ימח שם עראפת
הגבעון הנ"ל הוא השמש של בית הכנסת?קעלעברימבאר

קפיץאחרונה
כנסו >> החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל (חל"פ הגבעות)נ א
בשם ה' נעשה ונצליח
מקימים גבעות חדשות בארץ ישראל ומציבים בהם דגל ישראל לגובה רם
החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל בקריאה לכל מי שיכול, לצאת ביוזמה להקמת גבעה חדשה באזור מגוריכם, להציב דגל ישראל לגובה רם כדי שידעו כולם למי שייכת ארץ ישראל וכן, להביא ולרתום משפחות ואנשים למשימה החשובה הזאת.
להקים גבעה חדשה בזמן זה - זאת מטרה חשובה ביותר.
שלחו תמונות מהגבעה החדשה שהקמתם למייל של חל"פ הגבעות chalaphagvaot@gmail.com
חשוב!! להעביר הודעה זאת בכל קבוצה
החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל
בונים. מיישבים. גואלים.
מקימים גבעות חדשות בארץ ישראל!!!נ אאחרונה
איך אפשר לבדוק מתי תהיה העלייה הבאה לחומש ?דור ל
אשמח לעזרה
מה זאת אומרת 'עליה'?יו0י
יש שם ישיבה 24/7..
עליות מאורגנות המוניות, זה בדר"כ רק כשיש איזו סכנה גדולה שמסתמנת...
הגיוני שתהיה ביום השנה ליהודה דימנטמן הי"ד.אריאל יוסףאחרונה
יש קבוצה בווצאפ..החיים מאושרים
שנים שאני חולם להקים מיזם כזה..יו0י
איזו ברכה ב"ה. מרגש לראות את זה.
"לא עוצרים בסוף השמיטה – מעמיקים את החיבור לארץ ישראל" | ערוץ 7