"על יהודה ושומרון תהיה מלחמה"כ"ך

עקב תגובות ממלכתיות חסרות תוחלת אני מודיע קבל עם ועדה:

על יהודה ושומרון תהיה מלחמה.

נגמר עידן הפראייריות וההתרפסות בפני השלטון או העם.

אם שמאלמרט שר"י יעז לשלוח את פלוגות הסער של היס"מ נעצור זאת בגופנו.

"עוד תטעי כרמים בהרי שמרון נטעו נוטעים וחללו"

"מקים דבר עבדו ועצת מלאכיו ישלים האמר לירושלם תושב ולערי יהודה תבנינה וחרבותיה אקומם"

"נעצור זאת בגופינו"- זה כבר היה. מה הלאה? אלעד
מה התועלת?אוסנת
ומי בדיוק מתרפס?
אתם כל הזמן חוזרים על מנטרה חסרת כל בסיס-ההתרפסות, שכביכול, הממלכתים מתרפסים בפני החילונים.
מישהו פה התרפס?
התרפסות - זו המילה.כ"ך
הגדרת בבילון למונח "התרפס":
(פ') להתחנף, "ללקק", להשפיל עצמו, לשים עצמו למרמס, להיות כנוע, להתחנן, למחול על כבודו, להתבזות

זו בדיוק דרכם של הממלכתים ומועצת פשע בראשם.
אתה פשוט לא יודע על מה אתה מדבר.אוסנת
ושוב, אני יכולה פשוט לעשות העתק-הדבק.
בתור מה אתה אומר את זה?
בדקת את זה?
או שאמרו לך שזה מה שקורה-ואתה פשוט הולך כמו עדר אחרי מה שאומרים?

אף אחד לא מתחנף. להחזיר בתשובה-זה לא התחנפות.
להגיע להסכם שמועיל לשני הצדדים-זה לא התחנפות.
אז מה כן?!
לדוגמאאליסף ט
הסכם שבמסגרתו יישובים יפנו גבעות כדי שלכאורה יובטח להם משהו שגם ככה לא יקויים במצב של פינוי ביו"ש זוהי התפרסות וכניעה מול הממשלה שחושבת שהיא תחליט איפה יהיו יהודים ואיפה ערבים.
הרעיון של הסכם המאחזים הרבה יותר מורכב.אוסנת
אתה כתבת אותו בשטחיות וברדידות.
מפאת המחסור בזמן, אני לא יכולה להסביר לך בהרחבה את הדעה ההפוכה.
(וכאן, לשם שינוי, אין לי דיעה חד משמעית מה נכון לעשות)
זה לא לגמרי לא נכון לחתום הסכמים עם השלטוןמשה
זה נכון אולי שבמצב הנוכחי אין לזה מקום, אבל לא נכון לטעון שאין הגיון בהסכמים בכלל.

חלק גדול מאוד מההתיישבות ביו"ש צמח על רקע הסכמי פשרה כאלה ואחרים.
כרגע זה מראה חלישות וכניעהאליסף ט
ומלבד זאת-אסור הלכתית כמובן.

כאשר זה מחזק את הישיבה בא"י וודאי שטוב לעשות הסכמים,כאשר הוא מחליש אותנו וודאי שהוא רק שלב בדרך לגירוש כולל הוא אסור לחלוטין.
לא לגמרי נכון...?כ"ך
סלח לי, הסכמי פשרה לא עושים על חשבון התורה ולא משנה כמה זה יעזור להתיישבות בפועל.
היה הווה ויהיה.כ"ך
קודם כל נקווה שהגירוש הזה לא יצא כלל לפועל, שהרשע יחטוף איזה שבץ או משהו ורווח והצלה יעמוד ליהודים. במקרה והדבר יתבצע נעצור זאת בגופנו וגם אם לא נצליח לפחות נדע שלא ברחנו עם הזנב בין הרגליים ועשינו הכל למנוע את חילול ה'.
הצבא יותר חזק.אוסנת
לא נצליח למנוע את הגירוש בגופנו.
רק נעשה חילול ה' גדול-יהודי שמכה יהודי.
(נכון, גם גירוש יהודים זה חילול ה', אבל לא צריך להעצים אותו)

ואז מה?
מה הלאה?
איך נמנע את הגירוש הבא באמת?
(יש לי תשובה, רק אני מנסה להוביל אותך אליה)
כפי שהזכיר כבר חבריכ"ך
תכננו פינוי יסודות בהר ברכה ומשום שהגיע המון רב הם פחדו להתעמת עמנו מחשש לאלימות יתירה. עמונה השיגה את מטרתה, היא נצרבה בתודעה.
גם השלטון יודע שהפעם לא נוותר בקלות אך בזכות הסגנון הרכרוכי של הממלכתים הכל יורד לטמיון.
לא צריך להיות גאון להבין לאן הממלכתים חותרים: "באהבה ננצח" "להתנחל בלבבות". ושלום עליך גוש קטיף.
אף ממלכתי לא רוצה לעקור שטחים. ממש סילוף.אוסנת
אתה עכשיו מתנהג כמו עיתונאי שמטה את הדעות של שומעיו.
אף אחד לא רצה לפנות את גוש קטיף.
אבל אם כבר אנחנו נאלצים-אנחנו רוצים להשיג מטרה בזה.
להשיג תמיכה.
להשיג הבנה.
והשגנו יפה מאוד.
אנחנו הרי לא נצליח לנצח את הצבא. אז במקום זה-נחדור ללב העם.
ובפעם הבאה-העם יהיה יותר איתנו.
וזה קורה.
אם כי-לא מספיק.

לגבי הפינוי בהר ברכה, לשלטון לא היה כח להתעקש כל כך על כמה יסודות שגם ככה לא כזה עקרוניים, וגם ככה לא משמעותיים ולא יבנו עליהם בתים.
אבל אם הם היו רוצים-הם היו פשוט מביאים יותר כוחות, ומפנים.
תשמענה אוזנייך מה שפיך מדברכ"ך
את מודה בעצמך ששיטת נחדור לעם לא מספיקה.
אז מה יצא לנו מכאן? גירוש נוסף ח"ו.
ובהר ברכה, לפי מיטב ידיעתי היו מספיק כוחות למטה.
איפה הודתי בזה?אוסנת
לא ראיתי שאמרתי את זה.

וחינוך (של עמ"י) לא לוקח כמה ימים. בוודאי שלא מפגש "פנים מול פנים" אחד.
ולכן לרוב הנוער קשה לקבל את זה. כי זה הרבה יותר קשה, ולא רואים תוצאות בשטח, מהיום למחר.
ולכן יכול להיות שיקח איזה עשור, עד שהעם יבין מהי הדרך.
ובנתיים נעשה ככל כוחנו.

-בהר ברכה, כמו שאמרתי, לא התחשק לצבא להכנס לאלימות ולבלאגן-בגלל כמה יסודות שלא מזיזים כל כך לאף אחד. (זאת לפחות דעתי.)
תגובהכ"ך
הרי הציטוט מדברייך: "וזה קורה.אם כי-לא מספיק"
מדברייך אני למד שפשוט נוותר כבר מעכשיו על יו"ש ולא נעשה כלום כי ממילא האנשים שיושפעו מ"פנים מול פנים" יחזירו את השטחים עוד עשור.
ישנו איסור מפורש על החזרת שטחים בארץ ועל מצוות התורה צריך להלחם נגד שלטון הכפירה שישבר במהרה בימינו. שבת שלום!
אז אתה מבין מדברי לא נכון.אוסנת
מה שיש בידינו, אשרינו. מה שאנחנו יכולים להחזיק בו-מה טוב.
עוד גבעה? נפלא.
אבל אם נאלץ להפרד ממקום מסוים, בצער רב נפרד, ולא נלך מרצוננו-אך גם לא באלימות.

כשכתבתי "זה קורה-אבל לא מספיק", התכוונתי שחייבים להניף את דגל הקירוב והאחדות, את דגל ההחזרה בתשובה.
עובדה שבאו בהזדמנות אחרת ללא התרעה והרסו אותםאליסף ט
אז אכפת מהם או לא?

כאשר הם הגיעו בפעם הראשונה גייסנו כוחות תוך כמה שעות וכוחות המשטרה ברחו (הם כבר היו בעליה!). כך נעשה בכל פעם וזה יפסיק.
שכחת פרט חשוב:כ"ך
ה"הזדמנות האחרת" שהם הגיעו בה היתה בין הזמנים, כאשר כל החבר'ה מהישיבה לא היו. אפשר להתעלם ולומר שהם רצו להמנע מעימות לא רצוי, אבל המבינים ידעו שיש לנו כח הרתעה נגדם, כח שיכול גם לציל אותנו אם ח"ו הדבר האמתי יחל. שלא כמו פנים על הפנים אוי לנו.
נ.בכ"ך
לא אמרתי שהממלכתים בעד פינויים. אנסח זאת מחדש:
"באהבה ננצח" + "להתנחל בלבבות" = שלום עליך גוש קטיף.
ואני אנסח את זה אחרת-אוסנת
מכות, אלימות + השמצות על המדינה ועל כל העולם = שלום עליך גוש קטיף.

לעומת משוואה זאת, המשוואה שאתה הזכרת, מוציאה פירות תוך כדי.
וגם לטווח הרחוק.
כבר ראינו את תוצאות משוואתךכ"ך
הפעם לא נובל כצאן לטבח, מאבק עיקש יוציא פירות.
נסיון פתטי לשכנע את העם האדיש לא יעזור.
יודעת מה נזרום.. נניח ושכנענו יותר מחצי מהעם לתמוך בנו
כן ו... עכשיו הם בטח יצאו לרחובות במחאה.
השלטון פה מצפצף על העם זו דיקטטורה תביני!
ושוב-המשוואה שלי עדיין לא התממשה,אוסנת
כי חינוך לא לוקח שנתיים-שלוש.

וכמו שהיום, בזכות החינוך שעשינו לפני עשור-יש המון חוזרים בתשובה, ככה, בזכות החינוך שאנחנו מחנכים כיום-בעוד עשור יהיה כפול.

אם העם יהיה איתנו, אז מראש אולמרט ואנשים כמותו-לא יבחרו.
עדיין, המדינה מאוד דמוקרטית...
בקצב שלך תצטרכי בעוד עשור לשכנע את האנשים למה כדאיאליסף ט
לכבוש מחדש את ירושלים הגולן ויש"ע. במקרה הטוב,במקרה הרע קצת יותר.
לגבי המשוואה שלך..בת-אליי
עשינו הרבה פנים מול פנים לפני הגירוש וגם אם היו אנשים שאמרו שהם תומכים וכואבים איתנו זה לא באמת עזר שהם תמכו בנו מהבית שלהם...
מה זה עוזר לנו שהם כואבים איתנו ת'גירוש דרך הטלוויזיה?!?!
שיצאו קצת מהריבוע של עצמם ויעשו משהו!!!!
מה שהתכוונתי להגיד זה שה"להתנחל בלבבות" זה רק גורם להם להגיד לנו (אם בכלל..) שהם תומכים בנו ולא יותר מזה!
זה כואב.מ.מ.י.ר
אבל זה קצת ילדותי לחשוב כך. אם יוחלט לפנות יישוב מסויים, וזו תהיה ההחלטה - אז יפנו אותו. גם בעמונה הייתה התנגדות עזה - וגירשו אותם משם.
זה לא שבאמת אפשר בהתנגדות כזאת להתגבר על היס"מ. אני לא יודע מה אתה יודע על היס"מ, אבל הם יודעים להרביץ ויודעים לפנות והם יכולים לפנות.

אם כל העם יתנגד לגירוש יהודים מביתם, אז אכן לא יוכלו לנצח את כל העם. אך כל עוד זה בודדים, זה לא יצליח.
כמובן שאנחנו צריכים להראות שאנחנו נגד החילול ה' הזה של החזרת שטחים מארץ ישראל ולהתנגד. אבל לא באלימות, זו לא הדרך.

אני מעדיף שלא להתייחס להוצאת שם רע שהוציאו פה על ציבור שלם, ובראשם תלמידי חכמים גדולים.
לכן הקדמתי לפני דבריךכ"ך
אנחנו נמצאים תחת שלטון על גבול הדיקטטורה.
יש לנו ראש ממשלה עם אחוזי תמיכה השואפים לאפס, תחת חקירות על גבי חקירות אך הוא בשלו לא מוכן להתפטר על אף כל הדרישות המפורשות של העם והרמיזות העבות של ועדת וינוגרד.
ושוב, אתה (עם הדגשה) טוען שאנחנו בדיקטטורה...אוסנת
אבל זה לא נכון.
יש בחירות הוגנות.
ראש הממשלה הולך לפי רצון העם. העניין הוא שהעם לא רוצה יותר מדי...
אם העם היה לוחץ לעשות משהו-אז אולמרט היה הולך על פי זה. (וזה גם לא טוב, להסחף ולא לעמוד על עקרונות-אם יש כאלה...)
אני כן חושב שמדובר בשלטון על גבול הדיקטטורהמשה
אמנם לא דיקטטורה בסגנון סטאלין (למרות שחלק גדול מהשמאלנים גדלו עליו ועל תרבותו ה"מתקדמת").
מדובר במדינה שנותנת חופש ביטוי והבעה סביר (עד שזה מגיע לכהנא) אבל לא ממש דמוקרטית באמת.

העם עצמו מוטה לכל רוח על ידי תקשורת עויינת, שזה דבר שאפשר לשנות בטווח הרחוק אבל לא בטווח הנראה לעין.
(זה לא שאי אפשר להכות בתקשורת באמצעים אחרים - אפשר, אבל לא למנוע מהעם להאמין לה)
אוסנת, התשובה שלך הובילה אותנו לגוש קטיף לפניהכהניסט הנודד
שנתיים וחצי
אני מניח שהכוונה למה שאמר הרב צבי יהודה זצ"ל.מ.מ.י.ר
לפני מה שקרה בעמונה, הפיצו כרוזים ואמרו שזו דעת הרב צבי יהודה זצ"ל. אלא שזה סילוף דבריו, ובירור דעתו של הרב צבי יהודה תמצאו בסולו המסילה עמ' נ"ד-נ"ח.
לכ"ך-אומרים את זה כבר כ"כ הרבה פעמים...קראתיך
אבל החוכמה היא גם לעשות ולא רק לדבר...
זה ברור שתיהיה מלחמה על א"י...
אבל מה הלאה?
מה הלאה?כ"ך
אני לא מורה הדרך של הציבור הדתי לאומי, לכן לא אוכל לומר.
"דבר בעיתו מה טוב" כעת כשההתיישבות ביו"ש נמצאת בסכנה צריך לפעול לסיכול הגירוש.
על הגולן יהיה אב המלחמותeshel
עדיף לשכנע את העם.מ.מ.י.ר
יש חוק הגולן, חייבים לעשות משאל עם בשביל ח"ו להחזיר את הגולן.

הכי חשוב זה לשכנע את עם ישראל, לחבר אותו אל התורה ואל ארץ ישראל.
אסנת-כמה אנשים כבר החזרת בתשובה?אליסף ט
את מדברת כל היום על הפנים אל פנים השטותי שלך שלדעתך תנצחי בזכותו את המלחמה. כמה אנשים את הזזת? כמה לדעתך היו חוזרים אחורה ומתנגדים לפינוי מהגוש בזכותך? גם אני שכנעתי מצביעים בליכוד,והם הצביעו נגד הגירוש למרות שבאו להצביע נגד,וזה לא עזר כלום. אתם כמו אשה מוכה שיחטיפו לה מכות והיא תחזור לבעלה ולא תצליח להתנתק ממנו.
זה לא נכון.משה
בטווח הקצר צריך לעשות (כמעט?) הכל בשביל לחסום מהלכי גירוש, וזה כנראה אפשרי כל עוד מדובר בהרס מאחז פה וקראוון שם.

בטווח הארוך - הכל נכון. גם להחזיר בתשובה וגם להשתלב בצבא ומערכות השלטון זה מהלך שבטווח הרחוק יעיל ומוכיח את עצמו. אוהבים מאוד לדבר על מארגני מאבקי ומתכנני המאחזים אבל הללו רכשו חלק גדול מהשכלתם בצה"ל, כשחלקם המכובד הינם קצינים בכירים במיל'.

גם בשאר התחומים (ותקשורת בראשם), יש צורך באנשים משלנו שיהיו במערכות וידעו לעבוד בתוכן תוך צבירת נסיון, אך תוך שמירה על עצמם ועצמיותם.

אבל כל זה לטווח הרחוק, ולא סותר בשום צורה מאבק תקיף.
לא טענתי נגד השתלבות במערכותאליסף ט
א. אין לדתיים אמיתיים (לא מדבר על חפיפניקים דוגמת אלעזר שטרן ושות') הרבה סיכוי להשתלב במערכות הצבאיות בדרגות גבוהות באמת,אפי איתם היה אולי הקרוב ביותר ונעצר בתת אלוף כמדומני.

ב. וודאי שיש לשאוף להגיע למערכות השלטוניות החשובות,ההשפעה הכי גדולה היום על השלטון היא אולי דרך הכלכלה והאוניברסיטה,אנו זקוקים לאנשים דתיים באמת שגם יהיו אקדמאים חשובים עם דעה בעלת משקל. וכמו"כ לאנשי כלכלה בעלי יכולת והשפעה (את ההתנתקות שרון הציג בכנס הרצליה לדוגמא). וודאי שגם אנשי תקשורת ברמה גבוהה וכו' וכו'.
תגובה:אוסנת
אתה ממש מזלזל, וזה לא ראוי.

כמו שכבר אמרתי, בפעם המליון- החזרה בתשובה זה לא לוקח רגע.
ואני עוד צעירה...
מספיק שאני גרה היכן שאני גרה, וההורים שלי עושים מה שהם עושים, וזה לדעתי המון.
זה שאני צריכה ליסוע פעמיים בשבוע 5 וחצי שעות לאולפנא, בשביל השליחות של ההורים שלי- זה הקרבה ע-נ-ק-י-ת.
אז אל תזלזל.
לא ענית לשאלותי ולא לטענות שלי.אליסף ט
את מדברת על החזרה בתשובה ואני שואל-כמה החזרת כבר?

יש חזרה בתשובה אך מעטה,זה דבר מבורך,אך אם את חושבת שזה סותר מאבק תקיף או שאת חושבת שזה ישנה את המפה הפוליטית את טועה,אין לנו 10 שנים לחכות ולראות מה יהיו התוצאות,מה גם שלא נראה שהזרם הולך וגדל כך שאין שום סיבה שהתהליך יהיה שונה בעוד 10 שנים.

הדרך היותר טובה בה הציבור החילוני ירצה לשמוע על הדת היא ע"י שנראה לו קהילות דתיות מעולות,בהן החינוך הוא מצוין,המשפחות שלמות, והאנשים משכילים, עובדים, מרוויחים טוב ועדיין דתיים ברמה גבוהה. צריכים להציב אלטרנטיבה לחיי ההוללות החילונית. רובם כבר מבינים שהחיים זה לא רק לעשות כיף אך מפחדים מצעד משמעותי,כאשר נראה שהדת אינה סותרת את החיים אלה ההפך,מעלה אותם לדרגה גבוהה יותר (איזה אדם לא ירצה משפחה טובה וחינוך מוצלח? עובדה שהמון מהציבור שולח את ילדיו לחינוך דתי) אנשים גם יהיו פתוחים יותר.
אפשר לדעת במה אתם חלוקים? למה שלא לעבוד במקביל?אלעד
למה כל כך ברור לך שאי אפשר לנצח את הצבא?אנונימי (פותח)
ראינו את הצבא החזק מנצח את הערבים...
וכמו שכתוב בפרשה "ורדפו מכם חמישה מאה, ומאה מכם רבבה ירדופו".
וחוץ מזה שאני בטוח שבעז"ה אם נלחם, חיילים רבים יצטרפו לצד שלנו, בכל זאת יש בהם משהו יהודי.
וגם אם כן,אוסנת
האם זאת המטרה?
מלחמת אחים?!
לשם אתה רוצה להגיע? לרגע שבו אתה תנצח את הצבא?

אני שונאת את המשפט הזה- "בכל זאת יש בהם משהו יהודי".
כאילו מי שלא חושב כמוך-הוא יהודי פחות, או בכלל לא יהודי.
זה פשוט נמאס.
אי אפשר לדבר עם אנשים כל כך פוגעניים.
הלכתי.
לגבי המשוואה שלך...בת-אליי
שינו הרבה פנים מול פנים לפני הגירוש וגם אם היו אנשים שאמרו שהם תומכים וכואבים איתנו זה לא באמת עזר שהם תמכו בנו מהבית שלהם...
מה זה עוזר לנו שהם כואבים איתנו ת'גירוש דרך הטלוויזיה?!?!
שיצאו קצת מהריבוע של עצמם ויעשו משהו!!!!
מה שהתכוונתי להגיד זה שה"להתנחל בלבבות" זה רק גורם להם להגיד לנו (אם בכלל..) שהם תומכים בנו ולא יותר מזה!
שאלה ותשובה לרב ליאור מהאתר ישיבהבת-אלייאחרונה
שאלה ותשובה לרב ליאור מהאתר ישיבה

שאלה:
איזו מצווה יותר חשובה בזמן הזה מצוות ישוב ארץ ישראל או החזרה בתשובה, למה?

תשובה:
הרב חרל"פ כותב ב"מעייני הישועה" שבדורנו הנקודה העיקרית היא מצוות יישוב ארץ ישראל. זה לא אומר שאדם לא צריך להניח תפילין ולקיים את שאר מצוות, אבל יש לשים את הדגש על הדבר הזה. לכל דור יש משהו ייחודי. אנו בדור שהתחילה בו ההתעוררות לשיבת ציון, כאלפיים שנה המצווה הזו של "וירשתם אותה ויישבתם בה" הייתה רדומה, עסקו בתורה כל הזמן, החזירו בתשובה, מה לא עשו במשך הדורות בתקופת הגלות. עכשיו הגיעה שעתה של המצווה הזו, ויש לשים עליה את הדגש.

בחידושי הרי"מ, על הפסוק בשירת האזנינו "זכור ימות עולם בינו שנות דור ודור"- לא רק עלינו ללמוד את העבר, אלא בכל דור ודור צריך לראות מה ההשגחה האלוקית רוצה בדיוק מאיתנו בתקופה הזו. גדולי ישראל אמיתיים רואים זאת. הרב חרל"פ שהיה מעין תלמיד חבר לרב קוק זצ"ל אמר שזאת המצווה העיקרית בתקופתנו. את זה כתב לפני עשרות שנים.
כל דכפין ייתי ויחזהימח שם עראפת

קיצור, בא לי לעשות טיול כמה ימים ביו"ש. יש בעיה, בטחונית בלילות. אי אפשר לישון במצפה מבודד וכדו'. קיצור, חשבתי לטייל מחווה לחווה, דהיינו לפתוח אוהל בחוות ולישון שם, ולהפוך את הטיול מסתם טיול, לטיול בלי שבילים, מחווה לחווה. קיצור, מישהו מתעניין בקונספט?

בואו נארגן קבוצה ונתקדם.

ראיתי שיש עכשיו תוכנית להחזיר את השליטה לכביש 449נ א

ליד עפרה. ויש את חוות חסד לאברהם ואת חוות האורנים שנמצאות באזור היישוב עפרה.

אשמח לשמוע מידע על התוכנית ועל החוות, אם מישהו יודע..

תודה

קטע. נסעתי משם לפני 10 שנים הביתה לבית אלמשה

אף פעם לא חשבתי שיהודים לא נוסעים משם.

שמעתם על חוות חסד לאברהם ועל חוות האורנים ליד עפרהנ א

אשמח למידע

איזה מידע?רקאני
כל מידענ אאחרונה
רצף של הרס בגבעות - חייבים לעצור את זה!!נ א

בס"ד

שלום לכולם!

כולנו רואים שבחודשים האחרונים מתרחש הרס רחב בגבעות ביהודה ושומרון.

תנו עצות מה כדאי לעשות כדי למנוע את ההרס הזה?

עם ישראל!! תקימו גבעות בכל אזור בארץ!! תצטרפו לגבעות קיימות!! חייבים להפוך את הגבעות ליישובים!!

תנו עצות מה כדאי לעשות כדי למנוע את ההרס הזה?נ א
להצביע למי שבאמת מייצג אותך...הסטוריאחרונה
כזכור במו"מ הקואליציוני, סמוטריץ' רצה ביטחון, בליכוד התעקשו. בסוף סוכם שהוא יקבל שר במשרד הביטחון עם אחריות על החלקים האזרחיים.

אחרי החתימה - גלנט בשיא החוצפה סירב לבצע את מה שנחתם, בטענות שאי אפשר לפגוע בשיקול הדעת של המפקד והושגה פשרה שאם הפינוי משיקולים בטחוניים - זה נשאר בסמכות אלוף הפיקוד. לכן בצו ההרס של בית ענות, הוא כתב את הטענה האבסורדית ש: "המקום פוגע בשלום תושבי האזור".

אם כל הטפשים בהתיישבות האידיאולוגית שמצביעים ליכוד, היו מצביעים לצה"ד, היתה ממשלת ימין בראשות נתניהו אותו דבר- אבל ההתישבות היתה באמת בידי סמוטריץ'.

חל"פ הגבעות - AI. מה דעתכם על זה?נ א

אשמח שתעבירו את התמונה בקבוצות. תודה רבהנ א
מי שמעוניין/ת לקבל את התמונה במייל, נא לשלוח מיילנ אאחרונה

לכתובת: chalaphagvaot@gmail.com

אפשר עדיין להשיג קפוצונים או חולצות לזכר אהוביה?הגבעות בלב תמיד

של יהודים בואו ורשו ארץ

ואם יש צמידים וכו גם יש ביקוש..

אני בת, מעדיפה לקנות מבנות כמה אם אפשר או שישלחו בדואר 

נירו ניר, שירו שיר, כבר הנצו ניצניםימח שם עראפת

יא! איזה יופי! אני מת על לראות נבטים נובטיםקעלעברימבאר

והעשבים גדלים. זה אחד הדברים היפים בחורף.

אפילו הטחב הירוק שגדל בין המדרכות אחרי הגשמים יפה בחורף.  (אגב רואים שהנבטים בתמונה העליונה הם דו פסיגיים)

עשית לי חשק לצאת ולחפש נבטים שנבטו מהגשםקעלעברימבאר
🤩פתית שלגאחרונה
גבעה או חווה על שם צ'רלי קירקאדם פרו+

הוא רוצה שננציח אותו

וגם אף שמאלני לא יתחיל עכשיו להרוס

חווה על שם צרלי

קדימה. מי לוקח את הכפפה.

לטרמפ יש ישוב,

למה שלצרלי לא יהיה?

(גבעון חובט במצח)ימח שם עראפת
הגבעון הנ"ל הוא השמש של בית הכנסת?קעלעברימבאר
קפיץאחרונה
כנסו >> החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל (חל"פ הגבעות)נ א

בשם ה' נעשה ונצליח

מקימים גבעות חדשות בארץ ישראל ומציבים בהם דגל ישראל לגובה רם

החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל בקריאה לכל מי שיכול, לצאת ביוזמה להקמת גבעה חדשה באזור מגוריכם, להציב דגל ישראל לגובה רם כדי שידעו כולם למי שייכת ארץ ישראל וכן, להביא ולרתום משפחות ואנשים למשימה החשובה הזאת.

להקים גבעה חדשה בזמן זה - זאת מטרה חשובה ביותר.

שלחו תמונות מהגבעה החדשה שהקמתם למייל של חל"פ הגבעות chalaphagvaot@gmail.com

חשוב!! להעביר הודעה זאת בכל קבוצה

🏡 החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל

בונים. מיישבים. גואלים.

מקימים גבעות חדשות בארץ ישראל!!!נ אאחרונה

אולי יעניין אותך