ראו הוזראתם תראו מה כתבו במעריב עמוד ששאומן ר''ה

כך מנסה השב"כ לגייס סוכנים מהימין הקיצוני

צעיר שנוהג לבקר במאחזים הקליט את רכז השב"כ בעת שניסה לגייסו כסוכן סמוי. "מרגע שלחצת להם יד, זה אבוד", מספר צעיר שגוייס

רועי שרון | 26/5/2008 7:27 הוסף תגובה שמור במזוודה הדפס כתבה כתוב לעורך שלח לחבר
"מדבר ארז ממשרד הביטחון, ואני מעוניין להיפגש איתך", זה המשפט הראשון ששמע ב', משוחרר טרי מיחידה מובחרת, הנוהג לבקר במאחזים בשומרון, מפיו של אדם שניסה לגייס אותו לשורות החטיבה היהודית בשב"כ. ב' סומן בחודשים האחרונים על ידי רכז השב"כ כסוכן פוטנציאלי. כמו רבים אחרים, הוא זכה לשיחת טלפון מפתיעה ובה הצעה מנציג שב"כ "לסייע לנו למען ארץ ישראל ועם ישראל", כדברי הרכז.videoIsReady[1]=0;videoIsAutoLoaded[1]=0;videoIsOn[1]=0;mutevar[1]=0;
function loadWmvVideo1() {videoIsReady[1] = 1;if (videoIsOn[1] == 1) {} else {nrgWmv("http://switch410-01.castup.net/cunet/gmpl.aspx?ai=410&ar=935387&ak=null",284,212,"economyWmvDiv1","false","true",1);/*videoIsAutoLoaded[1] = 1;*/}}
השיחה שהוקלטה בין רכז השב"כ לחייל המשוחרר

החטיבה היהודית בשב"כ, שתפקידה לסכל טרור יהודי, מפעילה מערך מודיעיני מסועף ולא חוסכת במאמצים לחדור אל חוגי הימין הקיצוני, שם מתרוצצים סיפורים רבים אודות ניסיונות כושלים של השב"כ לגייס מקורות מקרב אנשי הימין. מובן שישנם גם ניסיונות אחרים, מוצלחים יותר.

השיטות ואמצעי השכנוע מגוונים ומפתיעים, ובכולם חוזר דפוס פעולה דומה: הרכז המגייס מסביר למקור הפוטנציאלי כי השב"כ רוצה רק בטובתו, ומרחיב בתיאור אודות חשיבות החטיבה, הצורך הלאומי בשמירה על הסדר הציבורי והזכות שנפלה בחלקו לסייע בעבודת הקודש.

צעירים שעברו את החוויה מספרים כי כושר השכנוע של נציגי השב"כ גבוה מאוד. "מרגע שלחצת להם את היד, אתה בכיס שלהם", סיפר למעריב "בוגר" החטיבה, תושב אחד המאחזים. "אין דרך חזרה ואין יציאה. הם מכניסים אותך למתח, לחששות, אתה בלחץ מתי תהיה הפגישה הבאה. זה חלק ממך, אתה עמוק בבוץ". לפני כחצי שנה הצליחו צעירים באחד המאחזים לצלם את רכזי השב"כ ולהפיץ את התמונות. הפעם הצליח צעיר אחר להקליט את שיחות הטלפון שבמהלכן מנסה הנציג לגייסו לארגון.
"אני מבין שהכוונות טובות, אבל אני לא מעוניין"

במהלך השיחה, שהגיעה לידי מעריב, מסביר הרכז, המכונה ארז, כי את הפרטים המלאים אין באפשרותו לספק בטלפון. ארז: "אתה עולה אצלנו כמי שיכול לעזור לנו בכל מיני תחומים. ואני מעוניין לדבר איתך בנושא". ב': "איזה נושא?".

ארז: "לא רוצה לפרט יותר מדי בטלפון. אני אשמח לפרט בפגיר שה במתקן שלנו. גלוי, אתה יודע. . .".

ב': "הבנתי, בסדר. איפה?".

ארז: "מה קורה איתך מחר בצהריים? לא רוצה לפגוע לך בעבודה".

לאחר השיחה הוא נוסע לביתו נסער, ומספר לאביו ולשכן נוסף על השיחה. השניים ממליצים לו לנתק את הקשר עם הנציג ארז. יום לאחר מכן, כשארז מתקשר לתאם את הפגישה, אומר לו ב': "חשבתי על זה, אני לא מעוניין, ביי", ומנתק מיד, כפי שהמליץ לו אביו.

לאחר כמה דקות ארז מתקשר בניסיון נוסף, וגם הפעם ב' מקליט את השיחה. הוא ממשיך לסרב להצעותיו של ארז, שמצדו מוסיף להתעקש. ארז: "פעם אחרונה אמרת את מה שהיה לך להגיד בהתרגשות וניתקת. לא רציתי להציק". ב': "אני אמרתי לך, אין לי. . . אני לא רוצה. אין לי מה להגיד לכם".

ארז: "אתה מוכן לשבת לדבר איתי? אני אסביר לך מי אנחנו, מה אנחנו, מה אנחנו עושים".

ב': "אני יודע הכל. מכיר אתכם. אני לא מעוניין".

ארז:

"כל מה שאתה יודע זה משמועות בלבד. דברים שאין להם שחר ואין להם רגליים. אני מניח שכל הדברים ששמעת הם דברים לא טובים. אתה יודע שלי יש זנב וקרניים, זה מה שאתה יודע. אני רוצה להגיד לך שהתחום שאני אחראי עליו הוא מורכב מאוד כי הוא קשה והוא רגיש, אבל הוא חשוב מאין כמוהו. וחלק מהדברים זה לשמור על מה שאתה ואני מאוד מאוד אוהבים וזה ארץ ישראל ועם ישראל, וחבל שאתה לא מעוניין אפילו להיפגש איתי".

ב': שמע , ברור לי שהכוונות שלכם טובות. אבל חוץ מזה אני יודע גם על הדברים הלא טובים ולכן אני לא רוצה".

ארז: "אני לא אציק לך. בגלל שהבנתי מי אתה ומה אתה ומה עשית בצבא ושאתה באמת בחור. . . לצורך העניין, אם לא היינו ככה בצורה הזאת היינו יכולים לדבר בתור שני חברים".

ב': "כן".

ארז: "כמוני כמוך. לכן חשבתי שיש מה לדבר".

ב': "אני מבין שהכוונות טובות, אבל אני לא מעוניין".

ארז: "טוב, אח שלי, שיהיה לך רק טוב. יאללה ביי".

ב' וארז מסיימים את השיחה אבל ב' יודע שארז לא ירפה עד שיצליח לגייסו או עד שיגיע למסקנה שאיתו זה לא יילך, ויעדיף לנסות לגייס סוכן אחר מבין חבריו לדרך.

אומרים שהכי טוב זהצעיר ושרוט
להגיד להם שאתה מגיע לפגישה עם עוד כמה חבר'ה, או לפחות אחד, או שסיפרת לחבר'ה שהוא רוצה לגייס אותך...
פשוט להבהיר איכשהו שיודעים מזה כבר, ואתה לא תהיה סוכן חסוי...
כתבה מערוץ 2:רעות =)אחרונה
http://www.keshet-tv.com/VideoPage.aspx?MediaID=38116&CatID=250&CurrentCatID=333 (מי שיכול להוריד את זה מהאתר ההוא מוזמן, כי יש שם גם פירסומות לא צנועות.)
כל דכפין ייתי ויחזהימח שם עראפת

קיצור, בא לי לעשות טיול כמה ימים ביו"ש. יש בעיה, בטחונית בלילות. אי אפשר לישון במצפה מבודד וכדו'. קיצור, חשבתי לטייל מחווה לחווה, דהיינו לפתוח אוהל בחוות ולישון שם, ולהפוך את הטיול מסתם טיול, לטיול בלי שבילים, מחווה לחווה. קיצור, מישהו מתעניין בקונספט?

בואו נארגן קבוצה ונתקדם.

ראיתי שיש עכשיו תוכנית להחזיר את השליטה לכביש 449נ א

ליד עפרה. ויש את חוות חסד לאברהם ואת חוות האורנים שנמצאות באזור היישוב עפרה.

אשמח לשמוע מידע על התוכנית ועל החוות, אם מישהו יודע..

תודה

קטע. נסעתי משם לפני 10 שנים הביתה לבית אלמשה

אף פעם לא חשבתי שיהודים לא נוסעים משם.

שמעתם על חוות חסד לאברהם ועל חוות האורנים ליד עפרהנ א

אשמח למידע

איזה מידע?רקאני
כל מידענ אאחרונה
רצף של הרס בגבעות - חייבים לעצור את זה!!נ א

בס"ד

שלום לכולם!

כולנו רואים שבחודשים האחרונים מתרחש הרס רחב בגבעות ביהודה ושומרון.

תנו עצות מה כדאי לעשות כדי למנוע את ההרס הזה?

עם ישראל!! תקימו גבעות בכל אזור בארץ!! תצטרפו לגבעות קיימות!! חייבים להפוך את הגבעות ליישובים!!

תנו עצות מה כדאי לעשות כדי למנוע את ההרס הזה?נ א
להצביע למי שבאמת מייצג אותך...הסטוריאחרונה
כזכור במו"מ הקואליציוני, סמוטריץ' רצה ביטחון, בליכוד התעקשו. בסוף סוכם שהוא יקבל שר במשרד הביטחון עם אחריות על החלקים האזרחיים.

אחרי החתימה - גלנט בשיא החוצפה סירב לבצע את מה שנחתם, בטענות שאי אפשר לפגוע בשיקול הדעת של המפקד והושגה פשרה שאם הפינוי משיקולים בטחוניים - זה נשאר בסמכות אלוף הפיקוד. לכן בצו ההרס של בית ענות, הוא כתב את הטענה האבסורדית ש: "המקום פוגע בשלום תושבי האזור".

אם כל הטפשים בהתיישבות האידיאולוגית שמצביעים ליכוד, היו מצביעים לצה"ד, היתה ממשלת ימין בראשות נתניהו אותו דבר- אבל ההתישבות היתה באמת בידי סמוטריץ'.

חל"פ הגבעות - AI. מה דעתכם על זה?נ א

אשמח שתעבירו את התמונה בקבוצות. תודה רבהנ א
מי שמעוניין/ת לקבל את התמונה במייל, נא לשלוח מיילנ אאחרונה

לכתובת: chalaphagvaot@gmail.com

אפשר עדיין להשיג קפוצונים או חולצות לזכר אהוביה?הגבעות בלב תמיד

של יהודים בואו ורשו ארץ

ואם יש צמידים וכו גם יש ביקוש..

אני בת, מעדיפה לקנות מבנות כמה אם אפשר או שישלחו בדואר 

נירו ניר, שירו שיר, כבר הנצו ניצניםימח שם עראפת

יא! איזה יופי! אני מת על לראות נבטים נובטיםקעלעברימבאר

והעשבים גדלים. זה אחד הדברים היפים בחורף.

אפילו הטחב הירוק שגדל בין המדרכות אחרי הגשמים יפה בחורף.  (אגב רואים שהנבטים בתמונה העליונה הם דו פסיגיים)

עשית לי חשק לצאת ולחפש נבטים שנבטו מהגשםקעלעברימבאר
🤩פתית שלגאחרונה
גבעה או חווה על שם צ'רלי קירקאדם פרו+

הוא רוצה שננציח אותו

וגם אף שמאלני לא יתחיל עכשיו להרוס

חווה על שם צרלי

קדימה. מי לוקח את הכפפה.

לטרמפ יש ישוב,

למה שלצרלי לא יהיה?

(גבעון חובט במצח)ימח שם עראפת
הגבעון הנ"ל הוא השמש של בית הכנסת?קעלעברימבאר
קפיץאחרונה
כנסו >> החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל (חל"פ הגבעות)נ א

בשם ה' נעשה ונצליח

מקימים גבעות חדשות בארץ ישראל ומציבים בהם דגל ישראל לגובה רם

החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל בקריאה לכל מי שיכול, לצאת ביוזמה להקמת גבעה חדשה באזור מגוריכם, להציב דגל ישראל לגובה רם כדי שידעו כולם למי שייכת ארץ ישראל וכן, להביא ולרתום משפחות ואנשים למשימה החשובה הזאת.

להקים גבעה חדשה בזמן זה - זאת מטרה חשובה ביותר.

שלחו תמונות מהגבעה החדשה שהקמתם למייל של חל"פ הגבעות chalaphagvaot@gmail.com

חשוב!! להעביר הודעה זאת בכל קבוצה

🏡 החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל

בונים. מיישבים. גואלים.

מקימים גבעות חדשות בארץ ישראל!!!נ אאחרונה

אולי יעניין אותך