מובא סיפור מרוטר, ואני חושב למה צריך משטרה במדינה? אחרי הסיפור בחיפה, תפירת תיק התאבדות לרב טלבי ועוד סיפורים, מי צריך אותם?
"אני מתאמן במכון לאיגרוף...
יש לי שם חבר שמתאמן כבר קרוב ל-9 שנים.
מרמה מסויימת של אימונים אתה חייב לרשום את ידיך כנשק קר במשטרה... אחרת לא יאפשרו לך להמשיך להתאמן.
יש לחבר הזה משפחה באחד היישובים ביהודה ושומרון.. לא איזה התנחלות או משהו.. יישוב נחמד יחסית גדול (46 משפחות) והוא נסע לבקר שם משפחה.
בדרכו לשם רכב חסם את הכביש והוא נעצר כ-10 מטר מהם.
לאחר שהוא מצפצף איזה 10 שניות יוצאים מן הרכב 3 אנשים ו-2 מהם רצים למכוניתו (ערבים מסתבר) הוא נעל את עצמו ברכבו אך אלו ניפצו את חלונות הרכב ופתחו אותו וניסו לשלוף אותו אל מחוץ לרכב.
במהלך ההתנגדות שיחרר לאחד מהם אגרוף וזה נפל ארצה (נשברו לו 4 שיניים) ואילו השני שרץ לתקוף אותו גם כן קיבל 2 אגרופים לפנים.. נשברה לו הלסת התחתונה, וארובת העין נסדקה.
הנהג ברכב החוסם ברח והפקיר את 2 אלו.
חבר שלי הזמין משטרה+אמבולנס כעבור כמה דקות הגיעו הכוחות לאיזור.
פינו את הערבים לבית החולים ואילו אותו לקחו לתחנת המשטרה.
הוא כמובן טען בהגנה עצמית אך המשטרה אמרה שהגנה עצמית זה להחזיר "באותו הכוח" ושימוש באיגרוף זה לא הגנה עצמית.
2 עדים שנכחו במקום נתנו עדות שהערבים תקפו ראשונים, והמשטרה שינתה את הסטאטוס של האשמתו בתקיפה ומעצרו (היו אמור להיות עצור עד שהערבים התעוררו ואז יתנהל משפט) לסטאטוס שנקרה "תקיפה לצורך הגנה" ושיחררה אותו למעצר בית עד שאלה יתעוררו ויהיה משפט."

החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל