בזמן האחרון אני לא כ"כ פה...אבל רק רציתי להגיד...כל הקטע של המאחזים וזה....האם הציווי מהתורה לשבת בארץ יותר חשוב מדרך ארץ ומכות לחילים???? אני חושבת שזה ביזיון ובושה לעם היהודי שדברי חז"ל לא משתרשים עמוק...ולעומת זאת הציווים מהתורה "עלה נעלה וירשנו אותה" וכו'...כן חזקים אצלינו...אבל מה עם "דרך ארץ קדמה לתורה"?? ד-ר-ך א-ר-ץ קודמת ל-ה-כ-ל לכל החוקים שבתורהה!!! גם ל"עלה נעלה וירשנו אותה"!!!!! וכנ"ל עם ביזיון לרבנים...בסיבו"ש בר"ח אדר שהרב הראשי לצה"ל שהיה בהתנתקות עבר שם והתחילו לירוק עליו ולצעוק עליו וכו'...כמעט הרבצתי להם בחזרה... אתם יודעים שאין סליחה על ביזיון תלמידי חכמים?!?!?!?!?!?!!! העיקר זה "ארץ ישראל"???!?!? עדיף שלא יהיה ארץ ישראל ויהיה כבוד לתלמידי חכמים, עדיף שלא יהיה ארץ ישראל ויהיה כבוד האדם זה לזה!!! בגלל אי כבוד זה לזה נהרגו המוני תלמידים של רבי עקיבא!!!! יישוב א"י ע"י פגיעה בחיילים ואלימות, ואי כבוד, זה לא מיישם את המצווה!!!! זה מצווה שבאה בידי עבירה!!! ואתם יכולים להגיד לי "אבל אם החיילים מתחילים להרביץ לנו, מה לא נתגונן?" והתשובה היא- , כןן!!! לא נתגונן אלא נקום בשקט ונלך!!! ואח"כ נחזור!! מה נרד לרמה שלהם?!?!?!?!!! זה פשוט מצווה שבאה לידי עברה!!!!
תחשבו על זה...
נ"ב- אני לא יקרא את התגובות שלכם...אל תטרכו...

החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל