גדוווול!! חחח מוות לער**ם!!!! נקמה!!!!!! ברוך הגבראוריין
חוליגנים...dovi2
הקטע של הסירטון אנימציה הוא תוצרת ערבית [זה שרואים אותו יורה כמו באיזה משחק מחשב].
שווה לראות ביוטיוב את הסרטון המלא מי שימצא אותו...
מי שיודע לכתוב בערבית ימצא בטח
אני17
חח אדירר!! תעברו לאמצע!! סרטון נאצי XDDדאץ
חולי נפשששרחלקה
בעזהי"ת.
לא יכולתי לראות עד הסוף...:X
אתם רציניים איתי???? נמרחתי מצחוקקקאוריין
רצינית לגמרי!רחלקה
בעזהי"ת.
אני באמת מאמינה שברוך גולדשטיין היה גב-גבר!!
אבל זה לא סותר שהסרטון מזעזע.
כאילו, מה נסגר איתנו?! הפכנו להיות חיות אדם? להנות מהרצח?!?! איפה הרגישות? איפה הנשמה?
סבבה, אז הם גויים מסריחים, ורוצים לרצוח אותנו, ומגיע להם מוות. אוקיי, מקבלת ומסכימה.
אבל מ"מגיע להם מוות" ועד להשתעשע ברצח שלהם, יש הבדלון קטן וקריטי...
^. רגשות מעורבים.אני17
מוות לערבים (בהסתייגות) ומצד שני להינות מרצח?? זה לא אנושי.
למה מה רע??? צריך להחדיר ת'שנאה ללב הם אויביםאוריין
תשאירי את השנאה חיצונית. זה לא בריא לנפש...רחלקה
בעזהי"ת.
חוצמזה שהסרטון הספציפי הזה לא כולל רק שנאה, בעיקר הרבה הרבה אכזריות!!!
נכון מה רע באכזריות לערבים ?אוריין
אין רע באכזריות כלפי ערבים.רחלקה
בעזהי"ת.
יש רע באכזריות כתכונת נפש.
לא צריך לרחם עליהם, יימח שמם וזכרם. [עמלק וזה..]
אבל גם אנחנו לא צריכים להפסיד מהמלחמה הזאת- לא צריכים לקבל תכונות רעות...
דוד המלך- כמה שהיה שפיץ עולם, ונאמר עליו שהיה "עדינו העצני" (ולא, זה לא עוד אח של בועז..), שזה ה'שילוב הראוי' של עוצמה ונעימות, לא זכה לבנות את בית המקדש- "כי ידך דמים מלאו".
מה תכונות רעות?אוריין
בס"ד! הרב כהנא צדק!
ערבים פה רוצחים יהודים על ימין ועל שמאל. קם ברוך גולדשטיין והרג אותם. אני שמחה ונהנית לראות אתזה לראות את הנקמה . מה הבעיה בזה???
מה תכונה רעה??
זה לא אכזריות סתם או אכזריות על יהודים זה על גויים ארורים רוצחים אויבים של עמ"י שמצווה לשמוח ..... !!!!
אני מקשרת לכהנא יומי : בתקופת בית שני קבעו ישראל את יום י"ג באדר כיום טוב בשם "יום ניקנור". כך אומרת הגמרא (תענית יח
: "מאי ניקנור... ניקנור אחד מאפרכי יוונים היה, ובכל יום ויום היה מניף ידו על יהודה וירושלים ואומר: אימתי תפול בידי, וארמסנה. וכשגברה מלכות בית חשמונאי ונצחום, קצצו בהונות ידיו ורגליו ותלאום בשערי ירושלים, ואמרו: פה שהיה מדבר בגאוה, וידים שהיו מניפות על ירושלים - תיעשה בהם נקמה". יום ניקנור, יום נקמה, יום טוב להנציח את הנקמה, כדי לזכור את החירוף ואת הגידוף נגד ה' ונגד עירו, וכדי לזכור את הנצחון, כשהצליחו למגר את השונא ולתלות את בהונות ידיו ורגליו בשערי ירושלים, כך שכל העם, אנשים, נשים וטף, יראום וידעו כי "אך פרי לצדיק, אך אלקים שופטים בארץ".
ה' ישמור! אכזריות?? לתלות את בהונות רגליו וידיו בשערי ירושלים???
ונעבור לנושא דוד המלך ע"ה אני מעתיקה מאור הרעיון פרק מלחמה ושלום
"דמם של רשעים במלחמת מצוה אינו אלא כדם שאין בו ממש, לא כדם של מי שנברא בצלם אלקים, אלא, בגלל שהשחיתו את הצלם, דמם אינו אלא כמים, וכדם של חיות, כגון הצבי והאיל, שאינם כשרים למזבח, ואין להם אפילו הקדושה של בהמות הראויות להיות קרבנות. וכך אמר דוד המלך ע"ה על הרשעים (תהלים עג:כ): "בעיר צלמם תבזה", ותירגם יונתן: "ברגז דמותהון תבסר", ופירש רד"ק: "וצלמם תפרש אם תרצה על הגוף או על הרוח כמו 'בצלמנו כדמותנו' או על שניהם". וגישה אפשרית אחרת היא, שדמם של הרשעים הוא כקרבן, שמיתתם היא מצוה, ומי שהורג אותם כאילו מביא קרבן, וכמו שהבאנו לעיל לגבי פנחס, שאמרו חז"ל (תנחומא, פנחס א): "'ויכפר על בני ישראל' (במדבר כה:יג) - וכי קרבן הקריב שנאמר בו 'כפרה'? אלא ללמדך שכל השופך דמן של רשעים כאילו הקריב קרבן". דברי חז"ל אלה הם תשובה מוחצת למסלפים ולבורים, המזייפים את דברי הקב"ה לדוד שלא הוא יבנה את בית המקדש משום "כי דמים רבים שפכת ארצה", ובכך מנסים להוכיח שדוד חטא במלחמותיו משום ששפך בהן דמים. אך אווילותם עולה על רשעותם, שהרי אפילו בלי דברי חז"ל הנ"ל, האם יש בר בי רב שיחשוב שדוד - שכל חייו התעסק במלחמות ה' - חטא? שאדם זה שמלכות ישראל [[קמו]] נקבעה לזרעו, ושמשיח צדקנו יֵצא ממנו, חטא במלחמות ובשפיכת דמים? כסילותם עולה על זיופם.
ברור שגם בלי דברי חז"ל הנ"ל, הסיבה הפשוטה שלא רצה הקב"ה שדוד יבנה את בית המקדש היא, משום שבית המקדש סימל את העולם השלם והתמים ושכולו טוב שהקב"ה חשב לעשות בעולם הזה, ובעולם כזה בודאי אין מלחמה כי אין רע, ואין שפיכות דמים כי אין רשעים, ויש רק שלום ואהבה. ומשום כך, אע"פ שמצוה רבה לצאת למלחמה נגד הרשעים ולשפוך את דמם במקום ובזמן הראוי והנכון, מ"מ אין לזה מקום בסמל של העולם שכולו טוב, דהיינו בית המקדש. ומשום כך אמר הכתוב (שמות כ:כב): "ואם מזבח אבנים תעשה לי לא תבנה אתהן גזית, כי חרבך הנפת עליה ותחללה". ואמרו חז"ל (מכילתא, יתרו, מסכתא דבחדש יא): "המזבח נברא להאריך שנותיו של אדם, והברזל נברא לקצר שנותיו של אדם; אינו רשאי להניף המקצר על המאריך" (אך גם זה אינו אלא רמז לרעיון של שלום, כי הרי איסור זה היה רק במזבח, אבל בהיכל ובקודש הקדשים אכן בנו בכלי ברזל, כפי שאמרו במכילתא (שם): "בו [במזבח] אי אתה בונה גזית, אבל אתה בונה בהיכל ובקודש הקדשים גזית"). מכל מקום, ברור שדוד המלך היה צדיק עולם, ומלחמותיו היו למען השם ועל קידוש שמו, ואין אפילו כקליפת שום של רצינות בדברי המזייפים. "
בקיצור גולדשטיין צדק!!
[כמובן שאין בדברי חלילה הסתה לעבור על החוק זה רק בירור רוח התורה... וברור שבחיים לא הייתי הורגת ערבם או פוגעת בהם הכל זה רק שמחה פנימית בלב ומחשבות אז לא לעבור על החוק....... פורים שמח
]
רחלקה-אוהלי
בלי קשר לסרט, כי עדיין לא ראיתי (שלא תתעורר הקטנה..)
יש עוד דעה(מדרש תהילים) שכמעט אף אחד לא לימד אותנו כי זה לא מסתדר עם "הנפש היהודי הרגיש והמתחנחן" שאומר שהקב"ה לא נתן לדוד המלך לבנות את בית המקדש- כי "אם אתה בונה אותו הרי הוא קיים ועומד ואינו חרב לעולם" וידוע שבנ"י יחטאו, ועדיף לקב"ה לשפוך חמתו על עצים ואבנים ולא על עמ"י!
(את מתחילה עם דוד המלך? האיש המוערץ בכל הזמנים....)
נראלי כדאי לצפות בסרטון לפני הכתיבה.אלירז
לא מסכימה עם צורת האמירה של הדברים - לא של רחלקה ולא של אוריין.
אני מסכימה שנקמה היא דבר חשוב.
מסכימה שיש שמחה גדולה במפלת האוייב..
וכן, נהניתי מהצפיה, השאלה מאיזה חלקים..
נראה לי שהתפספס בסרטון הזה איזון קטנטן קטנטן שכבר גרם לזה להיראות ייצרי ולא לשם שמיים.
ושנאה, אוריין, היא בשום אופן לא דבר שצריך להחדיר ללב.
שנאה וקנאה הם משחיתות גם את הכלי שמחזיק בהן. בזהירות גדולה איתן!
השנאה לאויבים של ה' צריכה להיות מוחדרת בלבאוריין
בס"ד! הרב כהנא צדק!
"משנאיך ה' אשנא ובתקוממיך אתקוטט תכלית שנאה שנאיתים לאויבים היו לי" -
ופירש הרד"ק: שנאה גדולה שלא אוכל לשנואתם יותר.
שונאי ישראל= שונאי ה'.
אנחנו צריכים לשנוא אותם שנאה ענקית ולדעת שהם אויבים של עמ"י והם רשעים ודמם אינו אלא כמים. אנחנו לא צריכים להזדעזע לראות ערבים מתים/פצועים- להפך.....
אגב ממש אהבתי ת'אנימציה שעשו לזה... ממש יפה...
ייתכן שאת צודקת. לא למדתי לעומק את העניין.רחלקה
"מעשה ידי טובעים ואתם אומרים שירה?"יהודי קטן
צריך להלחם בהם ואף חובה וצריך להעבירם מהארץ אבל אסור לשמוח במותם בצורה פומבית ולהפוך את זה ללעג..
"הוא אינו שש אבל אחרים משיש"-משה ר-
בענין הקב״ה שאסר על המלאכים לשיר שירה. נשאלת השאלה הפשוטה: אם אכן לא רצה הקב״ה שנשיר שירה על מיתתם של המצרים. מדוע כתוב ״אז ישיר משה ובני ישראל את השירה הזאת״. שירה שהיא מלאה וגדושה בתזכורות על מיתת המצרים? ומדוע קבעו חז״ל את השירה הזאת בתפילת שחרית של כל ימות השנה? ומדוע מזכירים מיתתם של המצרים כל ערב בתפילת ערבית? ומדוע קבעו שבת מיוחדת. ״שבת שירה״. שבה אנו מדגישים את השירה פסוק בפסוק? ומדוע אומרים חז״ל (מכילתא. בשלח) שבשעת הנס של קריעת ים סוף פנו בני ישראל למשה ושאלו: ״משה, מה עלינו לעשות?״. והוא ענה: ״אתם תהיו מפארים מרוממים ונותנים שירה ושבח וגדולה ותפארת למי שהמלחמות שלו״? ומדוע העלו חז״ל את השירה ששרו בני ישראל על הים לכח עליון שבו התנשא הקב״ה ובו כונן את מלכותו. כמו שאמרו (שמות רבה. כג. א) ״אז ישיר משה״ - לזאת התכון הכתוב (תהלים צג): ״״נכון כסאך מאז״. אף על פי ש״מעולם אתה״״, לא נתישב כסאך ולא נודעת בעולמך עד שאמרו בניך שירה... משעמדת בים ואמרנו שירה לפניך ב״״אז״״ (כלומר, במלה ״אז") נתישבה מלכותך וכסאך נכון״? ואם אסור היה לבני ישראל לשמוח במפלת המצרים. איך להסביר את דברי חז״ל אלה: ״כל אחד ואחד מישראל נוטל כלבו והולך ונותן רגלו על צוארו של מצרי (שטבע) והיה אומר לכלבו: אכול מן היד הזו שנשתעבדה בנו״. (מדרש תהלים. מזמור כב).
התשובה ברורה. אין כאן סתירה כלל וכלל. כי הרי מר תירוש. כמו כל הדתיים ה״מודרניים״. מצטט רק חלק מהספור התלמודי על הקב״ה והמלאכים (וכמובן החלק הנוח לו). אך דעו, עם ישראל. שהגמרא שם ממשיכה ואומרת: ״״הוא (הקב״ה) אינו שש. אבל אחרים משיש״. כלומר. בודאי לגבי הקב״ה יש עצב על זה שמעשי ידיו. שנבראו בצלמו. השחיתו את הצלם, בגדו בצלם והפכו לרשעים. נפלו מקדושה וטהרה לשפלות ורשעות - ובכך נתחיבו כליה! בודאי. לגבי הקב״ה. שהוא אבי הצדיקים והרשעים גם יחד. יש צער על השחתת הצלם. אך צערו לא מנע ממנו מלהשמיד את הרשעים. אדרבה — צערו נבע מזה שידע שחובה עליו לבער את הרע מן העולם. כדברי חז״ל: ״כל זמן שהרשעים שולטים בעולם, כביכול אין הקב״ה יושב על כסאו״׳. (ילקוט שמעוני תהילים מז). ובכן, הקב״ה מצטער אך משמיד את המצרים ואת המן, ואת היטלר. ובמהרה - גם את אלה הרוצים היום להכחיד את מדינת ישראל.
אכן. הוא אינו שש. אבל אותנו. שניצלנו מידי הרשעים. הוא משיש. עלינו הוא מביא ששון. וחובתנו לשיר ולשמוח.
מחויבים אנו. כדברי חז״ל. להיות ״מפארים ומרוממים ונותנים שירה ושבח וגדולה ותפארת למי שהמלחמות שלו״. כי הרי, הנקמה. נקמת הקב״ה וישראל בשונאי ישראל. היא קדוש השם. וכמו שאמרו חז״ל (מכילתא. בשלח): ״כשהמקום (הקב"ה) פורע מן האומות. שמו מתגדל בעולם״. ומשום שביהדות המושג של נקמה בשונאי ישראל הוא עקרוני. והשמחה של היהודי. בראותו את הנקמה. היא חובה. לפיכך שר דוד המלך(תהלים נח): ״ישמח צדיק כי חזה נקם, פעמיו ירחץ בדם הרשע״. ומדוע? ממשיך נעים זמירות ישראל: ״ויאמר אדם: אך פרי לצדיק. אך יש אלקים שפטים בארץ״. דוקא הנקמה, מפלת הרשע. הן המוכיחות שאכן הקב״ה שולט ומשלם גמול לרשע. ועל זה יש לשיר ולהלל.
אתה לא רציני שהבאת את הפסוק הזה בהקשר..אלירז
פחחחחח!
לא מרשה לך לגחך בלי הסבר..רחלקה
המטרה היא לא לשנוא בלב..יהודי קטן
המטרה היא להקשיח את לבנו ולעשות עצמנו שונאים כדי שעל ידי כך נצליח לסלקם מארצנו הקדושה..
פורים שמיח!
מסכים עם רחלקה (לשם שינוי...)טאטע!!
מה אנחנו בהמות? צריך להרוג אז הורגים, אבל אסור להשתעשע
גם אני פעם חשבתי ככה. עד ש.....די"מ
התווכחנו על זה בכיתה (אני נגד כולם) והר"מ שלי הציע לי לשאול את ר' איציק,וכך עשיתי.
ור' איציק אמר לי אתה צריך לדמיין שהערבי הנ"ל הורג יהודי ולדמיין אותו הורג זה הופך את הקרעה על פיה
ברכבת "ישמח צדיק כי חזה נקם ירחץ דמיו בדם הרשע" (בניגון של ירמיהיו)
ה' ישמור. מי עשה את הסרטון?orenzauda
ישמח צדיק כי חזה נקם!אוהב יהודים
סרט יפה! אשריכם!
אין שום דבר רע לשמוח בנפול אויבךalex
יפה מאוד, שהקב"ה ישמור ויציל אותנו מכל אויבנולפרוש כנפיים
ומבקשי רעתינו...
ברוך גולדשטיין היה צדיק שלא יכל לראות בצרת עמו ואי יכולת של חיילינו לפעול.
שה' יקום דמו...
בשורות טובות לכולנו!!!
סרטון אליםרמ"ג
בלי קשר טוב או רע
זה חילול שם ברוך גולדשטייןמושיקו
הוא עשה כי הערבים רצו לרצוח את היהודים!
מראים אותו כמו הנאצים במשחק "דום"....
ועם האידיש ברקע זה בכלל נאצי...dovi2
"ועוד מעט ואין רשע והתבוננת על מקומו ואיננו"קשקשן על הגגאחרונה
משהו יכול להוריד את הסירטון הזה ולהעלות אותו (רימון...)
הדמיה של אוטובוסים ממותגים - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס 2 - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס 3 - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס 4 - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס 5 - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס 6 - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס 7 - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס 8 - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס 9 - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס 10 - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס 11 - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס 12 - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס 13 - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס 14 - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס 15 - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס 16 - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס 17 - חל"פ הגבעות AIנ אאחרונה

כל דכפין ייתי ויחזהימח שם עראפת
קיצור, בא לי לעשות טיול כמה ימים ביו"ש. יש בעיה, בטחונית בלילות. אי אפשר לישון במצפה מבודד וכדו'. קיצור, חשבתי לטייל מחווה לחווה, דהיינו לפתוח אוהל בחוות ולישון שם, ולהפוך את הטיול מסתם טיול, לטיול בלי שבילים, מחווה לחווה. קיצור, מישהו מתעניין בקונספט?
בואו נארגן קבוצה ונתקדם.
ראיתי שיש עכשיו תוכנית להחזיר את השליטה לכביש 449נ א
ליד עפרה. ויש את חוות חסד לאברהם ואת חוות האורנים שנמצאות באזור היישוב עפרה.
אשמח לשמוע מידע על התוכנית ועל החוות, אם מישהו יודע..
תודה
קטע. נסעתי משם לפני 10 שנים הביתה לבית אלמשה
אף פעם לא חשבתי שיהודים לא נוסעים משם.
שמעתם על חוות חסד לאברהם ועל חוות האורנים ליד עפרהנ א
אשמח למידע
איזה מידע?רקאני
כל מידענ אאחרונה
רצף של הרס בגבעות - חייבים לעצור את זה!!נ א
בס"ד
שלום לכולם!
כולנו רואים שבחודשים האחרונים מתרחש הרס רחב בגבעות ביהודה ושומרון.
תנו עצות מה כדאי לעשות כדי למנוע את ההרס הזה?
עם ישראל!! תקימו גבעות בכל אזור בארץ!! תצטרפו לגבעות קיימות!! חייבים להפוך את הגבעות ליישובים!!
תנו עצות מה כדאי לעשות כדי למנוע את ההרס הזה?נ א
להצביע למי שבאמת מייצג אותך...הסטוריאחרונה
אחרי החתימה - גלנט בשיא החוצפה סירב לבצע את מה שנחתם, בטענות שאי אפשר לפגוע בשיקול הדעת של המפקד והושגה פשרה שאם הפינוי משיקולים בטחוניים - זה נשאר בסמכות אלוף הפיקוד. לכן בצו ההרס של בית ענות, הוא כתב את הטענה האבסורדית ש: "המקום פוגע בשלום תושבי האזור".
אם כל הטפשים בהתיישבות האידיאולוגית שמצביעים ליכוד, היו מצביעים לצה"ד, היתה ממשלת ימין בראשות נתניהו אותו דבר- אבל ההתישבות היתה באמת בידי סמוטריץ'.
אפשר עדיין להשיג קפוצונים או חולצות לזכר אהוביה?הגבעות בלב תמיד
של יהודים בואו ורשו ארץ
ואם יש צמידים וכו גם יש ביקוש..
אני בת, מעדיפה לקנות מבנות כמה אם אפשר או שישלחו בדואר
נירו ניר, שירו שיר, כבר הנצו ניצניםימח שם עראפת
יא! איזה יופי! אני מת על לראות נבטים נובטיםקעלעברימבאר
והעשבים גדלים. זה אחד הדברים היפים בחורף.
אפילו הטחב הירוק שגדל בין המדרכות אחרי הגשמים יפה בחורף. (אגב רואים שהנבטים בתמונה העליונה הם דו פסיגיים)
עשית לי חשק לצאת ולחפש נבטים שנבטו מהגשםקעלעברימבאר
🤩פתית שלגאחרונה
גבעה או חווה על שם צ'רלי קירקאדם פרו+
הוא רוצה שננציח אותו
וגם אף שמאלני לא יתחיל עכשיו להרוס
חווה על שם צרלי
קדימה. מי לוקח את הכפפה.
לטרמפ יש ישוב,
למה שלצרלי לא יהיה?