זה כבר נראה בעיני כמו רדיפות אחרי מלחמות. שלמה גרוניך הוא יוצר מדהים, ואדם מדהים שעומד מאחורי מוסיקה לא פחות מדהימה. אני מסכימה איתכם שצריך לממש את העקרונות בכול המישורים ובכול רובדי החיים ושאידיאלים זה דרך חיים ולא פינו פעם בשבועיים ובלה בלה בלה בלה, אבל באמת שאין לכם מושג מה עומד מאחורי הביטול של ההופעה של זילבר, (וברור לי לגמרי, אם באמת השמאל קורא להחרים את גרוניך, שזה כמה קיצוינים טיפשיים, שאף אחד לא יחרים בסוף הסיפור, ושהשמאל מצטייר פה כטיפשי וריקני, שמחפש מילחמות וקרבות משיעמום.) ויותר מיזה, גם אם גרוניך החליט לבטל את ההופעה שלו ממניעים פוליטיים, צריך לכבד את זה שמדובר באדם שמייצג תרבות, ולא פוליטיקה, כשגם הוא משמר את מעמדו כתרבותי, ואינו מנהל שום קריירת תרבות-פוליטית, כמו אריאל זילבר. (אני מסכימה שכול אדם מכניס ליצירה שלו את הווי החיים שלו, מה שמאוד מתבטא אצל זילבר, אבל יש גם אומנים שבוחרים ליצור הפרדה בין היצירה שלהם לדעותיהם, וזה לגיטימי.) תפסיקו לחשוב שכול העולם, החיים של כול הסובבים אתכם, כול משפט רביעי שמוציאה כול אישיות, קשור אליכם ולפנאטיזם שלכם ("שמעתי השב"כ חם עליך רוצה לעשות עליך סרט. אבל אני, יש לי גב אני, חברים שלי, איתמר בן-גביר וברוך מרזל..")
ודינמית, את שואבת הנאה מלהשתלח בכול הפנאטים-צעצוע שמסתובבים כאן? כי בעיני חבל להשקיע בזה כ"כ הרבה מאמץ.