פלסטיני נפצע קל מירי סמוך למגרון
פלסטיני מהכפר בורקא בבנימין נפצע היום באורח קל מירי במהלך עימות עם מתיישבים יהודים באזור מגרון.
בתקרית פתח אחד המתיישבים בירי לעבר פלסטינים שאיימו עליו והוא נפגע בכתפו. צה"ל והמשטרה חוקרים את האירוע.
פלסטיני מהכפר בורקא בבנימין נפצע היום באורח קל מירי במהלך עימות עם מתיישבים יהודים באזור מגרון.
בתקרית פתח אחד המתיישבים בירי לעבר פלסטינים שאיימו עליו והוא נפגע בכתפו. צה"ל והמשטרה חוקרים את האירוע.
ב"חפים מפשע"..
כייף לשמועע!אוריין
מאתר בחדרי חרדים
• מספר מתיישבים הגיעו בשבת בצהריים סמוך לאיזור כפר בורקא. פלסטינים יידו לעברם אבנים. על פי החשד המתיישבים השיבו בירי. פלסטיני נפצע באורח קל מרסיסים, ופונה לבית החולים ברמאללה.
מאתר ערוץ 7

ממשטרת מחוז ש"י נמסר כי הפצוע היה בעת האירוע עם עוד מספר פלסטינים, אשר יידו אבנים לעבר יהודים מהמאחז "עוז ציון", בעת שאלו הגיעו לאזור הכפר בורקה הסמוך.
ככל הנראה, אחד המתיישבים שחש סכנה לחייו השיב בירי ממנו נפצע הפלסטיני באורח קל. הוא פונה לבית החולים ברמאללה לקבלת טיפול רפואי. כוחות משטרה וצבא הגיעו למקום על מנת להפריד בין הצדדים ולחקור את התקרית.
ומי היה ומה היה ואיך היה ולמה היה. תודה!
וסתם להערה, מה שלא היית אומר בחקירה גם אל תכתוב פה ואל תספר לאף אחד..
בס"ד
שלום לכולם!
כולנו רואים שבחודשים האחרונים מתרחש הרס רחב בגבעות ביהודה ושומרון.
תנו עצות מה כדאי לעשות כדי למנוע את ההרס הזה?
עם ישראל!! תקימו גבעות בכל אזור בארץ!! תצטרפו לגבעות קיימות!! חייבים להפוך את הגבעות ליישובים!!
אחרי החתימה - גלנט בשיא החוצפה סירב לבצע את מה שנחתם, בטענות שאי אפשר לפגוע בשיקול הדעת של המפקד והושגה פשרה שאם הפינוי משיקולים בטחוניים - זה נשאר בסמכות אלוף הפיקוד. לכן בצו ההרס של בית ענות, הוא כתב את הטענה האבסורדית ש: "המקום פוגע בשלום תושבי האזור".
של יהודים בואו ורשו ארץ
ואם יש צמידים וכו גם יש ביקוש..
אני בת, מעדיפה לקנות מבנות כמה אם אפשר או שישלחו בדואר
והעשבים גדלים. זה אחד הדברים היפים בחורף.
אפילו הטחב הירוק שגדל בין המדרכות אחרי הגשמים יפה בחורף. (אגב רואים שהנבטים בתמונה העליונה הם דו פסיגיים)
הוא רוצה שננציח אותו
וגם אף שמאלני לא יתחיל עכשיו להרוס
חווה על שם צרלי
קדימה. מי לוקח את הכפפה.
לטרמפ יש ישוב,
למה שלצרלי לא יהיה?


קפיץאחרונהבשם ה' נעשה ונצליח
מקימים גבעות חדשות בארץ ישראל ומציבים בהם דגל ישראל לגובה רם
החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל בקריאה לכל מי שיכול, לצאת ביוזמה להקמת גבעה חדשה באזור מגוריכם, להציב דגל ישראל לגובה רם כדי שידעו כולם למי שייכת ארץ ישראל וכן, להביא ולרתום משפחות ואנשים למשימה החשובה הזאת.
להקים גבעה חדשה בזמן זה - זאת מטרה חשובה ביותר.
שלחו תמונות מהגבעה החדשה שהקמתם למייל של חל"פ הגבעות chalaphagvaot@gmail.com
חשוב!! להעביר הודעה זאת בכל קבוצה
החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל
בונים. מיישבים. גואלים.
אשמח לעזרה
יש שם ישיבה 24/7..
עליות מאורגנות המוניות, זה בדר"כ רק כשיש איזו סכנה גדולה שמסתמנת...