רק רציתי לומר,
שוואלה, נכון. יש כמה אולפנות שנראות ממש הטופ. מי שהולכת לשם היא שיא ה--מיוחדת, שפיצית, תותחית, מגניבה, מושלמת- מה שתרצו.
לא רוצה להכנס לשמות של אולפנות, אלא רק להגיד שכל האולפנות האלה קבלו פרסום בגלל כל מיני סיבות. ותכלס- זה שהאולפנה שליד הבית שלך לא קבלה פרסום זה לא אומר שהיא לא שווה לפחות [אם לא יותר] מהאולפנות האלה.
ואני יכולה להגיד, שגם בתכלס, מי שעושה את האולפנה, ת'אוירה, תחגיגות- זה אתן. ואתן יכולות לעשות ת'אולפנה שלכן מזה שווה וכייפית ומטורפת.. [ואולי יום אחד כולם גם ירצו לבא אליה..
]
ועכשיו לסיפורי האישי.
לא נסתיר מכן שגם אני כמו הרבה בנות בכיתה ח' [מאאאד] רציתי ללכת לרעיה, כפר פינס או בהר"ן. אבל בגלל כל מיני סיבות הייתי צריכה להשאר קרוב לבית ונאלצתי ללכת לאולפנה באיזור. והרגשתי מ-מ-ש לא מיוחדת וממש לא היה לי כיף, ובמהלך השנים באולפנה היו לי לפחות 5 פעמים תכנונים רציניים לעזוב/לנשור לגמרי.
אבל כשהגעתי לשמינית, אחת החברות שלי התעצבנה עליי ואמרה לי שאם אני כ"כ רוצה אז שאני יעזוב וזהו ואפסיק להיות לא שלימה עם עצמי.
ורק שתדעו שבזכות הצעקה שלה הסתדר לי השכל. ועכשיו נראלי אני נכנסת לפנימיה מלאה עד סופשנה בשביל לנצל כל רגע באולפנהה.
אז חברות, אם האולפנה שלכן לא אולפניסטית מספיק בשבילכן ואין בה מספיק הוואי חברתי- תקימו ועדת אולפניזםםם תכניסו את זה! תעשו בלאגנים, שטויות, תארגנו פעילויות. תהיו משוגעות! [ואם אתן שמיניסטיות זה הכי קל, באמת!] ובאמת שהאולפנה תשתגע איתכן! ובאמת באמת זה קורה! אם זה קרה באולפנה שלי, זה יקרה גם אצליכן, בדוק!
הרבה הצלחות לכל מי שהתקבלה או לא התקבלה לאן שהיא רצתה
ותוספת איחולי הצלחה לאלו שהולכות למקומות שהן לא הכי רוצות, תהנו, תעשו ת'מקסימום בשביל שיהיה כיף באולפנה ולכן!
יאללה בלאגן!
חג שמייח =]
]