וואיי...אנונימי (פותח)

אפשר לפתוח פה נושא?

יכול להיות שזה חרוש וכבר מעצבן

אבל אני מרגיש שאני חייב להוציא את הדברים האלה החוצה [אני מאמין שיש עוד חבר'ה שחושבים כמוני]-

ככה..

יש לי פה משתמש...

רוב הסיכויים שאתם לא מכירים אותי.. אני לא כ''כ מגיב

נחמד לי להיות פה ולהסתכל עליכם מהצד.

אבל לא יודע

אני מרגיש שאתם קצת מגזימים...

כאילו,

אתם פורום באינטרנט

אתם ווירטואליים

הבנתי שאתם מארגנים התנדבויות (כל הכבוד!)

וכן מפגשים בסוף הסיבו''שים

אבל שבת? שבת של הפורום?

זה לא נראה לכם מוגזם?

אתם אחרי הכל אתר.. לא יותר מזה

אני לא חושב שזה נכון..

אני לא בא ממקום של זלזול.. אני רק מנסה להבין כאילו...

לא יודע

אולי זה סתם מה שאני מרגיש...

גם אני אמרתי את זה היום לחברה שלישוקו =)

אתה צודק, לדעתי זה מוגזם

ואל תתנפלו עליי חבר'ה

גם אני חושב שזה מוגזם קצת...אין כמוני

שתי דברים:

1. יש ערך לכך שאנשים בפורום ישארו לא מוכרים בגלל שאז אפשר להפתח יותר בלי חשש שידעו מי אתה, ברגע שאתה מארגן שבת(ישר כוח על הארגון) זה כבר יותר חושף את האנשים ולפי דעתי זה יפריע לאנשים לכתוב את מה שהם באמת רוצים לכתוב.

2. לא נראה לי שבשבת שלמה של בנים ובנות ביחד יצליחו באמת לשמור על כול גדרי הצניעות. ולא כדי להכנס לניסיון.

אני לא מבינה מה הקטע??חייבס"ית

כי אם בשבת מתארחים אצל משפחות אז מה עשינו בזה??

כילו באנו עד שם בשביל כלום בערך??

וגם שיא הפאדיחה להתארח אצל משפחה שיודעת שאתה מהפורום..

קיצר.. אין מצב שאני באה!!

תגובה לכפרעליי!!שבת נוג"ה

א. אנחנו רק ישנים ונמצאים בסעודה השניה אצל המשפחות.

מעבר לזה אנחנו לא רואים אותם (חוץ מההתארגנות לשבת כמובן).

ב. אף בת לא הולכת לבד למשפחה. זה יהיה מינימום שתים במשפחה.

ג. אין להם מושג שאנחנו מפורום. מבחינתם אנחנו בערך חב"ב שבאים להתארח שם (דבר שקורה יותר מפעם פעמיים במרכז שפירא. השבת למשל מתארחים שם חב"ב מאיזה מקום...)

מוזמנת בחום!

גם לדעתי זה מוגזם!!!תפוזית

אבל אולי אני יבואקורץ

לא מסכימה.נדנדה כתומה.

אני אישית מכירה פה את הרוב הגדול של האנשים, לפחות בפרצוף. בעיקר האנשים שיבואו להתנדבויות ולשבת.

אני לא חושבת שהשבת הזו זה דבר מוגזם.

זה כמו שיש לפעמים שבתות סמיניריון שמאורגנות מטעם גוף מסויים ומגיעים כל מיני בני נוער מכל הארץ. אז אותו דבר, רק שאנחנו כן קצת מכירים מלפני..

מצד מה אתה אומר? מסוכן?רק אלוקים

צודק לגמריאנונימי (פותח)
איזה גוף מסודר מארגן את זה??-טומי-

זה המון אחריות..

אני לא חושבת שזה עד כדי כך מוגזםאש להבה

אבל אני חושבת שזה כן קצת מוזר, אני אישית לא אגיע, ואני גם לא מגיעה לסיבושי"ם, (אולי בהמשך..) אבל יש פה המון אנשים שמכירים מכל מיני הזדמנויות, וזה יכול להיות נחמד להפגש..

המ..אבודה!

למה שלא יצליחו לשמור על גדרי הצניעות? אני ממש מאמינה שכן! אין סיבה שלא!

וזה לא חובה לבוא! זה לגמרי בשבילנו!

חברה שפיצים ותותחים מכאן.נדנדה כתומה.

והם בהחלט יודעים להרים דברים..

לגמרי מסכימה איתך..(פותח השרשור)SimplePlan

ההתנדבויות? כל הכבוד, רציני.
מפגשי פורום בסוף סיבו"ש? אישית לא נראלי שאני הייתי באה לזה, אבל בסדר.

אבל שבת פורום?! שמעו, אתם חיים בסרט, מצטערת. בתור אחת שמשוטטת בפורומים שונים כבר הרבה זמן (כמה וכמה שנים..) - תרשו לי להגיד לכם שיש גבול למקום של פורום בחיים שלכם...
פורום זה מקום מעולה להעלאת ביטחון עצמי, מקום נחמד להעביר בו את הזמן, אבל לקחתם את זה הרבה יותר מדי רציני, והייתי אומרת שזה אפילו נראה שיש כאן חבר'ה שמשקיעים הרבה יותר בחיים הוירטואליים שלהם במקום בחיים האמיתיים שלהם, ובשביל למנוע את ההרגשה של הוירטואליות - מנסים לגרום לוירטואלי להפוך לאמיתי.
אין שום בעיה (לדעתי) להכיר חברים חדשים בפורומים, אבל חבר'ה,יש גבול, ואיבדתם את הפרופורציות לחלוטין.

גם לדעתי קצת מוגזם אבל מי שאני שאדבר.. בכל מקרה:מתו"ש

לדעתי שבת מעורבת זה לא לעניין. תשחקו אותה כמה שאתם רוצים - הבנים יעשו פוזה על הבנות והבנות יעשו פוזה על הבנים.

אתם באמת רוצים משהו על רמה? תעשו בנים נפרד ובנות נפרד. הזוי לי הורה שיסכים לדבר כזה.

חלילה לי מלהוריד לכם את המורל, לכו תציעו לחברים בכתה/ביישוב/בני עקיבא לעשות שבת סמנריון ביחד..

זה נחמד לעשות דברים בתור פורום, אבל לדעתי שבת כבר מאבדת את הטעם הטוב.

זה לא קשור לצניעות דווקא,שוקו =)

זה קשור לזה שהחיים הוירטואלים האלה נעשו ל...חיים ובהגזמה

לא יודעת ממש איך להסביר לכם את זה

סימפל הוצאת לי את המילים מהפה 

המארגנים צריכים לשקול שוב עם זה באמת כדי.אין כמוני
כן. זאת כבר לא קהילה וירטואלית,הרהור

ואז אלא שבאמת משתמשים כאן בפורום במהותו- ואשכרה רוצים להיות אנונימיים נפלטים מהחברה שאמורה להיות בשבילהם.

אז.. בעייתי.

אני גם מרגישה ככה.ניגונים

ולכן החלטתי שאני לא אבוא. אבל כאמור- זו רק הרגשה שלי.

אני מרגישה שברגע שאני הולכת לכל מיני מפגשים, שבתות וכאלה זה כבר נהיה יותר מדי חלק ממני. והקטע הוא- שזה אפילו לא חלק אמיתי. כלומר, אנשים כאן מדהימים, ועזרו לי בכ''כ הרבה דברים- אבל עדיין, זה סוג של אשליה. זה לא באמת חיי חברה. וכשזה מגיע למצב כזה, אנשים כבר הופכים את זה לסוג של תחליף.

(ובקטן קטן, בקשר לצניעות- יש כאלה שאכפת להם ויש שפחות, לא רוצה לנקוט עמדה, אבל ברור לכולם- שכן יהיה קטע של בנים-בנות, נכון? כלומר, בשבתות אולפנה רואים את זה- שכל אחת מביאה את הבגד הכי יפה שלה, ונראית מסודרת ומתוקתקת כבר שעה לפני כניסת שבת. לא יודעת איך זה הולך אצל בנים, אבל ככה זה אצל בנות. וכל אחת, אפילו בתת מודע, לא יודעת.. אם ככה בשבתות אולפנה, שזה חברות שמכירים- אז כאן, שלא ממש מכירים את כולם (=יותר צורך להרשים) ויש עוד בנים, אז זה תוצאה טבעית שכן יהיה משהו. שלא בטוח שהכול יישמר. לא באה לנקוט עמדה, רק להאיר.)

(את התגובה הזו ניסיתי לכתוב בכמה שיותר ענווה, כי אנשים כאן באמת עזרו לי כ''כ הרבה פעמים, והיו בשבילי כ''כ הרבה פעמים מקום לעידוד, שאני מרגישה חוצפה להגיד שזה "לא אמיתי". מקווה שהבנתם למה שהתכוונתי, ושתבינו שהכול דווקא נכתב מהמקום הכי מכבד שיש.)

זה לא נורמאלי ...הודי'ה
נאלצת להצטרף..הסנה-בוער
ממש ישר כח על הכוונות הטובות וההשקעה וכו'.
אבל נראה לי שכל עניין הפורום הוא קהילה יחסית אנונימית, דינמית ומשתנה. זה נחמד להכיר אנשים במציאות ובאמת שיכולים לצאת מפה קשרים מדהימים- אבל בתור אמירה פורומית, שיש כזה עידוד להפוך את הפורום לחלק מהמציאות זה נורא בעייתי. שבת סמנריון? לברר דברים שבאמת מהותיים לכם- עדיף בהרבה לעשות עם החברה האמיתית שלכם. שנמצאת איתכם באמת ביום יום, כי סה"כ בניית עולם דתי זה לא דבר שטוב שנעוד להשען רק על הפורום, ממש ממש לא. למה לתת פתח מיוזמתנו למציאויות כלכך בעייתיות?
וכמובן... נראה לי לא צנוע ולא שייך שבת מעורבת כזו. שבה רוב הפעילויות ביחד וכו'. ממש לא.
הפורום הוא פורום אנטרנטי, ויש פה הרבה אנשים שזה חשוב להם. בבקשה אל תשכחו את זה.
מחשבותיי שלי.מחפש את האור..

נפתח בזה שלמרות כל מה שאגיד עכשיו, אכן גם אנוכי הקטן לא אגיע לשבת (מכל מיני סיבות ולאו דווקא הסיבה שאתם חושבים עליה - פשוט יש לי תכנונים קודמים, אני גם לא פעיל עד כדי כך בפורום שאכיר אישית אנשים רבים שיבואו ועוד ועוד...בקיצור,ישנן הרבה סיבות). אבל בכל זאת הייתי רוצה להגיב בצורה קצת שונה בעיקר לאור תגובות שקראתי כאן.

אני אתייחס בעיקרון בעיקר לנקודה אחת משלל הטענות שהועלו כאן. שתי הטענות המרכזיות שאני הרגשתי שמנשבות כאן הן:

1. הפורום הוא וירטואלי ושבת הופכת את זה לאמיתי - מה שפוגע.וירטואליות צריכה להשאיר כזאת.

2. בעיית הצניעות. 

אז בנוגע לבעיית הצניעות אני לא אתייחס כרגע כי עד כה לא הייתי בשום סיבו"ש או התנדבות של הפורום (טוב, פעם הייתי צופה מהצד בהתנדבות,אבל זה לא נחשב..) ולכן אני לא יודע איך הולכים הדברים, לא יודע את רמת האנשים וכו'.

מה שכן אגיב עליו הוא עניין הוירטואליות. אז כן, זה נחמד שיש וירטואליות, זה נחמד שאדם יכול לדבר עם אנשים בצורה פתוחה לגמרי בלי חשש שיזהו אותו, ולפרוק את כל מה שבלב. ואין ספק שלאדם כזה, החשיפה האמיתית תהיה קשה ותגרום לו למבוכה אחר כך.

אבל...מצד שני, צריך לזכור שלמרות שמדובר בקהילה וירטואלית, הרי שיש פה רבים שמכירים עוד ממקודם, וכמו כן נוצרו פה קשרים לעיתים חזקים מאוד בין אנשי הפורום השונים (אנשי, ואנשות, בנפרד,כן? ) גם במציאות.

נהוג לומר שהאינטרנט הפך את העולם לכפר גלובלי אחד גדול, אז במקרה של ישראל זה עוד יותר חזק-בין כה וכה המדינה שלנו קטנה, ועוד יש את חוק הדתיים השלובים, ככה שיוצא שקהילה אנונימית ווירטואלית ככל שתהיה, טבעי והגיוני שבזמן מן הזמנים הגבולות יטשטשו ולאט לאט אנשים מכירים יותר אנשים, מפה, משם, מסיבו"ש, מהתנדבות, מחברון, מחבר שמכיר חבר שמכיר אחד מהפורום, מטיול בארץ (כן, יש כאלה שרואים להם נוג"ה על המצח גם בטיול... ).

אז בעקבות כך, בעקבות זה שבכל מקרה כבר הרבה מכירים הרבה אחרים, נוצר רצון בין אנשים להפוך את המציאות הוירטואלית למציאות יותר מוחשית-מציאות אמיתית. מדובר בחבר'ה שלא פוחדים להחשף, שיודעים שהם בקהילה טובה, ודווקא כשמדובר במשהו המוני גם אין את הסכנה שלמדובר במצב "מסוכן" (כי ברור שבמפגש יחידני לא הייתי ממליץ לאף אחת מכאן להפגש עם מישהו שהיא לא מכירה...וגם לגבי גברים זה נכון ולא צריך לפרט...אבל במפגש המוני במקום פתוח וכו', רמת החשש יורדת פלאים והביטחון רק עולה...). אז הם רוצים להיפגש, ורוצים למסד את הפורום כמקום שיודע גם לצאת מגבולות האינטרנט אל החיים האמיתיים - בין אם עושים את זה בהפגנה/חלוקת פלאיירים למען פולארד (רפואה שלמה ושיחרור בקרוב אמן!) ובין אם בסיבוב שערים, התנדבות בבית חולים - וכן,אפשרי גם ביצירת שבת סמינריון מיוחדת של הפורום. אין בזה רע. זה מיועד למי שרוצה בזה ולא חושש מזה. הרי מי שיגיע הוא זה שאין לו בעייה עם זה שהאנונימיות שלו נסדקה במקצת או בהרבה... (ואגב,כאן המקום גם להגיד שלמרות שזה נשמע קצת מוזר-אדם יכול להגיע לשבת, ולמרות שזהותו תחשף,הוא יכול לשמור בסוד את שם הניק שלו, בטענה שכך בעתיד ירגיש יותר נוח להגיב. זה לא נראה לי אמור להיות בעייתי, וכך גם מי שיגיע,אם ירצה בכך,יוכל עדיין לשמור על האנונימיות שלו. הצעה... כמובן רק למי שזה מתאים לו.). אז מה כואב לכם שהם נהנים? שהם מקבלים יותר?

הרי לא מחייבים אתכם באופן אישי להגיע. והרי את האנונימיות חלק גדול מהאנשים פה - ומן הסתם אלו יהיו גם אלו שיגיעו לשבת שמאורגנת - כבר חשף את עצמו בעבר וכבר אינו אנונימי לגמרי. אז מה ההבדל הגדול כל כך בין סיבו"ש/התנדבות, לבין שבת? 

ואם אתם חוששים שזה יוצר חברה מגובשת מידי של אנשים שמכירים אחד את השני, וכך הפורום למעשה נהיה "קליקה" חברתית סגורה, שלאנונימיים לא מוכרים אין מקום להכנס אליה - אל דאגה, תאמינו לי שתמיד תוכלו למצוא את המקום שלכם כאן, אם רק תרצו, גם בתור אנונימיים. 

וכל זה,כאמור, בלי להתייחס לעניין הצניעות שהוא עניין שיש להתייחס אליו בנפרד, מתוך ידע מה באמת קורה וכו'.

לילה טוב חברים! אגב, אתם יכולים להגיב לי אם בא לכם, אני מזמין אתכם בחום...(כן, באמתהיה חם מאוד בעיר שלי בימים האחרונים...).

מארגני השבת כתבו בהודעה הרשמיתשבת נוג"ה

שהשבת כולה תתקיים על טהרת הצניעות.

אין אמון?

מעניין שבשמחת תורה (שהרמה שם לא היתה יותר גבוהה למי שזוכר...) כולם יצאו באורות...

מה עניינו של השירשור דווקא בשבת זו (שב"ה כבר נהיינו הרבה יותר על רמה מאז שמחת תורה)?

לגבי הפעילויות של הפורום:

מילא אם היו פעילויות שליליות אז היה תירוץ מספיק טוב להתלונן.

יש להבחין בין מזיגת כוס שתיה קרה לאנשים להבאת מכות לאנשים.

שימו לב שמאז שהתחלנו לפעול היטב כקבוצה איכותית נעלמו לחלוטין השירשורים של "אתם לא מרגישים שאנחנו מכלים פה את זמנינו?"

יש לנו פורום איכותי שנמצא היום במגמת עליה משמעותית.

ולאלה שעוד לא התחילו ללמוד נהיגה נספר שבעליה תמיד נותנים גז...

*אגב, נראה לי שמישהו שכח שבשבת הזו חוץ משאר הדברים ישנו "קצת" תוכן...

נשמח לתגובות...

ואכן-אני, לפחות, מעודד אתכם!מחפש את האור..

למרות שלא אגיע,באמת שכוייח גדול על האירגון, על הראש הגדול, על האחריות ועל הרצון להתקדם כל הזמן. אתם גדולים! (לא יודע בדיוק מי מארגן אבל יש לי ניחושים פרועים יותר ופרועים פחות...).

תגובה לגבי האנונימיות:שבת נוג"ה

קשה לספור את כמות השירשורים שעסקו כולם בעניין האנונימיות.

היה זה בתקופת טרום ההתנדבויות, שהדיבורים על כך החלו לעלות.

כמויות בלתי נידלות של שירשורים ותגובות כך שכל הדפים הראשונים היו מלאים בהם (כזכור לכם, עוד לא היה את הפטנט של "שירשור מעל 40 תגובות").

ואכן, הפעמים הראשונות שנפגשנו היו מאוד הססניות ומלאות חששות.

אבל אז קרה דבר מאוד מפתיע!

לא היתה אף מילה נוספת שהופיעה לגבי האנונימיות.

וכך עוד פעם ועוד פעם... ושוב, למיטב זכרוני הנושא נעלם כאילו בלעתו האדמה.

הרשו לי לשער שההצלחה האדירה שהכתה שוב ושוב במציאות היא זו שהעלימה את הנושא כלא היה.

אתם בוודאי שואלים מה אנו רוצים לומר בדברים אלו...

ובכן חברים יקרים,

לא היום הומצא הגלגל.

פורום זה ספג לתוך דפיו אי שם בעבר מאות תגובות בעניין.

אולם ההצלחה השקטה עשתה את שלה.

תנו להצלחה לעשות זאת שוב (והיא תעשה זאת שוב בין אם יהיו דיונים על כך ובין אם לא...).

אנחנו הוכחנו עצמנו שוב ושוב.

כולכם מוזמנים כמובן, ומי שאינו מעוניין - יובן היטב ויוכל לעשות כאוות נפשו. מעולם לא היתה כאן שום כפייה.

ערב נפלא לכולכם!!

על איזה שבת אתם מדברים?עירוניסט גאה

אפשר קצת פרטים? אני רוצה לבוא

ואוווו אני ממש נגד!!!!!!!!!!!!!!!!!אנונימי (פותח)

וזה גם ממש פדיאחה!!!!!!!!!!!!

אני בחיים לא הייתי הולכת...

אבל אם בכל אופן זה יתקיים תהנו!!!

רגע איפה זה מרכז שפירא ...?כפרגניסט..
^^ איזור קרית מלאכי ואשקלון, לא?SimplePlan
כרבע שעה נסיעה מרחובותשבת נוג"האחרונה

ושלוש דקות מקריית מלאכי.

אני לא חדשההרהמורניק

למה כ"כ משעמם פה?????

כולם כבר התבגרו ועברו לצמ"עאיגנוטוס פברל

או לשטו"ל

לא ככה - נהיה יבש כי לא מצטרפים חדשים במקום אלוGini
שהתבגרו ועברו לפורומים של הגילאים היותר גדולים 
כולנו יבשים 🙁🙁Gini
וואלה!! אני גםההרהמורניקאחרונה
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הספר:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

את יכולה להפסיק להספיםנקדימון

אף אחד לא רוצה פה לקרוא את מה שאת מציעה. אין לזה היענות.

אין כמעט אנשים חדשים שמצטרפים לפורומים אז מה שאת עושה זה פשוט לטמטם לנו את המוח.

אולי די כבר?!

נשמע סיפור מענייןקעלעברימבאראחרונה
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך

האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?

הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירות

בדיוק כמו בחיים האזרחיים

הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.

ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר 

..יהודי חסידיאחרונה

אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא

הפצות!!יהודי חסידי

ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.

הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.

בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf

יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.

כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

אשמח לתגובות....

וואודומיה תהילה
מדהים!
קצת תמונות מהפעילותיהודי חסידי

וקצת תמונות מהאירוע בבניני האומהיהודי חסידי
סיפוריהודי חסידיאחרונה

אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"

הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

מחפשים בני נוער לכתבהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון 

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

עד להימור הגדול מכולם. 

אולי יעניין אותך