גם לכן לפעמים נדמה כאילו כל הבחורים האיכותיים כבר התחתנו?!
ולא נשאר אף אחד נורמאלי לרפואה (זאת אומרת..רווק)
![]()
גם לכן לפעמים נדמה כאילו כל הבחורים האיכותיים כבר התחתנו?!
ולא נשאר אף אחד נורמאלי לרפואה (זאת אומרת..רווק)
![]()
ויותר מזה-ש.א.ז.שאת רואה בחורים איכותיים בכל מקום אבל דווקא את מי שמציעים לך- איכשהו נראים פחות? 
למרות שברוך ה' גם יצא לי לצאת עם כמה ממש איכותיים...
בסופו של דבר צריכים להתפלל ולזכור שהקב"ה יודע בדיוק מי מה ומו הכי מתאים לך-
והוא ישלח לך את הבחור הכי שפיץ בעולם! בעיתו ובזמנו 
דיברתי על זה עם חבר לפני שבוע.
הוא היה כל כך מתוסכל מהבחורה שהוא יצא איתה, שהוא אומר לי: שמע, אני לא מחפש ברחוב, אבל אני מסתכל סביב, ויש המון בחורות חמודות. איך זה שאני לא יוצא עם אף אחת כזאת?
כל הבנות הטובות כבר נשואות...
אין מנוס! נמשיך לחפש![]()
עיין ערך פותחת השרשור..
אבל זה ככה,
פשוט ציני.
תודה.
זה מה שאנחנו אוהבים לשמוע...
<צ>
כתבתי בהתחלה "לבנות"
להבא תהיו צייתנים יותר ![]()
רק בתיקון אחד - אם כבר יש מישהו באמת שווה, הוא יחתוך מתישהו....
(זה הכו' של הרשאייכה!
אייכה!ומי שלא תפוסה -לא מספיק טובה??? ![]()
אייכה!שמעת על (חניה) VIP![]()
אם היא גם מספיק שווה.. הוא לא יחתוך![]()
ושיהיה להם במזל"ט
תמיד אדם שנשוי נראה לך כתחלית השלמות
איך אני לא בחרתי בו לראשונה
אבל זה לא בריא לנו (עם אבק לא תחמוד)
במקום לבכות שהדשא של השכן ירוק יותר,
נטפח את הדשא שלנו, והפרחים שיצאו שם יהיו יפים לנו
כל תינוק אהוב על אימו
כל מסכת אהובה על לומדה
כל כסא אהוב על יוצרו
זאת מכיוון שהם משקיעים בו
וכל קשר אהוב על מי שמשקיע בו
בהצלחה בהשקעה
הרצוי-לא מצוי
המצוי-לא רצוי
המצוי והרצוי-נשוי

אולי זה באמת עניין של בחירה והסתכלות? |תוהה|
יש עוד כמה בחורים איכותיים,
שמחכים לבחורות האיכותיות שמחכות להם 
בקיצור, ה' יעזור 
תוציאי מהראש שלך את החלומות על רופא!!
(אני חושבת פנוי) 
אלה דמיונות בריאים ברובם.
המשפט האמיתי (מבחינת המציאות) הוא הפוך.
זה לא: "כל הטובים - נשואים" אלא: "כל הנשואים - טובים".
עצם העובדה שמישהו/י התחתן/ה לא אומר שהוא יותר טוב אלא שהוא הגיע לשלב בחיים שלו שהרבה אחרים עוד לא הגיעו - ורוצים להגיע.
יכול מאוד להיות שבחורה תקנא בחברה שלה בגלל שהחברה התחתנה והיא עדיין לא, למרות שבעלה של החברה לא יוכל בשום פנים ואופן (מבחינת אישיות וכו') להיות בעלה של הראשונה (אם הוא לא היה מתחתן עם החברה).
אבל מה לעשות והדמיון עובד שעות נוספות, במיוחד אצל נשים...
תנסי להוציא מהראש שלך את איך שאת מדמיינת את הבעלים של החברות, זה לא בריא.
תנסי להתמקד בעיקר בעצמך.
כל טוב ובהצלחה.
אבל זה שטויות כי מן הסתם יש גם בחורים שחושבים שלא נשארו בחורות אכותיות..פשוט צריך לשדך בינהם!
שאנחנו פשוט לא מכירות את כל הבחורים הקיימים בעולם...
לא שהייתי רוצה להכיר את כולם..
מספיק לי להכיר אחד כזה..
![]()
כי בחורות איכותיות יש ממש מעט, אז מן הסתם, נותרו מעט מאוד מהן רווקות...
<צ>
![]()
מה שקורה זה שהנישואין גורמים להם להתאזן, יש איזו קרציה שגורמת להם להתלבש יותר יפה כל בוקר (ולא רק אם במקרה הם יצאו לדייט ואחת האחיות הכריחה אותו להראות סביר)
יש להם אחריות שגורמת להם להתבגר ולהתאפס על עצמם
יש להם אור של אנשים מאוהבים ושמחים
יש להם איזו פולניה שדואגת שיאכלו טוב (אבל לא יותר מדי, שלא ישמינו..)
ושיעשו כושר מדי פעם..
בקיצור- מה שלא הורג מחשל...
הצרות גורמות להם להיות טובים יותר 
אז אל תסתכלי על איך הוא עכשו- תסתכלי מה אפשר להוציא ממנו..
שלא מסתכלים על איך הוא נראה, אלא על מה אפשר להוציא ממנו....
יעלי_אהבאגים שלהם שונים
ודי להתפלספות ברמיזא. 
כי האיכותיות נשארו לנו...
בעז"ה כל אחד מאיתנו ימצא את בן/בת הזוג שהכי מתאים לו, ואף אחד הוא/היא לא סוג ב'...
אז אין יאוש בעולם כלל, בשמחות אצל כולם.
שבוע טוב, חודש טוב ובשורות טובות!!!
תמיד כיף להתבכיין עך הקלישאה המעצבנת/ מתסכלת/ מצחיקה/ אמיתית/ מטופשת .. (תמשיכו לבד..)
אבל באמת אסור להאמין לה!!
כי-
מסתבר שלפי הסטטיסטיקות יש יותר בנים רווקים מבנות..(מוזר נכון? תמיד אומרים הפוך,
כך שאם זה לא קיים אז גם זה לא קיים..).
וכל החכמים שנאמו לפני בהחלט צודקים.. אם לא כולם לפחות רובם...
נו, הוא עוד יגיע..
ויהיה נורמלי..
בנימה אופטימית זו..
איך יש יותר רווקים מרווקות?
אם יחסי בנים-בנות הם 50-50.. אז על כל נשוי יש נשואה...
לכן א"א לומר יש יותר רווקים מרווקות [א"א אתה מכניס למשוואה את השיי'חים הסעודים שמתחתנים עם יותר מאישה אחת...]
(עקרונית זה הולך לפני כמות הילודים בשנה מסויימת או משהו כזה...)
אבל זה גם מסוג השטויות שצריך להתעלם מהם בד"כ..
וחוץ ממצבים כמו הנ"ל.. 
(בלי לפגוע חלילה..)
(,")לא קראתי את כל השרשור אבל יחס הבנים:בנות הוא לא חצי חצי.
מלכתחיה אומרים שנולדים יותר בנות מבנים -בערך 51:49 (יותר מחלות גנטיות כנראה שפוגעות בבנים במהלך ההריון ..)
וגם אח"כ,
בנים יותר נהרגים בשנות ה-18 ומעלה מתאונות דרכים/ קטטות/ מלחמות/טיולים ..
אני לא יוודעת מאיפה הביאו את זה שיש יותר רווקים מרווקות ,
לי זה נראה ההפך ,
וגם זה מה שאני יודעת שהסטטיסטיקות אומרות ...
יכול להיות בגלל הציבור הערבי והבדואי שמשנים את התמונה
חודש טוב 
שאנחנו עוד מתעסקים בזה כי בשורה התחותונה זה שטויות..
אבל אם זכרוני אינו מטעה אותי,
בדקו סטטיסטית רק בציבור הדתי לאומי,
ואם למישו ממש בא לבדוק, חפשו בגוגל..
שבוע טוב!
ובשורות טובות!
בנות בדרך כלל מתחתנות עם בנים שגדולים מהם מעט וכול שנתון מעט יותר גדול מקודמו
וזה גם להגן עליך מלטעות ולהתחתן עם הלא מיועד לך, ח"ו.
לכן כולם ממש ממש לא זה, עד שאת פוגשת את המתאים. ואז, ביחד, מתוך האושר שניכם תשתנו...
(וסליחה. הבת שלי היתה מחוברת, אז זה יצא עם חתימתה)
אהה... מבחינה מתמטית אם עוד לא ניסית את כל הרווקים שנותרו... את לא יכולה לדעת אם לא נשאר אף אחד נורמלי... ומובן שנעלבתי ![]()
איזה טעות מצערת מצויה בהנחה זו.. בחורים טובים אינם נגמרים, גם לא בחורות טובות. צריך להשתדל, לראות רק צדדים חיוביים בבן / בת הזוג. צריך לרצות באמת למצוא את המיועד - מיועדת. ממרום כ50 שנות נשואי , אני מבקש לקבוע, כי אין שלמות. בכל אחד מאיתנו מצויים חסרונות. הדרך לחיים מאושרים היא לגלות הבנה , לוותר, להתחשב, להתפשר, לשנות עמדות ולצאת מקבעון. בסופו של דבר לא לאבד התקווה. השתדלות עושה את שלה.
האמת היא שכל הבנים וכל הבנות הם דפוקים ואחרי החתונה הם נעשים איכותיים, אז אם את רוצה להתחתן עם בחור איכותי, תמצאי בחור טוב, גם אם הוא לא "איכותי", תגידי תודה שהוא מסכים להתפשר על בחורה "לא איכותית" כמוך, אחרי החתונה את תגלי כמה הוא איכותי וגם תגלי הרבה דפקטים שלא ראית לפני, גם הוא יגלה עד כמה את איכותית למרות הרבה דפקטים חדשים שהוא יגלה, תאהבו אחד את השני את המעלות וגם את החסרונות (חסרונות שלא ניתן לתקן מתחילים לאהוב...), החברות הרווקות שלך יביטו עלייך בקנאה וישאלו את עצמם במה היא יותר טובה ממני שמצאה בחור כזה איכותי, הם כמובן לא יוכלו לראות שום דבר מהחסרונות, הם יראו רק את הזוג המוצלח והאיכותי, ואת תשארי עם הסוד לבד, את תדעי שבעלך איכותי אע"פ שהוא גם לא איכותי, ותאהבי אותו איך שהוא, כמו שהוא יאהב אותך כמו שאת. בקיצור, תחליטי, אם את רוצה, תחצי את הכביש, תתגברי על הדמיונות ותתחתני עם בחור איכותי (לא אמרתי עם כל אחד, תמיד צריך ביקורת אבל אם בעינייך נגמרו האיכותיים אז את ודאי חיה בסרט או שחיית שנים בסרט עד שהגעת לגיל שבאמת נשאר להציע לך בעיקר את הבחורים המסובכים), ואם את מעדיפה שלא לחצות את הכביש, תשארי בצד של אותם רווקות שחיות בדמיון ומנסות להשוות את הבחור שהם נפגשות איתו לבעל האיכותי של החבירה שלהם. אני יודע שהדברים הציניים שלי אולי מכאיבים לכמה רווקים ורווקות, אבל הם דברי אמת מתוך אכפתיות. מי שידבר אליכם בלשון רכה ומבינה אולי ינעם לכם יותר אבל הוא לא יעזור לכם להבין שאתם חיים בדמיון. אחרי הכל אני מסתייג ויודע שיש גם רווקים ורווקות שאינם בררניים ולמרות זאת לא הצליחו להתחתן, או כאלה שפעם היו בררניים ועכשיו מוכנים לזרום, אבל כבר אין עם מי לזרום, כי הבחורים או הבחורות שנשארו רווקים בגיל כזה הם מסובכים בתוך עצמם. לכן כל בחור ובחורה, מהרו לחטוף בחור או בחורה טובים גם אם הם לא איכותיים!!! אחרי זה תגלו כמה יש לכם חיים איכותיים!!! בהצלחה!!!!
עברתי על חלק מהתגובות וראיתי שכבר כתבו את העיקרון הזה
רק אוסיף בניסוח שלי
כאשר מאמינים שהטובים נגמרו- אכן מוצאים רק את החלקים הפחות טובים בכל אדם
כי בכל אחד ואחת מאיתנו יש חלקים טובים יותר וטובים פחות
סוד ההצלחה הוא במיקוד בחלקים הטובים
וכיון שזוהי לא עבודה קלה עבור רובנו להתמקד בטוב עלינו להקל על עצמנו לעשות זאת
ואחד הדברים שממש לא מקלים זוהי האמונה הזו שכל הטובים כבר נשואים
אמונה ישנה שרבים האמינו בה גם לפני עשר ועשרים שנה...
ובינתים התחתנו עוד כמה מות אלפי אנשים טובים....
אז מפרגנו לעצמכם שאתם טובים מאד
וכמו שאתם עדיין נשארתם לבד למרות שאתם טובים
כנראה שגם בצד השני נשאר לפחות אחד (זה שאתם הלכים לפגוש בעזרת ד' להתחתן איתו)
שהוא גם כן טוב שעדיין לבד...
מקווה שעזרתי.
אוריאל
כל הבחורים הרומנטיים התחתנו ונשארו רק החכמים!
כתבתי שזה לבנות..
מה אתם מתפרצים לנו??![]()
אני עדיין רווק...
מתוך הספר "ארך אפיים" של מוהרא"ש מיבניאל שלפחות אותי מאוד מחזק:
"ועל כן צריך שיהיה לך סבלנות ואל תדחק את השעה כי בוא יבוא גם ישועתך.
וכן כמה פעמים נופל בדעתו שרואה איך שלחבריו שהם גרועים ממנו או רואה שלקלי עולם, להם הולך זיווגם בנקל, ולו הולך זיווגו כל כך קשה ובכבדות, גם זה אינו קשה כלל כמובא במדרש (פרשת ויצא פרק סח' סימן ח'): יעקב נשא אישה בן פ"ד שנים {וגם זה בקושי רב במחלוקת ומניעות מצד לבן הרמאי..} ועשו נשא אישה בן מ' שנה, הא למדנו שהקב"ה משהה לצדיקים ומקדים לרשעים וכו', עיין שם.
וכמה פעמים בחורים מקשים מדוע נשתנו מחבריהם בני גילם שלמדו יחד בישיבה אחת, ולכל אחד הולך בנקל מציאת זיווגו, ורק לו הולך כל כך קשה וביסורים ועגמת נפש ובמרירות גדול. גם זה אינו קשה כי כבר היה לעולמים דבר כזה, כמו שמצינו אצל יוסף שאמרו חז"ל בפרקי דרבי אליעזר פרק ל"ו: כל השבטים נולדו זווגם עמם חוץ מיוסף שלא נולד זווגו עימו, עיין שם".
וגם הוא היה יכול לשאול מדוע נשתנה מאחיו, וגודל הנסיונות שעבר על יוסף כבר ידוע ומפורסם בתורתנו הקדושה ובדברי חז"ל הקדושים, שעמד תקיף בנסיונו, ולא נפל רוחו, ולא נחלש דעתו, אדרבה, חיזק את עצמו בכל מיני עצות, והיה תמיד עליז ושמח ומרקד ושר שירות ותשבחות להשם יתברך, כמובא במדרש (פרשת ראה) על פסוק: אגילה ואשמחה בחסדך אשר ראית את עניי ידעת בצרות נפשי וגו'- זהו יוסף, עיין שם.
ואף שמכרוהו לעבד, וגם שם לא עשה מאומה, ואסרו אותו בבית בבית הסוהר, אף על כי כן חיזק את עצמו ובטח בו יתברך, ולא הקשה שום קושיות עליו יתברך מדוע נשתנה כל כך מאחיו- כל אחד יש לו בת זוג, ואני בחור צעיר מוכרח להתנסות בנסיונות קשים בערות מצרים, אשר היתה מלאה נאוף וזהמה בכל הרחובות והשוקים וכו', כמובא בתנא דבי אליהו פרק ז': אין לך אומה בעולם שהיתה שטופה בדברים מכוערים וחשודין בכשפים ובזמה וכל מעשים רעים אלא המצרים וכו' עיין שם.
רק שתק וסבל הרבה מיני צרות ויסורים ומרירות וחשכות שעבר עליו. לוקחים בחור צעיר, שיושב ולומד בישיבת אביו ומוכרים אותו לישמאלים ולמדינים וכו', ומורידים אותו למצרים, ומעמידים אותו בשוק שמוכרים שם את עבדים ושפחות ופחותי ערך וכו', והוא עומד ביניהם וכו' ואחר כך קונה אותו פוטיפר וכו' ואחר כך בא עליו נסיונות קשים ומרורים וכו', עד שמצא את עצמו מנח בבית הסוהר על לא דבר, ובין כך עוברים הימים ושנים עד שבסוף בהיותו בן שלושים מצא זווגו.
הרי שאין לך עוד סבלן כיוסף הצדיק, ועל כן, דייקא על ידי גודל התחזקותו, שהתחזק את עצמו מאוד מאוד בכל מה שעבר עליו וברח תמיד רק אליו יתברך, היא שעמדה לו וזכה למה שזכה.
והתורה היא נצחיית, ועל כן כל אחד יכול להוציא לעצמו עצות והתחזקות והנהגות ישרות מהתורה הקדושה {עיין ליקוטי מוהר"ן חלק א' סימן א'} ומעשה אבות סימן לבנים (גמרא סוטה ל"ד), ועל כן אסור לפול בדעתו משום דבר, ויסבול כל מה שעובר עליו, עד שבוא יבוא גם ישועתו, ולא ידחק את השעה כלל.
מיותר לציין שלא נחשוב שיוצא מדברי המדרש הנ"ל שמי שמתחתן מוקדם הוא רשע ח"ו, אלא ללמוד לעצמנו חיזוק להמשיך הלאה ולא להתייאש למרות מה שעובר ולהחזיק חזק בנקודת האמונה והיהדות והתפילה.. שבת שלום ובשמחות אצל כולנו..
אני מצטערת שאני נאלצת לערוך, אפשר להתבדח אבל עד גבול מסויים.
פתית שלגאחרונהו"לא מתלהבים משטויות"...
לדבר עם בחורה ולברוח?
2 נשים שלוותי השבוע היו מפורקות מבכי עד כדי מצב של חולי.
אם אתם לא מתכוונים לצאת לדייט תגידו את זה מראש
ולא ברור לי איך גבר שמגדיר את עצמו דוס עושה שטויות כאלה.
ובעצם דוס או לא לא מתנהגים ככה
לא סתם שולחים הודעות בוואצפ לבחורה שהעבירו לך את המספר בשביל שידוך ..ואז בורחים .
איך זה גורם לשדכן גם להרגיש?
ולא סתם קובעים עם בחורה דייט ומבטלים באותו יום
שלא נתחיל לדבר על שגרירים/ שליש/ וחבריו
ששם בכלל פותחים הודעות מדברים ואז יום אחרי נעלמים .
מדוע?
אני תמיד אומרת אף בחורה לא כועסת שלא רוצים אותה בחורה כועסת כי הראו לה שרצו אותה (בואי נקבע דייט )
ובסוף הלכו בלי הסבר בבום
אני כבר התרגלתי לזה שיש כאלה שדיבורים לחוד ומעשים לחוד ..
ואני אומרת את זה בכאב אם אדם בוחר להתנהג ככה או ניצלתי.. עוברת הלאה ..
אבל לא כולן לוקחות את זה ככה
יש בנות שלא רוצות לשמוע על דייטים בזמן הקרוב בגללכם..
באמת קחו אחריות.
גוסטינג זה גועל נפש
אתם גועל נפש
השרשור מופנה לאדם שבורח/ מבטל דקה 90 בלי לזכור שיש צד שני לסיפור.
אדם אשר לא יודע לבטא את רגשותיו ..
נכון לא תמיד אפשר להביע מה אתה מרגיש אבל אפשר שיהיה לך עמוד שדרה . אל תגיד סתם דברים .. מזה??
(אפילו הודעת נימוס יהיה מתאים .. מצטער על הזמן שלך.. בכל זאת אני חושב שלא מתאים .קשה?
אפשרי גם אם לא מסתדר הכל בסדר .מידות יש פה צד שני לעזאזל
דרך ארץ
כנל הפוך!! כלפי גברים
התחיל איזה קשר והבחורה נעלמה כאילו בלעה אותה האדמה
אזי צריך להודות לה' יתברך ששמר את נפשך.
היה כנראה צריך את הבירור בשביל שני הצדדים, אך ברוב חסדיו ה' חסך לך את כל הפגישות והסבל מהבחור.
ואני לא אומר את זה רק מהצד של הכל לטובה וכו', אלא פה באמת רואים את ההצלה עצמה ישר.
לדעתי החלק שקשה זה שבסיטואציה כזו אפשר לומר לעצמך למה אני שוב פעם בסרט של להתבאס מקשר שהיה רלוונטי והתברר שלא…
נפוצה הרבה יותר משנדמה לך. ולתחושתי נשים מעיזות להתנהג ככה יותר מאשר גברים. אבל זה בסדר לטעון גם הפוך.
בעולם הקלאסי זה היה הפוך.
הפי כתבה בלשון שנוח לה לכתוב, כי בזה היא נתקלה.
וכנראה בגלל ההערות המעצבנות של כולם פה בפורום (לא דווקא אתה) היא גם כתבה בסוף במפורש שזה מיועד לשני המינים.
תפסיקו להיות מעצבנים ולצאת מנקודת הנחה שהבנות תמיד נגד הבנים. זה ילדותי ברמות.
מי שלא מסוגל להיות רציני ולעמוד מאחורי מה שבוחר לעשות, לכאורה גם בנישואין יתנהג כך (גם בנישואין יש הרבה דרכים לעשות גוסטינג וד"ל).
איך שלא מסובבים את זה,
זה אומר שהן עושות משהו לא נכון ( שזה -שונה- ממשהו שבאשמתן).
עכשיו אם אחרי שירגעו ויתאפסו, יעשו בדק בית ויגידו "אוקי, איך נמנעים מהקרקס הזה שאני מתפרקת בגלל בחור שאני בכלל לא מכירה" ויבצעו צעדים 1,2,3 שקרקס כזה לא יקרה יותר - מעולה. זה נקרא החיים. יש תקלות. משתפרים ומשתכללים לפעם הבאה.
אבל...אם הן יהיו עכשיו בחרדה או בהפסקה ויתנו כ"כ הרבה כח לצד השני...
אז ...אולי באמת עדיף שקודם יטפלו בעצמן יסודית כי בזוגיות אמיתית המצבים יהיו פי 8000 יותר מורכבים מזה.
גם לגברים יש רגשות
סופריקה
תורידו את הראש בבקשה, בנות חוזרות מפורקות מעלבון אחרי דייטים
קצת יותר רגישות
אבל גם בנים רגישים אני אחרי הדייטים חזרתי מפורק מזה שלא התקדם
מי יודע כבר כמה קשרים הלב הזה חווה
וכמה אמרו לך שאתה זוהר ושאתה משהו אחר ושהעולם צריך אותך באמת. ואיך זה שאתה כזה כל כך? והלוואי שהרגע הזה אתה ואני לבד יהיה לתמיד. ושאם היה אפשרי הייתי נשארת איתך לנצח אבל אנלא יכולה להקים איתך בית. ועוד אינספור פתגמים מאינספור שהלב שלי נתן להן להיכנס בלי מעצורים. והן הביטו ברהב ונגעו בקצהו ונחרדו ונעלמו.
ולהבדיל גם קשרים עם חברים טובים מאד שהחליטו שדיי.
אה וגם הוא, שאמר לעולם דיי. גם איתו רציתי להגיע הכי רחוק שיש יותר מהכל וגם אתה מתי שככ התקרבתי אליך טרקת לי את הדלת בפרצוף. כמו כל האחרים.
ואולי אני באמת תמים ונאיבי אולי לא הרגשתם אליי כמו מה שאני הרגשתי ומרגיש אליכם עד היום. אולי באמת ניצלתם כל רגע אתי רק כדי לחוות עוד קצת , כמה שמתאפשר.
אבל הגיע הזמן שלי. שעכשיו אני איעלם.
הגיע הזמן שאומר לעולם - דיי.
התוהו קדם לעולם.
נוגע, לא נוגעעצוב וכואב לשמוע
קצת מניסיון, יש אנשים שהעבודה הרוחנית שלהם זה להסתנכרן עם העולם וללמוד להתהלך בו. ואם זה מנחם, אחרי העבודה הזאת אתה מרגיש אחרת, טוב יותר ורגוע ושליו, ושלם עם עצמך.
שתרגיש טוב במהרה בעז"ה, ותמצא את מקומך ואת רעייתך
עוד לא הגיע זמנך להיעלם.
הלב שבע אכזבות אבל יום אחד יהיה טוב יותר ותמצא את מקומך.
הסימן הכי טוב בעיניי לטוב ולכנות - הוא אנחנו עצמנו.
האם אתה מרגיש טוב ואהבה כלפי אחרים?
אם כן, בוודאי שיש עוד כמוך שאינם רק נצלנים.
כל אחד מאיתנו מסתובב בעולם הזה עם שריטות וקשיחם משל עצמו, החיים מורכבים ללא ספק.
אבל יש ויהיו רגעי אור.
אנחנו נוטים להבליט את החושך כי הטוב הוא המובן מאליו, כי אנחנו בנויים להתגונן מהרע.
אבל מה שזה אומר בתכלס, גם אם לא תמיד מרגישים ככה, שהטוב הוא הרוב. מקיף אותנו בלי שנרגיש.
מותר ליפול לתהומות, זה בסדר להרגיש, אבל לזכור שיש אור בקצה, שהנפילה הזו לא תהיה לנצח.
אחלה כתיבה
הצורך לשים גבולות הוא צרך הכרחי.
לאחרונה באמת עלתה התובה שזה גם נותן קרקע פוריה לדברים שיצמחו ויפרחו.
יש שני צדדים יראה ואהבה.
היראה שמתבטאת בשימת גבולות והיא נותנת בסיס יציב.
על גבי הבסיס היציב אפשר לפתח ולהצמיח כל פעם את האהבה.
אז בהחלט - די! שמים גבולות! מתוך כך בעזרת ה' הרבה שפע ברכה והצלחה!!
אני יודע שהשאלה בכותרת קצת חריפה מדי אז אסביר...
לא יודע אם זה שייך לפה או לאר"מ אז כותב בשניהם.
עברו כמעט חודשיים מאז שהיא חתכה אותי. (לא יצאתי מאז מסיבה טכנית שקצת מנעה ממני להיפגש, ואני מרגיש שאולי זה קצת הזיק לי שאותה גברת ישבה לי במוח כל הזמן הזה ומצד שני גם עלו לי הרבה תובנות לגביה שלא חשבתי עליהם קודם אז אולי כן היתה מזה גם תועלת...לא משנה, זה לא העיקר. וגם סרו המניעות אז בעז"ה ממשיך.).
הנקודה היא שאני מרגיש שאני אולי קצת רגיש מדי. בכללי בחיים. ובדייטים זה מתפרץ במאתיים אחוז. כבר כתבתי על זה פה פעם אבל אז זה היה בהקשר של פרידות. עכשיו אני מתכוון בהקשר של אישיות.
זה היה הקשר הארוך יחסית הראשון שלי. יצאתי עם כמה בחורות לפניה ועם אף אחת לא התקדמתי באמת וגם תכלס לא היה כל כך שייך. כבר שראיתי את הפרטים שלה בהצעה הרגשתי שזה משהו אחר. וזה באמת היה. הבעיה הגדולה היא שלא הצלחתי באמת לקדם את הקשר. בכל רעיון שעלה לי חששתי שזה ילחיץ אותה, שהיא לא תגיב לזה טוב וכאלה. מפה לשם היא הרגישה שאני לא מוביל מספיק ועל זה (לפחות ככה אמרה) חתכה. היתה לנו שיחה ארוכה מאוד לפני שהיא קיבלה את ההחלטה, והמסר העיקרי שקיבלתי שם הוא "אתה באמת אדם טוב. באמת. לא פגשתי הרבה בחורים כאלה וגם אומרים שזה די נדיר אצל גברים. באמת התנהלת מדהים במהלך כל הקשר. הרגשתי שיש מי שרואה אותי ואכפת לו ממני. גם עוד לא פגשתי מישהו שמבין אותי ככה. יש לך לב כל כך טוב, וזאת אחת ה-תכונות החשובות לי. לכן ממש קשה לי לוותר על זה. באמת רציתי שזה יצליח. אתה מה שאני מחפשת. אבל אני מרגישה שזה לא מה שאני צריכה בחיים. אני צריכה מישהו חזק, יציב, שאני אוכל לסמוך עליו. ומבחינת הרגישות אני מרגישה שאנחנו קצת דומים מדי. וזה לא מה שאני צריכה לפחות בשלב הזה של החיים...".
מה שאני שמעתי זה "היית יכול ממש להצליח בתור בחורה. אתה לא גברי, אתה לא מסוגל לספק לאישה את מה שהיא צריכה בחיים, אתה רגיש מדי, מי שאמור לבכות בבית זה לא אתה זו אני, אין לך ביטחון עצמי, אתה לא החלטי, ובקיצור- בתור חברות היינו יכולות להסתדר יופי, אבל בתור בעל? תשכח מזה."
וכאן אני שואל כבר חודשיים ולא מצליח לקבל תשובה- למה אני אמור לצפות? מאז שאני זוכר את עצמי זה מי שאני. רגיש, מתחשב, אכפתי, דואג, שמח בלשמח מישהו אחר, מתכלב בשביל שמי שאני אוהב יהיה בנוח, וכו. אני לא מחפש מישהי גברית ושנחליף תפקידים. יש בי את הרצון הגברי הבסיסי הזה של לספק משענת, להוביל, להיות הקול השפוי. אבל בפועל זה לא מתבטא. בפועל היא נפגשת מיד עם הלב הטוב שלי, זה משמח אותה שיש גברים כאלה בעולם, ובזה מסתכמת התועלת שלה מהקשר. ואני? אני רק מאבד עוד את מעט הביטחון העצמי שנשאר לי. מי תוכל לראות אותי מעבר? ומי תוכל לאהוב את התכונות האלה באמת? יש מישהי שתשמח בזה שאני לפעמים לוקח דברים ללב והם משפיעים עלי? שאני חווה את העולם בצורה יותר עמוקה? שהלב שלי לא מסוגל לשמוע מישהו ובמיוחד מישהי שמחמיא לי בלי שיעלו לי דמעות?
זה קצת מייאש כל העסק הזה ובמיוחד הכנות שבה היא אמרה שאני אשכרה מה שהיא מחפשת ולמרות זאת החליטה לסיים את זה...
שבתמונה רואים א' ובמציאות מקבלים ח' הנה, עכשיו אני מבין בגלל מי. אז לא בנות, אל תקשיבו לה, גברים לא סובלים את זה.
ולגבי להפסיק לבקש תמונה-בעד, מסכים שאין צורך בתמונה גם מונע הרבה עוגמת נפש(משני הצדדים), וגם נותן צאנס אמיתי להכיר
אני חייב להתחתן עם אשה שתהיה מוכנה לגדל את גאון הדור הבא.
"יִבְחַר לָנוּ אֶת נַחֲלָתֵנוּ אֶת גְּאוֹן יַעֲקֹב אֲשֶׁר אָהֵב סֶלָה".