עבודה עברית .נושי104

ערב טוב !

אממ מעסיקים אצלינו כזה עובדים ערבים במטבח , ושאלתי את הראש אולפנה - כאילו למה ?

והוא אמר שזה בגלל שאין יהודים שיעשו את העובדה הזאתי ..

וזה מזה מציק לי שהם שמה [גם באמת בקטע של הצניעות , כאילו מה צריכים להסתובב בנינו וכאלה ? , וגם עבודה עברית וזה ..]

בקיצור , יש לכם רעיון מה לעשות . איך מוצאים יהודים שיעשו את זה וכ'ו ?

תודה רבה , חודש טוב !

לבררר אם הם חוקייםצחקן

אם הם לא - הוא  או מנהל אחר באול' ימצא את עצמו בכלא..

אולי צריך לברר אצל רב האם מותר להוסיך לשכר יהודימושיקו

מכספי צדקה.

וא"כ להוציא פסק, ואין כזה דבר שיהודים לא רוצים לעבוד בכזאת עבודה, הבעיה שלא אוהבים לתת תנאים, ההנהלה צריכה קצת להתאמץ ולמצוא

נשמה, כלא זה לא פתרון... אפחד פה לא עברייןדאץ
תעשו הפגנות באולפנהאביה7
צודקתpriel
יש אתר לעבודה עברית תחפשי בו..אלירז
הבעיה היא נכונהצעיר רענן

אין עובדים הרבה יהודים שמוכנים לעבודות בעבודות כאלה..

וואי גם אצלנו....אבודה!

אבל הבנו שאין מה לעשות...

לפי דעתימרדכי

בס"ד

מה שצריך לעשות זאת הסברה נכונה ולהסביר את החשיבות של עבודה עברית, ולהביא להם סיפורים על ערבים שהועסקו ע"י יהודים ובסוף רצחו את המעסיקים שלהם (כמו שהיה במודיעין עילית, והתמונה המפורסמת של הלינ'ץ ברמאללה בוצע על ידי פועל/קבלן ערבי שעבד ביישוב דולב וסיפורים כאלה). 

וכמו שצחקן אמר, לברר אם הם חוקיים,  גם אצלנו העבידו ערבי במטבח אבל ב"ה הוא פוטר (אני לא יודע אם זה בגלל הלחץ שהפעלתי על כמה מהצוות של הישיבה או שזה בגלל שהביאו עובדת חדשה שעושה צרות במטבח ודואגת לפיטורם של עובדים אחרים) אבל אני פניתי לרב שאחראי על הביטחון והוא באמת בדק את ההיסטוריה שלו ואת העבר שלו.

ב"הצלחה

נ.ב. לדבר עם אחד מרבני הצוות?

ממנושי104

לא נראה לי שממש הבנתם נכון , כאילו שדיברתי עם הראש אולפנה , והוא אמר שהבעיה שאין יהודים שיעשו את העבודות האלה , אז שאלתי אותו שאם אני מוצאת לו עובדים יהודיים - אז זה סבבה? כאילו הוא יקח אותם ? , והוא אמר שכן ..

כאילו הוא מסכים איתי והכל , אבל פשוט אין יהודיים כאלה ..

והשאלה היא איפה מוצאים ..

[ונראה לי שהם חוקיים.. כאילו מזאת אומרת?..]

נ.ב. חח מרדכי, בכייף [מתאים לו לצחוק עלי על זה , כי הוא ממלכתי רצח ..]

תודה רבה , חודש טוב

תתלו שלטים באולפנא "זהירות בועלים ערביים"קטיף שנית

תבשלו לעצמכם את האוכל,

הכל כדי שיבינו שזו לא ברירת מחדל, אלא משהו שלא עושים.

חח..^^^דוסית גאה!

אולי תתקשרי למוקד עבודה עברית?

הם לא מבשלים, ב"ה..אחת מהשומרון

בס"ד

עדין לא.. הם "רק" שוטפים כלים..

מרדכי-  ניסיתי את העניין של הסכנה הביטחונית, לא עבד.. ניסיתי להסביר את הבעייתיות של בחורים ערביים באולפנא של בנות מהצד של שבירת הדיסטנס ביננו לבינם, דבר שעלול לגרום ח"ו לזה שבת תגדל ולא תבין מה הבעיה בלהתחתן איתם..

נושי - אני מצטערת על החוסר עזרה, אבל נראה לי שכבר עברתי את הגבול בשיחות שלי עם הרב בקשר לנושא הזה. בסופו של דבר זאת החלטה שלו. אני ניסיתי להסביר, לשכנע, להתריע..

אני מאמינה שמי שזה ממש חשוב לו יעשה הכל כדי להעסיק יהודיים (כולל לשלם יותר, וזה הרבה יותר). כנראה באמת המודעות לכך לא מספיק גבוהה.

אני מקווה שכל הדיבורים האלו בעז"ה יפעלו את פעולתם והמצב ישתנה לאט לאט..

(אגב, הבעיה היא אך ורק עם הערבים שבמטבח. צריך לשים לב..)

וכמובן - שהכל מתוך הערכה לרב ולאולפנא. ח"ו לא מתוך חוסר כבוד.

הם לא מבשלים, ב"ה..אחת מהשומרון

בס"ד

עדין לא.. הם "רק" שוטפים כלים..

מרדכי-  ניסיתי את העניין של הסכנה הביטחונית, לא עבד.. ניסיתי להסביר את הבעייתיות של בחורים ערביים באולפנא של בנות מהצד של שבירת הדיסטנס ביננו לבינם, דבר שעלול לגרום ח"ו לזה שבת תגדל ולא תבין מה הבעיה בלהתחתן איתם..

נושי - אני מצטערת על החוסר עזרה, אבל נראה לי שכבר עברתי את הגבול בשיחות שלי עם הרב בקשר לנושא הזה. בסופו של דבר זאת החלטה שלו. אני ניסיתי להסביר, לשכנע, להתריע..

אני מאמינה שמי שזה ממש חשוב לו יעשה הכל כדי להעסיק יהודיים (כולל לשלם יותר, וזה הרבה יותר). כנראה באמת המודעות לכך לא מספיק גבוהה.

אני מקווה שכל הדיבורים האלו בעז"ה יפעלו את פעולתם והמצב ישתנה לאט לאט..

(אגב, הבעיה היא אך ורק עם הערבים שבמטבח. צריך לשים לב..)

וכמובן - שהכל מתוך הערכה לרב ולאולפנא. ח"ו לא מתוך חוסר כבוד.

התשובה שהיהודים לא רוצים לעבוד זה שקר גסpriel

כל העניין שמעסיקים ערבים ולא יהודים הוא עניין כספי, הם מעדיפים לקחת ערבים לסכן חיים של יהודים ובנות יהודיות מאשר לשלם בסה"כ ב5-10 שקל כמובן לשעה ליהודי שגם דורש תנאים סוציאליים.

אז כל הטענות שיהודים לא רוצים לעבוד זה שקר ולא תשובה מלאה של העונה, גם אם זה כבוד הרב. אם היו משלמים גם אני הייתי הולך לעבוד בעבודות האלו.

חוץ מזה, זה גם חוצפה במיוחד של אנשים דתיים בגלל האידיולוגיה של עבודה עברית, להוריד את ערכו של היהודי לרמת הערבי ולשלם לו כמו לערבי האויב ללא תנאים סוציאליים.

הפתרון זה שהתלמידות ישביתו את הלימודים בדרישה להביא עובדים יהודים ולשלם כראוי ואם זה בבית אל אז אני מוכן לעבוד במקום כל ערבי.

למשל ראיתי שאת הדגלים בבית אל תלו ערבים, למה יהודי לא יכול לתלות דגלים ליום האצמעות?! מצחיק ומצד שני עצוב.

המייל שלי priel@inn.co.il

נושי104

קטיף שנית - אתה ציני ? זה לא דבר שאנחנו יכולות לעשות .. 

זה גם אולפנה כאילו ענקית - אנחנו לא באמת קשורות למטבח [בקטע של להכין את האוכל וכאלה] , אז זה לא דבר אפשרי ..

[שוב , גם ראש האולפנה מבין שזה לא בסדר , אז אין עניין לעשות הפגנות - כי הם איתנו .. פשוט מי שמביא לו את העובדים - זה האחראי מטבח .. אז אם הוא רוצה יהודים - הוא צריך למצוא .. [לפי מה שאני הבנתי]]

דוסית גאה - אפשר בבקשה את המספר שלהם ? ..

תודה !!

מה הבעיה עם מה שהוא אמר?שמנמן

זה נראלי פתרון מעולה!!!

ואני יודע שכשעבדו ערבים באחת מהישיבות בירושלים:

אחד מהם קיבל ירקה על הקרחת, והם גם קיבלו נטלות וכדו'.

כלומר, הערבים עבדו בעמל כפיהם כדי להתפרנס,מי האיש? הח"ח!

והיהודים ירקו עליהם, החטיפו להם מכות והמשיכו להעסיק אותם בגרושים כי את העבודה מכל מקום, הם לא חלמו לעשות. אכן התגשמות חזון נביאינו שניבאו לנו כי שרי האומות יניקו ויישאו אותנו על כפיהם. אתם תסלחו לי, אני רק ממלא את התפקיד כפוי הטובה של זה שבעתיד כשיקראו ויתרגמו לשבעים לשון את השרשור המבחיל הזה כאן, שהחל בשאלה התמימה "איך מוצאים יהודים שיעשו את זה", ישמש איזו אינדיקציה שגם היו כאלה שלא חשבו שעוד בטרם המשיח צריך לשעבד את אומות העולם ולרדות בהם כדי שיעשו לנו תורנות מטבח, ועוד להתלונן.

אני באמת לא יודע לאן אנשים עוד יירדו, אבל כמו שמצאתי את עצמי מופתע מדי יום עד היום, אני יכול להניח שצפויות לי הפתעות גם בהמשך. "קיבל ירקה", "קיבלו נטלות". כי זה בטח צדיקות קדושה, לעומת ליגת הכדורגל שבה זה "סתם" מכות.

באמת, באמת, "איך מוצאים יהודים שיעשו את זה"? אולי כדאי שתדעי, גב' נושי104, שיהודים לא יעשו את זה. יהודים הם מנהלי עבודה, קבלנים, מפקחים, מתמודדי מכרזים, מעסיקי עובדים, ראשי עמותות וועדים, סוחרי נדל"ן וניירות ערך ומטבעות וכספים, ולוטשי יהלומים.

ערב יום העצמאות ה'תשע"ב. לתפארת מדינת ישראל. תתביישו. ובמקום לענות לי פה בהמוניכם, אולי כדאי שתסתכלו במראה דקה.

יאללה הלכתי. פשוט לא בא לי לראות את זה.

ממנושי104

מי האיש? הח"ח! - קודם כל , מצטערת אם אנ'לא מגיבה ממש על מה אתה אומר , כי לא ממש הבנתי מה ניסית להגיד

אני באמת לא מסכימה עם לירוק עליהם , או לעשות כלמיני דברים כאלה .. 

ת'כלס - אנחנו מעבידים אותם , הם לא מעבידים ת'צמם פה , אז אם לא בא לנו עליהם - אנחנו צריכים לפטר אותם , ולא לירוק עליהם וכאלה , אז אני מסכימה איתך בקטע הזה ..

וברור שרוב האנשים יעבדו בעבודות יותר מכובדות .. [עזוב את 'עבודה מכבדת את בעליה' , גם יש שיקולים של כסף ובלה בלה]

אבל לכן צריך לחפש את האנשים שיסכימו לעשות את העבודות האלה ..

קיצור , נראלי שאני כותבת סתם , כי לא הבנתי מה רצית להגיד , אז או שתרשום יותר מוסבר , או ש .. לוידת .

yaad123 - תודה !!

קטיף שנית - אז אשרייך ..

התוכן שלך לא תואם את הניק שלך.מוציא דיבה על יהודיםאנונימי (פותח)

ב"ה

למרות שגם אני נגד השפלה של אנשים שלא עשו לך משהו מוגדר.

אם כי אוסיף שלא חכם להתעמר בהם גם בשל העובדה שברור לכל שהם עלולים לירוק באוכל\ללכלך אותו וכד' במיוחד שעבודה במטבח חושפת אותם לבטנם הרכה של המערכת. תרתי משמע.

אבל אני מכירה המון אנשים קשי יום, פועלי כפיים יהודים שעובדים ממש קשה, ולומר שיהודים לא זה לא הוגן ואף מקומם.

מה כן, באחרית הימים אכן יהודים יוכלו ללמוד תורה כאשר משרתיהם יעשו עבורם..

אם היית מתעמקת בדייקנות, היית מגלה שזה לא דיבה.מי האיש? הח"ח!

זה אולי רכילות - ואכן נאמר "לא תלך רכיל בעמך" - אבל אולי היה כדאי שגם העם יעשה משהו לטובת העניין. חוץ מזה, האחרון כנראה לפניי שסיפרו עליו שצרבו לו את השפתיים בגחלים על זה שהוא אמר את האמת על העם שלו ("אוי לי כי נדמיתי ובתוך עם טמא שפתיים אנוכי יושב"), היה הנביא ישעיהו הקדוש שבקדושים והטהור שבטהורים. אם אני קרוב אליו ולו במשהו, אשרי וטוב לי.

אני חוזר בי טכנית מהאמירה "שיהודים לא יעשו את זה". יש כנראה כמה יהודים שעוד היו מוכנים לעשות, כי מצבם הפיננסי האומלל מחייב אותם ללכלך את ידיהם בשביל פרוטות, אבל את יודעת מה הקטע? הקטע הוא שאותם חלוצים שריריים שזרועותיהם כברזל שחצבו בהר אבן, אלו שהיו מלח ופלפל ושמן הארץ, הם היום אלו שכבר לא ממש מניפים פטיש, אלא אם אולי בתור עורכי דין או פוליטיקאים או יושבי ראש דירקטוריונים.

כאשר חברת החשמל נוסדה בידי אמיצי לב שבכתפיהם העבירו את האלקטרונים מגלגלי התנופה בסכר נהריים, ואז מי הירדן השוצפים עוד געשו באון והיה יותר מדי כוח חשמלי שלא היה לאן להעביר, אז הוסכם שהעובדים יקבלו את מעט החשמל שצרכו בחינם (באותה תקופה עוד לא היו מזגנים או מקררי יין מפונפנים). צאצאיהם של אותם חבר'לך מוסיפים לקבל חשמל בחינם, רק חבל שהחברה בגירעון של 18,000,000,000 דולר ארה"ב, ומייצרת חשמל משריפה של דלק יקר שמביאים לפה באוניות. מי את חושבת משלמת את הקירור של היינות המשובחים במכשירי החשמל היוקרתיים של "העובדים" העבריים המגונדרים?

אז באמת תודה לך שאת "נגד השפלה". מדליה תקבלי.

חי בסרט רע!!גלוק17

לק"י

אדון חושב שהוא יודע הכל...

קודם כל תרגע!

אח"כ תתעדכן שיש יהודים טובים ויקרים, ושמקדשים ידיהם בעבודות פחות נעימות, כמו בניה על כל שלביה, כמו איסוף זבל על פרטיו, וכולל הימצאות במטבח לכל התפקדים.

רוצה דוגמאות? הר כביר, קדומים2000,אולם האירועים "נוף הירדן" במצפה יריחו שמעסיק רק יהודים! וכו'..

יש יהודים טובים ורבים שמחפשים עבודה, והיו מוכנים לעבוד בעבודות האלו..

רק מה?

מי שמחפש להוזיל את עליות ההעסקת העובד, וודאי יעדיף ערבי שהוא מביא לו כמה שמביא ולערבי אין זכויות, אך מה עם כל המצוות שקשורות לרע היהודי? 

מי שמנסה להוזיל בעליות בגלל שהוא לוקח גוי ולא יהודי, ידפק מזה בסוף, או שהעבודת תהיה ערבית ודפוקה או שבשלב כלשהו מישהו ירצח/יאנס או ל"ע מקרים רעים אחרים שכבר קרו...

בקדומים 2000 מעסיקים סינים נחמדים וחרוצים.אלחנן

דבר שני. לא כל מי שמזמין עבודה ערבית נדפק מזה. אני חושב שזה גישה

לא נכונה בכלל. יכול להיות {וזה גם נכון} שאנשים מזמינים ערבים לעבוד ומרוויחים מזה ונהנים 

מזה ממש והעבודה היא מקצועית וטובה . ובכל זאת אנחנו לא מעסיקים כי........

כי תכלס רוב האנשים עובדים עם ערבים ורק מרוויחים מיזה.

וזה שמעסיקים ערבים זה לא קשור רק לזכויות אלא שהשקל ברשות הפלסטינית שווה

הרבה יותר מבישראל לכן אתה יכול לשלם לו 150 יומית והוא יהיה מבסוט עד הגג.

אולי כדאי שתחזור לנביאים שלךיזהר

ותראה מה הם כותבים על גויים שרוצחים בנו ורוצים לגרש את כולנו מהארץ, ומה היחס הנכון אליהם.

אתה יכול גם ללכת לבחון את הסוגיות ההלכתיות של "לא תחנם" ושל איסור ישיבת גויים בא"י.

כשתסיים, תחזור להתפייט על הערבים המסקנים שקיבלו יריקה ל"ע.

לא ציניקטיף שנית

אני עצמי (יחד עם קבוצה) עשינו את זה כשהייתי בתיכון (גם גדול- כ350 תלמידים), אפשר לבשל גם בפנימיה.

1599-588-588yaad123
פיתרון יצירתיברזני
צריך פיתרון יצירתי אחרת זה לא ילך.אין יאוש =]
אכן צריך, וזה עלול להיות משעשערכס רמת מגרון

ב"ה

[ולגרום לכעס אצל כמה מצמרת האולפנה]

אבל מה לא עושים בשביל השעשוע?

שלטים בנוסח 'התינשא לי מוחמד?' או '4 ימי עבודה=חגורת נפץ 1!' 

וכמובן- פרישה גדולה של מצרכי סנדביצ'ים [שווים!] מחוץ לחדר האוכל, מה שיביא את הבנות שלא לאכול בו ואת ההנהלה לחשוב, פרקטית, פעם שניה.

אבל הבנות צריכות להיות בעניין, אחרת תיווצר קואליצית נגד שתתמוך בהעסקת הערבים...

אוי, ימי האולפנה העליזים.

בציפיית הישועה.

הם חוקיים...אבל הם פשוט מפחידים!!להשליך את השכל=]
אבל לא זו הסיבה שזה לא טוב.רכס רמת מגרון

ב"ה

יותר מכך- זה שהם מפחידים זה יוצר רתיעה מהם, בעוד אם היו נחמדים וחביבים- זה אולי היה מסוכן יותר.

הסיבה בגללה צריך למצוא יהודים במקום אותם ערבים היא לא קשורה בכלל לזה שהערבים מפחידים או לא. אנחנו רוצים להעסיק יהודים כי זה עדיף על פני העסקת ערבים מבחינה מוסרית, ערכית, הלכתית ואחוותית.

בלי קשר בכלל למגרעות שיש בערבים ההם.

בציפיית הישועה.

הם מפחידים אותך????תן חיוך....=)

לוידת מה איתך, אבל כשהם עוברים ליד בנות הם נראים ממש רע...

יעני זה נראה שהם מפחדים ממנו....

חוץ מזה שממש כיף לי לראות ערבים שעובדים בשבילי.. נכון שאני לא מסכימה עם העובדה שמפרנסים ערבים, אבל זה המצב הנוכחי ולא נראלי שאפשר ממש להזיז משו...אנחנו לא מהאולפנות שרוב הבנות מתנחלות עם דעות ימניות... אז הרבה יצאו נגד זה, חוץ ממה שהצוות יגיב..

סליחה- אבל שטות~א.ל

מז"א אין יהודים שיבצעו את העבודה הזו? הוא בטח מתכוון שהוא לא מעוניין לשלם עבור יהודים.

יהודי משלם מיסים, לעומת הערבי ולכן מן הסתם לא יהיה מוכן לעבוד עבור 15 ש"ח בשעה..

האם הוא יבין את החשיבות בלהעסיק יהודי, רק כאשר אם ו.. חלילה אחת מכן תתחבר לאחד הערבים שם ותילקח לכפר ערבי?

אם הוא רב אולפנא אולי כדאי שתזכירו לו את "לא תחונם", שהרי הוא עובר על כך בצורה ברורה ביותר. וכן את "לפני עיוור לא תתן מכשול..."

תפגינו ותמחו על כך בכל הכח.

בהצלחה

איך בדיוק הוא עובר על "לא תחונם"?אלחנן
כי~א.ל

ברגע שאנחנו נותנים להם כסף כדי חיותם, אנו מגלים הסכמה לעצם הנוכחות שלהם כאן על אדמתנו ואף מאפשרים להם זאת

--------------הפיתרון-----------------------------חן תוהמי

לפרסם אצל ארגון חמלה את שם האולפנה. ואל תדאגי ראש האולפנה ימצא מהר מאד עובדים יהודים ויציל אתכם  מהגויים האלו,הכל עניין של אינטרס....

המספר של המוקד:1599-588-588דוסית גאה!
גם לנו קורה אותו דבר באולפנה...מיצ'ל

ועשינו הפגנה איזה שבוע כל השכבה ישבנו בחדר אוכל ופשוט לא אכלנו וזה התחיל לעצבן את האם בית כך....קיצר לא יצא מזה כלום וזה עדיין מציק לי שלא מעבידים יהודים וחוץ מזה זה עוד ערבים  שגנבו פרות וכאלא לכן הם עובדים עבודות שירות ומקבלים 5 ש"ח לשעה וזה ממש עצוב

כתבה למחשבה:גלוק17

לק"י

הכתבה המלאה בערוץ 2.

אהבתי קצר ולענייןדי"מ
האתר החדש של עבודה עברית:בצי.ג

http://www.avoda-ivrit.org

מוזמנת לחפש ולמצוא עסקים יהודיים למהדרין. אשרייך!

וההצעות שלי:אחת מהשומרון

בס"ד

תראי, עם הרב כבר דיברו הרבה מאוד בנות. הוא מבין את הבעיה ובאמת אין לו כ"כ מה לעשות. (א. חיפשו יהודים שמוכנים לעבוד בשטיפת כלים, ולא מצאו. ב. יש בעיה בשבת מבחינה הלכתית, וצריך גויים שישטפו אז ת'כלים.. וזה יותר מורכב למצוא גויים שמוכנים לעבוד רק יום בשבוע..)

א-ב-ל

אני מאמינה שאם זה יהיה ממש חשוב, האולפנא תעשה הכל בשביל זה. ולכן אני מציעה לפנות לאנשים אחרים: להתלונן למנהלת שהם מטרידים אותנו במבטים. (עשינו את זה, והיא הזדעזעה. אם עוד בנות יגידו לה בדרך אגב - כבר לא יהיו ערבים בנים באולפנא, וגם זה משהו..), להתלונן לאמהות בית כל הזמן שהם שוטפים ג-ר-ו-ע ושיפטרו אותם. (במצבים קיצוניים אפשר לומר לה שבפעם הבאה שתבוא המפקחת, נעשה לה תערוכה של הכלים..)

ו.. עד לפני 4 שנים הבנות של האולפנא היו שוטפות כלים. כל שבוע הייתה כיתה תורנית והם היו אחראיות על זה. אבל זה נפסק כי הבנות לא אהבו את זה כ"כ, וכי הם לא שטפו רציני.

אם את חושבת שזה אפשרי - את מוזמנת לשכנע את החברות שלך / להחתים את הבנות באולפנא על עצומה שאנחנו מוכנות לשטוף כלים ושלא יעבדו ערבים. אם הרבה בנות יסכימו, הרב אמר לי שהוא ישמח. (אבל זה חייב להיות רציני.)

אגב, אני הצעתי לרב שאני אעבוד בשטיפת כלים, אבל אני לא מוכנה לעבוד ביחד עם ערבים. אז אם את מוצאת עוד 3 יהודיות מובטלות - אני מוכנה להצטרף..

חחח..יש ערבי אחד עם חולצה שכתוב:"החטיבה להתיישבות"להשליך את השכל=]אחרונה

ואביגיל זה מזה חרטט...הם מרגישים כמו הבעלים של המקום...מעשנים לנו בתוך האף בערך! ואני ראיתי בנות שמתקשקשות איתם : "איזה יפה אתם בונים!! תודה רבה!! כל הכבוד...טוב שבאתם, היה פה ג'יפה.." 

והם גם בוהים בנו בערך..קיצר, זבלים... פרה

כל דכפין ייתי ויחזהימח שם עראפת

קיצור, בא לי לעשות טיול כמה ימים ביו"ש. יש בעיה, בטחונית בלילות. אי אפשר לישון במצפה מבודד וכדו'. קיצור, חשבתי לטייל מחווה לחווה, דהיינו לפתוח אוהל בחוות ולישון שם, ולהפוך את הטיול מסתם טיול, לטיול בלי שבילים, מחווה לחווה. קיצור, מישהו מתעניין בקונספט?

בואו נארגן קבוצה ונתקדם.

ראיתי שיש עכשיו תוכנית להחזיר את השליטה לכביש 449נ א

ליד עפרה. ויש את חוות חסד לאברהם ואת חוות האורנים שנמצאות באזור היישוב עפרה.

אשמח לשמוע מידע על התוכנית ועל החוות, אם מישהו יודע..

תודה

קטע. נסעתי משם לפני 10 שנים הביתה לבית אלמשה

אף פעם לא חשבתי שיהודים לא נוסעים משם.

שמעתם על חוות חסד לאברהם ועל חוות האורנים ליד עפרהנ א

אשמח למידע

איזה מידע?רקאני
כל מידענ אאחרונה
רצף של הרס בגבעות - חייבים לעצור את זה!!נ א

בס"ד

שלום לכולם!

כולנו רואים שבחודשים האחרונים מתרחש הרס רחב בגבעות ביהודה ושומרון.

תנו עצות מה כדאי לעשות כדי למנוע את ההרס הזה?

עם ישראל!! תקימו גבעות בכל אזור בארץ!! תצטרפו לגבעות קיימות!! חייבים להפוך את הגבעות ליישובים!!

תנו עצות מה כדאי לעשות כדי למנוע את ההרס הזה?נ א
להצביע למי שבאמת מייצג אותך...הסטוריאחרונה
כזכור במו"מ הקואליציוני, סמוטריץ' רצה ביטחון, בליכוד התעקשו. בסוף סוכם שהוא יקבל שר במשרד הביטחון עם אחריות על החלקים האזרחיים.

אחרי החתימה - גלנט בשיא החוצפה סירב לבצע את מה שנחתם, בטענות שאי אפשר לפגוע בשיקול הדעת של המפקד והושגה פשרה שאם הפינוי משיקולים בטחוניים - זה נשאר בסמכות אלוף הפיקוד. לכן בצו ההרס של בית ענות, הוא כתב את הטענה האבסורדית ש: "המקום פוגע בשלום תושבי האזור".

אם כל הטפשים בהתיישבות האידיאולוגית שמצביעים ליכוד, היו מצביעים לצה"ד, היתה ממשלת ימין בראשות נתניהו אותו דבר- אבל ההתישבות היתה באמת בידי סמוטריץ'.

חל"פ הגבעות - AI. מה דעתכם על זה?נ א

אשמח שתעבירו את התמונה בקבוצות. תודה רבהנ א
מי שמעוניין/ת לקבל את התמונה במייל, נא לשלוח מיילנ אאחרונה

לכתובת: chalaphagvaot@gmail.com

אפשר עדיין להשיג קפוצונים או חולצות לזכר אהוביה?הגבעות בלב תמיד

של יהודים בואו ורשו ארץ

ואם יש צמידים וכו גם יש ביקוש..

אני בת, מעדיפה לקנות מבנות כמה אם אפשר או שישלחו בדואר 

נירו ניר, שירו שיר, כבר הנצו ניצניםימח שם עראפת

יא! איזה יופי! אני מת על לראות נבטים נובטיםקעלעברימבאר

והעשבים גדלים. זה אחד הדברים היפים בחורף.

אפילו הטחב הירוק שגדל בין המדרכות אחרי הגשמים יפה בחורף.  (אגב רואים שהנבטים בתמונה העליונה הם דו פסיגיים)

עשית לי חשק לצאת ולחפש נבטים שנבטו מהגשםקעלעברימבאר
🤩פתית שלגאחרונה
גבעה או חווה על שם צ'רלי קירקאדם פרו+

הוא רוצה שננציח אותו

וגם אף שמאלני לא יתחיל עכשיו להרוס

חווה על שם צרלי

קדימה. מי לוקח את הכפפה.

לטרמפ יש ישוב,

למה שלצרלי לא יהיה?

(גבעון חובט במצח)ימח שם עראפת
הגבעון הנ"ל הוא השמש של בית הכנסת?קעלעברימבאר
קפיץאחרונה
כנסו >> החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל (חל"פ הגבעות)נ א

בשם ה' נעשה ונצליח

מקימים גבעות חדשות בארץ ישראל ומציבים בהם דגל ישראל לגובה רם

החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל בקריאה לכל מי שיכול, לצאת ביוזמה להקמת גבעה חדשה באזור מגוריכם, להציב דגל ישראל לגובה רם כדי שידעו כולם למי שייכת ארץ ישראל וכן, להביא ולרתום משפחות ואנשים למשימה החשובה הזאת.

להקים גבעה חדשה בזמן זה - זאת מטרה חשובה ביותר.

שלחו תמונות מהגבעה החדשה שהקמתם למייל של חל"פ הגבעות chalaphagvaot@gmail.com

חשוב!! להעביר הודעה זאת בכל קבוצה

🏡 החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל

בונים. מיישבים. גואלים.

מקימים גבעות חדשות בארץ ישראל!!!נ אאחרונה

אולי יעניין אותך