והיהודים ירקו עליהם, החטיפו להם מכות והמשיכו להעסיק אותם בגרושים כי את העבודה מכל מקום, הם לא חלמו לעשות. אכן התגשמות חזון נביאינו שניבאו לנו כי שרי האומות יניקו ויישאו אותנו על כפיהם. אתם תסלחו לי, אני רק ממלא את התפקיד כפוי הטובה של זה שבעתיד כשיקראו ויתרגמו לשבעים לשון את השרשור המבחיל הזה כאן, שהחל בשאלה התמימה "איך מוצאים יהודים שיעשו את זה", ישמש איזו אינדיקציה שגם היו כאלה שלא חשבו שעוד בטרם המשיח צריך לשעבד את אומות העולם ולרדות בהם כדי שיעשו לנו תורנות מטבח, ועוד להתלונן.
אני באמת לא יודע לאן אנשים עוד יירדו, אבל כמו שמצאתי את עצמי מופתע מדי יום עד היום, אני יכול להניח שצפויות לי הפתעות גם בהמשך. "קיבל ירקה", "קיבלו נטלות". כי זה בטח צדיקות קדושה, לעומת ליגת הכדורגל שבה זה "סתם" מכות.
באמת, באמת, "איך מוצאים יהודים שיעשו את זה"? אולי כדאי שתדעי, גב' נושי104, שיהודים לא יעשו את זה. יהודים הם מנהלי עבודה, קבלנים, מפקחים, מתמודדי מכרזים, מעסיקי עובדים, ראשי עמותות וועדים, סוחרי נדל"ן וניירות ערך ומטבעות וכספים, ולוטשי יהלומים.
ערב יום העצמאות ה'תשע"ב. לתפארת מדינת ישראל. תתביישו. ובמקום לענות לי פה בהמוניכם, אולי כדאי שתסתכלו במראה דקה.
יאללה הלכתי. פשוט לא בא לי לראות את זה.